“Urban decay naked heat far paleti” için 30 yorum

  1. bu naked furyası sıktı artık sırf ismi ve modeli tuttu diye naked 3 4 5 bilmemne uzatmaya ne gerek var. sadece pazarlama stratejisi. renkler aynı. göze sürülecek kaç tane kahverengi tonu olabilir ki?

  2. bence de çok bilindik renklerden oluşuyor¸ özellikle anastasia beverly hills modern renaissance paletiniz varsa elinizde gereksiz harcama olur. ama eğer bu tonlarda hiç far paletiniz ya da tekli farlarınız yoksa almak mantıklı olabilir çünkü urban decay farlarının yapısı gerçekten başarılı¸ üstelik abh paleti yurtdışından getirtmek zor olabilir¸ instagram satıcılarından da alışveriş yapmıyorsanız onun yerine heat palet işinizi görebilir. yine de urban decay den farklı tonlar beklerdim ben açıkçası.

  3. renkleri gerçekten çok güzel¸ fakat urban decay biraz geç kaldı bence. sıcak – kızıl tonlarda farlar çok uzun zamandır var¸ uygun fiyatlılarını da bulabiliyoruz. yapıları desen¸ bence herhangi bir fardan çok da farkları yok. kısaca¸ renklerini çok beğendiğim ama her yerde bulunabilecek bir palet¸ almayacağım.

  4. Son zamanlarda çıkan sıcak tonlar içeren paletlerden gözüme en güzel görünen far paleti.The balm in küçücük panlerine oranla gereksiz buyuklukteki paletine göre muntazam¸ güzel ve alınası görünüşe sahip.Diğer naked paletlerimde taşlaşma sorunu var¸ eğer öyle olmasaydı buna bir şans vermek isterdim.

  5. anastasia beverly hills’in modern renaissance far paletinin cancanlı versiyonu olmuş biraz. zaten o hatun bu paleti çıkarttıktan sonra her marka sıcak renklerde far paleti yapmaya başladı. urban decay far paletlerinin fazla şişirilmiş olduğunu düşündüğümden beni cezbetmedi. anastasia ile yola devam edeceğim. yine de siz bilirsiniz ama bunu alacağınıza anastasia’nın paletini alın. çok pahalı geleceğine zaten şüphemiz yok.

  6. Bir az önce mail geldi.Bu gece satışa sunulacak olan fiyatı 225 lira olan palet.sınırlı sayıdaymış.sadece bir günlüğüne..

  7. istek listemin başında olan palet. İşe girersem eğer ilk maaşımla sephora’nın yolunu tutacağım sanırım.Edit: inglot’tan kendi paletimi oluşturduğum için artık eskisi kadar ilgimi çekmiyor. Üstüne bir de zam yaptılar¸ alacağımı sanmıyorum. 

  8. Evet pahalı ama gerçekten almak istediğim bir palet kendisi. Bir gittiğimde yoktu sephorada. Valla olsa alırdım yani. Renklerin birbiriyle uyumu harika. Pigmentleri de yoğun. 

  9. urban decay’in naked ile iyice muazzez ersoy – nostalji 987568 kafasına bağladığı serinin son halkası. sıkıcı oğlu sıkıcı.bir marka da akıl edip full duochrome farlardan oluşan bir palet yapsa da neşemizi bulsak.

  10. Urban decay satış sitesinde stoğa girmiştir.Tam da ben yeni far paleti almışken. Mükemmel zamanlama ud¸ gg¸ bravo¸ gg.

  11. almak için can attığım fakat o fiyatla asla alamayacağımı bildiğim için beni hüzünlendiren¸ kızıl tonlu palet. 🙁

  12. tam almaya niyetleniyorum ama sonra youteberların bas bas bu paletin reklamını yaptığını görüp-hatırlayınca ”kesin bir pislik vardır¸ abartılıyordur” diyip almaktan vazgeçiyorum.bir de ”o itici youtuberlara bedava dağıtılırken ben neden paramı harcayayım yav?” diyorum¸ çünkü az buz bir fiyata satılmıyor.inadına dupe’unu alacağım sanırım.

  13. Ben tonla laf edip bu paleti aldım¸ görüşüm gayet olumlu. Renkler son derece pigmentli¸ dökülme yok.halihazırda hergün far kullanan ¸sıcak renklerle oynamayı seven biriyseniz öneririm.

  14. En sevdiğim ve elimde bulunan tek far paleti.Pigmentleri güzel¸renk tonları muazzam ve yapısı yumuşacık.Kaliteli bir far paleti.225 tl ödedim.

  15. uzun zamandır almayı düşündüğüm palet. tamm almaya karar verdim¸ fiyatı 225 tl iken bir anda 280 tl oldu. alkışlar alkışlar….

  16. Youtuberlarda gördüğümde cildirmistim mağazada dokunduğumda da aynı heyecanı hissetmistim gercekten performans bakımından yanıltmadı¸ ben 225₺ iken almıstım iyikide almısım cünkü hic far paletim yoktu eğer doğal makyaj yapmayı seviyorum far paletim yok bir tane alıyım hergün kullanıyım kafasındasanız tavsiyemdir çünkü ne dökülme yasadım nede pigmentsizlik gayet tok yapıları farların ve gayette dağıtmasını karıstırmasını bilene kolay dağılıyor bacım¸ mat farlar bile güzel kremsiliğe sahip evet tuzlu ama far önemli ucup giden abuk subuk farlara paramı carcur edemem birtane alırım delikanlı gibi tepe tepe kullanırım.

  17. O gun yapisini bir elledim yok boyle bir pigmentasyon. Evet abh modern ronesans tan sonra renkleri voov dedirtmedi ama sahsen ben gunluk kullanimda hep sicak tonlar kullandigim ve pigmentasyonuna bayildigim icin almayi dusunebilirim. Yalniz ud ne var bir tane de soguk isiltisiz bir far koysaydin su palete. Renkler inanilmaz yakin birbirine. Iste bu sebeple anastasia 1 0 onde.

  18. Favori sıcak renkli paletim bu kesinlikle¸ renkler panlarda aynı duruyor katılıyorum ama çok farklı kombinasyonlar elde edilebiliyor bence. Farların yapıları çok güzel bıraktığınız yerde kalmıyorlar kolayca dağılıyorlar renkler zaten inanılmaz güzel fiyatına değer mi tartışılır tabi.

  19. bu paleti ece targıt’ın kanalında gördüğümden beri düşünür oldum. fakat değil türkiye’de bir yerlerden almak tanıdıkla yurtdışından isteteyim dediğim zaman bile 200 liraya yakın gözden çıkarmam gerekiyor. dupe bekliycem gibi duruyor. saçma geliyor bu rakamları vermek.

  20. Naked2 takıntılı olan ben haftasonu yaptığım nişantaşı sephora gezisi (gezi diyorum çünkü 2 saate yakın içerideki her şeyi inceledim) sonrasında heat paletine vuruldum diyebilirim. naked2 ye o kadar kanalize olmuşum ki heati hiç incelememiştim¸ süper renkleri var. naked serisini hep amerikadan aldığım için açıkçası buradaki fiyatı biraz gözüme battı. sephora ve urban decay mağazalarında fiyatı 280tl amerika satış fiyatı 54$ yani yaklaşık 200tl.

  21. sonunda daha fazla direnemeyip aldım¸ içime oturdu mu evet ama yeni iş yeni maaş hediyem olsun kendime. çok güzel görünüyor yapacak bi şey yok.

  22. balm nude beach’le tıpatıp aynı diyebileceğim far paleti. balm da az çakal değil ahahah. hangisi önce çıktı bilmiyorum ama çok büyük benzerlikler söz konusu¸ özellikle de swatchlara bakınca. 200 tl buna verene kadar bi nude beach¸ bi de nyx rustic antique alırsanız sıcak fara doyarsınız. aradaki farkla da gider güzel bi yemekle şarap içersiniz.Ekleme: 280 tl imiş @_@ arkadaş¸ eş¸ sevgili¸ anne vs katabilirsiniz yemek planına.

  23. bu bebek son gözdem olup gözlerimden çıkan kalplerle bu entryi yazdığımı belirtmek isterim. Çok uzun süre git geller yaşadım bir çok kez sephorada swatchlayıp geri döndüm. Tek sebebi ise fiyatıydı. En sonunda dayanamayıp kendime yeni yıl hediyesi olarak aldım. Yapıları pamuk gibi dokunduğunuzda o hazzı alıyorsunuz. Pigmentasyonu ise kusursuz tüm renkleri olduğu gibi göz kapağınızda görebiliyorsunuz. Hep aynı türde makyajlar ortaya çıkarması dezavantaj olarak gözükse de göz makyajında hep bu tonları sevdiğimden benim için avantaj olmuştur.

  24. Aralık ayında stokta görüp üstüne atladığım palet. Ama gözleriniz ela¸ yeşil¸ mavi ise bence hoş bir palet. Benim gibi kahve gözler hele ki hooded eyes iseniz ne yazık ki kullanımı zor. Renkler ve pigmentasyon müthiş. Kullanamadım ve üzülerek satışa çıkardım¸ ve unutmuşum bir de benim gibi şirket tuvaletinde makyaj yapıyorsanız biraz büyük bir palet.

  25. evet çok pigmentli¸ çok güzel sıcak tonlar barındıran¸ kaliteli bir far paleti kendisi ama bir game changer değil. Milyonlarca markanın aynı ayarda sıcak tonlarda milyonlarca paleti var high end¸ drugstore nerde arasanız bu paletin içindeki farların hepsine ya tekli olarak¸ ya palet olarak illa ki dupe bulabilirsiniz. Hatta onu da geçtim tekli benzer farları alıp z palette tarzı bi palet alıp içine de doluşturabilirsiniz ne bileyim. her türlü 280 tlden daha uygun fiyata gelir gibime geliyor.Farların kalitesini¸ markanın makyaj malzemelerinin kalitesini tabii ki yermiyorum burada ama bir far paletine 280 tl vereceksem¸ en azından içinde farklı bir şeyler görmek istemem normaldir diye düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi sıcak¸ doğal tonlar evet çok güzel¸ hemen hemen herkese de bir şekilde yakışıyor falan ama¸ her marka buna benzer paletler çıkarttı ve çıkartıyor artık¸ ben şahsen sıkıldım biraz bu kafadan.

  26. sıcak tonlardan oluşan benzersiz olmayan far paleti.33.95 ₺ yani 8x daha ucuzu için  w7 blazin’ var ülkemizde.

  27. bugun sephoradan alıp çıkacaktım harika bi palet. mükemmel renkler¸ pigmentasyon¸ farlarla çalışmanın kolaylığı¸ tam istediğim renkler olması¸ bi tane olsun kaliteli olsun falan tamam dedim 280 lira ver kurtul . sonra teeek teeek swatclara baktım bu meet matte trimonyde var bu nude beachte var bu kikonun tekli farına muadil bu hot mamanın aynısı falan en çok istediğim renklerin elimde oldugunu gördüm. ben bu kadar kaymak gibi kayan far yapısı görmedim komple tek palette. pamuga dokunur gibi bastırmadan dokununca elimin üstünü boydan boya swatcladım. farlarla kendime makyaj yaptım. aşırı tozutuyorlar ama yüzüme dökülme yapmadı. ya kendi paramı kazanıyor olsaydım alırdım. elimde bu kadar makyaj malzemesi olmasa yine alırdım. sorun para da değil minimalist bi koleksiyon hedefi de çünkü ikisi de bahane olmasalardı yine de almazdım bence. beni kızdıran döviz paritesinin pahalı olması. neyse çoooook güzel palet. w7 muadiline bakıcam çok şaşırtmazsa onu da almayacağım. biri fiyat biri minimalism sebepli.

  28. Bayıldım! aşık olduğum palettir efendim. içinde sedefli ve mat farlar barındıran¸ kahve¸ kızıl¸ sıcak tonlardan oluşan renkler¸ ayy en beğendiğim şey benim de. elledim¸ denedim ürünleri¸ alacağım mutlaka. benzer tonlarda günlük makyaj yapan herkes için ideal. fiyatı pahalı ama olsundu¸ renkler muazzamdı.

Siz ne düşünüyorsunuz?