Kışın kullanmıştım bu ürünü. Banyoda haftada 1 ya da 2 defa kullanıyordum. En sevdiğim etkisi ölü deriyi kaldırmasıydı. Bun kullandığım zamanlarda makyaj yüzüme inanılmaz güzel oturuyordu. Kurumuş pul pul olmuş cilt goruntusunden nefret ederim ve tüm o pullanmayı alıp götürüyordu. Ben yüzümü ovalayıp maksimum beş dakika bekleterek uyguluyordum o yüzden tüm lekelerimi aldı götürdü diyemem ama yüze çok güzel bir aydınlık veriyordu. Puturleri de çok azalmıştı. Kış gelsin yeniden kullanmaya başlayacağım. Çok başarılı bir peeling bence.
Cildimi kurutmadan peeling yapan nadir ürünlerden. Pürüzleri çok iyi gideriyor yalnız bağımlılık yapıyor sanki ya. Kullandıkça pürüzlerim arttı galiba bilemiyorum bana mı öyle geliyor? Önceki postlarda belirtildiği gibi hassas ciltlerin dikkatli kullanması gereken tanecikleri sert peeling.
Burun estetiğinden sonra burnumun üzerinde soyulmalar oluşmuştu ve zamanla büyük oranda geçti ama bir kaç bölgede inatçı¸tekrarlayan soyulmalar vardı. Ürünü duşta uyguladım ve burun bölgemde ekstra ovdum yaklaşık 3-4 dakika yüzümde beklettim ve şu ana kadar kullandığım en iyi peeling diyebilirim. Tanecikler çok sert fakat çok bastırmadan uyguladığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum¸ temizleyici olarak da Acnecinamid temizleme jeli kullanıyorum
İndirimde yakalayıp aldığım ürün.24 liraya almanın sevinciyle yatmadan denedim. İlk izlenim olarak çok başarılı buldum yüzümü yumuşacık yaptı ¸ dokunmadan duramıyorum :’)Sabah göreceğiz (bkz: solait ) güneş kreminden olmamasını umduğum sivilcemde etki yaratacak mı. hassas ciltlerin kullanmaması gerek bence¸ baya kum tanesi gibi tanecikli yapısı var.Düzenli kullanımda burayı editleyeceğim
yaklaşık bir aydır haftada bir temizleme pediyleberaber kullanıyorum ve net olarak söyleyeceğim gerçekten cilt rengini açıyor. ancak kullanımdan hemen sonra verdiği o pürüzsüzlük hissinden ertesi gün eser kalmıyor. siyah noktaları da anlık geçiriyor lakin gelin görün ki yine bir sonraki gün her zamanki siyah noktalarınız her zamanki yerlerinde takılıyorlar… ah ulan siyah nokta.
cildim hassas olmasına rağmen bende hiçbir tahrişe neden olmadı¸ aksine yumuşacık yapıyor. yazıldığı gibi haftada 2 kezden fazla yapmamaya gayret gösteriyorum. pedlerini kullandığım gün peelingi yapmıyorum¸ genel olarak seyrek uyguluyorum bu nedenle sivilce gibi bir durumla karşılaşmadım. temizlemesi çok başarılı¸ peeling olarak başka ürün arayışına girmem artık.
Bende sivilcelenmeye sebep olan peeling. Defalarca denedim ama sonuç hep aynı.kokusunu ve uygulamadan sonra bıraktığı hissi sevdim.uyguladıktan sonra hemen yıkamayıp bir süre bekletiyordum bu şekilde daha çok işe yarayacağını okumuştum.
suratımı toparlayan nadide peeling.Cildim karma olmasına rağmen çok hassas¸ hemen iritasyon hemen küçük küçük sivilceler olur ne zaman ürün denesem. Korkarak denerim¸ buna gelene kadar da ancak la roche posay duo+ ve effaclar jel dışında rutinime hiçbir ürün ekleyemiyordum. Yves rocher kayısılı peeling denedim¸ iritasyon olmadı ama pek bir faydası olduğunu da görmedim anlık bir temizlik hissi dışında.Sonra bu peeling hakkında yorumları okudum. Tanecikleri çok büyük¸ hassas ciltlere göre değil vs denmişti kesin mahvedicem suratımı dedim ama yine de aldım bi ümit. İyi ki ümit etmişim ya. Böyle bi ürün olamaz. Cildim apaydınlık¸ leke problemim yok ama kızarıklıklar eşitlendi tamamen. Düzenli kullandığım için de yüzüm hep yumuşacık. Bütün pütürleri¸ küçük sivilceleri falan ilk kullanışta süpürüyor. Hatta geçen hafta bahsettim pure beauty bb kremin bozmak üzere olduğu cildimi topladı hem de tek gecede! Bilmiyorum cilt bakım ürünlerine milyarlar döksem şu sonucu alabilir miydim acaba? Çok memnunum.
Büyük umutlarla alıp beklentimi karşılamayan peeling. Aslında kullandığım gün bıraktığı etkiyi beğeniyorum . Yüzüme dokununca pürüzsüzlük hissediyorum ama tamamen yüzeysel. Bahsedildiği şekilde minik kabartıları ya da siyah noktaları yok edemedi. Uzun zamandır az su içtiğim için cildimden genel olarak memnun değilim zaten ama bu ürün de bana tekrar aldıracak kadar olumlu etkide bulunmadı.
haftada bir sadece burun ve alın bölgeme uyguluyorum. aynı zamanda aynı serinin pedlerini ve serumunu da kullandığım için midir bilemiyorum ama oldukça memnunum. derinlemesine temizlediğini hissediyorum cildimi. tek kötü yanı kokusu bana göre¸ nefesimi tutuyorum resmen uygularken.tanım: %3 glikolik asit içeren iri tanecikli peeling.
Tanecikleri gerçekten çok sert ama bastırmadan uyguluyorum tahriş yapmadı. Yüzümde etkisi sıradan bir peeling gibi tek farkı kurutmuyor. Yüzümde bekletmediğim için glikolik asitin işe yaradığından emin değilim. Bir de kokusu limonlu ve kokusunu hiç sevmedim.
denildiği gibi¸ çok sert partikülleri var.ben sadece burnumda ve alnımda kullanıyorum ama pek bir olayını göremedim maalesef. ne alnımdaki pütürler gitti ne de burnumdaki siyah noktalar.
Yeni basladim kullanmaya¸bana henuz dokunmadi.sivilcelenmeyi baslattiysa o is tamam demektir cunku en alt katmandaki sivilceyi rahatsiz ediyoruz ve oda tepki veriyo.eninde sonunda bu savasi kazanacaksiniz.sabit devam edin ciddi bir sorun yoksa sayet.Not:Eksi veren arkadas bunda ne buldu cok meraklandim.bi mesaj kutusuna beklerim.
2 kez kullandım şimdilik ve asla sivilce çıkarmayan bünyemde anında devasa bir sivilceye sebep oldu.Ne gözeneklerimi sıkılaştırdı¸ne pütürleri yok etti.Henüz 2 kez kullandığım için bir de benim cildim afedersiniz eşek derisi gibidir swh ¸kolay kolay tahriş olmaz bu nedenlerden kullanmaya devam edeceğim.Aynı zamanda yüz temizleme pedini de kullanıyorum.Uzun süreli etkisinde burayı editlerim ama şimdilik olumsuz maalesef ¸bu koca sivilce de geçmek bilmiyor 🙁
Anladığım kadarıyla 2 grup var ya gerçekten iyi gelenler yada hiç bir şekilde anlaşamayanlar.Ben ilk gruptayım çünkü gerçekten ne siyah nokta ne sivilce izi ne de komedon kalmadı yüzümde. Sadece hafta da 1 gün çok bastırmadan ancak hafif hissedecek kadar dairesel hareketlerle uyguladım bu arada ben pedlerini ve serumu vs. kullanmiyorum. Sadece peeling i kullanıyorum. Benim için pedler olmasada olur zaten. Cildim hem karma hem hassas bu ürünle nasıl anlaştı ben de anlamadım ama gercekten denenmeli beğenmezseniz takasa koyarsınız ben alırım.
Karmadan yağlıya dönük cildimde sivilce olmayan noktalarda bile sivilce çıkarmayı başarmış peelingtir.ayrıca siyah noktaları hiçbir şekilde temizlemedi¸kısacası pek beğenemedim maalesef.
Bu ürün gerçekten benim için mucize. Mayıs ayında almıştım¸ burnumun ortasında lise zamanından kalma geçmek bilmeyen bi nokta vardı yara olup sürekli oynadığım için¸ 2 hafta içinde kayboldu resmen kaç senedir orda duran şey¸ küçük bi ben gibiydi. Cildim pürüzsüzleşti ablam cildine naptın diye sorup duruyodu. İlk yapışta bile ciltteki daha aydınlık pürüzden arınmış hissi görebiliyosunuz. Olumsuz yorumları görünce acayip şaşırdım bu cilt işleri herkeste farklı işte. Yazın ara vermiştim şimdi tekrar başladım kullanmaya. Sonuç: bikaç sivilce lekem vardı yine yüzüm aydınlanmış ve sivilce izleri hemen solmaya başladı bile. Seviyorum <3
Yeni kullanmaya başladığım ürün. 2 hafta falan oluyor ben haftada bir falan değil her banyoya girdiğimde uyguluyorum (yani haftada üç falan) hiçbir sorun yaşamadım. Çıktığımda cildim bebek gibi ve nemli oluyor. Kokusu cidden kötü ama bence önemli olan performans. Bence ürünü hassas ciltliler kullanmamalı. Ben zaten karma ve güçlü bi cilde sahibim. O yüzden benim sadece burnumda olan minik siyah noktalarım için başarılı. Ama cildi hassas olanlar cidden ya cildini pedleri haftada bir kullanarak cildini güçlendirmeli ya da ürünü kullanmamalı. Glikolik asit cild güçlendiren ve etkili bir madde ama her cilt tipi ha diye uyum sağlayamıyor maalesef.
lekelerim için¸ glycolic pedleriyle birlikte düzenli olarak kullandığım nip+fab ürünüydü. ama bir daha da kullanmam.ilk kullandığımda nasıldı hatırlamıyorum da birkaç kullanımtan sonra yanaklarımda şişlikler fark ettim. sonra bunlar kızardı¸ içleri doldu ve sivilceye dönüştü. şu an yüzümde yaklaşık 4 adet sivilce var hepsinin sorumlusu bu. cilt bakım rutinime eklediğim sadece bu scrub olmuştu ve de pedler. pedleri hala kullanıyorum sorun yok ama scrub içler acısı.cilt tipim: karma¸ t bölgesi yağlı.
Kuru ve atopik cildime şimdilik bir zarar vermemiş peeling¸ ben fındık kadar alıp hiç baskı uygulamadan böyle seviyor gibi minik dokunuşlarla yaptım¸ zira bayağı büyük partiküller var¸ duştan çıktığımda yüzüm her zamanki gibi aşırı kuruydu¸ tabii kremi boca ettim¸ ama benim için normal bir durum. Bunun dışında sivilce çıkarmadı¸ hassasiyet yaratmadı be ellediğim zaman yüzümdeki ölü deriyi götürdüğünü fark edebiliyorum¸ 3 defa kullandım şimdilik memnunum.
tanecikleri çok iri olan scrub. uyguladıktan sonra yüzümde yumuşak bir his bırakıyor ancak sivilceye sebebiyet verdi. yine de birkaç kez daha denedim fakat sonuç değişmedi. şimdi yalnızca boynumda ve göğsümde kullanıyorum¸ bu bölgelerde sivilceye neden olmadığı gibi¸ pürüzleri de ortadan kaldırıyor.
sanırım bende de sivilce yapan ürün. bunu kullandığım zamanlarda yüzümün olmadık¸ pek sivilce çıkmayan yerlerinde minicik beyaz başlı sivilcemsi yapılanmalar oluşuyor. inat ettim hala haftada iki falan kullanıyorum ama sanırım kalan kısmını yalnızca burun ve alın kısmımda kullanıp bitireceğim.
uygulama sonrasında verdiği his güzel¸temizledi duygusu oluşuyor. lekelere gelince¸ içeriğindeki glikolik ve salisilik asit nedeniyle yüzeysel¸hafif lekeler üzerinde uzun süreli/düzenli kullanımda fayda sağlayacağını düşünüyorum ama eğer benim gibi derin güneş lekeleri varsa bundan pek bir fayda beklemeyin derim. yine de normal yüz temizleme jellerine¸ peelinglere göre daha iyi sonuç alınabilir. içerikteki etken maddeler ürünü kurtarır.ama hafif iz¸leke gibi sorunlara yönelik bir ürün aramıyorsanız başka ürünlere yönelebilirsiniz.
Yaklaşık 3 haftadır ve ortalama 2-3 günde 1 şeklinde kullanmakta olduğum scrub. Öncelikle harika ve ferah bir greyfurt kokusuna sahip ki normalde parfümlü ürünleri çok ağır bulan ve sevmeyen ben bayılıyorum gerçekten. Granülleri nispeten sert ama çok büyük ve yıpratıcı değil. az bir miktar tüm yüze yetiyor ve biraz masajla ovalama işlemini gerçekleştirip¸ içindeki gilikolik asitin iyice nüfuz etmesi açısından bir 5 dakika kadar bekledikten ve sonrasında da soğuk suyla duruladıktan sonra cildin pürüzsüz bir hisse kavuşmasını sağlıyor ve hiç bir kuruluk yaratmıyor. Hem kimyasal hem de mekanik peeling yapması ve böyle ferah ve pürüzsüz bir his bırakmasının yanında benim gibi alerjik bir ciltte dahi herhangi bir reaksiyon¸ sivilce¸ kızarıklık v.b.’ye neden olmaması da en büyük artıları.
3. Kutumu kullanmaktayım o kadar beğenmekteyim yani..her banyomda kullanmama rağmen karma cildimde bir sivilcelenme yapmadı..pürüzsüz ve siyah noktaları temizlemiş bir cilt vaad ediyor lakin benim pütürcüklerime ve siyah noktalarıma bir etkisi olmadı..peki öyleyse neden kullanıyor derseniz yerleşmiş güneş lekelerimi azalttı yeni çıkanları ise “yok etti”.. aynı zamanda pedlerini kullanmama rağmen yüzümde soyulma işlemi olmadığı için yaz aylarında da kullanıyorum..ayrıca bir başka kullanma sebebim ise cildi kesinlikle aydınlatıyor ve kullandıktan sonra suratınızda gerilme hissetmiyorsunuz..
Watsonsdaki facia olmadan cevahirden almıştım.Roaccutane sonrası cildimde az ve öz sivilceler çıkarken bu ürüne ne kadar beddua edeceğimi bilemedim.alnımda bir sivilce ordusu çıkarttı ki hala uğraşıyorum!!!Cildimi ne temizlenmiş hissettiriyor¸ne de aydınlatıyor.Granülleri çok sert cilde homojen dağılmayan bir scrub.karma/hassas cildimle hiç sevmedim.Belki kuru ciltli olanlarda benim yaşadığım sorunlar olmaz.Yani inanın bazen eleştirdiğim garnier’i bunun yanında öpüp başımın üzerine koydum.Sadece bu serinin pedleri düzenli kullanımda lekelerin renginin açılmasını sağlıyordu.bunun dışında bu ürün çöp.Zaten çöpü boylayalı çok oldu.
Hassas cildimden korktuğum için 15 günde bir uyguluyorum¸ herhangi bir sivilcelenme ya da alerji yapmadı¸ cildimi ferahlatıyor¸ gözle görülür bir parlaklık veriyor¸ tek kötü yani tuz ruhu gibi kokması¸ yüzüme temizleyici sürmüş gibi hissediyorum¸ ama çok fazla yüzde tutmadığımdan sorun olmuyor. Umarım en kısa zamanda gratis- eve gibi diğer kozmetikçilere de gelir.
2 haftadır düzenli kullanıyorum ve güzel bir peeling sadece tanecikleri iri.yıkadıktan sonra yumuşacık bir hissi var.sivilce yada bir irritasyona sebep olmadı bende.kullandığım süreden bu yana cildim daha bir canlandı sanki.
en taze kokulardan buram buram greyfurt kokan iri parçalı ve çok asidik bir scrub. kesinlikle tek başına bir ürünün sivilcelenmeyi yapacağına veya yok edeceğine inanmıyorum fakat önerir miyim-evet. kullandıktan sonra verdiği pürüzsüzlük ve temizliği başka bir üründe bulamadım bu güne kadar. sırf bunun için evet diyorum¸ duştan sonra uygulaması harika üstüne de gül suyu ya da tonik oh mis
Hazırsanız Blogger girişi ile başlıyorum entryme¸ ben bu ürüne ba-yıl-dım. Peeling beni biraz korkutan bir uygulama. Cilt için şart olduğunu düşünüyorum ama işte taneciklilerin çizme riski¸ ovuşturularak çıkarılan krem tarzda olanların da yüzü ova ova çıkarılması hep acaba cildime zarar mı veriyorum uzun vadede faydadan çok zarar mı görürüm diye endişelendiriyordu. Bunun da tanecikleri biraz sert evet ama eğer elinizi hafif tutarsanız sorun olmayacağını düşünüyorum. Ben henüz iki kere kullandım. Bütün kurulukları giderip çok güzel temizliyor tazeliyor. Üstelik temizleme jeli kadar bile kurutmuyor. Uygun fiyatlı¸ işe yarar etken maddeler içeren bir peeling. Keşke nip fab satan yerler çoğalsa¸ watsons tekelinde kalmasına sinir oluyorum.
yüz temizleme ritüelim sephoranın çift fazla makyaj temizleyicisi izle gözleri temizlemeki sonra da neutregena’nın turuncu deep clean yüz temizleyicisi ile yüzümü yıkamak idi. yaklaşık 3 ay önce bu ürünü aldım ve toplam 4 defa kullandım(yüzümde). ilk seferde sadece yüzümü yaktığı için 1 ay ara verdimi hatta iri taneli olduğu için bacaklarımı jiletlemeden önce peeling olarak bile kullandım. sonra cildimi çok iyi görmediğim zamanlarda haftada 1 olmak üzere 3 defa daha kullandım. sonrasını keşke fotoğrafta buraya koyabilecek cesaretim olsa. her yerimden HER YERİMDEN kapalı komedonlar fırtladı. çenem¸ alnım¸ burnumun bittiği dudağımın başladığı yerde bile sivilce çıktı. en son pazartesi günü dermatoloğuma gittim acnetan isminde kimyasal peeling benzeri bir şey yaptırmak zorunda kaldım¸ şu an tüm suratım soğan kabuğu gibi açıldıkça açılıyor¸ soyuldukça soyuluyor. kıssadan hisse¸ kışları neredeyse egzamik denilebilecek kuruluktaki suratımda iltihaplı aknelere ve sayısı 30+ olan komedonlara ve seansı 500 lira olan bir cilt tedavisine başlamama neden oldu.böyle yakıcı asitler içeren ürünleri gerçekten ve gerçekten dermatologa danışmadan kullanmamak lazımmış zor yoldan öğrenmiş oldum.
bende etki eden tek peeling. Yüzdeki kabuk vs ne varsa temizlediği için makyaj öncesi için çok uygun. Ayrıca cildi kurutmuyor. Limon yazanlar olmuş ama greyfurt koktuğunu düşünüyorum ki ne farkeder:d yüzümde sivilce ya da alerji yapmadı. İçindeki tanecikler toz şekerden daha az sert cildimi çizmedi. Hassas bir cilde sahip olmama rağmen hem de. Mesela yves rocher kayısılı peeling çok daha sert ve iri taneciklere sahip. tekrar alacağım bir ürün. Fiyat/performans olarak benim bebeğim oldu.
Ben bu ürüne bayılıyorum. Birinci tüpümü baya uzun süre kullanarak bitirdikten sonra ikincisini satın aldım. Niye sevdiğime gelirsem. Bir kere gözle görülür etkisi var ve temizlik hissiyatını buram buram veriyor. Haftada en fazla 2 kere uyguluyorum ve çoğunlukla burnumda kullanıyorum. Yüzümde hiç sivilce yoksa o zaman tüm yüze uyguluyorum ama asla bastırmadan uygulayıp 1-2 dk öylece bekleyip duruluyorum. Sonuç apaydınlık bir yüz.Sanırım ben bu ürünü en çok Yağlı¸ gözenekleri dolmaya müsait¸ aynı zamanda da kabuk bağlayıp dökülmeye müsait burunlara öneriyorum! Duştayken burnuma az miktar aldığım ürünü bastırmadan hafifçe yayıp 1-2 dk bekleyip ılık suyla yıkıyorum. Duştan sonra hemen bir tonik ve nemlendirici. Ta ta ta tam¸ burnumuz tertemiz oluyor¸ 3-4 gün o temizliğini koruyor ve fondotene¸ bb kreme hazır oluyor. Yani ben her ne yaparsam yapayım yağlı burnuma sürdüğüm ürünlerin kabuk bağlayıp kötü görüntüye sebep olmasını bu ürünle engelledim diyebilirim.Bir bonus kullanım şekli de ayak tabanları. Duştayken elimizi korkak alıştırmadan aldığımız peelingle ayak tabanlarımıza bu ürünle bastırmadan masaj yapıp duş çıkışı bol krem ve kalın çorap ikilisiyle yumoş ayaklara sahip oluyoruz. Seviyorum efem.
Bende ne kadar şans verirsem vereyim sivilce yapan bir ürün oldu. Kokusu ve sonrasında bıraktığı his çok güzel¸ kuru cildimi hiç germedi tam tersi temiz bir yağlılık bıraktı. Sivilce de yapmasa tadından yenmez ama bu durum benim fazla reaksiyonlu cildimden de kaynaklanıyor olabilir
iki aydır düzenli olarak haftada 2 kere kullandığım bir ürün. siyah noktalarımda azalma oldu gerçekten¸ kesinlikle kullanmaya devam edeceğim. glycoliç fix serumuyla beraber kullanıyorum bunu da belirtmekte fayda var sanırım. sadece bir yüzümde fazla beklettiğim için yüzümde kırmızılıklar oluştu biraz telaşlandım ama 2 gün sonra geçti hiç bir iz de kalmadı. biraz dikkatli kullanılması gereken bir ürün ama başarılı
Glycolic serumla birlikte kullanıyorum onu hiç sevmememe rağmen bunu sevdim diyebilirim. Evet tanecikleri biraz iri hassas ciltleri rahatsız edebilir ama benim cildimdeki pürüzleri ancak böyle ürünler gideriyor. Kokusu tüm serideki gibi kötü maalesef ama katlanılmaz değil. Ben duşta kullanıyorum çıkınca cildim baya yumuşak pürüzsüz oluyor bunu kullanınca. Ama bir daha alır mıyım sanmam aklımda başka peelingler de var onları denerim.
Cilt bakım rutinimde¸ bu serinin yüz yıkama jeli ile birlikte bir mihenk taşı oldular uzun zamandır.Cilt lekerim geçtiyse bu iki ürüne ve elma sirkeli toniğime borçluyum.Çok iri ve sert tanecikli olduğu için çok çiziyor diyorlar ama ben o hissi çok rahatlatıcı buluyorum¸ ama tabi haşır huşur bastırmadan yapacaksınız bu peeling işlemini¸ görevi siz değil ürün yapsın yani.
Haftada iki kere uyguluyorum. Yüzümde 1-2 dakika bekletip sonra yıkıyorum. Kokusundan nefret ettim öncelikle¸ deterjan gibi. Etkisi ise güzel¸ temizlenmiş hissettiriyor. Uzun vadede abartılacak sonuçlar almasam da güzel temizleyen bir ürün. Bitince büyük ihtimalle tekrar almam.
Aynı markanin günlük pedleriyle berber kullandığım ve pedlerden daha cok sevdiğim ürün. Asla kurutma yapmıyor yüzümü yıkadıktan sonra verdiği pürüzsüzlüğü ve yumuşaklığı çok seviyorum¸ ikinci tüpüm bitmek üzere . Ayrıca kimse kokusunu sevmemis ama ben onu da seviyorum nedense:)edit :Üçüncü tüpünü gecen hafta alıp kullandım. Nedense partikülleri küçülmüş geldi bana içeriği mi değişmiş anlamadim daha bir yumuşak uygulandi cildime. Onun dışında hala cok seviyorum haftada 2 kez duştan sonra kullanıyorum yüzümü tertemiz yapiyor.
İki günde bir yüzümde 1-2 dakika bekleterek uyguluyorum. Kronikleşen yanaklarımın kulaklarıma doğru kısımlarındaki komedonlarımdan differin sayesinde kurtulmuştum ama tek tük geçmeyenler hala mevcuttu. Bunları sürekli sıkıyor¸ yara ediyor¸ hiçbir şey elde etmeyerek kara döngüye giriyordum ve onlar benimle kalmaya devam ediyordu. Bu ürünü bahsettiğim döngüde ve şekilde kullanmaya başladığımdan beri o hiç geçmeyen komedonlarım sivilceye dönüştü. Cildimi çok güzel temizledi. Herhangi bir iritasyonla karşılaşmadım. Henüz çok kısa süredir kullanıyorum¸ bu sivilceye dönüşen komedonlarım hakkında editleyeceğim. Şu anlık çok memnunum. İndirimde 22.90 mı ne¸ öyle bir fiyata almıştım
biraz sert kıtır kıtır ama ben seviyordum temizlediğini hissediyordum taa ki ikinciyi alana kadar garip bir koku vardı farklıydı… sanırım watsons’tan kaynaklı
1 senedir kullanıyordum¸ bugün bitirdim. bir kere bence haftada bir kaç kere kullanılabilecek bir maske değil. çünkü çok sert partiküllü¸ hoyrat davranırsanız yüzü tahriş edebilir. ben bu ürünü kullanmaya¸geçen sene maybelline o süngerli illet kapatıcısının yüzümde bıraktığı pütürtülerden kurtulmak için başlamıştım. hatta yanında yüz pedini de almıştım¸ bunları düzenli kullanınca gerçekten o pütürtülerden kurtuldum. o vakitten beri haftada bir¸ on günde bir¸ duştan çıkınca yüzüme bu ürünle peeling yapıyorum¸ sonra 5 dk bekleyip yıkıyorum. cildim daha aydınlık oluyor. indirime girince tekrar alırım. not: yüzünüzde minicik çizik bile olsa sakın sürmeyin cicişlerim¸ ben kedimin çizdiğini unutup sürdüğümde evden sahile kadar yandım allah diyerek koşmak istemiştim.
Kışın kullanmıştım bu ürünü. Banyoda haftada 1 ya da 2 defa kullanıyordum. En sevdiğim etkisi ölü deriyi kaldırmasıydı. Bun kullandığım zamanlarda makyaj yüzüme inanılmaz güzel oturuyordu. Kurumuş pul pul olmuş cilt goruntusunden nefret ederim ve tüm o pullanmayı alıp götürüyordu. Ben yüzümü ovalayıp maksimum beş dakika bekleterek uyguluyordum o yüzden tüm lekelerimi aldı götürdü diyemem ama yüze çok güzel bir aydınlık veriyordu. Puturleri de çok azalmıştı. Kış gelsin yeniden kullanmaya başlayacağım. Çok başarılı bir peeling bence.
Cildimi kurutmadan peeling yapan nadir ürünlerden. Pürüzleri çok iyi gideriyor yalnız bağımlılık yapıyor sanki ya. Kullandıkça pürüzlerim arttı galiba bilemiyorum bana mı öyle geliyor? Önceki postlarda belirtildiği gibi hassas ciltlerin dikkatli kullanması gereken tanecikleri sert peeling.
Burun estetiğinden sonra burnumun üzerinde soyulmalar oluşmuştu ve zamanla büyük oranda geçti ama bir kaç bölgede inatçı¸tekrarlayan soyulmalar vardı. Ürünü duşta uyguladım ve burun bölgemde ekstra ovdum yaklaşık 3-4 dakika yüzümde beklettim ve şu ana kadar kullandığım en iyi peeling diyebilirim. Tanecikler çok sert fakat çok bastırmadan uyguladığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum¸ temizleyici olarak da Acnecinamid temizleme jeli kullanıyorum
İndirimde yakalayıp aldığım ürün.24 liraya almanın sevinciyle yatmadan denedim. İlk izlenim olarak çok başarılı buldum yüzümü yumuşacık yaptı ¸ dokunmadan duramıyorum :’)Sabah göreceğiz (bkz: solait ) güneş kreminden olmamasını umduğum sivilcemde etki yaratacak mı. hassas ciltlerin kullanmaması gerek bence¸ baya kum tanesi gibi tanecikli yapısı var.Düzenli kullanımda burayı editleyeceğim
yaklaşık bir aydır haftada bir temizleme pediyleberaber kullanıyorum ve net olarak söyleyeceğim gerçekten cilt rengini açıyor. ancak kullanımdan hemen sonra verdiği o pürüzsüzlük hissinden ertesi gün eser kalmıyor. siyah noktaları da anlık geçiriyor lakin gelin görün ki yine bir sonraki gün her zamanki siyah noktalarınız her zamanki yerlerinde takılıyorlar… ah ulan siyah nokta.
cildim hassas olmasına rağmen bende hiçbir tahrişe neden olmadı¸ aksine yumuşacık yapıyor. yazıldığı gibi haftada 2 kezden fazla yapmamaya gayret gösteriyorum. pedlerini kullandığım gün peelingi yapmıyorum¸ genel olarak seyrek uyguluyorum bu nedenle sivilce gibi bir durumla karşılaşmadım. temizlemesi çok başarılı¸ peeling olarak başka ürün arayışına girmem artık.
Bende sivilcelenmeye sebep olan peeling. Defalarca denedim ama sonuç hep aynı.kokusunu ve uygulamadan sonra bıraktığı hissi sevdim.uyguladıktan sonra hemen yıkamayıp bir süre bekletiyordum bu şekilde daha çok işe yarayacağını okumuştum.
suratımı toparlayan nadide peeling.Cildim karma olmasına rağmen çok hassas¸ hemen iritasyon hemen küçük küçük sivilceler olur ne zaman ürün denesem. Korkarak denerim¸ buna gelene kadar da ancak la roche posay duo+ ve effaclar jel dışında rutinime hiçbir ürün ekleyemiyordum. Yves rocher kayısılı peeling denedim¸ iritasyon olmadı ama pek bir faydası olduğunu da görmedim anlık bir temizlik hissi dışında.Sonra bu peeling hakkında yorumları okudum. Tanecikleri çok büyük¸ hassas ciltlere göre değil vs denmişti kesin mahvedicem suratımı dedim ama yine de aldım bi ümit. İyi ki ümit etmişim ya. Böyle bi ürün olamaz. Cildim apaydınlık¸ leke problemim yok ama kızarıklıklar eşitlendi tamamen. Düzenli kullandığım için de yüzüm hep yumuşacık. Bütün pütürleri¸ küçük sivilceleri falan ilk kullanışta süpürüyor. Hatta geçen hafta bahsettim pure beauty bb kremin bozmak üzere olduğu cildimi topladı hem de tek gecede! Bilmiyorum cilt bakım ürünlerine milyarlar döksem şu sonucu alabilir miydim acaba? Çok memnunum.
Büyük umutlarla alıp beklentimi karşılamayan peeling. Aslında kullandığım gün bıraktığı etkiyi beğeniyorum . Yüzüme dokununca pürüzsüzlük hissediyorum ama tamamen yüzeysel. Bahsedildiği şekilde minik kabartıları ya da siyah noktaları yok edemedi. Uzun zamandır az su içtiğim için cildimden genel olarak memnun değilim zaten ama bu ürün de bana tekrar aldıracak kadar olumlu etkide bulunmadı.
haftada bir sadece burun ve alın bölgeme uyguluyorum. aynı zamanda aynı serinin pedlerini ve serumunu da kullandığım için midir bilemiyorum ama oldukça memnunum. derinlemesine temizlediğini hissediyorum cildimi. tek kötü yanı kokusu bana göre¸ nefesimi tutuyorum resmen uygularken.tanım: %3 glikolik asit içeren iri tanecikli peeling.
Tanecikleri gerçekten çok sert ama bastırmadan uyguluyorum tahriş yapmadı. Yüzümde etkisi sıradan bir peeling gibi tek farkı kurutmuyor. Yüzümde bekletmediğim için glikolik asitin işe yaradığından emin değilim. Bir de kokusu limonlu ve kokusunu hiç sevmedim.
denildiği gibi¸ çok sert partikülleri var.ben sadece burnumda ve alnımda kullanıyorum ama pek bir olayını göremedim maalesef. ne alnımdaki pütürler gitti ne de burnumdaki siyah noktalar.
Yeni basladim kullanmaya¸bana henuz dokunmadi.sivilcelenmeyi baslattiysa o is tamam demektir cunku en alt katmandaki sivilceyi rahatsiz ediyoruz ve oda tepki veriyo.eninde sonunda bu savasi kazanacaksiniz.sabit devam edin ciddi bir sorun yoksa sayet.Not:Eksi veren arkadas bunda ne buldu cok meraklandim.bi mesaj kutusuna beklerim.
2 kez kullandım şimdilik ve asla sivilce çıkarmayan bünyemde anında devasa bir sivilceye sebep oldu.Ne gözeneklerimi sıkılaştırdı¸ne pütürleri yok etti.Henüz 2 kez kullandığım için bir de benim cildim afedersiniz eşek derisi gibidir swh ¸kolay kolay tahriş olmaz bu nedenlerden kullanmaya devam edeceğim.Aynı zamanda yüz temizleme pedini de kullanıyorum.Uzun süreli etkisinde burayı editlerim ama şimdilik olumsuz maalesef ¸bu koca sivilce de geçmek bilmiyor 🙁
Anladığım kadarıyla 2 grup var ya gerçekten iyi gelenler yada hiç bir şekilde anlaşamayanlar.Ben ilk gruptayım çünkü gerçekten ne siyah nokta ne sivilce izi ne de komedon kalmadı yüzümde. Sadece hafta da 1 gün çok bastırmadan ancak hafif hissedecek kadar dairesel hareketlerle uyguladım bu arada ben pedlerini ve serumu vs. kullanmiyorum. Sadece peeling i kullanıyorum. Benim için pedler olmasada olur zaten. Cildim hem karma hem hassas bu ürünle nasıl anlaştı ben de anlamadım ama gercekten denenmeli beğenmezseniz takasa koyarsınız ben alırım.
Karmadan yağlıya dönük cildimde sivilce olmayan noktalarda bile sivilce çıkarmayı başarmış peelingtir.ayrıca siyah noktaları hiçbir şekilde temizlemedi¸kısacası pek beğenemedim maalesef.
Bu ürün gerçekten benim için mucize. Mayıs ayında almıştım¸ burnumun ortasında lise zamanından kalma geçmek bilmeyen bi nokta vardı yara olup sürekli oynadığım için¸ 2 hafta içinde kayboldu resmen kaç senedir orda duran şey¸ küçük bi ben gibiydi. Cildim pürüzsüzleşti ablam cildine naptın diye sorup duruyodu. İlk yapışta bile ciltteki daha aydınlık pürüzden arınmış hissi görebiliyosunuz. Olumsuz yorumları görünce acayip şaşırdım bu cilt işleri herkeste farklı işte. Yazın ara vermiştim şimdi tekrar başladım kullanmaya. Sonuç: bikaç sivilce lekem vardı yine yüzüm aydınlanmış ve sivilce izleri hemen solmaya başladı bile. Seviyorum <3
Yeni kullanmaya başladığım ürün. 2 hafta falan oluyor ben haftada bir falan değil her banyoya girdiğimde uyguluyorum (yani haftada üç falan) hiçbir sorun yaşamadım. Çıktığımda cildim bebek gibi ve nemli oluyor. Kokusu cidden kötü ama bence önemli olan performans. Bence ürünü hassas ciltliler kullanmamalı. Ben zaten karma ve güçlü bi cilde sahibim. O yüzden benim sadece burnumda olan minik siyah noktalarım için başarılı. Ama cildi hassas olanlar cidden ya cildini pedleri haftada bir kullanarak cildini güçlendirmeli ya da ürünü kullanmamalı. Glikolik asit cild güçlendiren ve etkili bir madde ama her cilt tipi ha diye uyum sağlayamıyor maalesef.
lekelerim için¸ glycolic pedleriyle birlikte düzenli olarak kullandığım nip+fab ürünüydü. ama bir daha da kullanmam.ilk kullandığımda nasıldı hatırlamıyorum da birkaç kullanımtan sonra yanaklarımda şişlikler fark ettim. sonra bunlar kızardı¸ içleri doldu ve sivilceye dönüştü. şu an yüzümde yaklaşık 4 adet sivilce var hepsinin sorumlusu bu. cilt bakım rutinime eklediğim sadece bu scrub olmuştu ve de pedler. pedleri hala kullanıyorum sorun yok ama scrub içler acısı.cilt tipim: karma¸ t bölgesi yağlı.
Kuru ve atopik cildime şimdilik bir zarar vermemiş peeling¸ ben fındık kadar alıp hiç baskı uygulamadan böyle seviyor gibi minik dokunuşlarla yaptım¸ zira bayağı büyük partiküller var¸ duştan çıktığımda yüzüm her zamanki gibi aşırı kuruydu¸ tabii kremi boca ettim¸ ama benim için normal bir durum. Bunun dışında sivilce çıkarmadı¸ hassasiyet yaratmadı be ellediğim zaman yüzümdeki ölü deriyi götürdüğünü fark edebiliyorum¸ 3 defa kullandım şimdilik memnunum.
tanecikleri çok iri olan scrub. uyguladıktan sonra yüzümde yumuşak bir his bırakıyor ancak sivilceye sebebiyet verdi. yine de birkaç kez daha denedim fakat sonuç değişmedi. şimdi yalnızca boynumda ve göğsümde kullanıyorum¸ bu bölgelerde sivilceye neden olmadığı gibi¸ pürüzleri de ortadan kaldırıyor.
serum versiyonunu çok sevdiğim¸ şimdilerde arayıp bulamadığım scrub. sahi ne oldu ona?
sanırım bende de sivilce yapan ürün. bunu kullandığım zamanlarda yüzümün olmadık¸ pek sivilce çıkmayan yerlerinde minicik beyaz başlı sivilcemsi yapılanmalar oluşuyor. inat ettim hala haftada iki falan kullanıyorum ama sanırım kalan kısmını yalnızca burun ve alın kısmımda kullanıp bitireceğim.
uygulama sonrasında verdiği his güzel¸temizledi duygusu oluşuyor. lekelere gelince¸ içeriğindeki glikolik ve salisilik asit nedeniyle yüzeysel¸hafif lekeler üzerinde uzun süreli/düzenli kullanımda fayda sağlayacağını düşünüyorum ama eğer benim gibi derin güneş lekeleri varsa bundan pek bir fayda beklemeyin derim. yine de normal yüz temizleme jellerine¸ peelinglere göre daha iyi sonuç alınabilir. içerikteki etken maddeler ürünü kurtarır.ama hafif iz¸leke gibi sorunlara yönelik bir ürün aramıyorsanız başka ürünlere yönelebilirsiniz.
Yaklaşık 3 haftadır ve ortalama 2-3 günde 1 şeklinde kullanmakta olduğum scrub. Öncelikle harika ve ferah bir greyfurt kokusuna sahip ki normalde parfümlü ürünleri çok ağır bulan ve sevmeyen ben bayılıyorum gerçekten. Granülleri nispeten sert ama çok büyük ve yıpratıcı değil. az bir miktar tüm yüze yetiyor ve biraz masajla ovalama işlemini gerçekleştirip¸ içindeki gilikolik asitin iyice nüfuz etmesi açısından bir 5 dakika kadar bekledikten ve sonrasında da soğuk suyla duruladıktan sonra cildin pürüzsüz bir hisse kavuşmasını sağlıyor ve hiç bir kuruluk yaratmıyor. Hem kimyasal hem de mekanik peeling yapması ve böyle ferah ve pürüzsüz bir his bırakmasının yanında benim gibi alerjik bir ciltte dahi herhangi bir reaksiyon¸ sivilce¸ kızarıklık v.b.’ye neden olmaması da en büyük artıları.
3. Kutumu kullanmaktayım o kadar beğenmekteyim yani..her banyomda kullanmama rağmen karma cildimde bir sivilcelenme yapmadı..pürüzsüz ve siyah noktaları temizlemiş bir cilt vaad ediyor lakin benim pütürcüklerime ve siyah noktalarıma bir etkisi olmadı..peki öyleyse neden kullanıyor derseniz yerleşmiş güneş lekelerimi azalttı yeni çıkanları ise “yok etti”.. aynı zamanda pedlerini kullanmama rağmen yüzümde soyulma işlemi olmadığı için yaz aylarında da kullanıyorum..ayrıca bir başka kullanma sebebim ise cildi kesinlikle aydınlatıyor ve kullandıktan sonra suratınızda gerilme hissetmiyorsunuz..
Watsonsdaki facia olmadan cevahirden almıştım.Roaccutane sonrası cildimde az ve öz sivilceler çıkarken bu ürüne ne kadar beddua edeceğimi bilemedim.alnımda bir sivilce ordusu çıkarttı ki hala uğraşıyorum!!!Cildimi ne temizlenmiş hissettiriyor¸ne de aydınlatıyor.Granülleri çok sert cilde homojen dağılmayan bir scrub.karma/hassas cildimle hiç sevmedim.Belki kuru ciltli olanlarda benim yaşadığım sorunlar olmaz.Yani inanın bazen eleştirdiğim garnier’i bunun yanında öpüp başımın üzerine koydum.Sadece bu serinin pedleri düzenli kullanımda lekelerin renginin açılmasını sağlıyordu.bunun dışında bu ürün çöp.Zaten çöpü boylayalı çok oldu.
Hassas cildimden korktuğum için 15 günde bir uyguluyorum¸ herhangi bir sivilcelenme ya da alerji yapmadı¸ cildimi ferahlatıyor¸ gözle görülür bir parlaklık veriyor¸ tek kötü yani tuz ruhu gibi kokması¸ yüzüme temizleyici sürmüş gibi hissediyorum¸ ama çok fazla yüzde tutmadığımdan sorun olmuyor. Umarım en kısa zamanda gratis- eve gibi diğer kozmetikçilere de gelir.
2 haftadır düzenli kullanıyorum ve güzel bir peeling sadece tanecikleri iri.yıkadıktan sonra yumuşacık bir hissi var.sivilce yada bir irritasyona sebep olmadı bende.kullandığım süreden bu yana cildim daha bir canlandı sanki.
en taze kokulardan buram buram greyfurt kokan iri parçalı ve çok asidik bir scrub. kesinlikle tek başına bir ürünün sivilcelenmeyi yapacağına veya yok edeceğine inanmıyorum fakat önerir miyim-evet. kullandıktan sonra verdiği pürüzsüzlük ve temizliği başka bir üründe bulamadım bu güne kadar. sırf bunun için evet diyorum¸ duştan sonra uygulaması harika üstüne de gül suyu ya da tonik oh mis
Hazırsanız Blogger girişi ile başlıyorum entryme¸ ben bu ürüne ba-yıl-dım. Peeling beni biraz korkutan bir uygulama. Cilt için şart olduğunu düşünüyorum ama işte taneciklilerin çizme riski¸ ovuşturularak çıkarılan krem tarzda olanların da yüzü ova ova çıkarılması hep acaba cildime zarar mı veriyorum uzun vadede faydadan çok zarar mı görürüm diye endişelendiriyordu. Bunun da tanecikleri biraz sert evet ama eğer elinizi hafif tutarsanız sorun olmayacağını düşünüyorum. Ben henüz iki kere kullandım. Bütün kurulukları giderip çok güzel temizliyor tazeliyor. Üstelik temizleme jeli kadar bile kurutmuyor. Uygun fiyatlı¸ işe yarar etken maddeler içeren bir peeling. Keşke nip fab satan yerler çoğalsa¸ watsons tekelinde kalmasına sinir oluyorum.
yüz temizleme ritüelim sephoranın çift fazla makyaj temizleyicisi izle gözleri temizlemeki sonra da neutregena’nın turuncu deep clean yüz temizleyicisi ile yüzümü yıkamak idi. yaklaşık 3 ay önce bu ürünü aldım ve toplam 4 defa kullandım(yüzümde). ilk seferde sadece yüzümü yaktığı için 1 ay ara verdimi hatta iri taneli olduğu için bacaklarımı jiletlemeden önce peeling olarak bile kullandım. sonra cildimi çok iyi görmediğim zamanlarda haftada 1 olmak üzere 3 defa daha kullandım. sonrasını keşke fotoğrafta buraya koyabilecek cesaretim olsa. her yerimden HER YERİMDEN kapalı komedonlar fırtladı. çenem¸ alnım¸ burnumun bittiği dudağımın başladığı yerde bile sivilce çıktı. en son pazartesi günü dermatoloğuma gittim acnetan isminde kimyasal peeling benzeri bir şey yaptırmak zorunda kaldım¸ şu an tüm suratım soğan kabuğu gibi açıldıkça açılıyor¸ soyuldukça soyuluyor. kıssadan hisse¸ kışları neredeyse egzamik denilebilecek kuruluktaki suratımda iltihaplı aknelere ve sayısı 30+ olan komedonlara ve seansı 500 lira olan bir cilt tedavisine başlamama neden oldu.böyle yakıcı asitler içeren ürünleri gerçekten ve gerçekten dermatologa danışmadan kullanmamak lazımmış zor yoldan öğrenmiş oldum.
bende etki eden tek peeling. Yüzdeki kabuk vs ne varsa temizlediği için makyaj öncesi için çok uygun. Ayrıca cildi kurutmuyor. Limon yazanlar olmuş ama greyfurt koktuğunu düşünüyorum ki ne farkeder:d yüzümde sivilce ya da alerji yapmadı. İçindeki tanecikler toz şekerden daha az sert cildimi çizmedi. Hassas bir cilde sahip olmama rağmen hem de. Mesela yves rocher kayısılı peeling çok daha sert ve iri taneciklere sahip. tekrar alacağım bir ürün. Fiyat/performans olarak benim bebeğim oldu.
Ben bu ürüne bayılıyorum. Birinci tüpümü baya uzun süre kullanarak bitirdikten sonra ikincisini satın aldım. Niye sevdiğime gelirsem. Bir kere gözle görülür etkisi var ve temizlik hissiyatını buram buram veriyor. Haftada en fazla 2 kere uyguluyorum ve çoğunlukla burnumda kullanıyorum. Yüzümde hiç sivilce yoksa o zaman tüm yüze uyguluyorum ama asla bastırmadan uygulayıp 1-2 dk öylece bekleyip duruluyorum. Sonuç apaydınlık bir yüz.Sanırım ben bu ürünü en çok Yağlı¸ gözenekleri dolmaya müsait¸ aynı zamanda da kabuk bağlayıp dökülmeye müsait burunlara öneriyorum! Duştayken burnuma az miktar aldığım ürünü bastırmadan hafifçe yayıp 1-2 dk bekleyip ılık suyla yıkıyorum. Duştan sonra hemen bir tonik ve nemlendirici. Ta ta ta tam¸ burnumuz tertemiz oluyor¸ 3-4 gün o temizliğini koruyor ve fondotene¸ bb kreme hazır oluyor. Yani ben her ne yaparsam yapayım yağlı burnuma sürdüğüm ürünlerin kabuk bağlayıp kötü görüntüye sebep olmasını bu ürünle engelledim diyebilirim.Bir bonus kullanım şekli de ayak tabanları. Duştayken elimizi korkak alıştırmadan aldığımız peelingle ayak tabanlarımıza bu ürünle bastırmadan masaj yapıp duş çıkışı bol krem ve kalın çorap ikilisiyle yumoş ayaklara sahip oluyoruz. Seviyorum efem.
Bende ne kadar şans verirsem vereyim sivilce yapan bir ürün oldu. Kokusu ve sonrasında bıraktığı his çok güzel¸ kuru cildimi hiç germedi tam tersi temiz bir yağlılık bıraktı. Sivilce de yapmasa tadından yenmez ama bu durum benim fazla reaksiyonlu cildimden de kaynaklanıyor olabilir
iki aydır düzenli olarak haftada 2 kere kullandığım bir ürün. siyah noktalarımda azalma oldu gerçekten¸ kesinlikle kullanmaya devam edeceğim. glycoliç fix serumuyla beraber kullanıyorum bunu da belirtmekte fayda var sanırım. sadece bir yüzümde fazla beklettiğim için yüzümde kırmızılıklar oluştu biraz telaşlandım ama 2 gün sonra geçti hiç bir iz de kalmadı. biraz dikkatli kullanılması gereken bir ürün ama başarılı
Glycolic serumla birlikte kullanıyorum onu hiç sevmememe rağmen bunu sevdim diyebilirim. Evet tanecikleri biraz iri hassas ciltleri rahatsız edebilir ama benim cildimdeki pürüzleri ancak böyle ürünler gideriyor. Kokusu tüm serideki gibi kötü maalesef ama katlanılmaz değil. Ben duşta kullanıyorum çıkınca cildim baya yumuşak pürüzsüz oluyor bunu kullanınca. Ama bir daha alır mıyım sanmam aklımda başka peelingler de var onları denerim.
sivilce izlerini geçirsin diye aldığınız şey sivilce yapınca hoş olmuyor 🙁 anladığım kadarıyla herkeste sivilce yapmıyor¸ sivilce yapmasa harikaydı gerçekten bebek poposu
Cilt bakım rutinimde¸ bu serinin yüz yıkama jeli ile birlikte bir mihenk taşı oldular uzun zamandır.Cilt lekerim geçtiyse bu iki ürüne ve elma sirkeli toniğime borçluyum.Çok iri ve sert tanecikli olduğu için çok çiziyor diyorlar ama ben o hissi çok rahatlatıcı buluyorum¸ ama tabi haşır huşur bastırmadan yapacaksınız bu peeling işlemini¸ görevi siz değil ürün yapsın yani.
Haftada iki kere uyguluyorum. Yüzümde 1-2 dakika bekletip sonra yıkıyorum. Kokusundan nefret ettim öncelikle¸ deterjan gibi. Etkisi ise güzel¸ temizlenmiş hissettiriyor. Uzun vadede abartılacak sonuçlar almasam da güzel temizleyen bir ürün. Bitince büyük ihtimalle tekrar almam.
Aynı markanin günlük pedleriyle berber kullandığım ve pedlerden daha cok sevdiğim ürün. Asla kurutma yapmıyor yüzümü yıkadıktan sonra verdiği pürüzsüzlüğü ve yumuşaklığı çok seviyorum¸ ikinci tüpüm bitmek üzere . Ayrıca kimse kokusunu sevmemis ama ben onu da seviyorum nedense:)edit :Üçüncü tüpünü gecen hafta alıp kullandım. Nedense partikülleri küçülmüş geldi bana içeriği mi değişmiş anlamadim daha bir yumuşak uygulandi cildime. Onun dışında hala cok seviyorum haftada 2 kez duştan sonra kullanıyorum yüzümü tertemiz yapiyor.
İki günde bir yüzümde 1-2 dakika bekleterek uyguluyorum. Kronikleşen yanaklarımın kulaklarıma doğru kısımlarındaki komedonlarımdan differin sayesinde kurtulmuştum ama tek tük geçmeyenler hala mevcuttu. Bunları sürekli sıkıyor¸ yara ediyor¸ hiçbir şey elde etmeyerek kara döngüye giriyordum ve onlar benimle kalmaya devam ediyordu. Bu ürünü bahsettiğim döngüde ve şekilde kullanmaya başladığımdan beri o hiç geçmeyen komedonlarım sivilceye dönüştü. Cildimi çok güzel temizledi. Herhangi bir iritasyonla karşılaşmadım. Henüz çok kısa süredir kullanıyorum¸ bu sivilceye dönüşen komedonlarım hakkında editleyeceğim. Şu anlık çok memnunum. İndirimde 22.90 mı ne¸ öyle bir fiyata almıştım
biraz sert kıtır kıtır ama ben seviyordum temizlediğini hissediyordum taa ki ikinciyi alana kadar garip bir koku vardı farklıydı… sanırım watsons’tan kaynaklı
1 senedir kullanıyordum¸ bugün bitirdim. bir kere bence haftada bir kaç kere kullanılabilecek bir maske değil. çünkü çok sert partiküllü¸ hoyrat davranırsanız yüzü tahriş edebilir. ben bu ürünü kullanmaya¸geçen sene maybelline o süngerli illet kapatıcısının yüzümde bıraktığı pütürtülerden kurtulmak için başlamıştım. hatta yanında yüz pedini de almıştım¸ bunları düzenli kullanınca gerçekten o pütürtülerden kurtuldum. o vakitten beri haftada bir¸ on günde bir¸ duştan çıkınca yüzüme bu ürünle peeling yapıyorum¸ sonra 5 dk bekleyip yıkıyorum. cildim daha aydınlık oluyor. indirime girince tekrar alırım. not: yüzünüzde minicik çizik bile olsa sakın sürmeyin cicişlerim¸ ben kedimin çizdiğini unutup sürdüğümde evden sahile kadar yandım allah diyerek koşmak istemiştim.