“Rival de loop ruj” için 15 yorum

  1. siyah kapaklı rujları çok iyidir. elimde herhalde yedi renk falan var. fiyat performans mükemmel. kimi açık renkler sürümde zor olabiliyor ama orta ve koyu renklerde çok başarılı. 36¸ 57¸ 59¸ 107¸ 101¸ 104 renklerine bakın diyorum. kokusuzlar bir de. kate moss rujları o kadar sevmeme rağmen o kokudan hiç hazetmiyorum mesela. indirimsiz fiyatları en son 6.95 falandı yamulmuyorsam.

  2. 40 numaralı kıpkırmızı olanı ciddi ciddi çok güzel olan rujlardır. ben kırmızı ruj bana yakışıyor mu yakışmıyor mu diye denemek için¸ ilk kırmızı rujum olarak taaa geçen sene almıştım. ama korktuğumdan hiç tam rengini alacak şekilde sürmemiştim. ara sıra hafif dokundurarak sürüp onu da iyice dağıtıyordum. bugün gözüme çarptı¸ düzgünce süreyim bakalım nasılmış dedim ve yok böyle güzellik. sürümü çok kolay¸ verdiği renk bence kırmızının en güzel tonu ve ne çok mat ne parlak duruşu harika. makyaji¸ hele koyu rujları hiç beğenmeyen arkadaşım bile çok beğendi. fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum ama 5-6 lira falandı herhalde¸ bu fiyata bu performans inanılmaz bence. bu kadar güzel olduğunu bilsem daha önce hiç sürmez miydim ya. ilk rossman’a gidişimde 107 numaralı diğer bir harika rengi alacağım. bence bu rujlar kesinlikle şans vermeye değer.

  3. 34 numarasına sahip olduğum ruj. turuncu ruj arayışına girdiğim bir dönemde edinmiştim. rengi¸ yapısı¸ kalıcılığı gayet başarılı. fiyatı da çok uygun.

  4. 57 bitmeye yaklaşmışken bugün 24 ü aldım.Renkler harika.Dudaklarımı nemlendirsem de hafif kurutuyor ve kalıcılığı orta. ama o doğal duruşu …

  5. Rossmann’da satılan¸ fiyatı çok uygun¸ hele indirimde aşırı uygun ruj. Bende üç rengi var. Kısmetse artırıcam.18 numara. Bordo ruuj bordo ruuj diye ortalarda dolanırken almıştım. Bu markaya ait ilk rujum bu. Rengi oldukça koyu bir bordo. Sanırım kahvemsi demek yanlış olmaz. Sürümü oldukça rahat. Tam mat değil ancak mat. Dudağı kuruttuğunu da düşünmüyorum. 7 tl’ye tam fiyattan almıştım.25 numara. Çok güzel bir nude. Pembe tonlu. Sürümü çok rahat. Bütün gün dudağımdaydı ve buraya yazacağım için sürekli kendi içimde test ettim. Sanki üstüne üstlük nemlendiriyormuş gibi geldi. Bu da mat. Fakat en matlardan değil. Günlük kullanım için çok uygun. İndirimle 3¸5 tl’ye almıştım.100 numara. Hayal kırıklığım. Kendisini şeftali rengi sandım o aydınlatmada. Kaldı ki elime sürünce hala şeftali sanmakta kendimi haklı buluyorum. Ancak altın yansımalı kahve çıktı. En başta yasa girip kullanmamayı seçtim. Fakat geçen günlerde yaptığım bir makyajda oldukça hoş durdu. Ruju aşırı uygulamadığım¸ opak bir hale getirmediğim için bir şekilde kullanırım diyorum. Bu da 3¸5 tl idi.Kesinlikle şans verin. Kış bitmiş olsa da 18 numara alabileceğiniz en uygun fiyatlı bordo. Ve gerçekten uygulamak çok kolay. Ben de diğer renkleri incelemeye devam edeceğim.

  6. Bu anneler gününde rossmanna gittiğimde açtım bu başlığı baktım cicişler hangilerini almış. 3¸25 tl gibi komik bir fiyatı vardı indirimde. 57 ve 107 numarayı aldım. Çok memnunum. altına 7nolu kalemini sürüp üstüne 107yi sürüyorum. O kadar güzel bir koyu pembe oluyor ki anlatamam. 57 ise çok hoş bir koyu bordo. Tüm cicişlere öneririm. Yapısı biraz kuru ama renkleri muhteşem.

  7. elimde bunlardan bir dolu var. ancak favorilerim 57 ve 59 numara. 59 günlük kullanıma uygun bir kırmızı. benim kendi dudak rengim koyu pembe olduğu için bende soğuk tonlu bir kırmızı gibi durdu ama elimin üzerinde nötr duruyor. 57 ise benim için yine gündüz kullanabileceğim bir bordo. ikisini de özellikle sonbahar ve kış aylarında sık sık kullanıyorum.

  8. 55 ve 18 numaralıolanlarına sahip olduğum rujdur. hemen her yapıda olanı var ama çoğu kremsi ya da hafif sedefli. çok koyu renkli olanları bile rahat sürülüyor.fiyatına göre iyi yine de.bugün indirimde 5 liraya aldığım rujdur aynı zamanda.

  9. siyah kapaklı rujlarının çok başarılı olduğunu düşündüğüm vegan ürünleri olması sebebiyle fazlaca samimiyet duyduğum marka.

  10. 57&59 nolu rujlarini bugun kaptigim marka. Harika ve cok ucuzlar hic solemiyosunuz 🙁 dicektim ki kesfetmissiniz bile coktan susluler. Helal be!

  11. şu anda elimde 59¸100 ve 101 numarası olan rossmanlarda bulabileceğimiz markanın rujudur. mat olanlarını kullandım ve sürümleri çok kolay. biraz kurular o yüzden renk vermesi için tekrar tekrar sürmeniz gerekebilir. kalıcıklıkları da pek iyi değil. ama yapı¸ duruş ve renklerini çok beğeniyorum.59: turuncumsu kahvemsi bir kiremit. ama dudakta daha bir kırmızımsı bence. kırmızı ruj süremeyenler gidip bunu alsın sürsün. hem bence kırmızıdan daha şık :)100: mü-kem-mel! gerçekten şahane bir renk. nude ruj sürünce yüzünüz aynada yabancı geliyorsa eğer¸ bu ruja şans verin. kendisi oldukça kahvemsi azıcık da pembemsi. orta tonlu bir ruj. her türlü makyaja yakışır¸ joker bir günlük ruj.101: bu tam bir turuncu¸ ama öyle coral dediğimiz kırmızımsı bir canlılığı yok. yani yüzünüzde fosforlu durmuyor. mat ve donuk bir turuncu. bu da yine turuncu ruj sürmek isteyip çok da canlı olmasın diyenlere bir öneri 🙂

  12. iyidir¸ hoştur¸ vegandır¸ bütçe dostudur amma velakin rujlarının neredeyse hepsinin sürümü zordur¸ yani resmen dudağım acıyor sürerken. ruj konusunda üzülerek bir daha tercih etmeyeceğim gibi.

  13. Elimde 36¸ 40¸ 59 ve 61 numaraları bulunan şahane ruj. Bir¸ bir buçuk sene önce Rossman’a bakınırken zaten uygun fiyatının üzerine bir de indirim yapılmış olduğunu görünce çok şaşırırp deneme amaçlı aldığım¸ pek de bir şey beklemediğim ama kullanınca bayıldığım rujlar. Benim favorim 59 numarası. Çok doğal bir gül kurusu(renkleri adlandırmada çok iyi değilim ama çok doğal göründüğü kesin). Yapıları da fena sayılmaz. Mat değiller ama transparan ya da parlak da sayılmaz. Mata yakınlar. Gün içinde tazelenmeleri çok kolay¸ çok zevkli. Kuruma akma¸ dökülme yapmıyorlar. 40 numara pembe alt tonlu bir kırmızı¸ hafif ışıltılı ama yapısı 59la aynı.61 numara kiremit-pembe alt tonlu bir kırmızı.36 nurama koyu bir gül kurusu ama içlerinde en ışıltılısı bu¸ nasıl desem simli gibi. Neticede çok güzel rujlar bunlar.

  14. 40 numarası çok hoş bir kırmızıdır. benim için en büyük artısı dişlerimi sarı göstermemesi oldu. sürmesi çok kolay¸ tam bu yüzden biraz bulaşma riski var. tek katta renk veriyor ama ince bir kat¸ peçeteye bir öpücük¸ ikinci kat olursa daha iyi otuyor bence.kalıcılık derseniz yiyip içmezseniz fena değil ama şöyle kırmızı rujumu sürüp arkadaşımla bir kahve içeyim¸ iki lafın belini kıralım diyorsanız çıkışta sizi aynanın önüne bekleriz.

Siz ne düşünüyorsunuz?