“Nivea dudak balmı” için 62 yorum

  1. Eskiden bende strawberry olanı vardı çünkü cherry çok koyu gelirdi ve simsiz olması ayrı güzeldi.Şuan ise elimde sadece pink guava var bence rengi çok güzel ve bana ortaokul zamanlarımı hatırlatıyor nivea lip balmları (:

  2. Kullanmaya ortaokul yıllarında başlamıştım beni çocukluğuma götürdü. Özellikle vişneli olanına aşıktım. Onu bu aralar vaseline’le aldatıyorum malesef

  3. bu sene çıkan karpuz ve şeftali çeşitleri kokusuyla alışkanlık yapıyor. daha uzun süreli nemlendirme seçeneği için (bkz: nivea lip butter)

  4. Her liseli genç kızın olmazsa olmazı¸ kutsal bakım ürünü. ben özellikle nivea dragon fruit’e aşıktım. Tadı mükemmeldi ve renk de veriyordu. benim kullandığım mattı. sanırım yok artık mat olanı. şimdi ise renksiz kullanıyorum zira üstünden rujla geçiyorum. Rossmanndaki isana marka lip balmlar da çok iyi özellikle beyaz olan süper nemlendiriyor.

  5. Evet nemlendirmiyor evet hiçbir işe yaramıyor yeni serisi falan ama insan vazgeçemiyor işte. Her rengini alırdım sonra çekmece aralarında kaybolup dururdu. Şu an başlığı görünce elime geçen vitamin shake serisinden acai&wild applei sürdüm dudaklarıma çatlaklara bi faydası olmayacak ama sürekli sürücem çünkü bağımlılık yapıyor.

    1
    1
  6. lisedeyken kalem kutunuzda olması havalı olma sebebinizdir. ya da en azından benim yaş grubum lisedeyken. malum şimdiki liseliler rujlu bile olabilir…

  7. her liselinin kullandığı nemlendirmeyen¸ yapış yapış¸ bedava verseler yine kullanılmayacak bir balm. şeftalili olanı hele kesinlikle renk vermiyor. buna verilecek parayla the body shop veya blistex tercih edilebilir bence.

  8. balm diyosunuz da şu bildiğimiz lipsticklerden bahsediyoruz değil mi?önceden bu kadar parlaklık vermiyodu ve dudakları renklendirmek için güzel bi araçtı doğal duruyordu çünkü. sonra kendini yeniledi parlaklaştı ama kime sorsanız önceki halini tercih eder diye düşünüyorum. şimdiki görüntüyü veren başka birçok ürün var. ama o parlak olmayanlar başkaydı işte.

    2
    1
  9. tadının ve kokusunun güzel olmasından başka bi numarası olmayan dudak nemlendiricisi¸benim gibi kuru dudaklarınız varsa asssla assla yeterli değildir blistex med plus benım asırı kuru dudaklarımın hakkından gelen tek tek tek dudak balmı

  10. Eskiden mat serisi vardı. Vişnelisi efsaneydi. Favorimdi. Sonra bir baktım üretimden kalkmış. Yıkılmıştım¸ Şimdikileri hiç sevmiyorum¸ yapış yapış¸ parlak.

  11. hemen her aromalısını kullandım fakat hiç bitiremedim zira iki hafta geçmeden kayboldular.bir değil iki değil yani hayır diğerleri duruyo bunlar kayıp.lanetli¸güzel kokulu nemlendirici.(bkz: beninedensevmedin) (bkz: dönbebeyim)

  12. Eskiden mat vişneli Nivea’yı sürer “Ruj sürmüyorum ben¸ nemlendirici o!” diye de gezerdik. Hey gidi lise yılları

  13. Çoğunluğun aksine ortaokul ve lisede hiç kullanmadığım balm¸ yani meşhur eski seriyi merak etmekle beraber ortaokulda bazı arkadaşlarımdan hatırlıyorum. Hiç mi heves etmemişim ilginç.Geçenlerde ilk kez shea butterlı olanını aldım. Kendisi beyaz¸ ambalajı da lacivert olduğu için kokusuzdur sandım ama çok ağır¸ içli içli tuhaf bir şeker kokusu var. Ki şekerli kokuları sevmeme rağmen bana bile fazla geldi. Sanırım hydro olanını almalıydım. Gece yatarken sürdüğümde sabah hala dudağımda oluyor ama peçeteyle sildiğiniz anda alttan kuru dudak çıkabiliyor. Kalın yapısından ötürü güzel nem verir gibi görünüp aslında nem vermeyen bir ürün. Mat rujların altına sürünce kremsi bitiş sağlıyor¸ çatlak görüntüyü almaktan ziyade rujun yapısını değiştiriyor.

  14. Hevesle her rengini alıp sadece 1 tanesini en çok kullanan kişiyim.Ya eskiden bu kadar simlimiydi bunlar bilmiyorum ama şuan renkten ziyade yapış yapış bir his bırakıyor bende. Belkide mat rujlara olan sevgim yüzünden bunları bir kenara attım

  15. bir türlü bir tanesini alıp da bitirmeyi başaramadığım lip balm. nemlendirmesini çok çok beğendiğimi söyleyemem¸ ne zaman sürsem 5 dk içinde dudaklarımdan kayboluyor ama emiliyor desem dudaklarım pul pul kalmaya da devam ediyor. ama inatla tekrar tekrar satın almaya devam ediyorum¸ alışkanlık sanırımŞimdiye kadar lise’de çok hafif pembelik veren gül aromalı olanından herkesin favorisi vişnelisine kadar belki 10 tane satın aldım¸ hep kayıp hep kayıp…Ama pink guava’sı azıcık azıcık kaldı inşallah ilk bitirdiğim makyaj/bakım ürünü olarak tarihe geçecek¸ her zaman ofisteki masamda tutuyorum¸ çantaya atıp da kaybetmeye hiç niyetim yok

  16. Gecenlerde migrostan 7¸50 liraya seftalili olanini aldim.birakin rengi koklamak icin alinir bu urun.kelimenin tam anlamiyla seftalili ice tea kokuyor.yaz sicaginda hafif urunleri sevdigim icin kullanacagimi dusunuyorum.

  17. Önüme para yığın yinede tekrar kullanmam.lise 2de başlamıştım bağımlı yaptı lise sona kadar 5 dakikada bir sürsem bile kurutuyordu mahvetti dudaklarımı. Çevremdekilerde aynı durumda olunca hepsini attım. Bir ay boyunca hiç bir şey sürmedim(nadiren bepanthen kullandım gece yatmadan önce) bol su içtim çatlak halinde ister istemez yalıyorsunuz dudakları onuda frenledim yalamadım. Geçti. Tabi şimdi mat rujlardı sıcak soğuk değişimiydi kuruyor dudaklarım. Ama o zaman ki gibi kabus bir durum söz konusu değil. Sonuç olarak kullanmayın kullandırtmayın

  18. Evet herkes gibi ben de lise zamanlarımda tek bunu kullanırdım. Ancak ben herkes gibi vişneliyi sevmezdim¸ çok abartı bulurdum o rengi hiç makyaj yapmayan biri olarak. Benim favorim çilekliydi. O mat seriyi şimdiki liseliler bilmez kaç kere bitirdim ben sayamadım. Hatta bir akrabam beni “çilekli ruj” diye çağırır halen. Bir de çok doğal pembemsi bir nude rengi vardı çileklinin¸ lisede herkes sorardı sürdüğümde. Şimdi vaseline’in çileklisini alıp nostalji mi yapsam diyorum zira nivea’nın şimdiki parlak serisi hiç eskisini hatırlatamıyor. Bir de facebook ilk kez açıldığım dönem “eski kirazli nivea lip balm geri gelsin” diye bir grup vardı 🙂

  19. Herkes eski mat serisinden hala bahsederken¸ böyle bir talep varken neden yeniden üretilmiyor anlamıyorum. bu parlak seriye de hiç alışamadım¸ sürünce sanki yemek yenmiş de ağız yağlı kalmış gibi duruyor.

  20. Lise yıllarındaki tek renkli kozmetik ürünüm olduğundan yeri bende bambaşkadır. Favorilerim tabiki çilekli ve vişneli olandı. Çilekliyi daha bir başka severim. Hala bile evde kaç tane var bilmiyorum. Çantalarımın derinlerinde¸ makyaj çantamın bir köşesinde.. elime geldikçe sebepsiz bir mutlu olurum.. gidip süreyim bari aklıma gelmişken 🙂

  21. henüz “anne rujları”na izin verilmeyen dönemde tek makyaj malzemesi olan ve büyüyünce de bir türlü vazgeçilemeyen dudak balmı. lise yıllarımda her çeşidini alarak adeta koleksiyon yapmayı kendime huy edinmiştim. ama vişnelisi bir başkaydı¸ favorimdi. hala özlemle acaba bir gün yeniden üretirler mi diye beklemekteyim. şimdilerdeki fruity shine serisi o eski ürünlerin yanına bile yaklaşamaz.

  22. Senelerin eskitemediği balm.Vişnelisini kullanmıştım ilk.O ne güzel tat ne güzel koku ve ne güzel bir renkti öyle.Hala aklımda çok severek kullanmıştım kendisini.

  23. yeni fruity shine isimli parlak serisinin eski mat ve daha yoğun renk verenlerin yerini tutmayan dudak nemlendiricileri. lütfen eski mat cherrynin bi muadilini bilen mesaj atsın ya çok özledimm

  24. Pink guava vardı ama artık bulamıyorum Karpuzlu biraz benziyor ama aynı değil. Eski kalitesi kalmadı gibi. Hemen de geçiyor.

  25. mat serinin passionfruit olanı hem koku hem renk olarak en iyisiydi.ha şimdi dönüp bakmam bile. renk desen yetersiz nemlendirme desen yetersiz. bir de ışıl ışıl¸ vıcık vıcık. no thanks.

  26. Lisedeyken mat çilekli olan ürününü bayılarak kullanıyordum ancak sonra ışıltılı olanları çıkardıktan sonra kullanmayı bıraktım. Nemlendirmesi çok yetersizdi zaten sadece o güzel kokusu ve verdiği tatlı kırmızılık için kullanılıyordu. Buna verilecek olan paranın üstüne 7-8 lira daha konulup gayet güzel dudakları gerçekten nemlendiren Blistex vs gibi markaların dudak balmı alınabilir. Çünkü gerçekten nemlendirme konusunda çok başarısız.

  27. Niveayı zengin ettiğimi düşündüğüm ürün. Sanırım 20-25 tane almışım neden yaptığımı bimiyorum. Ama en güzel 2sini artık üretmiyorlar ve ben onların yedeğini almamıştım hala üzülüyorum. 1. Passion fruit rengi harika kokusu harika ve kalıcı. Yıllarca aradım yok. 2. Eski kırmızı mat kapaklı cherry. Onun da rengi çok güzeldi ve şaşırtıcı biçimde uzun süre kalıyordu. Bu ikisini tekrar satsalar depolarım. Yenilerini epey denedim hiçbirini sevmedim artık almiyorum.

  28. ilk makyaj malzemem sayılabilir kendisi ve yıllardır da bittikçe çileklisini alıyorum. dünyanın en iyi dudak balmı gibi geliyor. ilk göz ağrısı olduğu için olabilir. bu zamana kadar nemlendirmesini hep güzel şekilde yaptı¸ hafif bir parlaklıkta verdiği için dudaklar sağlıklı görünüyor. diğer markalar dudak balm paketlerini değiştirse de o yıllardır klasik görüntüsünü ve sadeliğini bozmadı.

  29. Bende ilkokuldayken parlak olani da vardi ama o baya kirmizi yapiyordu sanki dudaklarimi. Bugun alayim dedim yine aldigima pisman olmadim ama hic renk vermedi:( kirmizi dudak kalemi uzerine surecegim islak dursun diye

  30. Kirazlı veya şeftalili olanını hala her gün kullanıyorum. Tadı¸ bıraktığı his ve rengi ikisinin de harika¸ günlük ağır olmayan tatlı bir görüntü bırakıyorlar.

  31. Yıllardır cherryli olanından kullandım kokusu muhteşem insanın yiyesi geliyor o derece. Bir ürün almadan mutlaka kokusuna bakarım zaten. Diğer balmlara göre baya bir renk veriyor parlatıyor dudakları ve anında yumuşatıyor. Kalıcılığı da iyi tabii ben üst üste üç dört kat sürerim tüm balmları. Özellikle gece yatmadan önce sürdüğümde sabahleyin yumuşacık dudaklara sahip oluyorum dudaklarım nivea yı kullanmadan önce çatlar ve sürekli kururdu. Sürekli kullanımda bu çatlaklardan kurtuldum bir de flormarın watermelon balmını seviyorum bir de bunu. Renk verme açısından kesinlikle nivea ama koku olarak flormar.

  32. herhalde her kadının ilk kozmetik ürünü buydu. annem renksizini almıştı bana küçükken¸ o kadar mutlu olmuştum ki kendimi tam bir genç kız gibi hissetmiştim. 🙂 hey gidi günler.. ama ben bu balmın mat duran vişnelisini çok seviyordum¸ dudakta duruşu çok güzeldi. sonra üretimden kaldırdılar. belki de vardır ama ben hiç bulamadım. 🙁

  33. Bu ürün eskiden çok popülerdi. Lisede sırf rengi ve kokusu için her çeşidini alırdım. Fakat ne yazık ki ne zaman sürsem dudaklarım daha kötü olur pütür pütür soyulurdu. Asla tavsiye etmiyorum. Onun yerine blistex¸ burt’s bee kullanın ya da neutrogena. Kesinlikle çok daha etkililer.

  34. lisenin son yıllarındaki makyaj başlangıç noktasıdır kendisi. çilekli’nin kokusu rengiyle başlayıp¸ Nivea Lip Essential Care’den sonrası yetersiz görülmesiyle devam etmiştir. meyveliler gereksiz yağlı geliyor artık.

  35. ben de eski mat olanlarının çoğunu kullanmıştım.renkli olanlarda favorim vişneli olan renksizlerde de güllü olandı.özellikle güllü olan çok güzel nemlendiriyordu.keşke tekrar üretilse

  36. lisedeki kurtarıcım¸ güzel kokulu dudak nemlendiricisi. hala var mı bilmiyorum ama bir zamanlar vişneli olanından çok kullanmıştım hem ruj gibi hem değil. güzel bir aydınlık verir dudaklara.

  37. Şeftaliiii¸ insanın yiyesi geliyor¸ koku mükemmel¸ doğal renklendirme ve nemlendirme davetkar¸ alınır ki bu

  38. dün rossmann’dan nude renkli nemlendiricisini aldım. güzel nemlendiriyor ve ışıltı veriyor. diğer renksiz nemlendiricilerinden pek farkı yok yapı ve doku olarak. tavsiye ederim.

  39. Pink guava var bir tane elimde¸ sanırım artık satışta değil ama rengi gerçekten çok güzel bir pembe. Kokusu ve tadı da çok güzel ama nemlendirmesini yeterli bulmuyorum. Ruj kullanmak istemediğim zamanlarda pink guava¸ strawberry ve cherry renklerini kullanıyorum. Hepsi aynı zaten renkleri dışında. İstediğim nemi vermiyorlar sırf rengi ve kokusu için kullanıyorumEski serisinden ise elimde hydro care kalmış açık mavi kapaklı¸ öyle nostalji olsun diye duruyor. Eski serisi gerçekten mükemmeldi hele bir passion fruit vardı mor kapaklı elim ondan başka bir şeye gitmezdi. Eski mat seriyi çok özledim ve kalitesi vardı bence. Bu parlak fruity shine serisiyle bozdu diye düşünüyorum. Eski seriden bir de pearl vardı verdiği gül kurusu renge bayılıyordum keşke eski seriyi çıkarsalar yeniden gözüm kapalı alırdım.

  40. arkadaşlar toplanın¸ o herkesin favorisi eski nivea cherry balm’ın muadilini söylüyorum: flormar deluxe shine gloss stylo d40 red passion. aynı matlıkta ve hatırladığım kadarıyla aynı renk tonunda ve bu da bir çeşit balm olduğu için öyle çok fazla renk vermiyor. ben internetten almıştım ve daha renkli bir şey bekliyordum. sürer sürmez aklıma ilk gelen şey “bu eski nivea kirazlı yaa” oldu. denemenizi tavsiye ederim 🙂

  41. Dudaklarımda derin çatlaklar oluşmuştu. Kanıyordu hapşurunca. Bir Gece yatmadan önce ve sabah kalkınca sürdüm. Çatlaklar hemen kapandı gibi. Dudaklarım epeyce yumuşadı.Ayrıca dudağa sürünce yağlı bir katman bırakıyor hissi oluşuyor.

  42. Nude diye bir urun cikarmislar ortasi beyaz nemlendirmesi icin disa da nude bir renk gercekten.Ama birurun bu kadar mi kotu olabilir.Zaten nemlendirmiyor onu gectim ama yapisi o kadar igrenc ki bunu piyasaya surmeye utanmamislar mi dedim.Asla alinmamasi gereken urundur kanaatimce.

  43. Dudak kalemlerini ruj gibi kullananlardanim ve bilirsinizki kalemler dudağı fazla kurutuyor.nivea ile nemlendirdikden sonra dudak kalemi daha güzel duruyo.6 7 saat kadar koruyo¸ama dudaklarinizda normalde de catlama kuruma varsa etkisi zayıf kalır. Gece sürüp uyudum sabah kalktığımda ağzımda cok acılı bir tat vardı sebebini anlamadım( o yüzden sadece dudak kalemi kullamdığım zaman uyguluyorum

  44. yıllardır asla vazgeçemediğim¸ onsuz eksik hissettiğim ve nivea’nın sevdiğim tek ürünüdür. cherry’sini az sürdüğünüzde aşırı tatlı bir renk veriyor. ben koyu tenli olduğum halde bana bile gidiyor. hatta mat rujların altına tek kat sürerek hoş renkler yaratıyorum. nemlendirmesi de muazzam.

  45. care & colour serisinden kırmızı olanını aldım geçenlerde. kırmızı buysa pembe hiç renk vermiyor sanırım. ama yine de hoş ve yumuşak bir his bırakıyor¸ hatta biraz da kaygan. hafif makyaj yaptığım günlerde ruj yerine tercih ediyorum.

  46. uzun bir süreden sonra tekrar aldım¸ zar zor toparladığım dudaklarımı rezil etti. verdiği nem on dakikalık sonrasında kurutuyor ama öyle böyle değil. dudaklarımın her yeri yara oldu ve çöpe gitti.

  47. Sadece tek çeşidini seviyorum.Hydro Care .Bence çok iyi ve nemlendirmesi anlık değil. Gramajı da baya iyi.Uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız alın derim.

  48. dudak balımı olarak kullandığım tek ürün. şeftalili olan haricindekiler bende kuruma yapmıyor. aksine yumuşacık oluyor dudaklarım. seviyorum seni canım nivea lip balmım.

  49. Sivilce hapı kullanmaya başlamamla birlikte¸ zamanla dudaklarımda oluşan çatlaklar için orjinal care olanını almıştım. Hâlâda severek kullanıyorum. Hem pratik sürülüyor hemde dudaklarımdaki açık şeklinde olan yaraların kabuklaşarak iyileşmesini sağlıyor. Bu yüzden evde elimin altında gezdirdiğim tek balm nivea’nınki diyebilirim. Fakat diğer meyveli olanları pek beğenemedim. Hem yapış yapış¸ hemde o eski serinin verdiği rengi¸ parlaklığı yok.

  50. Original care olanını kullanıyorum¸ yaz aylarında ruj altına gayet ideal bir balm ancak kış aylarında dudaklarınız kuruysa yeterli geleceğini düşünmüyorum. Benim dudaklarımın üstünde bir tabaka halinde kalıyor ve kolayca emilmiyor.Gramajına göre fiyatı indirimli döneminde ideal.Elimdeki bittikten sonra bir daha almayı düşünmüyorum.

  51. original care olani ruj altina falan surmek icin ideal olan ama diger turlu dudaklari iyilestirmek¸ yumusatmak gibi hicbir faydasi olmayan urun. ben cok soguk donemlerde geceleri dudagima kiehl’sin meshur gece serumunu kullaniyorum yatmadan once. diger zamanlarda ise burt’s beesin abdden aldigim tinted lip balmini kullaniyorum. cok ama cok memnunum. o sari paketli olan balmlar degil de kahverengi paketli olanlardan bahsediyorum. benim isimi goruyor¸ nemlendiriyor¸ koruyor ve iyilestiriyor. 

  52. Aklınıza gelebilecek bütün dudak balmlarını deneyen biri olarak nivea hakkında söyleyebileceklerim hemen tüm çeşitlerinin ilk başta nemlendirmesi güzel¸ kokusu güzel ama sürekli olarak tazelemeniz gerekiyor. Bana göre çok çabuk kuruyan ve dudağı beslemeye yönelik uzun vadede pek iyi olmayan bir marka.Çare BLİSTEX.

Siz ne düşünüyorsunuz?