“The body shop camomile sumptuous cleansing butter” için 11 yorum

  1. Doğru kullanımı nedir bilmiyorum ama dermalogica nın precleanse nin alternatifi olabilir diye düşünerek aldım. Parmakla alıp gözlerimi ovuşturuyorum. Pandaya benzediğimde misel suya geçiyorum. Pamukla kalıntıları alıyorum ve ta taa. Tek pasoda yüzümdeki bütün makyaj çıkmış oluyor. Tek sorunum ürünü parmaklamak. Böyle hergün parmaklamaya devam edersem bakteriye mikroba doyacağım sanırım. Doğrusunu bilen beni aydınlatırsa müteşekkir olacağım cicişler.

  2. çok büyük umutlarla aldım ama benim gözlerimi yaktı. göz makyajını çok güzel çıkarıyor¸ evet ama benim gözlerimi kıpkırmızı yapıyor. sadece yüz makyajımda kullanıyorum. bir de manikür öncesi tırnak etlerime de bundan sürüyorum ben¸ sonra ılık suya sokup bekletiyorum¸ güzel yumuşatıyor. yine de bitirdikten sonra tekrar almayı düşüneceğim bir ürün değil.

  3. Bugün ilk defa kullandım ve çok hoşuma gitti. Kuru ciltlerin memnun kalacağını düşünüyorum¸ içinde shea varmış. Fakat benim sivilceye meyilli bir cildim var ve arındırması zor oldu. O yüzden artık sadece gözlerim için kullanacağım. Yakmıyor ve güzel temizliyor. Ancak fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Biraz gereksiz pahalı¸ indirim harici alacağım bir ürün olmaz. 

  4. ben bu ürünün 2. kutusunu bitirmek üzereyim. pamuk ve micellar suyla göz çevremi ve yüzümü yormak istemediğim için denemiştim geçen yıl. genel olarak memnun kaldım. kokusu çok rahatsız etmedi¸ özellikle göz makyajını kolayca çıkartması¸ ılık suyla birlikte güzelce durulanabilmesi ve sonrasında yumuşak bir cilt bırakması çok hoşuma gitti . kısacası benim bu ürünle tecrübem güzeldi. ilk kutu bitince arada başka şeyler de kullandım ama sonra tekrar satın aldım. duruma göre pamukla makyaj temizliği de yapıyorum ama banyomda her zaman bulunacak bir ürün bu. son olarak seyahate giderken yanımda taşıması en uygun ürün bu ¸akma patlama ihtimali yok.

  5. kaç tane bitirdiğimi bilmediğim ürün. ben sivilce yapar korkusuyla sadece göz makyajım için kullanıyorum. çok iyi çıkartıyor. hiç maskara kalıntısı falan kalmıyor. sadece göz için kulladığım içinde oldukça uzun süre gidiyor. bayılıyorum. yine alırım kesin.

  6. Çok hassas gözlere sahibim hemen hemen tüm göz makyajı temizleyicileri gözümde yanmaya ve kaşıntıya sebep olur iki üç tanesi hariç. O iki üç tanesini de ovarak çıkartırken de maalesef gözlerime zarar veririm. Yağ arayışındayken karşılaştım yaşadığım şehirde the body shop olmayınca int ten siparis verdim. Ürün geldi tek kelimeyle  harika ba yıl dım. Ovalamıyorum bastırarak uğraşmıyorum. Parmaklarımı gözlerimin üstünde gezdiriyorum bitti gitti. Bir tane makyaj kalıntısı da kalmıyor üstelik. Batch code da kontrol ettim daha ağustosta üretilmiş. Valla harika ben bunu stoklarım.

  7. yağlı ve akneye eğilimli biri olduğum için aldığıma pişman olduğum¸ sonradan kaç kutu bitirdiğimi bilemediğim makyaj temizleme yağım.cildimi temizlemek için aldığım temizleme jelleri genellikle kurutucu ve matlaştırıcı etkiye sahip olduğu için en azından makyajımı temizlerken agresif davranmayayım diye almıştım bunu.birçok kullandığım misel ve makyaj temizleme sularından daha iyi sonuç verdiği bir gerçek. makyaj temizleme suyu kullanıp temizleme jeliyle yüzümü yıkamakla bu ürünü kullanıp üstüne temizleme jelini kullanmak arasında gerçekten çok fark var. benim gözlemlediğim en sevdiğim durum sabah uyandığımda sivilcelerime rağmen cildimde sağlıklı bir parıldama oluşuyor (gece bakım rutinimde nemlendirici olmamasına rağmen).kısacası ilk kullanımlarda cildiniz olumsuz bir tepki vermediyse mutlaka rutininizde olsun dediğim bir ürün.tek kötü tarafı çıkarılması en zor maskarayı bile çıkarıyor fakat gözlere dikkat¸ gözleri çok yakıyor.

  8. İlk izlenim olarak yüzümü yumuşacık yaptı ve  makyajımı güzelce çıkardı.  Lenslerimi çıkarıp elime küçük bir miktar alıp  parmaklarımla ısıttım  tüm yüzüme masaj yaparak uyguladım. Suya dayanıklı maskaramı ve bütün ten makyajımı güzelce çıkardı. Yine de üstünden micellar suyla geçtim pamukta çok az kalıntı gördüm. Yüzüm şu anda yumuşacık kızarıklık veya hassasiyet yapmadı. ilk kullanım olarak iyiydi¸  memnun kaldım. Bittikçe indirimde almaya devam ederim. 

  9. Yaklaşık iki hafta öncesinde¸ uzun araştırmalarım sonucu aldığım bir ürün.Ten makyajı çok fazla yapmadığım için göz makyajımı ağırlıklı olarak tahriş etmeden yumuşak bir biçimde çıkarmamı sağlıyor. İlk aldığımda gözüme küçük gelmişti paketi fakat şu an gayet uzun süre kullanırım gibi duruyor. Önce bunun ile makyajımı hafifçe ovalıyorum¸ ardından yine bu aralar denediğim The Body Shop ürünü olan Nutriganics yüz yıkama köpüğü ile yıkıyorum yüzümü. Makyajdan eser kalmıyor.

  10. karma olan cildime gayet iyi gelmiş olan ürün. Özellikle ne kullanırsam kullanayım makyaj çıkarttıktan sonra kuruyan yanaklarıma deva olmuştur. Ama gerçekten çok uğraştırıyor¸ elimdeki ürünü bitirdikten sonra bir daha almam gibi gibi..

Siz ne düşünüyorsunuz?