Yapı olarak gayet güzel bir üründür. Ama iyi bir kapatıcılık sağlama konusunda biraz eksik kalmış. Yağlı bir cilde sahipken normal ciltler için olanı tercih ettiğiniz takdirde yüzünüzde sivilcelenme yapabilir. Aman dikkat.
Nivea bb krem’in kışın kullandığımız¸ kapatıcılığı fazla ama bir o kadar da cilde zarar veren fondötenlere göre yaz sıcaklarında iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum. kapatıcılığı çok güçlü değil ama genel olarak o pürüzsüz görüntüyü veriyor. kremsi dokusu sayesinde cilt tarafından çabucak emiliyor¸ yani bir beauty blender ile yüzde dağıtması kolay oluyor. yaz sıcaklarında yüzünüz terlediğinde ürün kesinlikle akma yapmıyor. her daim hafif makyaj sevenlerin ürünü kışın da kullanması mümkün.şu da not edilmelidir ki¸ eğer sivilceli veya lekeli bir cildiniz varsa¸ ürün bunları kapatmaya yetmeyecektir.
beğenmedim. indirimdeyken almıştım suratta sivilce yapmaz ya da çok ufak olur belirtmez demişlerdi fakat kullandıktan 1 gün sonra suratımı inanılmaz derecede sivilceler bastı. ne bb kremi ne de bb temizleme suyu ise yaramaz.
bendeki 5in1 blemish balm yazan. spf 10’a göre oldukça yoğun bir yapıya sahip bb krem. pembe alt tonlu ama iyice dağıldığında alt tonunu çok çaktırmıyor. açık rengi açık tenlilere koyu¸ işte bu çaktırıyor. kapatıcılığı hafif ve doğal¸ kızarıklıklar için yeterli ama sorunlu ciltlerin seveceğini sanmıyorum. bitişi aslında çok hoş¸ ne parlak ne mat. sağlıklı duruyor ama benim gibi yağlı ciltliler çok macera aramamalı. transparan pudra geçilebilir ama yağ miktarı arttıkça burun kenarında kusma yaşanıyor. sivilce konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü bu parlama ve kusma olayından dolayı hiç uzun süre dışarıda kalacağım zaman kullanmadım.
Yüzüm bu kremle anlaşamadı benim. Emilimi çok başarısız tabaka gibi durdu bende. Kendi tonumda almama rağmen biraz koyu gibi sanki. Alalı 1 seneyi geçti ilk bb kremim nivea ama başarısız bi tercih yapmışım. Çok nadiren lokal olarak lekelerime sürüyorum kapatsin diye. Pigmentasyonu biraz fazla gibi çünkü
esmer olmama rağmen en açığını aldım ve cildime tam oldu. Ama cildimi o kadar yağlı ve vıcık vıcık gösterdi ki kapatıcılıkta da ortanın altında. bir daha almayacağım bir ürün
birçok ciciş gibi benim de beğenmediğim bb krem. hem oksitlenme yapıyor hem de cilde eşit dağılmayarak ciltte leke görüntüsü yapıyor. ben de başka bir cc krem ile karıştırıp kullanıyorum bitesiye kadar. bittikten sonra da hayatta almam.
Sanırım geçen yıl satın alıp kullanmayı denemiştim bundan. Açık rengini almama rağmen inanılmaz koyu gelmişti. Bir de hatırladığım yüzümü vicik vicik bir hale getirdiğiydi. Bunca yılların eski markası nivea şu cilt işini hala beceremedi. Olmuyor..olmuyor.
Rengi beklentiden koyu olan bb krem. Annem için aldım¸ beyaz tenli olduğu için en açık tonu aldım ama kadın baya orta tona yaklaştı. Sonuç olarak da rahat rahat kullanamadı.
watsons alışverişlerimin birinde başka bir markanın bb kremini alacakken satış danışmanının gazabına uğrayarak aldığım bb krem. alacağım markayı kötüleyip bak ben onun cc’sini sürdüm bugün çok kötü oldu normalde nivea kullanıyorum diyerek nivea’nınkini övmesiyle ve elimde sürdüğünde ışıklandırmanın azizliğine uğrayıp uydu sanarak biraz da acelem olması yüzünden hell olanını aldım. fakat almaz olaydım cicişler. ben böyle bir bb krem görmedim. bana en az 2-3 ton koyu. üstelik ağır. açık tenliler için dense dahi bütün beyaz tenlilerin¸ hatta buğday tenlilerin ve yağlı/karma cilde sahip olanların uzak durmasını öneriyorum.
Bugün diadermine bb¸ cc ve bu ürün arasında kalıp watsonsta görevli diadermine cc önermesine rağmen eve kozmetikten gidip bunu aldım. Pişman oldum çok yoğun bir kıvamı var ve herkesin bahsettiği gibi en açık ton bile çok koyu.Bir daha başlık okumadan ürün almak yok.
tamamen pişmanlık ürünü.. Yapısı böyle aşırı koyu¸ dağıtmak zor¸ çok pudralı bir bitiş ve krem-krem kokusu.. Yüze sürünce maske gibi durması da cabası.. Sakın almayın cicişler..
optimum watsonsda ilk çıktığı zaman bir satıl görevlisinin almam da ısrar ettiği¸ tenimden koyu duruyor dememe rağmen¸ hayır¸ zamanla rengi oturacaktır diye ısrar ettiği bb krem. Rengi oturmadı elbette¸ iyi ki almamışım dediğim bb.
içinde bilimum kimyasal olduğunu alıp yüzüme sürdüğüm anda hissettirecek kadar ağır. ucuz diye kullanmaya devam ettim inattan ama ı-ıh! kesinlikle tercih etmeyin çok kötü.
denediğim ilk bb krem fakat hiç beğenmedim¸ yağlı cildimde ağırlık yapıyor ve yakıyor. kalıp gibi duruyor¸ kalıcılığı da pek iyi değil kısacası bir daha almayacağım. siz de almayın.
watsons’ta anneler günü indiriminden alarak hata ettiğim bb krem. aslında amacım pure beauty’nin bb kremini almaktı. sonra satış görevlilerinden biri beni tutup “bak bu çok güzel¸ pure beauty gibi vs. vs. yapmıyor.” diyerek beni kandırdı¸ tutuşturdu elime. swf buğday tenliyim. tenim de o kadar açık olmamasına rağmen en açık rengi tam oturdu. sanki bu kremi hazırlayanlar benim için özel olarak hazırlamışlar gibi birebir örtüştü ancak karma cildimde kötü duruyor. özellikle t bölgemde renk eşitsizlikleri var ve ne yazık ki renk eşitsizliklerini¸ kusurları fazla düzeltemedi. bu bb krem cilt tipi normal ya da aşırı olmadığı sürece hafif yağlı ve fazla kusuru¸ renk eşitsizliği olmayan bebek ciltli buğday tenli ablalarımıza gider ancak. alınmayacak kadar kötü bir ürün değil.
Çok da bi esprisi olmayan bb krem. Bende karma/yağlı ciltler için olanı mevcut. Yapısı ağır¸ sanki yağlı gibi bilemiyorum. Ha sivilce falan yapmadı kesinlikle o ayrı. Örtücülüğü çok zayıf. Yani insan biraz renk eşitliği falan bekliyo işte. Genel olarak renk sorunundan bahsedilmiş ama ben beyaz tenli olmadığım için sorun olmadı benim açımdan 🙂 takasla geldi bana. İyi ki de para verip almamışım gerçekten.
sıradan bir bb krem. bb kremden beklentinizi veriyor ancak cildi çok problemli olanlar zaten tutup bu ürünü kullanmaz. kapatmıyor¸ renk eşitleme diye bir şey yok.
berbat kelimesinin karşılığı. uzun zamandır farmasi kullanıyordum ve rossmanda dolanırken eskiden kullandığım garniere bi göz atayım dedim. onlara bakınırken yardımcı olmak için görevli bayan geldi tutturdu nivea bb krem düşünmez misiniz diye. çok daha başarılıymış bilmem ne. almayacaktım ama beni kampanyası cezbetti. tek başına 25 küsür falanken bb temizleme suyu ile birlikte 28 falan oluyordu galiba. alayım dedim. o sırada bileğime deneyince yoğun bi kıvam vermişti bende nemlendirme özelliğinden ötürü mü dedim evet dedi kadın. neyse evde yüzüme uyguladım tam bir fiyasko. kokusu o çok güzel Nivea krem kokusu. nemlendirme güzel. ama bildiğiniz nemlendirici krem. yüzümdeki hiç bir kusuru kapatmadı rengi de çok çok hafif eşitledi. hatta uzun süre beklettim yüzümde bakalım ne olacak diye. hiç bir şey olmadı. yani anca bb krem ya da fondöten altına nemlendirme olarak uygulanabilir. o derece başarısız.. ama yanındaki temizleme suyu güzeldi beğendim.
geçen gün watsons görevlisinin bitmek tükenmek bilmez övgü ve psikolojik baskısına yenik düşerek aldığım ve eve gelip tüm yüzüme dener denemez bin pişman olduğum ürün. Almayın cicişler¸ sakın almayın¸ 15 lira 15 liradır. (almak isteyen varsa msjla ulaşsın¸ bilabedel verebilir yada gönderebilirim. nivea bb açık ton)
geçen sene %50 indirimle almıştım 16 lira bir kaybım olmaz demiştim. çok garip bir ürün çok yoğun hava sıcaksa şır şır akıyor tüm ürün selpak mendilde gidiyor. bir iki kere kullanıp kenara bırakmıştım. yüzümde kalıp gibi durduğunu hatırlıyorum.
beyaz tenliyim fakat tenime açık ton gözle görülür bir şekilde koyu kaldı. sadece kokusu klasik nivea kokusu olduğu için güzel. bunun dışında asla alınmaması gereken bir ürün.
ne kadar kötülesem az. her ürününü bayıla bayıla kullandığım¸ her ürün grubundan en az bir ürünü elimde olan en güvendiğim marka dediğim niveanın böyle bir faciaya yol açması.. yüzüm sivilce tarlasına döndü sakın almayın 🙁 bir de bunun yanında kapatıcılığı da sıfır yani hiç fark ettirmiyor renk grubunun ne esmere ne beyaz tenliye gitmemesinden bahsetmiyorum bile ayyyy !!
Olmasa da olur. Sürüp cildimi kapatacağıma gün içinde koyulaşan rengiyle sokak çocuklarına döneceğime dursun kenarda. Beğenenlerin sanırım ciltleri çok sağlıklı çünkü bende parlama mı istersiniz oksitlenme mi terleyen yüzümden balçık gibi kalkıp yürümeler mi anlaşamadık anlaşamayacağız. Zaten BB kremlerden iyice soğudum. Ya hiç sürmem ya da fondöten sürerim sürdüğüme değsin bari.
Q10 wrinkle olan çok bronz en açık tonu bile. Normal bb olanı da hell rengini kullandım¸ bildiğiniz pembe. Yapısı ortadan koyuya doğru. Almayın cidden paranıza yazık. Daha iyi alternatifler var. Garnier ya da Pure Beauty falan bakın. Brn Garnier kullanıyorum.
İndirimde görüp bir heyecanla aldığım (50 ml 12 tl) ama keşke almasaymışım dediğim krem. Allahım hangisinden başlasam bilmiyorum.Bir kere kapatıcılığın K’sı yok. Kokusu da bildiğin nivea krem kokusu. Hell olanını aldım aynen hell. En açık tonunu almama rağmen beyaz cildime hiç uymadı. Bitene kadar nemlendirme amaçlı kullanacağım ne yapayım ziyan olmasın.
Kullandıktan sonra da bir şeyler yazmak istedim. kesinlikle kullanmamanız gereken bir ürün. Kullandıktan sonra çenemde bir sürü sivilce çıktı ve gitmesi tam 1 ay sürdü. Normalde karma bir cildim var. Gerçekten Nivea markasının gözümde bitmesine sebep oldu.
en açık tonunun bile çok çok koyu olduğu¸ sevmediğim bir bb krem. en açık tonu yine bu koyulukta olan¸ kullandığım diğer markalar¸ Rival De Loop Beauty Balm¸ L’oreal Skin Perfection BB açık ton. BB krem koyulaştırma kremi midir allah aşkına¸ nedir bu kadar koyu olmalarının mantığı ben anlamadım. Oriflame ve Farmasi’nin açık tonlu BB kremlerinden ise çok memnun kaldım.
israftır. yazıktır buna verilen paraya. bir ürün ancak bu kadar kötü olabilir. yapısı çok koyu ve en açık tonu dahi koyu kalıyor. ve üstüne üstlük yüzünüzde yapış yapış bir hisle geziyorsunuz ortalarda.
Hepsi bir arada nemlendirici krem diye geçen bb si var bende.problemli ciltler için uygun olduğu yazıyor üzerinde.hiç aklımda yokken migrosta 10 liraya düştüğünü görüp alıverdim.nefretlik bir ürün olduğunu düşünüyordum gerçekten paramı çöpe atmışım gibi hissettirmişti ama yine kolay kolay bir üründen vazgeçemediğim için bugün değişik bir şekilde uygulayayım dedim ve voıla! Şöyle ki¸pastel moon light highlighter ile de pek uyuşamıyordum.dedim ben bu ikisini karıştırayım ve fırça ile uygulayayım bakalım nasıl olucak.gerçekten çok güzel oturdu yüzüme ve çok güzel parlak¸ıslak bitişli bir duruş elde ettim.ürünü direkt elle uyguladığımda saçma sapan soyulup dökülmeler¸dağılmamalar¸sabitlenmemeler oluyordu epey problemliydi yani kullanılacak gibi değildi.suan bu haliyle gayet kullanılabilir oldu.kapatıcılığının değiştiğini düşünmüyorum orta sayılabilir fakat böyle fresh¸ağırlık yapmayan¸ışıltılı bir doku elde ettiğim için ve tek başına hoşuma gitmeyen iki ürünü güzel matchlediğim için epey mutluyum^^
Benim cilt problemim yok bir iki sivilce en fazla biraz da renk eşitsizliği o yüzden kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Buğday tenli olmama rağmen açık olan tonunu kullanıyorum. Zaten açık dışında koyu tonu var bir de. 2 kat süngerimle geçtiğimde istediğim sonucu elde ediyorum.
okuduklarıma baktığımda herkeste farklı etki yaratmış bb krem.diadermine ¸ maybelline ¸garnier kullandıktan sonra bir anda karar verip aldığım ve en çok memnun kaldığım bb krem oldu. evet kalıcılık yüksek değil tazelemek veya dengelemek gerekli. ama benim kullanım amacım olan ton eşitleme ve kapatma işinde bana göre gayet iyi. karma cilt ve buğday ten için renk tonu ve nemlendiriciliği başarılı. tekrar almayı düşünebileceğim bir ürün kısacası.
Her ürününü güvenerek kullandığım markanın BB’sini de gönül rahatlığı ile satın almıştım. En açık tonunu almama rağmen yine de bana çok koyu geldi bu yüzden çok sık kullanma şansım olmadı. Ama koyuluğuna rağmen bazen nemlendirici niyetine kullandığımda yine de cildimdeki etkisini göz ardı edemem. Buğday ve üstü koyu renklerde bir tene sahipseniz gözüm kapalı öneririm fakat açık tonlarda iseniz bir düşünün ya da deneyip öyle alın derim.Not: beyaz tenliyim
kullandığım açıkara en kötü bb krem. açık rengi bile inanılmaz koyu ve turuncu alt tonlu. gerçek kızılderililer baz alınarak yapılmış kesinlikle.Nivea’nın klasik mavi metal kutu nemlendiricisiyle aynı kokuda. ama kıvam nivea klasikten de yoğun olduğundan sürdüğünüz yerde kalıp gibi kalıyor¸ nemli süngerle bile dağıtmak imkansız gibi.. neresinden tutsanız elinizde kalıyor velhasıl. esmerler bir nebze¸ ama buğday ve beyaz tenliler aklından bile geçirmesin
9.problemli ciltler için olan ve tüm cilt tonlarına uygun olanını kullandım ama bana baya bi koyu geldi. göğüs dekolteli bir elbise giydiğim gün sürmüştüm¸ yüzüm bronzlaşmış diğer her yerim bembeyaz kalmış gibi bir görünüm oldu. geçer herhalde diye bekledim ama cildimle rengi bütünleşmedi. yapısı güzel kurutmuyor pul pul olmuyor ama hiç kapattığını söyleyemem. yazın biraz bronzlaşırsam kullanırım artık 🙋🏻♀️
Yağlı ciltler için olanını alacaktım fakat bitmiş olması üzerine çalışan beni problemli ciltler de işini görür diye ikna etti. Keşke ikna olmasaymışım :(( Ürünü çok az kullanmama rağmen kafam photoshop gibi tüm gün dolaştım. Tanıdıkların bana “Yüzüne ne oldu öylee ?” demesi de cabası. Daha hiç kullanamadım duruyor öyle . Yazık oldu parama da cildime de .
maybelline dream pure bb kremin piyasadan çekildiğini öğrendikten sonra yeni bb krem ararken gratisteki çalışan bu ürünü önermişti. Sanırım ondan beri çalışanların önerdiği bi ürünü almıyorum öyle bir güvensizlik oluşturdu bende. Kokusu bildiğimiz nivea krem kokusu ama bir ürün hiç mi sabitlenmez üzerinden 5 saat geçse de elime telefona her yere bulaşıyordu. Zaten renk eşitleme kapatma gibi bi fonksiyonunu da göremedim. Almayın aldırmayın demek istiyorum.
bb krem çılgınlığı ilk kez türkiye’ye 4-5 sene önce ulaşınca¸ nivea kremi ilk piyasaya salanlardan oldu. Fikir de güzel fondoten desen değil krem desen değil hem nemlendir hem de kusurları kapatır¸ açıkcasi bir çoğumuza sıcak hissettirdi fikir. Ancak bu ürün vaatettikleri ile hiç uyuşmadı ve benim için özellikle renk ve yüzde bıraktığı ağır yağlı dokudan dolayı sınıfta kaldı. 2 kez kullandım ve maalesef çöpe atmak zorunda kaldım.
açık tonunu kimi baz alarak yaptıklarını merak ettiğim ürün. kış mevsiminde edindim. aldığımda indirimdeydi¸ bir şans vermek istedim. sonuç hüsran. cildimde çok koyu kaldı tamam dedim bronzlaşınca kullanırım. yaz geldi tekrar şans verdim yüzüm ürünü kustu resmen. bacaklarıma sürerek ürünü bitirdim. bir daha da elimi sürmem. net.
Beni hiç memnun etmemiş BB krem. Beyaz tenli iseniz açık rengi bile yüzünüzde bronz- hatta turuncu- duruyor. Üstelik Nivea’nın hemen hemen her ürünü gibi sivilcelenme yaptı. Ama şöyle bir durum da var: Biz bir türlü anlaşamayınca bu kremi koyu buğday tenli yağlı ciltli bir arkadaşa verdim ve gerekse renginden gerekse yapısından çok memnun kaldığını söyledi. Yani kısaca beyaz tenlileri pek memnun etmeyecektir.
buğday tenime rağmen en açık renginin koyu bronz kalması sebebiyle¸ suratımdaki ağır kıvamından ve kremsi yağlı hissinden de hoşlanmadığım için rahatlıkla edindiğim en kötü bb krem diyebilirim. ürünü kullanabilmek için alternatifler denedim¸ sanırım en iyisi nemlendirici olarak vücuda yedirmekti ama gerçekten paranıza yazık.
Hayatımda gördüğüm en kötü bb krem olabilir. En açık rengi Çok koyu¸ çok çok koyu. Bu nasıl açık renk olabilir ya? Irk değiştirmek için birebir. Kokusu kolonya gibi. Kapatıcılığı zaten yok. Arkadaşıma¸ anneme vs veremezdim bu ürünü o yüzden çöpe attım.
Hayatımda kullandığım en kötü BB kremdir kendisi.Asla kolay kolay etkilenmeyen cildimde minik minik onlarca yağ bezesi çıkarttı ve çoğalmaya devam ediyorlar.En açık tonunu almama rağmen yüzümde berbat bir koyu görüntü oluşturdu¸ kokusu dışında her şeyi berbat
Kapatıcılık arayanlar için söyliyim kapatmıyor ama kullandığım süre boyunca cildimin güzel gözüktüğünü söyleyenler oldu. Elimi yanağıma yaslamamla birlikte yüzümde parmak izimin çıkmış olması kalıcılığının ve sabitlenmesin kötü olduğunu göstermeye yetti. Gün içinde cilt üzerinde rengi değişti. Ben bir tanesini bitirinceye kadar kullandım çünkü zaten ten makyajı yapmayı seven biri değilim nadiren kullandığım için sıkıntı etmedim uzun süre gitti o yüzden. Son olarak şunu ekliyim geçen gün kullandım ve eve geldiğinde cilt üzerinde komedonların oluştuğunu gördüm. Kullandığım süre boyunca bunu hiç yapmamıştı sıcaklardanda oluşmuş olabilir normalde kullandığım ürünlerde herhangi bir değişiklik yapmamıştımda bilemedim ama bir daha almam netim.
Yapı olarak gayet güzel bir üründür. Ama iyi bir kapatıcılık sağlama konusunda biraz eksik kalmış. Yağlı bir cilde sahipken normal ciltler için olanı tercih ettiğiniz takdirde yüzünüzde sivilcelenme yapabilir. Aman dikkat.
Nivea bb krem’in kışın kullandığımız¸ kapatıcılığı fazla ama bir o kadar da cilde zarar veren fondötenlere göre yaz sıcaklarında iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum. kapatıcılığı çok güçlü değil ama genel olarak o pürüzsüz görüntüyü veriyor. kremsi dokusu sayesinde cilt tarafından çabucak emiliyor¸ yani bir beauty blender ile yüzde dağıtması kolay oluyor. yaz sıcaklarında yüzünüz terlediğinde ürün kesinlikle akma yapmıyor. her daim hafif makyaj sevenlerin ürünü kışın da kullanması mümkün.şu da not edilmelidir ki¸ eğer sivilceli veya lekeli bir cildiniz varsa¸ ürün bunları kapatmaya yetmeyecektir.
beğenmedim. indirimdeyken almıştım suratta sivilce yapmaz ya da çok ufak olur belirtmez demişlerdi fakat kullandıktan 1 gün sonra suratımı inanılmaz derecede sivilceler bastı. ne bb kremi ne de bb temizleme suyu ise yaramaz.
bendeki 5in1 blemish balm yazan. spf 10’a göre oldukça yoğun bir yapıya sahip bb krem. pembe alt tonlu ama iyice dağıldığında alt tonunu çok çaktırmıyor. açık rengi açık tenlilere koyu¸ işte bu çaktırıyor. kapatıcılığı hafif ve doğal¸ kızarıklıklar için yeterli ama sorunlu ciltlerin seveceğini sanmıyorum. bitişi aslında çok hoş¸ ne parlak ne mat. sağlıklı duruyor ama benim gibi yağlı ciltliler çok macera aramamalı. transparan pudra geçilebilir ama yağ miktarı arttıkça burun kenarında kusma yaşanıyor. sivilce konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü bu parlama ve kusma olayından dolayı hiç uzun süre dışarıda kalacağım zaman kullanmadım.
Yüzüm bu kremle anlaşamadı benim. Emilimi çok başarısız tabaka gibi durdu bende. Kendi tonumda almama rağmen biraz koyu gibi sanki. Alalı 1 seneyi geçti ilk bb kremim nivea ama başarısız bi tercih yapmışım. Çok nadiren lokal olarak lekelerime sürüyorum kapatsin diye. Pigmentasyonu biraz fazla gibi çünkü
esmer olmama rağmen en açığını aldım ve cildime tam oldu. Ama cildimi o kadar yağlı ve vıcık vıcık gösterdi ki kapatıcılıkta da ortanın altında. bir daha almayacağım bir ürün
birçok ciciş gibi benim de beğenmediğim bb krem. hem oksitlenme yapıyor hem de cilde eşit dağılmayarak ciltte leke görüntüsü yapıyor. ben de başka bir cc krem ile karıştırıp kullanıyorum bitesiye kadar. bittikten sonra da hayatta almam.
Sanırım geçen yıl satın alıp kullanmayı denemiştim bundan. Açık rengini almama rağmen inanılmaz koyu gelmişti. Bir de hatırladığım yüzümü vicik vicik bir hale getirdiğiydi. Bunca yılların eski markası nivea şu cilt işini hala beceremedi. Olmuyor..olmuyor.
Rengi beklentiden koyu olan bb krem. Annem için aldım¸ beyaz tenli olduğu için en açık tonu aldım ama kadın baya orta tona yaklaştı. Sonuç olarak da rahat rahat kullanamadı.
watsons alışverişlerimin birinde başka bir markanın bb kremini alacakken satış danışmanının gazabına uğrayarak aldığım bb krem. alacağım markayı kötüleyip bak ben onun cc’sini sürdüm bugün çok kötü oldu normalde nivea kullanıyorum diyerek nivea’nınkini övmesiyle ve elimde sürdüğünde ışıklandırmanın azizliğine uğrayıp uydu sanarak biraz da acelem olması yüzünden hell olanını aldım. fakat almaz olaydım cicişler. ben böyle bir bb krem görmedim. bana en az 2-3 ton koyu. üstelik ağır. açık tenliler için dense dahi bütün beyaz tenlilerin¸ hatta buğday tenlilerin ve yağlı/karma cilde sahip olanların uzak durmasını öneriyorum.
Bugün diadermine bb¸ cc ve bu ürün arasında kalıp watsonsta görevli diadermine cc önermesine rağmen eve kozmetikten gidip bunu aldım. Pişman oldum çok yoğun bir kıvamı var ve herkesin bahsettiği gibi en açık ton bile çok koyu.Bir daha başlık okumadan ürün almak yok.
tamamen pişmanlık ürünü.. Yapısı böyle aşırı koyu¸ dağıtmak zor¸ çok pudralı bir bitiş ve krem-krem kokusu.. Yüze sürünce maske gibi durması da cabası.. Sakın almayın cicişler..
optimum watsonsda ilk çıktığı zaman bir satıl görevlisinin almam da ısrar ettiği¸ tenimden koyu duruyor dememe rağmen¸ hayır¸ zamanla rengi oturacaktır diye ısrar ettiği bb krem. Rengi oturmadı elbette¸ iyi ki almamışım dediğim bb.
içinde bilimum kimyasal olduğunu alıp yüzüme sürdüğüm anda hissettirecek kadar ağır. ucuz diye kullanmaya devam ettim inattan ama ı-ıh! kesinlikle tercih etmeyin çok kötü.
denediğim ilk bb krem fakat hiç beğenmedim¸ yağlı cildimde ağırlık yapıyor ve yakıyor. kalıp gibi duruyor¸ kalıcılığı da pek iyi değil kısacası bir daha almayacağım. siz de almayın.
watsons’ta anneler günü indiriminden alarak hata ettiğim bb krem. aslında amacım pure beauty’nin bb kremini almaktı. sonra satış görevlilerinden biri beni tutup “bak bu çok güzel¸ pure beauty gibi vs. vs. yapmıyor.” diyerek beni kandırdı¸ tutuşturdu elime. swf buğday tenliyim. tenim de o kadar açık olmamasına rağmen en açık rengi tam oturdu. sanki bu kremi hazırlayanlar benim için özel olarak hazırlamışlar gibi birebir örtüştü ancak karma cildimde kötü duruyor. özellikle t bölgemde renk eşitsizlikleri var ve ne yazık ki renk eşitsizliklerini¸ kusurları fazla düzeltemedi. bu bb krem cilt tipi normal ya da aşırı olmadığı sürece hafif yağlı ve fazla kusuru¸ renk eşitsizliği olmayan bebek ciltli buğday tenli ablalarımıza gider ancak. alınmayacak kadar kötü bir ürün değil.
Çok da bi esprisi olmayan bb krem. Bende karma/yağlı ciltler için olanı mevcut. Yapısı ağır¸ sanki yağlı gibi bilemiyorum. Ha sivilce falan yapmadı kesinlikle o ayrı. Örtücülüğü çok zayıf. Yani insan biraz renk eşitliği falan bekliyo işte. Genel olarak renk sorunundan bahsedilmiş ama ben beyaz tenli olmadığım için sorun olmadı benim açımdan 🙂 takasla geldi bana. İyi ki de para verip almamışım gerçekten.
sıradan bir bb krem. bb kremden beklentinizi veriyor ancak cildi çok problemli olanlar zaten tutup bu ürünü kullanmaz. kapatmıyor¸ renk eşitleme diye bir şey yok.
berbat kelimesinin karşılığı. uzun zamandır farmasi kullanıyordum ve rossmanda dolanırken eskiden kullandığım garniere bi göz atayım dedim. onlara bakınırken yardımcı olmak için görevli bayan geldi tutturdu nivea bb krem düşünmez misiniz diye. çok daha başarılıymış bilmem ne. almayacaktım ama beni kampanyası cezbetti. tek başına 25 küsür falanken bb temizleme suyu ile birlikte 28 falan oluyordu galiba. alayım dedim. o sırada bileğime deneyince yoğun bi kıvam vermişti bende nemlendirme özelliğinden ötürü mü dedim evet dedi kadın. neyse evde yüzüme uyguladım tam bir fiyasko. kokusu o çok güzel Nivea krem kokusu. nemlendirme güzel. ama bildiğiniz nemlendirici krem. yüzümdeki hiç bir kusuru kapatmadı rengi de çok çok hafif eşitledi. hatta uzun süre beklettim yüzümde bakalım ne olacak diye. hiç bir şey olmadı. yani anca bb krem ya da fondöten altına nemlendirme olarak uygulanabilir. o derece başarısız.. ama yanındaki temizleme suyu güzeldi beğendim.
geçen gün watsons görevlisinin bitmek tükenmek bilmez övgü ve psikolojik baskısına yenik düşerek aldığım ve eve gelip tüm yüzüme dener denemez bin pişman olduğum ürün. Almayın cicişler¸ sakın almayın¸ 15 lira 15 liradır. (almak isteyen varsa msjla ulaşsın¸ bilabedel verebilir yada gönderebilirim. nivea bb açık ton)
geçen sene %50 indirimle almıştım 16 lira bir kaybım olmaz demiştim. çok garip bir ürün çok yoğun hava sıcaksa şır şır akıyor tüm ürün selpak mendilde gidiyor. bir iki kere kullanıp kenara bırakmıştım. yüzümde kalıp gibi durduğunu hatırlıyorum.
beyaz tenliyim fakat tenime açık ton gözle görülür bir şekilde koyu kaldı. sadece kokusu klasik nivea kokusu olduğu için güzel. bunun dışında asla alınmaması gereken bir ürün.
ne kadar kötülesem az. her ürününü bayıla bayıla kullandığım¸ her ürün grubundan en az bir ürünü elimde olan en güvendiğim marka dediğim niveanın böyle bir faciaya yol açması.. yüzüm sivilce tarlasına döndü sakın almayın 🙁 bir de bunun yanında kapatıcılığı da sıfır yani hiç fark ettirmiyor renk grubunun ne esmere ne beyaz tenliye gitmemesinden bahsetmiyorum bile ayyyy !!
Kesinlikle kapatıcılığı olmayan ve buğday tenlilere hitap etmeyen ürün ayrıca bende sivilce yaptı. Ama kokusu güzel.
Olmasa da olur. Sürüp cildimi kapatacağıma gün içinde koyulaşan rengiyle sokak çocuklarına döneceğime dursun kenarda. Beğenenlerin sanırım ciltleri çok sağlıklı çünkü bende parlama mı istersiniz oksitlenme mi terleyen yüzümden balçık gibi kalkıp yürümeler mi anlaşamadık anlaşamayacağız. Zaten BB kremlerden iyice soğudum. Ya hiç sürmem ya da fondöten sürerim sürdüğüme değsin bari.
ne zaman görsem bi sempatiklik geliyor alasım geliyor ama o açık tonunun bile bana ne kadar koyu olduğunu görünce arkama bakmadan kaçıyorum
Q10 wrinkle olan çok bronz en açık tonu bile. Normal bb olanı da hell rengini kullandım¸ bildiğiniz pembe. Yapısı ortadan koyuya doğru. Almayın cidden paranıza yazık. Daha iyi alternatifler var. Garnier ya da Pure Beauty falan bakın. Brn Garnier kullanıyorum.
yağlıya dönük karma cildimde sivilcelenmeler yaratmış olan krem. kesinlikle cildimle bütünleşmiyor. klasik nivea güvencesine leke sürüldü gözümde.
İndirimde görüp bir heyecanla aldığım (50 ml 12 tl) ama keşke almasaymışım dediğim krem. Allahım hangisinden başlasam bilmiyorum.Bir kere kapatıcılığın K’sı yok. Kokusu da bildiğin nivea krem kokusu. Hell olanını aldım aynen hell. En açık tonunu almama rağmen beyaz cildime hiç uymadı. Bitene kadar nemlendirme amaçlı kullanacağım ne yapayım ziyan olmasın.
En açık tonu bile türkiye standartlarindaki bir çok kadına koyu gelecektir. Kalıcılık kapatıcılık 0 .Zaten almayın da yağlı ciltler hiç yaklaşmasin
Kullandıktan sonra da bir şeyler yazmak istedim. kesinlikle kullanmamanız gereken bir ürün. Kullandıktan sonra çenemde bir sürü sivilce çıktı ve gitmesi tam 1 ay sürdü. Normalde karma bir cildim var. Gerçekten Nivea markasının gözümde bitmesine sebep oldu.
en açık tonunun bile çok çok koyu olduğu¸ sevmediğim bir bb krem. en açık tonu yine bu koyulukta olan¸ kullandığım diğer markalar¸ Rival De Loop Beauty Balm¸ L’oreal Skin Perfection BB açık ton. BB krem koyulaştırma kremi midir allah aşkına¸ nedir bu kadar koyu olmalarının mantığı ben anlamadım. Oriflame ve Farmasi’nin açık tonlu BB kremlerinden ise çok memnun kaldım.
israftır. yazıktır buna verilen paraya. bir ürün ancak bu kadar kötü olabilir. yapısı çok koyu ve en açık tonu dahi koyu kalıyor. ve üstüne üstlük yüzünüzde yapış yapış bir hisle geziyorsunuz ortalarda.
Hepsi bir arada nemlendirici krem diye geçen bb si var bende.problemli ciltler için uygun olduğu yazıyor üzerinde.hiç aklımda yokken migrosta 10 liraya düştüğünü görüp alıverdim.nefretlik bir ürün olduğunu düşünüyordum gerçekten paramı çöpe atmışım gibi hissettirmişti ama yine kolay kolay bir üründen vazgeçemediğim için bugün değişik bir şekilde uygulayayım dedim ve voıla! Şöyle ki¸pastel moon light highlighter ile de pek uyuşamıyordum.dedim ben bu ikisini karıştırayım ve fırça ile uygulayayım bakalım nasıl olucak.gerçekten çok güzel oturdu yüzüme ve çok güzel parlak¸ıslak bitişli bir duruş elde ettim.ürünü direkt elle uyguladığımda saçma sapan soyulup dökülmeler¸dağılmamalar¸sabitlenmemeler oluyordu epey problemliydi yani kullanılacak gibi değildi.suan bu haliyle gayet kullanılabilir oldu.kapatıcılığının değiştiğini düşünmüyorum orta sayılabilir fakat böyle fresh¸ağırlık yapmayan¸ışıltılı bir doku elde ettiğim için ve tek başına hoşuma gitmeyen iki ürünü güzel matchlediğim için epey mutluyum^^
Benim cilt problemim yok bir iki sivilce en fazla biraz da renk eşitsizliği o yüzden kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Buğday tenli olmama rağmen açık olan tonunu kullanıyorum. Zaten açık dışında koyu tonu var bir de. 2 kat süngerimle geçtiğimde istediğim sonucu elde ediyorum.
okuduklarıma baktığımda herkeste farklı etki yaratmış bb krem.diadermine ¸ maybelline ¸garnier kullandıktan sonra bir anda karar verip aldığım ve en çok memnun kaldığım bb krem oldu. evet kalıcılık yüksek değil tazelemek veya dengelemek gerekli. ama benim kullanım amacım olan ton eşitleme ve kapatma işinde bana göre gayet iyi. karma cilt ve buğday ten için renk tonu ve nemlendiriciliği başarılı. tekrar almayı düşünebileceğim bir ürün kısacası.
Her ürününü güvenerek kullandığım markanın BB’sini de gönül rahatlığı ile satın almıştım. En açık tonunu almama rağmen yine de bana çok koyu geldi bu yüzden çok sık kullanma şansım olmadı. Ama koyuluğuna rağmen bazen nemlendirici niyetine kullandığımda yine de cildimdeki etkisini göz ardı edemem. Buğday ve üstü koyu renklerde bir tene sahipseniz gözüm kapalı öneririm fakat açık tonlarda iseniz bir düşünün ya da deneyip öyle alın derim.Not: beyaz tenliyim
kullandığım açıkara en kötü bb krem. açık rengi bile inanılmaz koyu ve turuncu alt tonlu. gerçek kızılderililer baz alınarak yapılmış kesinlikle.Nivea’nın klasik mavi metal kutu nemlendiricisiyle aynı kokuda. ama kıvam nivea klasikten de yoğun olduğundan sürdüğünüz yerde kalıp gibi kalıyor¸ nemli süngerle bile dağıtmak imkansız gibi.. neresinden tutsanız elinizde kalıyor velhasıl. esmerler bir nebze¸ ama buğday ve beyaz tenliler aklından bile geçirmesin
9.problemli ciltler için olan ve tüm cilt tonlarına uygun olanını kullandım ama bana baya bi koyu geldi. göğüs dekolteli bir elbise giydiğim gün sürmüştüm¸ yüzüm bronzlaşmış diğer her yerim bembeyaz kalmış gibi bir görünüm oldu. geçer herhalde diye bekledim ama cildimle rengi bütünleşmedi. yapısı güzel kurutmuyor pul pul olmuyor ama hiç kapattığını söyleyemem. yazın biraz bronzlaşırsam kullanırım artık 🙋🏻♀️
Yağlı ciltler için olanını alacaktım fakat bitmiş olması üzerine çalışan beni problemli ciltler de işini görür diye ikna etti. Keşke ikna olmasaymışım :(( Ürünü çok az kullanmama rağmen kafam photoshop gibi tüm gün dolaştım. Tanıdıkların bana “Yüzüne ne oldu öylee ?” demesi de cabası. Daha hiç kullanamadım duruyor öyle . Yazık oldu parama da cildime de .
maybelline dream pure bb kremin piyasadan çekildiğini öğrendikten sonra yeni bb krem ararken gratisteki çalışan bu ürünü önermişti. Sanırım ondan beri çalışanların önerdiği bi ürünü almıyorum öyle bir güvensizlik oluşturdu bende. Kokusu bildiğimiz nivea krem kokusu ama bir ürün hiç mi sabitlenmez üzerinden 5 saat geçse de elime telefona her yere bulaşıyordu. Zaten renk eşitleme kapatma gibi bi fonksiyonunu da göremedim. Almayın aldırmayın demek istiyorum.
bb krem çılgınlığı ilk kez türkiye’ye 4-5 sene önce ulaşınca¸ nivea kremi ilk piyasaya salanlardan oldu. Fikir de güzel fondoten desen değil krem desen değil hem nemlendir hem de kusurları kapatır¸ açıkcasi bir çoğumuza sıcak hissettirdi fikir. Ancak bu ürün vaatettikleri ile hiç uyuşmadı ve benim için özellikle renk ve yüzde bıraktığı ağır yağlı dokudan dolayı sınıfta kaldı. 2 kez kullandım ve maalesef çöpe atmak zorunda kaldım.
açık tonunu kimi baz alarak yaptıklarını merak ettiğim ürün. kış mevsiminde edindim. aldığımda indirimdeydi¸ bir şans vermek istedim. sonuç hüsran. cildimde çok koyu kaldı tamam dedim bronzlaşınca kullanırım. yaz geldi tekrar şans verdim yüzüm ürünü kustu resmen. bacaklarıma sürerek ürünü bitirdim. bir daha da elimi sürmem. net.
Beni hiç memnun etmemiş BB krem. Beyaz tenli iseniz açık rengi bile yüzünüzde bronz- hatta turuncu- duruyor. Üstelik Nivea’nın hemen hemen her ürünü gibi sivilcelenme yaptı. Ama şöyle bir durum da var: Biz bir türlü anlaşamayınca bu kremi koyu buğday tenli yağlı ciltli bir arkadaşa verdim ve gerekse renginden gerekse yapısından çok memnun kaldığını söyledi. Yani kısaca beyaz tenlileri pek memnun etmeyecektir.
buğday tenime rağmen en açık renginin koyu bronz kalması sebebiyle¸ suratımdaki ağır kıvamından ve kremsi yağlı hissinden de hoşlanmadığım için rahatlıkla edindiğim en kötü bb krem diyebilirim. ürünü kullanabilmek için alternatifler denedim¸ sanırım en iyisi nemlendirici olarak vücuda yedirmekti ama gerçekten paranıza yazık.
Hayatımda gördüğüm en kötü bb krem olabilir. En açık rengi Çok koyu¸ çok çok koyu. Bu nasıl açık renk olabilir ya? Irk değiştirmek için birebir. Kokusu kolonya gibi. Kapatıcılığı zaten yok. Arkadaşıma¸ anneme vs veremezdim bu ürünü o yüzden çöpe attım.
Hayatımda kullandığım en kötü BB kremdir kendisi.Asla kolay kolay etkilenmeyen cildimde minik minik onlarca yağ bezesi çıkarttı ve çoğalmaya devam ediyorlar.En açık tonunu almama rağmen yüzümde berbat bir koyu görüntü oluşturdu¸ kokusu dışında her şeyi berbat
Kapatıcılık arayanlar için söyliyim kapatmıyor ama kullandığım süre boyunca cildimin güzel gözüktüğünü söyleyenler oldu. Elimi yanağıma yaslamamla birlikte yüzümde parmak izimin çıkmış olması kalıcılığının ve sabitlenmesin kötü olduğunu göstermeye yetti. Gün içinde cilt üzerinde rengi değişti. Ben bir tanesini bitirinceye kadar kullandım çünkü zaten ten makyajı yapmayı seven biri değilim nadiren kullandığım için sıkıntı etmedim uzun süre gitti o yüzden. Son olarak şunu ekliyim geçen gün kullandım ve eve geldiğinde cilt üzerinde komedonların oluştuğunu gördüm. Kullandığım süre boyunca bunu hiç yapmamıştı sıcaklardanda oluşmuş olabilir normalde kullandığım ürünlerde herhangi bir değişiklik yapmamıştımda bilemedim ama bir daha almam netim.