“Missha perfect cover bb cream” için 260 yorum

  1. maalesef yüzümde sivilcelenme yapan bir ürün oldu¸ 21 ve 23 numaralarını ayrı ayrı kullandım karıştırdım ama beceremedim ten rengimi tutturmayı.

  2. Çillerimle baş etsin diye aldığım bb krem. Kendisinden pek bir umutluyum. Kullanım süresinin 12 ay olması beni ayrıca mutlu etmiştir.

  3. almak istediğim ama ton tutturamamaktan korktuğum bb krem. elimizin altında yok ki satan yer gidelim¸ test edip onaylayalım.

  4. 21 numarasını severek kullandıgım güzel bir kore markası¸ missha bb kremleri yüksek güneş koruması ile yazın çok güzel oluyor¸ benim cildimde sivilce yapmadı duruşunu ve cilt tarafından emilimini çok sevdim

  5. no:21 kullanıyorum¸ oldukça başarılı. t bölgemde bile yağlı his bırakmadı¸ kapatıcılığı da güzel ama ben sadece gözenek ve siyah nokta kapatmak için kullanıyorum. kore’den getirtmiştim¸ sonradan gördüm ki türkiyede de internet sitesinde satılıyormuş. alamayanlar ”pure beauty” markasının bb kremlerini de gönül rahatlığı ile kullansın¸ çok ciddi fark yok:)

  6. Kore’den 30 tl gibi bir fiyata gelmişti kendisi. Çok çok kapattığını söyleyemem amma ve lakin ciltteki renk farklılıkları için gayet iyi. Biraz nemlendirici ile az miktarda karıştırıp cildinize yaymanız yeter. Cidden çok çok az gidiyor zaten. Sonra daha da kapatmak istediğiniz yerlerin üstüne de ayrıyeten uygulayabilirsiniz.

  7. Neden bu kadar övülüp yere göğe koyulamadığına bir anlam veremediğim marka. BB kremlerinin şöhretine kanıp tabii ki aldım ama renk tonları zinhar bana uymuyor. Sarı alt tonluyum pembeyi zaten direk eledim sarı alt tonlu bej olanını aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 25 no idi. Evet çok güzel kıvamı kapatıcılığı gayet başarılı lakin griliği korkunç. Neyle karıştırısam karıştırayım griliğinin önüne geçemedim. Evet sürdükten bir süre sonra cilt tonuyla bütünleşmeye çalışıyor ama sadece çalışıyor bütünleşmiyor. Yüzümdeki gri ton allık rengini bile etkilemeye başladığında ‘e yeter’ diyip kenara bıraktım. Siz siz olun sarı alt tonlu cildiniz varsa almayın¸ aldırmayın.

  8. ‘dostum bb krem demişsin ama bu bildiğin fondöten’ demek istediğim üründür kendisi. ben de edinmiştim bundan geçen yıl¸ şansıma benim cildime hiç iyi gelmedi. bir kere yapısı çok ağır ve yağlı olduğundan sürer sürmez sivilcelenme yaptı. tesadüftür dedim kullanmaya devam ettim ama her sürdüğüm günün akşamında yeni bir sivilce cildimde filizleniveriyordu. eah yeter be dedim attım bir köşeye.

  9. Boyle kül gibi bir rengi vardir kendisinin¸ kapaticiligi oldukca yuksek. Yaz geliyor ben gunes koruyucu surmek yerine bunu sürüp cikiyorum¸ zira 42 faktor korumasi oldugunu soyluyor

  10. Ah be ciciş sözlük. Simdi bu iyi mı oldu. Okudum bu yorumları ilk alınacak listeme girdi bu ürün. Fena mı oldu elbette hayır. Teşekkür ederim sizlere sayın sözlük yazarları. Bakalım ürünü alınca yorumlarım ne olacak. Korkmuyorum ve alacağım seni gelecekteki goz bebeğim.

  11. Yüzümde belirgin bir kusur olmamasına rağmen üniversite yıllarından beri her gün fondöten kullanan ve o görüntüye alışan şahsımı hem aynaya bakınca kötü hissetmekten hem de her gün fondöten kullanmaktan kurtaran ürün. Cilt bakımı konusunda iddiaları gerçek midir bilmem¸ ama fondöten kadar zarar vermezmiş gibi geliyor bana en azından. Kapatıcılığı yerinde¸ parlamıyor¸ kurutmuyor. Oldukça kıvamlı¸ neredeyse yarım pompa ürün tüm yüzüme ve yetiyor¸ dolayısıyla bereketli bir ürün. 21 numarası günlük makyajımın vazgeçilmez bir parçası.

  12. gelmiş geçmiş en güzel¸ en sağlıklı¸ en yokmuş gibi duran bb kremi. hatta genel kozmetik ürünü. aksini iddia edenin kalbini kırarım¸ o derece düşkünüm aşığıyım.sarı alt tonlu esmer iseniz 27 numarası mükemmel duruyor. koyu durduğuna bakmayın. 2 yıl 23 numarasını kullandıktan sonra doğru rengin 27 olduğunu maalesef geç keşfettim.bir diğer mucizevi ürünü için (bkz: missha super aqua oxygen micro essence peeling)

  13. Cildimde duruşuna bayılsam da benim yağlıya dönük karma cildimde maalesef sivilce artışına sebep olduğu için kullanamadığım BB krem.

  14. sonunda ten rengime uygun bir ürün bulduğum için (bkz: no 13 ) severek kullandığım ürün.tek sorun alın bölgemde küçük isilik gibi şeyler oluştu acaba bu üründen mi diye merak ediyorum aynı sorunu yaşayanlar paylaşırsa çok sevinirim

  15. türkiye’de yurtdışı fiyatının kat kat üstüne satılan güzel bir bb krem. her şeyinden gayet memnundum¸ yüzümde ağırlık yapması dışında. o ağırlık ilk sürdükten 1 saat sonra geçiyor ama ben yine de katlanamadım. Bu yüzden etude house’un bir bb’sini kullandım ki çok çok beğendim hala da onu kullanırım.fiyat konusuna değinmişken¸ Türkiye’de 50 ml olanı yanlış bilmiyorsam 60 tl civarı bir fiyata satılıyor. Yurtdışında ise 9.95 dolar. Birkaç arkadaş tek kargoya girip alındığında 25 tl’ye sahip olabilirsiniz ki hiç de azımsanacak bir fark değil.

  16. 13 numarası cildime cuk diye oturur fondöten kapatıcılığında bb krem¸ çok memnunum kendisinden beb kremlerin şahıdır gözümde¸ ancak tek sorun var ki missha shop sadece 27 ve 31 numarası var nerdeyse 1 yıldan beri 13 ün gelmeyeceğine artık eminim 21 i bekliyim bari derken o da gelmez artık. markanın internet sitesi çalışanlarına da ayrı uyuzum sırf ellerinde açık renk yok koyu renkleri de kakalayalım modunda cevap veriyorlar yorum yazanlara¸ açık tenli kıızcağızla fotoğraflarını okuyuyorlar bana hangi numara olur diye cevap hiöç değişmiyor 27!!! 27 çamur be ablacım o kime olur türkiyede allah aşkına sen o ürününü al afrikaya pazarla bizi de kandırma.!!!

  17. 21 numarasını kullandığım ürün¸ cildimde ilk 2 hafta sivilce oluşumuna sebep olsa da daha sonra aynı sıkıntıyı yaşamadım.

  18. sivilce izlerini orta kapatıcılıkla örtüyor fakat çok doğal görünüyor¸ bu yüzden bu bb kremle devam edeceğim. fakat yaşadığım tek sorun yağlı cildimde hafif parlama yapması¸ pudrayla sorun halloluyor.

  19. 21 numarasını severek kullandığım tr mağazalarında eşdeğerini bir türlü bulamadığım güzel ürün.bir arkadaşım amazondan sipariş etmişti bana da.(o zaman dolar üzerinden almıştık kargoyu da üçe böldüğümüz için çok fazla bir meblağ tutmamıştı.)buradan araştırdığım kadarıyla pure beautynin bb kremini önerdi herkes.ama yok be sözlük.hiç bir şey onun yerini tutmuyor.üstelik missha 25 lira pure beauty 26 ya da öyle bir şeydi.yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.bende missha.com.tr nin varlığını dün farkedince bitsin artık bu arayış ara gelsin dedim kendi kendime.kapıda ödeme yapılabiliyormuş.en çokta buna sevindim.ama kargo ücretiyle birlikte bana ne kadara patlar emin değilim.ml olarakta küçük bir boy çünkü.aldıktan sonra sizi de aydınlatacağım sevgili cicişler.daha önce alan bilgili bir arkadaş varsa o da beni aydınlatabilir 🙂

  20. Bir tek sevmeyen ben miyim?bloglarda anlatıla anlatıla koruyuculuğuna onarıcılığına ve kapatılıcılığına tav olup yine de hemen sazan gibi atlamayayım önce bir deneyeyim diye ikinci el almıştım.gözeneksiz cildim tarlaya benzemeye başlayınca bıraktım.Diğer yandan yanlış rengini aldım sanırım ne zaman sürsem hayalet gibi oluyorum :(Bir tek bulaşmaması hemen bütünleşmesini seviyorum. Bence onarıcı falan değil bildiğiniz kozmetik bir ürün bu.Fondotenden hallice.Diğer yandan güzel bütünlüyor yüzü ve parlaklığı güzel.Fondoten niyetine alıp kullanılır ama¸ abartıldığı kadar değil.Hele o fiyata asla değmez. Yarım paketti aldığımda hala duruyor iyi ki ikinci el almışım acırdım parama :/

  21. abartıldığı kadar muazzam bir ürün değil pek kapatıcılığı yok ama cilt tonunu güzel eşitliyor filan idare eder .edit: esmerler için 27 numarası idealdir.

  22. 1 yıldır 21 ve 23 numarası arasında gidip gelerek kullandığım bb kremdir. Ben de beyaz tenliyim¸ ancak o kadar garip bir renktir ki 21 numara¸ olmuyor da olmuyor. Hafif grimsi kalıyor yüzümde. Mutlaka üstünden renklendirmek adına bir pudra vs geçmek gerekiyor. 23 numara ise fazla koyu.Siz siz olun sakın alacağınız ilk missha kremi büyük boy almayın. Minik boy alarak rengini kendiniz test edin.

  23. BB kremlerin atası. Korelilerin açtığı çığır müthiş güneş koruması gayet iyi. Biraz yağlanma yapıyor ilk kullanmada ama karma cildim bunada alıştı. Artık alerjik cildim reaksiyon vermeden yaz sıcağında bile alıştı. Kışın çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

  24. Bb krem olması dolayısıyla yazın kullanmalık bir ürün olmasına rağmen yağlanma yaptığı için kışlık ürünler arasına koyduğum bb krem.

  25. 13 numarasının önce 20mllik boyunu sonra da 50mllik boyunu aldığım¸ örtücülüğü yüksek¸ renginden ötürü benim için kışın kullanılan ürünler arasında yer alan bb kremdir. fondötenler konusunda bilgili bir insan değilim zira şimdiye kadar hiç fondöten kullanmadım ama bu bb krem fondötenlerle yarışır gibi. inanılmaz örtücü¸ gözenek sivilce iz leke falan şahane kapatıyor herşeyi. uzun vadede cildi de iyileştirdiği söyleniyor ama çok bi iyileşme gözlemlemedim ben belki daha uzun zaman gerekiyordur.

  26. ‘Seni keşfedenin elini ayağını öpiyim’ dedirten üründür bence. Beklentilerimi hayli hayli karşıladı kendisi¸ bu yüzden 2 yıldır beraberiz 🙂 Sivilce yapmadı¸ lekelerimi çok güzel kapatıyor¸ cildim kusma yapmadı¸ güneş koruması bile var. Rengi biraz gri tonlu¸ ancak 20 dakika içerisinde falan cildinize homojen oluyor¸ korkmayın.

  27. birkaç sabahtır aceleden yüzüme el ile uyguluyorum. iyi bir kabuki fırça yahut expert face brushdan çok daha güzel oldu sonuç bu ürün için.

  28. türkiyede bir markanın bile bb creamı yokken netten aldığım ve ”bu bb cream nasıl muhteşemmiş” dedirten ürün. lisedeyken hocam elimden almıştı. sonra türkiyede yaygınlaştı¸ birkaç markadan denedim. hepsinde de misshayı özledim ”bunlar sulu fondöten sen kimi kandırıyosun” diye çok konuştum içimden.

  29. yesstyle.com/en/missha-m-perfect-cover-bb-cream-spf-42-pa-21-light-beige-50ml/info.html/pid.1020450900şu linke baktıkça aklımı alan ürün. yaklaşık 30 liraya geliyor ama ihtiyacım/kullanasım yok. ama istiyorum. bir de kentpark’taki mağazada küçük boyunu %30 indirimle kaça getiririm diye düşünüyorum. bana yeter sonuçta.

  30. İlk ve tek bb kremim. Hayatında hiç bir ürünü bitirememiş olan ben 2 tüp bitti şimdi üçüncüsünü aldım. Doğal duruşu¸ kapatıcılığı hepsi mükemmel. Ama tek bi soru var kafamda fondöten kullanmayıp bunu kullanıyorum sürekli (hatta her gün) fondötenden daha az zarar veriyordur değil mi içimi rahatlatıcak bir şeyler söyleyin cicişler?

  31. cildime sürdüğüm ilk ürün. ilk baş numunesini kullandım ellerimle sürdüm yapısı biraz kalın gelmişti pek dağıtamadım fakat kendisini alıp stippling brush ile dağıtınca harikalar yarattı yüzümde. bende sivilce yapmadı cildim kurudan karmaya dönük.

  32. An itibariyle sipariş etmiş bulunuyorum. Yalnız 2 tane Türkiye sitesi vardı hangisinden edeceğim hakkında biraz tereddüt ettim. Her iki sitede de 23 numarasının 50 ml olanı yoktu. Bende zaten renkte emin olamadığım için 20 ml olanını sipariş ettim. Bakalım Korelilerin beyazlama merakı renk seçimimde sorun yaratacak mı?not: kullandıktan sonra görüşlerimi de bildireceğim:)kullandım bildiriyorum:) müthiş bir ürün bu rengi cildimde hiç yokmuş gibi uyum sağladı. No make up görüntüsü yaratmak isterseniz mükemmel. Çok çok başarılı bir kapatıcılığı yok ama cildimde çok kapatmak istediğim bir problem yok zaten bunu sürdüğümde kadifemsi bir cildim varmış gibi oluyor. Özellikle pazar günleri hafif bir kapatıcı ile mükemmel bir makyaj mı pazarları asla görüntüsü yakalayabilirsiniz:)

  33. Nerdeyse iki yıldır kullandığım ürün ve sürmeden dışarı çıktıgım gün yok denecek kadar azdır¸¸ kapatıcılığını¸ yüze verdiği ışıltısını¸ spf42 oluşunu¸ parmaklarla kolayca uygulanmasını kısacası herşeyini çok çok çok seviyorum .Ancak daha iyisi var diyen olursa önerilere de açığım zira bu aralar yeni bir şeyler deneyesim var Edit: ölçüsüz smiley kullanımı kaldırıldı

  34. bir önceki siparişimde testerını göndermişlerdi. Bugün azıcık uyguladım ve anında belirgin değişiklik yarattı. Cilt rengimi dengeledi ve kadifemsi bir bitiş sağladı. Altına herhangi bir baz uygulamamıştım biraz gözeneklerime doldu. Ama o bölgelere biraz daha ürün uygulayınca bu sorun ortadan kalktı.En kısa zamanda almak istediğim ürün.

  35. Sitesinden 20 ml. deneme boyunu edindiğim¸ ilk izlenim olarak yağlı cildimle son derece iyi anlaşmış bb krem olmuştur¸ perfect cover serisinin 21 numarası. ufak tefek sivilce izlerimi ve kızarıklığımı kapatmasıyla beklentimi karşıladı:) tam boyunu kesinlikle alırım. yalniz signature real complete de gözüm kalmadı değil. fiyat tuzlu evet¸öğrenciyim. ama yorumlarda okuduğum kadarıyla uzun ömürlü olması içime tuz serpti. amaan¸ bu krem de benim motivasyon materyalim oluversin:)

  36. içinde paraben olmasından dolayı kafadan elediğim bb krem. Ayrıca bir ürün nasıl oluyor da her derde deva oluyor anlamıyorum!

  37. Anlaşamadığım bb krem. Sanırım ten rengimden açık almışım¸ bunu sürdüğümde göz altlarım mor kalıyor¸ normalde kullanmadığım halde kapatıcı kullanmak zorunda kalıyorum ki o da tenimden açık olduğu için saçma sapan bir makyaj çıkıyor. Şu ten rengi olayını beceremiyorum ya henüz. Bu benim hatam ancak bunun dışında bu krem cildimde çok kabuk kabuk durdu¸ nedendir bilmem. Perfect coverage bendeki.

  38. yaklaşık iki hafta önce ankara kentpark şubesinden aldığım bb krem. satış elemanına yağlıya dönük karma ciltli olduğumu söylediğimde perfect cover serisinin bu cilt tipine uygun olduğunu söyledi. Bende bloglardan okuduğum kadarıyla o seriden almak istiyordum zaten. buğday tenliyim 23 numarasını aldım ama gün içerisinde oksitlendiğinden midir nedir koyu gibi geldi bana. Keşke 21ini alsaydım. Bundan önce pure beauty kullandım onun kadar gri kaçmadı ama keşke sarı alt tonlu olsaydı o zaman kendisiyle daha iyi anlaşabilirdim. kalıcılık ve kapatıcılık orta¸ baya yoğun kıvamlı¸ sivilce yapmadı ama parlama yapıyor tabii. alınabilir tabiki ama missha misshaaaa diye ölünecek bi numarası da yok yani.

  39. 2 hafta önce Kentpark mağazasından Perfect Cover (dışı kırmızı renk) olanını aldım. Beğendiğimi söyleyemem çok üzgünüm¸ beğenmek için çok çabaladım fakat olmadı cicişler. Bence bir BB kreme göre fazla kalın bir yapısı var ve kesinlikle doğal bir bitiş vermiyor. Zaten oldum olası çok yoğun ürünleri sevmemişimdir de bu ekstra yoğun geldi. Belki de beklentim çok yüksek olduğu için olmuştur¸ bilemiyorum. Neyse ki 20ml’lik boyunu almıştım. Merak edenlere fiyatı¸ 27.90TL

  40. bugün elime 21 numarası gelen krem.memnun olmam diye 20 ml almıştım ama o incelik o ten ile bütünleşmesi harika..cildinde problem olmayan ama hafif kızarıklar¸tonlama farklılıkları olanların kullanmasını öneririm.bayıldım.bir de cildinizden 2-3 ton açık alırsanız¸yahut süt beyazı olup koyu alırsanız o zaman grilik yapar.misal ben buğday açığım 21 cuk oturdu.

  41. Gri alt tonlu bir ürün. Renk seçenekleri kısıtlı¸ genelde açık tenli bayanlara hitap ediyor. İkinci tüpümü bitirmek üzereyim. Benim kullandığım 21 numara. Bence günlük kullanım için gayet uygun. Orta kapatıcılıkta¸ kokusu çok hoş¸ spf içermesi büyük bir artı yaz için güzel oluyor ancak yüzde parlama yapıyor gün içinde. Transparan bir pudrayla gün içinde tekrardan sabitlemek zorunda kalıyorum ben kullanınca. Ama fiyat-performans acısından başarılı bir ürün. Bizimlasın.

  42. İlk zamanlar o kadar severdim ki.. Şimdi fondotenden ağır¸ gri alt tonlu¸ kalın ve vaatlerini gerçekleştirmiyormuş gibi geliyor¸ onarım bakım nem hak getire¸ bunun yerine mac face and body kullanırım daha iyi :/

  43. Sonbaharda çok büyük umutlarla perfect cover aldım. Kokusu duruşu herşeyi ile bayılmıştım ancak bu ürün (ki ergenlikte sivilce çıkarmamış biriyim) yanak bölgemde bir sürü sivilceye neden oldu. İlk önce yok yok bundan değil diye inat etsem de yüzümü her gören ne oldu yüzüne demeye başlayınca pes ettim. Ama akıllanmadım ve hassas ciltler için olan signature reali sipariş ettim sonuç yine hüsran. Kendilerine bu durumu anlatan yorum yazınca yayınlanmadı. Beni bir kere aradılar yetişemedim¸ geri aradığımda ise telefonu açan olmadı. Bir ürünü almak istediğim zaman üst üste defalarca arayan misshanın böyle yapması beni soğuttu. Ayrıca yorum yap yap yap diye site açılışında ısrar edip yorum beğenmemek nedir????

  44. maalesef bende çok çok sevemedim . tester satiyorlarmis artık sitelerinde çoğu çeşitten 13 21 renklerini istedim . Maybelline pure BB sen farkini göremedim sadece kaliciligi iyi. – açik tenli olmama rağmen 13 numarayla flaşlı fotoğrafta geyşa olabilirsiniz.

  45. Bende 13 numarası olan¸ uzun süre severek ve hemen hemen her gün kullandığım ama son 2-3 kullanışımda gün içinde grileştiğini gözlemlediğim bb krem.

  46. bu kadar zamandır kullanmadığım için kendime kızdığım ürün. kapatıcılığı beklediğimden iyi.sivilce falan yapmasın pls.editto: malesef kuru cildimde bolca sivilceye neden oldu.

  47. perfect cover bb kreminden vazgeçemediğim marka. bir çok fondöten deneyip yine döünp dolaşıp bb kremime sarılıyorum. cilde tam oturuyor ve kesinlikle maske etkisi oluşturmuyor. kapatıcılığı az-orta. gri alt tonlu. cilde doğal bir ışıltı veriyor.

  48. missha.com.tr’den çarşamba akşamı almıştım¸ %30 luk indirimi duyunca¸ merak ettiğim bir ürün olduğu için denemek istedim. elime yaklaşık yarım saat önce ulaştı¸ hemen denedim tabi 😀 önce pompası bozuk sandım çünkü kaç kez sıktım ürün gelmedi¸ sinirlendim falan asfafdga:D heralde soğuktan ürün daha da katılaşmış olabilir ama nihayetinde geldi :)-ilk izlenim olarak¸ evet oldukça küllü bir rengi var¸ bu beni pek rahatsız etmedi açıkçası¸ ciltte gri durmuyor en azında bende öyle olmadı-internet sitesinden sipariş verdiğim için renk konusunda çok kararsız kalmıştım ama allahtan “I am sooo palee” diye gezenlerden değilim¸ beyazım ama casper da değilim deyip 21 numarasını aldım¸ güzel de oldu-çok kapatıcı bir ürün istemiyorum zaten ama sürdüğüm miktarla orta belki de ortaya yakın kapatıcılıkta diyebilirim¸ kat kat sürülebilir ama bence gerek yok-yapısı çok hafif değil¸ ama şu anda yüzümde bir fondöten tabakası varmış gibi de hissetmiyorum-son olarak duruşuna gelirsek¸ gerçekten kuru bir cildim var ve şu soğuklarda ankaranın ayazında iyice geriliyor kuruluktan. kesinlikle ıslak bitişli dewy falan değil. normal cilt gibi duruyor yani¸ ben bitiş olarak l’oreal in true match fondöteninin daha hafif versiyonuna benzettim. yani mat gibi¸ değil gibi. fakat kesinlikle ama kesinlikle cildimde kuru kuru durmadı¸ üstelik altına nemlendirici vs de sürmedim¸ o açıdan güzel.p.s. hayır isterse 100 kişi beğenmesin umrumda değil¸ burda kaç kişinin entry beğenip beğenmediğiyle hayatımızı sürdürmicez de anlamadığım şu: nesini beğenmedin bacım? yüzümde duruşunu mu¸ kremin pompadan hemen gelmeyişini mi¸ neyini beğenmedin zavallı entrymin? altı üstü görüş yazdık heyallaaam. hunharca kullanmayın şu sözlüğü valla ya

  49. Yaklaşık iki sene severek kullandığım ancak Etude House bright fit ve cotton fit i keşfettiğimde pabucunu dama attığım bb kremdir. Türkiyede ulaşabileceğiniz bb kremlerin en iyisi orası ayrı ama Korede Mİssha bb kremleri çok da aman aman görülmüyor. Çok daha güzel markalar var ama Missha da iyidir. Ayrıca Missha nın yeterli kapatıcılığı yok. Kapatıcılık açısından bir bb krem arıyorsanız Etude House bright fit i ya da Holika Holika aqua petit jelly i önerebilirim.

  50. Seviyor muyum bir türlü emin olamadığım¸ yoğun yapılı bb krem. Cildim sorunlu. Bu sebeple örtücülüğü bana yetmiyor. Ama bana yeten şey size ağır gelir bu sebeple onu suçlayamıyorum. Yapısı ağır¸ kremsi. Kullandığım diğer bb krem garnier karma/yağlı¸ bu entryde hep ikisinin karşılaştırmasına şahit olacaksınız. Rengi soluk¸ grimsi. Ama yüzüme verdiği ışıltı çok hoş. Kapatıcılığı artsın diye tüm yüzüme elimle pıt pıt yaparak uyguluyorum. Doğal da duruyor bu uygulama ile.Gelelim benim kullandığım şekle. Tek başına ağır geliyor. Yüzümde bir şey olduğunu hissediyorum. Ancak garnier bb kremimle karıştırıp uyguladığımda hem hafif ışıltı hem de ideal renk elde ediyorum. Garnier tek başına fazla pudramsı ve turuncumsu. O yüzden bu yöntemi keşfettim ve memnunum. Rengim 21.

  51. Yaklaşık bir ay önce lilakutu.com sitesinden aldığım bb krem. Beyaz tenliyim 21 numarasını aldım. ilk sürüldüğünde suratı bembeyaz yapıyor ama sonrasında renk cilde oturuyor. Ben memnun kaldım ama cildim kabarıyormuş gibi bazen yanaklarım nemsiz kalmış gibi gözüküyor.

  52. indirim var diye merak ettiğim bu kremi aldım ben de. 13 numaralı rengi sipariş verdim ama bi an çok mu açık olur diye içime bi şüphe düştü! sonra entryleri incelerken baktım ki betibet de 13 numarasını kullanıyormuş¸ sağolsun içimi rahatlattı mesajıyla. iyi ki de 13’ü almışım. başta biraz grilikten dolayı beyaz duruyor ama 1 saat sonra bütünleşmiş oluyor ciltle. yani drugstoreda fondöten bulmakta zorlanan biri olarak beyaz tenlilere öncelikle bu rengi tavsiye ediyorum.kapatıcılığı bence de yüksek değil. yağlıya dönük karma cildimde 3-4 saat sonra t bölgesinde parlama yaptı. bu yüzden yaz için ideal değil karma-yağlı cilt için. fondötenden faydalı bir ürün olduğunu düşünmüyorum üzülerek. çünkü içinde talc¸ paraben gibi maddeler mevcut. kısacası aldığıma sevindim keşke 4-5 ay önce alsaymışım¸ tam kışlık bi ürün hem rengiyle hem yapısıyla.

  53. Kokusu muhteşem olan bb krem. Bugün elime geçti daha¸ denedim. Yapısını çok beğendim hemen oturuyor cilde¸ daha sonra elinize falan bulaşmıyor. Rengi küllü bir ton bende 21 numarası var. Biraz gri kaldı ama çok farkedilmiyor. Nötr alt tonluyum o yüzden belki küllü olması çok sorun yaratmadı. Bronzer ve allıkla ısıttım biraz yüzümü¸ tamamdır işte. İlk izlenim olarak bayağı başarılı buldum.

  54. 2 haftadır 27 numarasını kullanıyorum. sivilce vs yapmadı¸ gün içinde yerinden oynamadı. fazla kapatıcı değil ama zaten günlük makyajda yoğun kapatıcı istemiyorum (aşırı makyajlı gibi geliyor bana). çok tatlı¸ hafif bir pürüzsüzlük¸ yumuşaklık veriyor. bb kremlere olan önyargımı yıktı. artık ben de bir bb krem insanıyım :)ayrıca akşam 16:30’da verdiğim sipariş ertesi gün 12:30’da elimdeydi. hem missha’ya hem de yurtiçi kargoya teşekkür ederim.

  55. bloggerların en sevdiği bb kremlerden biri. benim de ilk bb kremim olur kendisi. 1 yıldan fazladır kullanıyorum. bendeki 27 numarası. o bile yüzüme azcık açık geliyor. ama öyle aman aman bir açıklık değil¸ zaten sürdükten yarım saat sonra yüzle bütünleşiyor¸ güzel kadifemsi bir bitiş sağlıyor. kapatıcılığını ben yeterli buluyorum. yüzdeki hafif sivilce izlerini güzel kapatıyor. ama daha koyu izleri tam kapatmıyor¸ görünümünü hafifletiyor. o da bana yetiyor açıkçası¸ fondoten etkisi yapmasını istemiyorum zaten.uygulama konusunda¸ ben başta elimle uyguluyordum. sonuçtan memnundum ama fırçayla uygulamaya başladıktan sonra aradaki farkı anladım. kesinlikle fırçayla uygulanmalı. pürüzsüz incecik bir katman halinde sürülüyor ve yüzde bir şey yokmuş etkisi oluşturuyor.yüzümdeki etkilerine gelecek olursak¸ hiçbir sivilcelenme yada alerji yapmadı bende. hatta sivilce oluşumunu azalttığını bile düşünüyorum. 4-5 saat sonra burnumda hafif bir parlama yapıyor ama hafifçe peçete dokundurup kurtuluyorum bundan. benim için çok sorun olmuyor bu¸ yüzümdeki duruşu uğruna katlanıyorum. yüzümde gün boyu kalıyor¸ bulaşma vs. yapmıyor. sadece elimle sürdüğüm dönemlerde telefonla konuştuktan sonra telefonda biraz kalıntı görürdüm ama fırçayla uygulamada bu da olmuyor. seviyoruz kendisini.

  56. ilk testerı elime geçti daha önce fondöten bb krem kullanan biri değilim sadece pudra işimi görüyordu ama yüzümdeki kızarıklıklarımı kapatıcı bir şey aradığımda tanıştım bununla 21 numarasını ilk sürdüğümde gri oluyor fakat 5 dkkaya cildimle bütünleşiyor severek kullanıyorum

  57. Deneme boyunu kendi internet sitesinden 20 lira gibi bir miktara aldım. İyi ki almışım bana bb kremi sevdiren marka missha oldu. Normal/karma cildime sabah okula gitmeden sürüyorum eve döndüğümde çok az bir parlama oluyor ve fondöten sürdüğümde oluşan o yağlı his asla yok. Ben ki 17 yaşından beri (şu an 21) fondöten kullanan biri olarak kullanmayı bırakmışsam herkes bırakır diye düşünüyorum. Kapatıcılığı orta seviyede¸ kıyamıyorum kullanmaya fazla sürmüyorum ama ince şekilde bir kat daha geçerseniz kapatıcılığını arttırabilirsiniz. He bu arada açık buğday tenli sarı alt tonluyum. Renk konusunda çok kararsız kalmıştım en sonunda 27no’yu sipariş ettim. tester olarak da 23ü istedim. ikisi de tenime çok güzel oturdu 23ü boynuma sürmeye gerek olmuyor griye benzer bir rengi var ama sürünce teninizle bütünleşiyor korkmayın o yüzden. 27yi ise hafif boynuma da sürüyorum. bal rengi gibi çok güzel. kısacası cildiniz benimki gibiyse şans verebilirsiniz 🙂

  58. mishha’nın hiç memnun kalmadığım bir ürünü. bir hevesle 23 numarasını aldım fakat sürüldükten bir süre sonra grileşiyor ve benim karma cildimde sabahtan öğlene kadar bile idare etmiyor¸ dağılıyor.

  59. 21 numarası var bende ve cilt rengime tam uydu¸ çünkü cilt alt tonum nötr. cildim ise kışları kuruya dönük karma¸ yazları yağlıya dönük karma¸ aynı zamanda akne izlerine sahibim ve cildimde öyle her şeyi deneyemem . Bu bb kremi ocak ayında almıştım ve çok severek kullandım. Günlük temizlik rutinimden sonra nemlendiricimin üzerine sürmeme rağmen bende ekstradan yağlanma yapmadı¸ hatta yağlanmamı azalttı diyebilirim. yağlanma olduğunda da peçeteyle hafif üstüne bastırarak alıyorum ve sürekli bir yerlere akma bulaşma dağılma olmuyor¸ bu açıdan da çok seviyorum kendisini. Kapatıcılığı orta ancak ben elimle uyguluyorum¸ çünkü sonuçta bu bir krem fırçalarla uygulamaktan daha doğal¸ cildimde kalıp gibi durmayan¸ cildimle bütünleşmiş bir sonucu böyle alabildim¸ cildime oturdu. Süngerle hiç denemedim. kullanım sonrası cildimde bıraktığı sağlıklı görüntüyü¸ dokusunu her şeyini çok sevdim ve tekrar alırım dediğim bir ürün oldu. tek eksi yanı benim cildim bir süre sonra emiyor bu kremi¸ yani 4 saat sonra yüzüme baktığımda bir şey yok gibi oluyor¸ tekrar yinelemem gerekiyor ama zaten elimle uyguladığım için çok sorun olmuyor 🙂

  60. Bütün numaralarının alt tonu gri. Türk kızı için çok uygun olduğunu düşünmüyorum¸ bizim en soğuk tenlimiz bile gri alt tonlu olmuyor. 🙂 ama kendine uyduran çok şanslı¸ içeriği temiz bu popüler ürünle anlaşabildiği için. Ben 13 ve 21’ini renk olarak tutturamadım¸ griliğine alışamadım. Yazık oldu iki koca şişeye. Önce tester istetip sonra alınmasını tavsiye ederim.

  61. güneş kremim bittiği için kendilerini güneş kremi niyetine 1 hafta kadar yüzüme uyguladım. sözde 42 spf var diye. sonuç¸ yüzüm koyulaştı.

  62. bb kremlerin kraliçesidir kendisi asla ve asla daha iyisi yoktur piyasada. BB düşünenlere tek markadır. Hem can hem canandır 🙂

  63. İçeriğinde güneş koruması bulunduran ten ürünlerini çok seviyorum. missha bb de onlardan biri. ben mac’te nw20yim. misshanın 21 numarası başlangıçta küllü gibi dursa da sonra ciltle bütünleşiyor. sonrasında aydınlık bir zemin bırakıyor geriye. bir içerik gurusu değilim ama bunun fondöten kullanmaktan pek farkı yok sevgili cicişler. yapısı kalın ancak benim hemen hemen herşeye duyarlı cildimde sivilce yapmadı hatta içimden bir ses iyi bile geldiğini söylüyor. Sonuç olarak biterse alırım. Kalıcılık fena değil. Fiyat -performans olarak başarılı. Makyaja yeni başlayan genç ciltler için uygun.

  64. sevip sevmediğime bir türlü karar veremediğim bb krem. bende 21 numarası var. genellikle cildime fondöten¸ bb krem¸ pudra¸ kapatıcı gibi ürünler sürmeyi pek sevmediğimden kendisini 4-5 kere özel günlerde kullanma fırsatım oldu. kapatıcılık konusunda başarılı¸ en azından günlük kullanım için yeterli ancak kesinlikle ince yapılı bir bb krem olduğunu düşünmüyorum. kokusu hoş. ayrıca sanırım kendisi pembe alt tonlu bir krem¸ bu nedenle sarı alt tonlu ciltlerde yüz-boyun uyumsuzluğu meydana gelebilir (aynı bende olduğu gibi). kullandığım zamanlar gün ortasına doğru burun ve alın bölgemde parlama yaptı. benim gibi çok nadir bb krem vb. ürünler kullanan biri için vazgeçilmez olduğunu düşünmediğimden tekrar almayı planlamıyorum.

  65. Sözlüğü ikiye bölen bb krem.21 numarasını kullanıyorum. Siparişi verdiğim günün ertesi günü elime ulaştı. Paketi açtığınızda öncelikle gözünüze çarpan ilk şey oldukça şık olan ambalajı. Sipariş verirken 3 adet tester seçiyorsunuz ancak bana 4 tane minnacık tester geldi. (Onları henüz denemedim.) Ama kelimenin tam anlamıyla “tek” kullanımlık bu testerlar. Öyle otel şampuanı gibi ufak ve şirin bir tüpte geleceklerini düşünmüştüm ama öyle olmadı. Bildiğimiz yüz maskesi ambalajlarının çok küçük versiyonları gibi.Ürünün kendisine gelince kokusu gerçekten inanılmaz. Öyle yoğun parfümlü değil de¸ anne kokusu gibi. Garip bir şekilde iyi ve güvende hissettiren bir koku. Renk olarak bende öyle küllü bir görünüm yaratmadı¸ pudrayla sabitlendiğinde fondötenden farksız oluyor. Ben çok sevdim <3

  66. Ben no: 13 kullanıyorum. kapatıcılığı¸doğallığı falan muhteşem fakat sürdükten bir süre sonra benim yüzümü kurutuyor sanırım sadece ben yaşıyorum bu problemi.

  67. 10 numara 5 yıldız şu ana kadar kullandığım en iyi bb krem ¸)kapatıcılığı¸renk tonu (21 kullanıyordum ) ve iyileştirme özelliğine de inanıyorum.şimdi o bitti yine bir kore markası olan pure beauty nin bb ve cc sini aldım onlarda idare eder ama missha nın bb kreminin yanından geçmez..

  68. Cok kalin yapisi var ve fazlasiyla gri renkli yorumlarina karsilik yine de aldigim bb krem markasi. Ben 13 numarasini kullandim. Oncelikle cildim yagli ama bende hic parlama yapmadi diyenlere inanmayin. Benim sadece t bolgem yagli oldugu halde alnim paril paril kendini gosterdi 2-3 saat sonra. Ben gri renkli oldugunu dusunmuyorum ve kalin yapisi oldugunu da. Belki ben cok az kullanip iyi dagittigim icindir. Kapaticiligi hafif-orta duzeyde. Esasinda ben cildimle iyi butunlesmedigini farkettim aynaya baktigimda. Ozellikle uzun suredir peeling yapmadigim icin olabilir. Ama cevremdeki insanlar bugun cildin cok guzel¸ puruzsuz gorunuyosun¸ aydinlik gorunuyosun dedigi icin ayrica sasirdim. Sanirim kullanmaya devam edecegim. Not: cildimde her turlu yeni urun kullanimimda illa 1-2 sivilce olurdu ama bu urunde olmadi.

  69. Düzenli olarak kullandığım dönemde cildim aşırı yağlanmaya başlamıştı ardından biraz araştırınca içeriğininde hiç masum olmadığını gördüm sonra cilt tonumda bir eşitlenme bir bakım etkisininde yalan olduğunu anlayınca bende soğdum artık arada bile kullanmıyorum.

  70. Daha önce birkaç fondöten denemem olmuştu ama hiçbir zaman fondötenleri tüm yüzüme sürmem mümkün olmadı çünkü burun¸ alın ve çene bölgem yağlı olduğu halde buralarda pullanma mevcut. Fondöten sürdüğüm an kahverengi soyulmuş derilerle karşılaşıyorum¸ her ne kadar yüzümü öncesinde temizleyip pürüzsüzleştirsem de. Bb kremler de daha önce sivilce yapmıştı bana.Missha hakkında yazılıp çizilenleri okuyunca sipariş verdim. perfect cover 27 numarasını aldım¸ yanında da 23 numara tester istedim. Sürdüğümde inanamadım¸ tüm yüzüme dağıldı¸ pullanma neredeyse hiç olmadı¸ burun kenarlarında ve iki kaşımın ortasında¸ kaş üstlerinde azıcık oldu sadece. Hiç sivilce yapmadı¸ nemlendirmesi de güzel¸ tek kusuru saatler sonra parlama yapması. Ama yüze verdiği aydınlıktan¸ kızarıklıklarla dolu yanaklarımdaki allık sürmüş etkisi veren doğal görüntülü ve etkili renk eşitlemesinden çok memnunum. kapatıcılığı da fena değil. fondöten kadar kapatıcı olduğuna katılmıyorum. renk eşitsizliği ve ufak kusurlar için ideal. 27 numarası oldukça sarı tonlu¸ ben bu kadar sarı tonlu olduğumu bilmiyordum¸ 23 deneyince korkunç oldu¸ gri-pembe balçık sürmüşüm gibi oldu suratıma. Çok da esmer değilim üstelik¸ bu yüzden kendine esmer diyen cicişlere 27 numarayı tavsiye ettiğim kremdir kendisi.

  71. Kapatıcılığı normal bb kremlere göre daha iyi¸ bende missha perfect cover bb krem var kendisi missha Türkiye sitesinde en çok satılan bb kremmiş ben memnun kaldım ayrıca ülkemizde birçok mağazada Tester isteyince bedava ürün istiyormuşuz gibi bakarlar missha bb krem kargom geldiğinde içinden benim de inananmayacagım bir sürü tester çıktı benden iyi not aldı.

  72. Genel itibariyle beğendiğim fakat hakkında birkaç hoşuma gitmeyen şeyi paylaşmak istediğim bb krem. Bu söylediklerim perfect cover için geçerli. Benim karma cildimde normalde hafif yağlı olan burun bölgemde kuruluğa sebep oldu. Yazın pek kuruluk sorunu yaşamadığım için nemlendirici kullanmayı biraz ihmal ettiğim bir dönemde oldu bu¸ o yüzden benim de hatam olabilir ama o pul pul görüntü hiç hoş değildi. Ayrıca ben “bb krem bu ya¸ fondöten değil ki zaten bakım yapıyor.” kafasında olup arada yatmadan önce cildimden temizlemeyi ihmal edince bayağı bayağı sivilcelenme yaptı. Bir iki ufak nokta değil bahsettiğim¸ yanaklarımda bariz 6-7 tane büyük sivilceden söz ediyorum. Yine de 13 numarası cildime başka hiçbir üründe yakalayamadığım bir şekilde uyum sağladığı için¸ bitince yeniden alırım diye düşünüyorum. Verdiği aydınlık¸ orta üstü kapatıcılığı ve yüksek güneş koruma faktörü de bunda etken tabii.

  73. efendimm missha için ne desem ne yazsam az cicişler…benim karma cildimde hiçbir fondoten durmuyor¸ o kalıp gibi görüntüsünden de ben hiç hazetmiyordum(bakınız nars sheer matte¸ lancome teint idole vs.) ve fondoten kullanamıyor paso pudrayla idare ediyordum(max factor creme puff¸ estee lauder double wear¸mac studio fix) missha nın sitesinden maskara almıştım ve sağolsunlar bana bb kremlerinden bolca tester göndermişler.aman yarebbim o ne güzel bir bb kremdir.cildime nasıl cuk diye oturur.ve bu kadar doğal durur.içindeki güneş koruması da cabası.27 numarasını kullanıyorum çok seviyorum:))

  74. Bende külümsü durmayan fakat 21 nosunu aldigim için (yinede pişman degilim ki) arkadasimin oha beyaz ten rengi cok yakışıyor deyip ablamin ise bu ne boyle zaten bronzsun yuzun sırıtıyo dedigi benim icinse en iyi blemish balm’dir kendisi. Seviyorum ben beyaz durmayi arkadaşım esmer de değilim zaten bitince kesin alicagimdir koreden getirmeyi surekli dusunup yemeyince yine paşa paşa türkiye sitesinden sipariş ediceğimdir.Ayrıca sürdükten hemen sonraki ve 10 dk sonraki duruşuyla arasında dağlar kadar fark vardır. Bekleyin biraz anacım hiç bir şeyi beğenmiyosunuz dediğimdir. Bu arada gönderdiği testerlarla da aşk yaşıyorum.

  75. cildime çok bej kaçan üründür. onun dışında kapatıcılığı çok güzel¸ tedavi konusunda da haklılar. şöyle bir baktım ama sanki misshanın tüm ürünleri bej alt tonlu.

  76. 21 numaralı rengi beyaz-buğday tenime uyan¸ yapısını sevdiğim bb krem. İlk sürüldüğünde grimsi görünse de bir süre sonra ciltle bütünleşiyor. İçinde paraben olmasa ne güzel olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

  77. Bb kremlerin efendisi. 21 nolu light beigei severek kullanıyorum… kapatıcılığı tatminkar¸ kalıcılığı da gayet başarılı… güney kore bu işi biliyor sanki…

  78. 23 numarası buğday tenlilere bile koyu ve hatta bej gelen ama buna rağmen dokusu¸ kokusu ve kapatıcılığı ile elimin sürekli gittiği bb creamdir. Duştan sonra kupkuru cilde krem+güneş kremi+fondoten yapılmak istenmediğinde üçünü de yerine getiren pratik bb creamdir ayrıca.

  79. Yapılan yorumlara bakarak geçen sene denediğim bb kremdir. Öncelikle yapısı çok yoğun geldi ve dağıtmakta zorlandım. Fırçayla uygulayınca fırça izi kalıyordu biraz. Elle uyguladığımda kapatıcılığı azalıyor gibi geldi. Şunu söylemeliyim ki kapatıcılığı cidden iyi. Ama rengi bana uymadı. 21 numarasını almıştım hayalet modunda gezdim resmen birkaç ay¸ hala da bitmedi ama kullanmam daha. Cilt rengim de açıktır ama bu gri alt tonlu olduğu için bana uymadı . 23 numaranın testerini denedim sonra çabuk vazgeçmeyeyim diye o da boynuma göre koyu kaldı. Onun dışında iyi bb’dir ama renk olayı yüzünden bi daha alacağımı sanmıyorum. Şu an pure beauty bulgarian rose bb krem kullanıyorum. Kesinlikle cilt tonuma daha uygun ve missha gibi gri görüntü yok. Cildimde herhangi bir soruna da neden olmadı. Zaten pure beauty kore markası. BB krem alacaksanız kore yapımı alın derim.Tavsiye ederim.

  80. 13 numarayı kullanıyorum¸ 21 de cildime uymuştu. ilk bunla missha macerama başladım¸ sonra daha iyi olduğuna dair yorumları okuyup misshanın wrinkle filler’ını sipariş ettim. ona o kadar para baydığıma acıdım¸ tilki yine kürkçü dükkanına döndü¸ yine perfect cover aldım.

  81. üç senedir neredeyse her gün kullandığım vazgeçemediğim bb krem. yapısı¸ görünüşü gerçekten çok güzel. kaptıcılığı orta. sürdükten sonra rengi ciltle tam olarak bütünleşiyor. kızarıklıkları kapatıyor. göz altıma bile bazen uyguluyorum asla sırıtmıyor. bir bb kremden beklediğim her şeyi karşılıyor.ancak içerisinde paraben var. şimdiye kadar paraben mevzusuna pek takımlıyordum ama her gün yüzüme sürdüğüm bir üründe olması bir nebze rahatsız etti ve üzülerek misshacığımı rafa kaldırdım. şu an arayıştayım. eğer beklentilerimi tam olarak karşılayan başka bir bb krem bulamazsam gönlümün efendisine geri döneceğim sanırım.

  82. buğday tenime 21 numaranın denk geldiği son derece kapatıcılığı iyi olan krem. yalnız kuru karma cildimde nemlendirmeden sürdüğümde çizgilere dolma yaşadım. kullanınız efendim.

  83. ben 23 numarasını kullanıyorum ama 21’ini merak ediyorum. eğer kuru cilt tipine sahipseniz kesinlikle altına nemlendirici sürmelisiniz. hiçbir yere bulaşmaması cilt tonunu eşitlemesi artı yönlerinden. cildi kurutması ve kapatılıcığının azlığı eksi yönleri. ben süngerle uyguluyorum elle uygulamaya göre daha başarılı sonuç aldım.

  84. 21 numaralı rengi tam cilt rengim olmasına rağmen altına sürdüğüm mufe yeşil renkli baz yüzünden daha da gri durduğunu fark ettim ve 27 numarasından çok az karıştırarak kullanmaya başladım. 27 bana çok koyu gelmesine ve zaten çok baskın bir ton olmasına rağmen oranı doğru tutturunca rahatsız edici bir koyuluk vermedi ve sadece griliği aldı. ürünün griliğinden şikayetçi olanlara biraz sarı bir ürünle karıştırıp kullanmalarını tavsiye ederim. karıştırma işini akıl etmeden önce tek başına da kullandım uzunca bir süre ve problemli bir cildim olmasına rağmen kapatıcılığını gayet yeterli buldum. hatta bence ismi bb krem olan bir ürünün bu kadar kapatıcı olması normal değil. güneş korumasını altına güneş kremi sürerek kullandığım için yorumlayamayacağım. nemlendirme özelliği aslında yeterli ama cildiniz ekstra kuruysa altına nemlendiriciyle kullanmanız daha iyi olur. ben bu bb kremi kesinlikle tavsiye ediyorum. özellikle lekeli cilde sahip olanlar kapatıcılığından emin olarak satın alabilir.

  85. 23 no renkli bir tüpünü bitirmek üzereyim ve sanırım son uygulamamda mükemmel sonuca nasıl ulaşacağımı buldum. öncelikle bu bb krem ıle ilgili sorunum ilk sürdüğümde küllü olan renginin 5 dakika sonra cildimin rengi ile bütünleşip mükemmel renkte durmasına rağmen yaklaşık 2-3 saat sonra neredeyse tamamen cildim tarafından emilip ortada kapatıcılıktan eser kalmamasıydı (not: cildim kuruya dönük normal) . ikinci sorunum ise kremin ilk sürüldüğünde yüzümde çok fazla ağırlık yapmasıydı. çözüm ise bb krem uygulamasından önce cildime güçlü bir nemlendirici (benim için bioderma sensibio ar soin anti-rougeurs) iyice yedirip ardından bol bol mac fix plus sprey sıktıktan sonra yine mac fix plus ile ıslattığım beauty blender makyaj süngeri ile elimin arkasına sadece iki pompa sıktığım bb kremi ufak dokunuşlarla alıp yüzümün her yanına eşit olarak yedirdikten sonra makyajımı yapıp tekrar fixplusla sabitlemek oldu.. açıkçası ben yazarken bile sıkıldım o nedenle her gün bu kadar teferruatlı (hem de bol bol fixplus kullandırttığı için pahalı) bir rutini ne kadar devam ettirebilirim bilemiyorum. sanırım çok yakında parmaklarımla yüzüme krem gibi azıcık sürüp çıkabildiğim body shop bb cream e geri döneceğim¸ ah bir de tüplerini azıcık büyük yapsalar…

  86. perfect cover serisinin 13 numarasını kullanıyorum¸ gerçekten muhteşem bir ürün. Ben sarı alt tonlu bb creamlerden ve fondötenlerden nefret ettiğimden olsa gerek¸ bu ürünü çok sevdim. Yağlı bir cildim olmasına ve hemen hemen hergün kullanmama rağmen bende sivilcelenme yapmadı¸ memnunum. Pul pul durmaması için öncesinde mutlaka nemlendirici kullanılmalı. Tek kusuru paraben içermesi bence.

  87. kullanmayı çok istedim fakat 21 numara açık duruyor 23 numara da koyu kalıyor bana tam arası lazım o yüzden kullanamıyorum. ya bir de bana biraz ağır geldi bu sanki fondöten sürüyormuşum gibi. ama keşke renk skalası daha çok olsaydı

  88. bu ürüne gelen övgülerden sonra almaya karar verdim. kuru cilde sahibim sürdüğüm anda çamur gibi suratımı kaplayıp daha sonra yüzümün rengini alan bir ürün. ve bir süre sonra suratımda minik minik kabarmalar oluştu. bu nedenle kullanmayı bıraktım.

  89. Oldukça yoğun gibi geliyor ilk başta sürerken ama sürdükten sonra hiç öyle hissetmiyorum. Fikir vermesi açısından Mac face and body’de n2¸ bunda da 21 kullanıyorum. Kapatıcılığını da yüzümde yarattığı aydınlık görünümü de çok seviyorum. Hatta sanki allıklar daha bir hoş gözüküyor yüzümde. Güneş koruması da gayet iyi¸ spf42 pa+++ Tek sevmediğim yanı bayık kokusu.

  90. Şu an kullandığım üründür. Bittiğinde de kesinlikle almayı düşündüğüm üründür. Ne yazık ki içinde paraben bulunan tek MİSSHA ürünüdür.Ürünün sevdiğim özellikleri:-kapatıcılığının iyi olması-uyguladıktan sonra ciltle bütünleşerek daha doğal bir görünüm sunması-uygulamasının kolay olması-ne çok yağlı ne de çok kuru yapısından ötürü yüzden katmanlaşma hissi vermemesi

  91. Sevmeye cok calistim zira kapaticiligi cok iyi gunes korumasi cok yuksek ve bir fondoten degil. Urun basli basina cok basarili kabul ediyorum ama benim cildim sevemedi galiba ki urunu kusturdugu gibi alerji benzeri kasintili sivilce de cikariyor surdugumde.ya pul pul ya yagli gosteriyor t bolgemde toplaniyor.halbuki kendisini makyaj alti gunes kremi ve fondoten ikilisi yerine kullanip usengec bunyeme tek bir seferde istedigini verecektim. Olmadi napalim. Bu kapaticilikla baska bir bb krem biliyor musunuz??

  92. Youtuber StyleSuzi’nin bir kaç sene önce izlediğim bir tavsiyesi’yle¸ ve şu sıra bir çok yerde karşıma çıkması sebebiyle yakında denemeyi düşündüğüm bb cream. Son yaklaşık 3 senedir kore markası dr. Jart+ silver label bb cream kullanıyorum¸ memnunum da¸ ama bu taraflar’da ulaşılması zor bir ürün olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.

  93. Hayatımın bb kremiydi ama başka başka ürünler deneme sevdasından almayı ihmal ettim.sonrada aldıklarımı bitirme çabasına girdim.hatta şuan başlığı okuyunca “neden almadığım” geldi aklıma :)) Bir kore ürnü olduğundan renginin gri olması kaçınılmaz ama tene sağladığı uyum göz ardı edilemez derecede harika.yani yüzünüz gri durmuyor.nemlendirmesi de kuru ciltleri tatmin edici cinsten-ki benim cildim çok kuru olduğundan bu yönden de memnundum- artı olarak güneş koruyucu içermesi ekstra güzel. Parabene takık değilseniz e daha ne olsun.

  94. 21 numarasını kullanmış olduğum bb kremdir. İlk başlarda çok heveslenerek almıştım ama daha sonra kendisinden nedensiz bir şekilde soğudum. Sürdükten sonra casper gibi göründüğümü yeni fark ettiğimden midir nedir bilmiyorum ama kapatıcılığı yeterliydi¸ sivilce falan da yapmamıştı hiç. Güzel olmasına rağmen son zamanlarda soğuduğum bb kremdir.

  95. bu zamana kadar kullandığım en kalıcı bb krem¸ en az fondötenler kadar kapatıcı da. bendeki rengi 27 numara honey beige ama bana şu an biraz koyu geliyor¸ bir dahaki sefere 23 numarayı alsam daha iyi olur sanırım. severek kullanıyorum¸ kokusu da güzel.

  96. M vita matte ın dibini sıyırdıktan sonra 23 no sunu aldım zebramoda uygun fiyata denk gelince.Aslen 21 numarası benim tenime cuk oturan tek renk. Evet tek renk. Ne mac ne nars böyle cuk oturuyor benim rengime. O gri pembe denen ton her nasılsa benim rengim. Asya merkez ayıks kdkdM vita daha turuncu ve kalındı. Bu çok daha güzel bütünleşiyor ciltle müthiş bir aydınlık ıslak görüntü veriyor. Kalıcılığı fena değil çok az kusuyor cildim. Olay hariç drugstore bb denemedim ben onu da beğenmedim zaten. Pure bauty buna muadil diyolla ama bunun kapatıcılığı çok yerinde benim sorunlu cildim için. Bi de gül içeren ürünlere inanılmaz antipatim var. Biri beni aydınlatırsa sevinirim¸ pure den cicişler çok memnun keza.Fondötene alternatif olarak elimde tuttuğumdan çooook uzun zaman alıyor bitirmem. Fazla fazla ürün harcamıyorsunuz yapısından dolayı. Pure sevenler denese ne der merak ediyorum.ekleme: bir süredir fondötene alternatif tutmak yerine günlük kullanmaya başladım ve cildimin daha güzelleştiğini düşünüyorum. hala sivilce problemim var ama kırmızılıklarımın azaldığını¸ cildimin sakinleştiğini ve yumuşadığını gözlemliyorum. yani bakım faydasının gerçekten olduğunu düşünüyorum.

  97. Ten rengimi tam olarak 13 numarasıyla tuturduğum için bayıla bayıla aldığım ama malesef bayıla bayıla kullanamadığım bb krem. Sabah nemlendirdiğim yüzüme ince bir tabaka halinde uygulamama rağmen bir iki saat sonra yüzümün kuru olmayan bölgelerini bile pul pul gösteriyor. Geçen haftalarda öğlen saatlerine doğru abim nolmuş senin yüzüne soyuluyor gibi duruyor diyince bir daha kullanmamaya karar verdim sanırım. Bu arada cildimin karmadan hafif yağlıya dönük olduğunu ve düzenli peeling yaptığımı da belitmeyi unutmayayım.

  98. Şimdiye dek kullandığım tek ten ürünü diadermine cc kremdi. Uzun araştırmalar sonucu bunun no 21ini aldım¸ az önce ilk defa yüzüme sürdüm. Diadermine ccye göre çok fazla ürün kullandım sanki¸ yapısı kalın gibi. ama örtücülüğü çok güzel ağırlık da yapmadı rengi de cuk oturdu şimdilik çok mutluyum inşalla sivilce falan yapmaz.

  99. 3-4 aydır 27 numarasını memnuniyetle kullanıyorum. sivilcelenmeye müsait cildimde herhangi bir sorun yaratmadı ve izleri çok güzel kapatıyor. cilde çok doğal bir ışıltı vermekle birlikte kesinlikle kalın yapılı bir ürün değil. ince bir yapısı var. cildimde iyileştirici bir etkisini görmedim fakat olumsuz etkide de bulunmadı. 20 ml’sini bitirdim¸ tekrar aldım. günlük ten ürünü ihtiyacımı kendisi ile gidermiş bulunmaktayım. kapatıcı¸ mat olmayan¸ spf içeren (ki kendisi 42 spf içeriyor) bir ürün arayan cicişlere önerimdir.

  100. sabah 8 de süürüp çıktım akşama kadar dayandı ve cidden sağlıklı bir görünüm veriyor. bir tane sivilcem çıktı ama bu missha dan mı bilemiyorum 🙂 kapatıcılığı maybelline fondotenimle neredeyse aynı o yüzden fondoteni bırakıp günlük makyajımda bunu kullanmaya başladım

  101. Pembe alt tonlu cildimde gri duran bb cream. Gerçekten grimsi bir renk alıyor cildimde ve beni olduğumdan yaşlı gösteriyor. Bu marka Avrupa pazarında da pastadan pay almayı düşünüyorsa renk skalasını gözden geçirmeli bence.

  102. codecheck’te arattığımda içeriğinde üç adet hormonel etkisi olan madde olduğunu gördüğüm bb krem. Böyle negatif bir tanım girmek istemezdim¸ kaldı ki bu içerik konularından pek anladığım söylenemez ama yine de bir acaba dedirtti bu sonuç bana.Onun dışında en az orta kapatıcılıkta¸ 42 faktör güneş korumalı oluşu¸ grimsi tonundan dolayı kızarıklıkları iyi eşitlediği söylentisi ve uygun fiyatıyla ilgimi hala çekebilen bir bb krem kendisi. Öyle ki¸ her an ebay’den sipariş edebilirim. İçeriğinden çok kıllanırsam diğer ten ürünlerimle dönüşümlü olarak kullanırım diyorum. böylelikle kendimi organlarımı koruduğuma ikna ederim.

  103. diğer missha bb kremlerinden bir farkı da içinde paraben bulunması. bunu öğrendiğimden beri elim kendisine pek gitmiyor.ama tam bir sür-çık bb kremi bence.yağlı ciltlerde sivilce yapabilir gibime geliyor¸çünkü hafif parlak bitişli ve kıvamı biraz yoğun bir ürün.21 numarası hafif küllü.bu da korelilerin daha beyaz gözükmek istemesinden kaynaklanıyor sanırım.ama cilt rengiyle bütünleşiyor¸yüzünüzün rengi çok sırıtmıyor.

  104. Kanımca ben ve genel anlamda Türkiye coğrafyasında yaşayanlar için çok soluk kalan bb krem. Yapısı diyorsanız muhteşem ona laf yok. Lakin cilt tonunla bütünleşmeyen bb kremi neyleyim?

  105. eğer cildiniz ciddi anlamda kuru değilse hafif bir bb krem olduğunu düşünmüyorum . elimde ki testerlarını ara ara deniyorum her sürdüğüm de bende sivilceye neden oluyor. ve yapısı ağır hafif bir bb krem beklemeyin.

  106. herkesin inanılmaz derecede övmesinden dolayı bir şans verip küçük boyunun 21 numarasını aldığım¸ zoraki bir kaç kez kullandıktan sonra yüzüne bile bakmadığım bb krem. bir kere diğer cicişlerin de söylediği gibi yüzde ağırlık yapan bir ürün bu. ben ki her gün fondöten kullanan insanım¸ bb krem olarak çok daha hafif olmasını beklemem normal değil mi? kullandığım fondötenlerin hepsinden daha ağır bir yapısı var ve resmen rengi gri! güya birkaç dakika içinde o grilik geçiyor dediler ama ne olursa olsun bütün gün grimsi bi yüzle dolaşıyorsunuz. he son olarak¸ karma ciltliyim ve t bölgemde gayet parlama yaptı ilgilenenlere duyrulur

  107. 21 numarasını yaklaşık 2 yıl aralıksız kullandım.Öncelikle pembe ya da turuncu olmaması benim tercih sebebimdi nedense bb kremler bana ya baya turuncu kaçıyor ya da yüzüm kızarmış gibi oluyor.Yapısına hafif diyenler neyle kıyaslıyor bilemedim asla hafif değil. Cildim karma bende t bölgesi hariç parlama yağlı görünüm oluşturmadı ancak gün içinde mimik cizgilerine fazlaca doluyor.Sivilceye oldukça meyilli cildimde sivilce yapmadı.Kısaca verdiği sağlıklı görüntüyü beğeniyorum hala arada kullanırım.

  108. geçen yıl binbir hevesle alıp kullanamadığım bb krem. Yüzümde pul pul oluyor kötü görünüyordu. Buğday tenliyim 23 numara renk olarak iyi ama hafif gri duruyor yapısı bana göre değilmiş.

  109. Beyaz tenliyim ama en açık rengi bile bana olmadı oysaki yüzümde duruşunu pure beauty den daha çok sevmiştim ama onun yerine geçemedi gerek baz olarak kullandığımda gerekse üstünden transparan pudrayla geçtiğimde hiçbir türlü olmadı ben de sadece göz bölgeme sürmeye kara verdim atamadım kıyamadım kardeşime de veremedim¸ ona cuk diye otururdu bu ürün ona. Kullandığımda verdiği aydınlık çok güzel¸ yüzde ağırlık yapmadan işlevini çok iyi yerine getiriyor. Missha ile yoluma göz çevremde devam edeceğim. Favorim yine Pure Beauty…

  110. Yagliya donuk karma ciltliyim olive alt tonlu esmerim (dune kadar sari alt tonluyum saniyordum) 27 numarasini kullaniyorum renk sanki benim tenimmiscesine uyumlu oldu bana bunu belirttikten sonra sivilcelenme parlama konusuna gelecek olursam. Eger goz cevreme yaklastirirsam mutlaka o bolgede bir sivilce veya putur olustuyor.Ben pudra ile sabitlemiyorum ama 3 saatten sonra eger yanimda var ise transparan bir pudrayi t bolgeme pit pit yapiyorum. Yoksada oyle vicik vicik yagli bir goruntu yapmiyor bende.Canli ve saglikli bir ten gorunumu veriyor bana zaten yeterince kapatici oldugunu dusunuyorum¸ kaliciligi ise inanilmaz ornek veriyim¸şu sicakta gunduz 5 saatten fazla disarda gezdim o kadar terledim eve geldim pamuga sanki 1 saat once surmusum gibi cikti o yuzden bb krem diyip iyice temizlemeyi es gecmiyorum.1. Tüp bitmek uzere tabi ki yeniden siparis edicem. Memnunum.

  111. ablam mağazadaki kadınların gazına gelip almış¸ ardından başka mağazaların gazına da gelip almış¸ en sonunda bana getirdi. hem bb boomer hem de bb kremim oldu ve bayıldım. boomer yüzümü inanılmaz aydınlatıp yumuşatıyor¸ bb krem de çok güzel kapatıcılık sağlıyor¸ hem de kalıcılığı çok güzel. boomer bittiğinde yenisini alacağım kesin¸ ama bb kremi bitirecek gibi durmuyorum zira azıcık bir ürün yüzüme yetiyor

  112. Ben bu ürünü ilk defa geçen yaz denemiştim. Ankara’da yaşayan kuzenim almıştı¸ ben emin olamadığım için almamıştım. sağ olsun İzmir’e tatile gelince dibinde benim denemem için bırakmış. Sonuç olarak o dibindeki ürün bana 1-2 ay yetti¸ fazlasıyla denedim yani ve çok memnun kaldım. bitirip büyük boyunu aldım. Hala o büyük boyunu da kullanıyorum ama bayağı azaldı bitmek üzere¸ bitince hiç beklemeden tekrar almayı düşünüyorum. Ben bunu kullandığımda cildim sanki düzeliyor gibi geliyor bana farklı bir etkisi oluyor¸ nedir bilemiyorum. Çok parlak bitişli de değil mat bitişli de değil gayet normal ışıltısı var. kışın pudra geçmeden bile kullanabiliyorum ki cildim yağlıdır benim kızartma yapacak kadar¸ yazın da t bölgeme pudra geçiyorum yetiyor.Bendeki 27 numara¸ 13 nosu çok beyaz kaldı diğerleri de çok gri durdu. büyük boyunu alınca testerlarını istemiştim diğer numaraların ama uymadı onlar. Bunu kullandıktan sonra başka bb krem araştırmadım¸ bakmadım bile açıkçası.ben çok beğeniyorum bitirdikçe de almayı düşünüyorum tavsiye de ederim.

  113. Bi bb kreme göre kapatıcılığı iyi olan ama öyle aman aman bi kapatıcılık da vermeyendir. Bilmiyorum belki ben çok az ürün kullandım ama yüzümdeki kırmızılıkları falan kapatmadı. Kapatıcılığı için alınmaz ama verdiği sağlıklı¸ parlak cilt görünümü muh-te-şem. Yüzüme noktacıklar halinde bıraktığımda “e gri bu” demiştim ama dağıtınca hiç öyle durmuyor. Yalnız küçük boylarında 13 numara yok sanırım¸ sebebi neydi ki?

  114. 50 ml lik boyuyla 10ml boyunun arasinda fark oldugunu dusundugum bb krem.Seyehatte pratik olsun diye yanima ufak boyunu almistim. Oyle cok uzun da degil 4 saat bir yol sonrasi uygulama yaptim. Kabuki fircam neredeyse yapisti¸ dagitamadim bir turlu. Isik yeterli olmasina ragmen hic ışıl ışıl da değildi tam boyun aksine. Cildime nemlendirici de uygulamıştım halbuki. Emin olamadım sözlük.

  115. Harikulade bir bb kremdir kendisi. Hassas cildim için denediğim bir çok bb krem arasında favorim. Yüksek kapatıcılık ¸nem¸ ışıl ışıl sağlıklı cilt.. Üstelik küçük boyu bile bana çok uzun süre gitti. Ürün hafif grimsi renkte sürünce yüze ilk etapta doğal gelmesede iki üç dakika sonra tam olarak oturmuş oluyor. 21 numarası da damarları görünen beyaz ciltliler için ideal bence. Bayılırım kendisine

  116. dermoeczanem’den sipariş etmiştim¸ dün elime geçti¸ 23 numarasını istemiştim 21 numara fazla açık gelir diye.elime sıktım¸ garip bir rengi vardı¸ böyle küllü gri gibi. “anam nolucak acaba” diyerek sürdüm yüzüme¸ yüzüm bildiğin küllü gri 0.o 30 saniye geçmeden bildiğin cildimle bütünleşti 0.osanırım şimdilik memnun kaldım ama beni o duygudan bu duygusa sürükleyen ilk kozmetik ürünü olarak tarihime adını yazdırdı :p

  117. En sevdiğim bb krem. Kim bb krem önerisi istese ona önerdiğimdir. Tabi bahsettiğim perfect cover olanı. Başlık çok açıklayacı olmamış bence çünkü markanın birden fazla¸ her cilt için¸ her ihtiyaç için farklı seçenekler sunan bb kremi var. Ben şimdiye kadar markanın üç farklı bb sini kullandım¸ içlerinden açık ara en sevdiğim kırmızı kutudaki perfect cover oldu. Öncelikle cildim normal/karma. T bölgem ara sıra parlama yapar¸ onun dışında bir sorun yok cildimde. Bu ürünü ne zaman sürsem birden fazla kişi cildime ne yaptığımı çok güzel gözüktüğünü söyler. Saten bitişli¸ hani şu ağza pelesenk olan “cildin sağlıklı¸ içten¸ doğal parlamasını sağlayan” ürünlerden. Ne donuk-mat bir görüntü veriyor¸ ne de yağlı gösterecek ışıl ışıl bir bitiş sağlıyor. İsminden belli olacağı üzere alışılmış bb krem az kapatıcılığındansa¸ orta derecede bir kapatıcılık sağlıyor. Öyle perfect cover desi diye de bir double wear beklememek lazım¸ bb kremlere göre perfect. Benim tam rengim 21. Bembeyaz olmadığınız sürece açık tenliyseniz size uyacaktır. Şöyle bir durum var ki bu ürünler Kore’de üretildiği için onların cilt tonuna uygun¸ bu yüzden içeriğinde grilik var birazcık¸ özellikle 23 numarasında bu bariz. Ancak ürün ciltle bütünleşme durumunu çok iyi kotarıyor ve bi süre sonra bu ton farkı ciltte belli olmuyor. Bir de sitede belli bir ücret üzerine istediğiniz testerı seçme alternatifi var¸ başka alışveriş yaparsanız ordan renginizin uyup uymadığına bakabilirsiniz. Bir de tester da satıyorlar galiba¸ başka ürün almadan sadece tester ürün alıp renginize bakabilirsiniz diye hatırlıyorum.Bende herhangi bir sivilcelenme¸ alerjik reaksiyon da yapmadı.

  118. Bende denemek için dermoeczanem’den 20ml lik 21 numarasını aldım. Cildimde denediğim diğer BB’ler gibi sivilce yapmadı. Uygulaması kolay¸ ambalajı küçük olduğu için bazen çantama atıyorum. Gün içinde bazı fondötenler kapatıcılık etkisini kaybetmeye başlıyor¸ Rozalı burun kenarlarım ve yanaklarımdaki kırmızılık tekrar belirginleşiyor. Bu durumda o bölgeye parmaklarımla azıcık uyguluyorum kırmızı görünüm hemen kayboluyor. Fondötenin üstünde kalıp gibi durmuyor hemen bütünleşiyor. İlk sürüldüğünde küllü duruyor ama kısa bir süre sonra eşitleniyor.

  119. Vazgeçemediğim¸ açık ara en iyi olduğunu düşündüğüm bb krem.Fondöten kullanan biri değilimdir ancak bu ürünün çoğu fondötenin kapatıcılığına sahip olduğunu düşünüyorum. Çevremden gözlemlemem bu yönde. Hafif yapısı ve güneş koruması da bence büyük artı.23 numarasını kullanıyorum ama bir dahaki sefere 21 sipariş edecek gibiyim. Umarım çok açık gelmez.Dahası bir de boomer sipariş edeceğim. İkisinin duruşunu gerçekten merak ediyorum. Editte görüşürüüüüüz.

  120. 1 buçuk yıldır kullanıyorum ben bunu <3 2tane 20 mllik bitirdim şuan 3.sündeyim. Akneye meyilli bir cildim olmasına rağmen bende sivilcelenme yapmadı. Placebo etkisi midir bilmem ama cildimi de düzeltiyor gibi hissediyorum. İlk sürdüğünüzde açık renk gibi kalıyor cildinizde ama 1 dk içerisinde cilt renginizle bütünleşip ciltteki renk farkınızı eşitliyor. Gözenekleri kapatmıyor¸ gün içinde cildinizin nefes aldığını hissediyorsunuz. Yüzünüzde bir cilt ürünü varmış gibi durmuyor¸ çok doğal bir görüntüsü var. Cildinize bir ışıltı katıyor. Yağlıymış gibi değil de içten geliyormuş gibi çok sağlıklı bir görüntü oluşturuyor.Ama perfect cover değil bence sadece cilt tonunuzu eşitliyor. Kapatıcılığı yüksek bişey arıyorsanız size yetmeyecektir.

  121. Bende bir cok fondoten bb cream falan kusma yapıyor ve cildimde biseyin var olduğunu hissettiriyorlar bunda hic öyle bisey olmadi tek kelimeyle ba-yil-dim resmen yüzümle bütünleşiyor bende 21 numarasi var esmer degilseniz bu ton size uyacaktır zaten hemen oturuyor yuzunuze kesinlikle bi sans verin kizlar

  122. internet satış sitesinden aldım. 23¸ 27 ve 29 numaraları her biri ayrı ayrı 10 ml’lik bir tüp içindeydi. deneme setiydi sanırım. fiyatı da 39.90 liraydı. açıkçası tenime uymayacak bi şeyin tam boyunu alıp 69.90 lira vermek istemedim. kullanıcı yorumlarını okudum 21 ve 23 numara gri duruyor yazıyordu. nası olur ki falan demiştim ama gerçekten de 23 numara tenimde bildiğin gri durdu denemeden almayın derim ben. 27 numara tenime tam uydu (buğday tenliyim). 29 ise fazla koyu geldi. ben de 29 ve 23ü karıştırıp orta bir ton yakalamaya çalıştım ki oldu da. biraz koyu olsa da yazın bronzlaştığım için tenime tam uyuyor önerim olsun bu da. kapatıcılığa gelirsek gerçekten bir bb kremden beklediğimden fazla kapattı. fondöten kullanmıyorum artık bu krem sayesinde. doğal duruyor ve cildimde alerjiye veya sivilcelenmeye sebep olmadı. severek kullanıyorum.

  123. Kapatıcılığı piyasadaki çoğu fondötene göre iyi fakat normal makyajınızda sürekli fondöten kullanan biriyseniz sizi tatmin etmeyecektir. Buğday tenliyim 23 numarasını severek kullanıyorum yüzümde çok güzel eşitleniyor asla sivilce¸ yağlandırma vs tarzı sorunlar yaşatmadı. 27 numarayı tester olarak istedim denemedim henüz ama 23le devam edeceğiz gibi.

  124. Kullandığım en başarılı bb krem. Kapatıcılığı orta¸ kalıcılığı orta. Fiyatı biraz yüksek gelebilir ancak 20 ml lik versiyonunu uzun süre kullandığıma bakılırsa ürün oldukça bereketli. Yalnız bende ufak tefek sivilcelenme yaptı söylemesem olmazdı

  125. Missha perfect cover bb krem 13 numarayı kullanıyorum bir yıla yakın bir süredir. Almadan önce hangi numarasını seçmem gerektiği konusunda yorumlar kafamı karıştırmıştı. Kimisi 21 in beyaz tenliler için ideal olduğunu söylüyor. Kimisi de 13 ün hayalet gibi durduğunu. Ben de aşırı beyaz tenli olduğum için risk alıp ilk missha bb kremimi 13 numara olarak sipariş ettim. Bahsedildiği ben de sivilcelenme yapmadı. Üstelik yağlı bir cilde sahibim. İnci gibi parlak sağlıklı bir görüntü verdi yüzüme. Kalıcılığı diğer bb kremlere oranla çok daha iyi¸ kapatıcılığıda aynı şekilde. Ben çok memnunum bitince yeniden almayı düşünüyorum.

  126. şimdiye kadar bir kaç farklı markanın bb cream ini kullandım. ama açık ara içlerinden en memnun kaldığım bu. 27 numarasını kullanıyorum. tenimdeki duruşunu¸ yapısını seviyorum baya.

  127. Ben bu zamana kadar 21 numarasını çok severek kullanıyodum ama bende kışın be özellikle gün sonuna doğru oksitleniyor gibi hissettiriyodu alttonunun griliğindende olabilir bu defa 13 numarayo sipariş verdim umarım çok beyaz gelmez bu suratıma çünkü 21den bi tık açık ve daha az gri alttonlu bişey istiyordum. Yapısını ben çok seviyorum kadife gibi bir bitişi var ne parlak ne mat aynı cilt gibi duruyor¸ kapatıcılığıda bence gayet iyi. Rengimi tutturabilirim internetten diyorsanız bence kesinlikle alın.

  128. 23 numarasını almıştım . Az miktarda ürün yüzüme gayet yetiyor¸ kapatıcılığı beni tatmin etti . Genelde tenimden 1 ton açık fondoten ve bb krem kullanıyorum bu yüzden rengi bana koyu geldi ama çevremde kullanıp memnun olan bir çok arkadaşım var. Kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim :))

  129. Beyaz tenli olmama rağmen buradaki yorumlardan dolayı emin olamadığımdan denemek için 13¸ 21 ve cc kremin 1 numaralı testerini sipariş verdim. Dün elime ulaştı ve bu sabah işe gelirken ilk işim 13 numarayı denemek oldu. Beyaz tenime cukk diye oturdu¸ tam da bana uygun oldu¸ grilik içermiyor. Sürekli pure beauty bulgarian rose bb krem ile karşılaştırıldığı için açıkçası ben de bu şekilde mukayese ettim. Kokusu çok güzel ve yüze sürdükten sonraki dokusu oldukça hoşuma gitti. Yüzünüzde herhangi bir ağırlık hissetmiyorsunuz¸ fakat kapatıcılığı oldukça düşük geldi sorunlu bir cildim olmamasına rağmen. Yani evet cildi eşitliyor¸ fakat buradaki “adeta fondöten kadar kapatıcı” yorumlarından ötürü bir önyargı oluşturmuştu bende. Kapatıcılığı yüksek ürün arayanlar kesinlikle yanaşmasınlar baştan söyleyim. Pure beuty bulgarian rose bb kremi de dün kullandım ve onun kapatıcılığı daha yüksek geldi bana çünkü yapısı daha kalındı¸ fakat bununla doğru orantılı olarak daha fazla ağırlık hissediyorsunuz. Bu ürün daha kremimsi. 13 numaralı en açık rengini kullandığımdan ötürü mü bilmiyorum katiyen grilik yok. Üzerine alix avien terracotta pudra kullandım¸ tabii cildim oldukça pürüzsüz oldu şu an pure beauty bulgarian rose bb krem ve pure beauty cc kremin sırf şu ambalajından ötürü kapağa bulaşması yüzünden bu ürünü satın almayı düşünebilirim. Bunun dışında kalite açısından Pure &Beauty ile bir fark göremedim doğrusu. CC kreminin testerini de yarın deneyeceğim ve karar vereceğim. Kafam karışık sözlük.

  130. zamanında lilakutu ile 21 numaralı rengi elime geçmişti. ancak niyeyse herkesin sevdiği bu ürünü bir ben sevemedim heralde. ne rengi cildimde tam anlamıyla bütünleşti¸ ki açık sayılabilecek bir olive’im¸ ne de çok güzel ve pürüzsüz bir görünüm sağladı cildimde. öylece bir kenarda son kullanma tarihi geçti bitti. bilemiyorum sorun bende mi¸ çünkü yok yani olmuyor anlaşamadık bu ürünle.

  131. Kesinlikle tüm missha bb kremler arasında kapatıcılığı en iyi olan¸ beyaz tenliyim ve 21 numarası tam da bana göre. iş yerinde¸ günlük makyajda fondöten kullanmıyorum¸ gün boyunca da bununla idare ediyorum. yalnız kuru bir cildiniz varsa özellikle kış aylarında nemlendiriciliği (bu da ne demekse) yetmeyebilir.

  132. Artıları ¸+Kapatıcılığı bb kreme göre çok iyi.+Kalıcılığı sabah 8’den akşam 7’ye kadar yüzümde durdu.+Ciltle güzel bütünleşiyor .Eksileri ¸-Renk skalası hiç iyi değil mesela 21 numara bana açık geliyor biraz 23 numarada koyu geliyor .- Sivilce yaptı bende hemde baya fazla.-Bu bb kremi ne zaman sürsem yüzüm kaşınıyor.-Bulaşma çok yapıyor telefonla konuştuğumda yanagımın izi ekranda .*Bir daha alır mıyım ?Almam.*Güzel bir ürün mü ?Evet ama benim gibi alerjik ve sivilceye meyilli ciltlere önermem .*Fiyatına göre perfonması iyi mi ?Kesinlikle o fiyati haketmiyor.

  133. BB kremleri fikir olarak çok tutsam da senelerdir bir türlü kendi cildime uygun olanını bulabilmiş değilim. araştırmalar sonucu missha bb kremlerini duydum ve sipariş ettim. ürünü ilk denediğimde yazın en sıcak zamanlarıydı. diğer denediğim bb kremlerden çok daha yoğundu kıvamı ve cildimde kalıp gibi durduğunu düşündüm. zaten sıcak cildimi aşırı yağlandırıyordu¸ hemen bıraktım kullanmayı. havalar serinleyince bu ürüne tekrar şans verdim¸ şu anda seviyorum bu ürünü. baya kapatıcı¸ spf içeriyor ve cildime sağlıklı bir parlaklık veriyor. fondöteni es geçmek istediğim günler için iyi bir alternatif oldu.

  134. sanırım öğrenci halimle en çok parayı verdiğim kozmetik ürün. kıvamı oldukça yoğun¸ bana hoş gelen bir kokusu var. biraz gri bir bitişi var fakat kısa zamanda cildimle bütünleşiyor. ben 13 numarasını kullanıyorum bembeyaz cildimle en uyumlu cilt ürünü. diğer kore bb’lerinden farklı olarak renk seçeneği fazla yani oldukça esmer bir insan 27 numarasını kullanabilir. sarı alt tonlu ciltlerde nasıl durur emin değilim¸ testersız satın almamak gerek bence. benim için en olumsuz yanı çok bulaşması¸ telefonla konuşunca falan ekran boyanıyor bildiğin. transparan pudrayla halletmeye çalışıyorum. 50 ml=70 küsür¸ 20 ml=30 küsür bir şeydi hatırladığım kadarıyla. 13 numaranın küçük boyu yok malesef.

  135. Macte nw15 tonuna hangi numarasının denk geleceğinden bir türlü emin olamadığım¸ bilen ciciş varsa yazmasını rica ettiğim¸ neredeyse herkesin sevdiği ama benim bir türlü almaya fırsat bulamadığım bb kremdir.

  136. macte nc15-20 olanların 21 numara ile uyum yakalayacağını düşünüyorum. ilk sürüldüğünde biraz gri duruyor fakat beş dakika içinde ürün yüzünüze oturuyor. yapısı biraz yoğun¸ mac face and body inceliğinde değil fakat cilde oturduktan sonra aynadan¸ yakından nereden bakarsanız bakın asla yüzünüzde ten ürünü olduğu belli olmuyor¸ mükemmel bir yapısı var. karma cildimde t bölgemde çok hafif parlama yaptı ama transparan pudra geçme ihtiyacına sebep olacak bir parlama değil kesinlikle. almayı düşünenlere bir şekilde tester ya da küçük boyundan edinip denemelerini tavsiye ediyorum. benim cildimde sivilceye sebep olmadı ve en iyi uygulama yönteminin elle yaymak olduğunu düşünüyorum.

  137. 1 haftadır kullandığım bb krem. daha öncesinde her gün fondoten sürüyordum ancak artık sıkılmaya başladım ve çok zorlaştı bu işlemler silsilesi benim için (nemlendiricisi¸ güneş kremi vs) dedim ki bir bb krem deneyebilirim. 2 yıl önce bir bb krem denemiştim ancak hiç memnun kalmamıştım yüzüme çamur sürüyormuşum gibi hissettirip cildimi hiçbir şey sürmediğim halinden çok daha yorgun gösteriyordu ancak çok da iyi bir marka değildi yalnızca deneyip kullanabileceğime emin olduktan sonra iyisini alırım diye düşündüğüm bir üründü ve bu çamurumsu histen sonra risk almak istemeyip fondotenle hayatıma devam ettim. her yerde okudum ve bu ürünle ilgili oldukça iyi yorumlar vardı¸ ben de küçük boyunun 21 numarasını sipariş ettim. ve inanılmaz memnunum. benim cildim karma ve gün içinde fondotenim mat bitişli olmasına rağmen burnum ve alnım parlama yapıyordu pudrayla sabitlenmiş olduğu halde ancak bunda öyle bir sorun yaşamadım. ilk sürdüğümde renginin tenimle alakasız olduğunu görüp panikledim çünkü acelem vardı ve onu silip fondoten sürmeye hiç ama hiç vaktim yoktu. artık neyse diyerek makyajımın diğer adımlarını tamamladım ve aynaya baktığımda rengin yüzümle tamamen bütünleştiğini gördüm. tek bir dezavantajı var o da kıvamının oldukça yoğun olması ve sürerken biraz vakit olması. onun dışında bitince büyük boyunu alacağım bir ürün oldu.

  138. Çok beğenildiği için denediğim ama asla randıman alamadığım bir ürün. Öncelikle gri alt tonlu ve zaman geçtikçe cildimle bütünleşmekten kasıt cildimin de kararıp griye dönmesiyse dediklerinde haklılar. Bir diğer problemi çok yağlı olması ve aradan biraz zaman geçtiğinde yüzde iyice yağlanması. Bununla birlikte çok “fazla” yoğun bir ürün. Cildimde bu kadar aşırı yoğunluk tercih etsem zaten fondöten kullanırım. Bir de¸ aradan saatler geçtikten sonra yüzümde çamurlaşması hissini sevmedim. Özetle¸ asla sevemediğim¸ cildime de hiç iyi gelmeyen bb krem.

  139. gaza gelip aldığım¸ kalıp gibi duran¸ bir çok fondötenden daha kapatıcı¸ hatta yüzümü gri gösteren¸ kuru ciltleri daha da kurutan bir kez bile doğru dürüst kullanamadığım ürün.

  140. Bayıldığım bb krem. Yüzümle bütünleşen ve kesinlikle bir şey sürdüğüm belki olmayan. 27 numarası bu zamana kadar kullandığım ten ürünleri içinde cildime en çok oturan bb krem. Kuruya dönük karna bir cildim var ve oldukça hassas ama bende sivilceye ya da herhangibir irritasyona sebep olmadı kendisi. Keşke öğrenci bütçeme daha uygun olsa kesinlikle bundan başka bir şey kullanmam o zaman.

  141. Bugün mağazasından 27 numaralı rengini aldım¸ açık buğday tenime koyu gelmesi gerekirken tam olarak cildime uydu.İlk izlenimim gayet güzel kapatıcılığı orta derece ve sağlıklı durdu cildimde.Umuyorum ki sivilceye sebebiyet vermez.

  142. kore mucizesi. verdiğiniz parayı sonuna kadar hakeden baya da bereketli bir üründür kendileriedit:içerisinde paraben olduğunu farkettiğim için elimdeki bitene kadar kullanacağım ama yenilemeyeceğim ürün. misshanın başka bb lerini deneme vaktidir.

  143. kokusuna bağımlı olduğum bb krem.ben lisedeyken missha türkiye’de popüler olmuş ve gönderime başlamıştı. tabii benim de yüzüm kistik sivilcelerle dolu¸ kremlerle tedavisi yok¸ dedim bunları kapatacağım başka çare yok. o dönemde ilk fondoten almıştım ama kullanamadım. sonra bunu getirttim¸ küçük boyunu. o bile oldukça bereketliydi. evet¸ gri yapıyordu yüzümü ama onu da bi dudak kalemi¸ göz kalemi ile dengelemeye çalışıyordum ve duruşu gerçekten başarılıydı. sonra tedavi oldum¸ çok şükür ihtiyacım kalmadı kullanmaya. aradan 4-5 yıl geçti¸ şimdilerde lilakutuda gördüm¸ burada başlığı gördüm ve kaç gündür burnumda kokusu var. sırf kokusunu özlediğim için alabilirim çünkü öyle bi deliyim.

  144. 23 numarasını kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır¸ başta biraz grimsi olsa da rengi sonradan yüzüme oturuyor¸ ben 3lü paket halinde 21 23 ve 27 numaralarını almıştım her biri 10ml. Yorumlarda çok kapatıcı olduğundan ve güzel kokusundan bahsedilmiş ama ben bu iki özelliğinde de pure beauty bulgarian rose bb kremden bir farkını göremedim watsons boykotundan dolayı zaten misshaya yönelmiştim¸ pure beauty gibi yüz rengini eşitliyor ve canlı görünüyor leke ve sivilce kapatma gibi bir özellik fazla gözlemlemedim. Şu sıra ergenlikte çıkarmadigim kadar sivilce çıkarıyorum regl dönemim yaklaşıyor ve su sıralar işte stresli günler geçiriyorum bunların da etkisi olabilir ama bu bb kremden de şüphelenmiyor değilim. Hali hazırda zaten memnun olduğunuz başka bir markanın bb kremi varsa ve övüldüğü için missha almayı düşünüyorsanız ben kendi adıma çok elzem olmadığını düşünüyorum

  145. kendisi benim ilk cilt ürünüm olur. zamanında Londradabirtürkkızı’nın övmesiyle hafızamda yer etmişti. sonraları bir cilt ürününe ihtiyaç duyduğumda ama hemen fondöten kullanmak istemediğimde sipariş etmiştim. ciltle çok çok güzel bütünleşiyor. ben nötr alt tonluyum çoğu fondöten bende sarı duruyor. ama bu bb kremin yerini hiçbir şey dolduramaz. ilk kullandığımda cildime bakmaktan kendimi alamamıştımjkdjkarma ciltliyim bende asla parlama vs yapmıyor gülme çizgilerimde birikmiyor. zaman zaman gözaltlarıma da kullanıyorum ama orada bile birikme yapmadı.3 yıl 21 numarasını kullandıktan sonra 23e geçiş yaptım ikisinin ortası olsa daha da mükemmel olurdu ama böyle de aşığım kendisine <3

  146. BB kremlere merak sardığım bir dönemde missha’nın da ününü duyup hemen denemek istedim ama renk skalası bir değişik olduğu için gittim önce missha’nın internet sitesinden perfect cover ın da 3 rengi dahil olmak üzere 6 tane bb krem testerı satın aldım. Ben aldığımda 1 tl idi şuan sanırım 1.5 tl. İnternet sitesini merak edenler için kargo sorunsuz yaklaşık 3 günde geldi. Kutusu da baya kalın¸ kaliteli. Kargo ödememek için bir de aloe vera lı bir maske aldım. Missha kargo limiti altında kaldığınızda birkaç ürün önererek limiti tamamlamaya gerek kalmadan kargoyu ücretsiz yapıyor. Her neyse perfect coverlara gelirsek¸Öncelikle cildim yağlı ve problemli. 3 rengini aldım demiştim bunlar 13¸21 ve 23. İlk önce 21 i denedim. Gerçekten ürün ilk çıktığında gri gözüküyor. Yüzüme sürüp dağıttığımda cildime oturdu gibi oldu ama emin de olamadım. Kıvamı yoğun¸ kapatıcı bir ürün. Ben yüzümde ağırlığını hissettim açıkçası. Islak¸ nemli bir his bıraktı hep mat fondötenler tercih ettiğim için bu his benim hoşuma gitmedi sanki yüzümden akıp gidecek gibi hissettim ama verdiği canlı¸ pürüzsüz görünümü de sevdim.Ertesi gün 13 numarayı denedim ve rengi çok daha iyi oldu. En azından oldu mu olmadı mı ikileminde bırakmadı. Benim açık buğday sayılabilecek bir ten rengim var. Yine kapatıcılığını¸ verdiği o pürüzsüz hissi sevdim. Cildim gerçekten sağlıklı gözüktü. 23 numarayı hiç denemedim artık koyu geleceği belli olduğu için.Sonuç olarak yağlı bir cildiniz varsa bayılacağınız bir ürün değil ama cildin daha az sorunlu olduğu dönemlerinde kullanılabilir.

  147. yazın gelmesiyle birlikte biraz parlama yapmaya başladı¸ gözeneklerimi biraz daha ortaya çıkardı. fakat kışın mükemmeldi¸ cildime hiçbir şey sürmemişim gibi pürüzsüzdü yüzüm.

  148. Zamanında 20ml’lik küçük boyunu bitirip çok memnun kalmıştım. Ama tekrar almadım¸ hep bir yeni ürün arayışım var çünkü

  149. Kullandigim donem hic vazgecmem saniyordum bu kremden¸ o derece memnundum. Sonra degisiklik olsun diye missha signature’u aldim. Simdi ise hic elim gitmiyor missha’ya nedense. Daha parlak bitisli ve ince urunlere yoneldim artik¸ missha’nin o ilk suruldugundeki grimsi tonu hic hosuma gitmemeye basladi.

  150. Çok övüldüğü için dayanamayıp satın almış ve bir kere bile tek başına kullanamamıştım. Ten rengime en uygun rengi seçtiğim halde oldukça yapay bir etki bırakmıştı. Piyasada onlarca bb krem varken ben tercih etmem.

  151. Kısa bir süre önce testerlarını verdiğim güneş kremi siparişi yanına ekleterek deneme şansım olan bb kremdir. O kadar çok beğenilince ve elimde olan fondöten tarzı ne varsa bitmeye yakın olduğundan ben de sipariş etmek istedim. Yapısı ne çok yoğun ne de çok ince. Cildin altına herhangi bir baz veya nemlendirici uygulamadan kullanıldığı zaman mata yakın bir bitiş sağladı . Bendeki 21 numara ve bende oldukça açık kaldı bu renk diyebilirim. Sürdükten bir süre sonra ciltle bütünleşiyor fakat yine de üstüne mutlaka renkli bir şeyler istiyor. Benim için sür ve çık tarzı bir ürün değil. Genelde cilt tonundan açık renkler alarak yüzümü renkli pudra ve bronzerla ısıtarak daha doğal bir sonuç elde ettiğimi düşündüğüm için rengin açık kalması sorun yaratmadı. Kapatıcılık konusunda beni tatmin etti. Orta kapaticilikta. Bununla beraber bu kadar mat bir sonuç da beklemiyordum. Bir bakımdan güzel çünkü yağlı ciltler bu ürünü seveceklerdir. Diğer yandan illa ki aydınlatıcı bir şey istiyor bana göre. Gönlümde pek taht kurdu diyemeyeceğim. Ancak vasat bir ürün değil kesinlikle. Bu nedenle 20 ml boyunu sipariş ettim ^^ Denemek isteyenlerin sitesinden önce tester alarak denemelerini tavsiye ederim.

  152. Çok memnunum.27 nosunu kullanıyorum.kışın rengi biraz açmak için 23 no ile karıştıyorum.yağlı cildim olmasına rağmen yaz-kış problem yapmadı.sanırım 5 tüp bitirdim bugüne kadar.alternatif aramadım başka ama daha iyisini bulursam neden olmasın:)

  153. sivilce yapan bb kremdir. kuru cildimde çok nadir sivilceye rastlarım ama meşhur olduğu dönem aldığım bu bb kremi ne zaman kullansam hemen sivilce oluşuyordu. kapatıcılığı çok iyiydi¸ ciltle çok güzel bütünleşiyordu ama maalesef kendisiyle vedalaşmak durumunda kaldım.

  154. Olive ten renklilerin kosarak kacmasi gereken bir urun.ben cildimi bu derece kotu bir renkte gormemistim.sanirim cok acik sari yahut pembe alt tonlulara yonelik daha cok

  155. Kötü bir Garnier tecrübesinden sonra ilaç gibi gelmiş üründür kendisi. Ciltteki duruşu¸kapatıcılığı¸renk eşitlemesi gerçekten harika.Fiyatı biraz tuzlu ama bereketli bir ürün olduğu için bana fondoten kullanmayı bıraktırdı.Teşekkürler Missha :))

  156. Hem cildi nemlendiriyor hem doğal bir aydınlık veriyor. Bunu alırken amacım fondötenin yerine kullanabileceğim hem cildime daha az zarar veren hemde renk eşitsizliğini dengeleyen az da olsa renk veren bir şey kullanmaktı. Öyle de oldu sanırım 🙂 

  157. Cilt tipim karma¸ yanaklarım ve çenem bu aylarda çok kuruyor. Bu ürünün nemlendirmesi bence bir bb kreme göre az¸ öncesinde krem sürüp cildime oturmasını bekliyorum. Dolayısıyla sürüş ritüeli fondötenden farksız¸ ben sonucu sevdiğim için bunu sorun etmiyorum ama. Tek bir ürünle işimi halledeyim diyenlere çok uygun olmayabilir¸ hele de kuru ciltler için. Bende mat bir bitişi oldu¸ saten diyeyim ya da. Çenemdeki kurulukları ortaya çıkarmaması en sevdiğim yönü oldu¸ Alın ve burun bölgemde 5-6 saatten sonra parlama yapabiliyor haliyle. Fiyatını da düşününce bence güzel bir ürün.Benim elimdeki 27¸ honey beige. Mac’te nc30 kullanıyorum genelde ama sarılık çok baskın oluyor¸ missha’da ise belirgin bir bejlik var¸ 29’u da denemiştim o ise turuncu kaldı¸ bronz ten için uygun olur. Renk skalası biraz garip¸ ama esmer/koyu buğdaylar için 27 uygun olur.

  158. övgüsünü duyunca ankaraya gittigim zamanda magazasından aldım. Ama pure beauty bb krem varken o kadar da yana yakıla aranılacak bi ürün değilmiş :/ pek bi farkını anlayamadım ben hatta sanki bi tık pure beauty daha iyi.Renk farklılıklarını güzelce eşitleyip yüzü daha sağlıklı gösteriyor bendeki 23 numarası yüzümle tam olarak bütünleşti.

  159. kore menşeili kozmetik markasının bb kremi.yazın 21 numarasını aldım birkaç aydır kullanıyorum. açık buğday tenime iyi oldu sayılır. evet sürünce boz bir renk veriyor.hafif beyazlık kalsada sonra renk oturuyor .bundan ziyade sanki yüzümü düzgünleştirdi¸ izlerim¸ sivilcelerim hafifledi. eğer böyle bir etkisi varsa neden bu etken maddesi ile cilt düzgünleştirici güzel bir şeyler yapmıyorlar ki ? ayrıca siparişte 3 adet tester seçme hakkı sunuyorlar.paketim geldiğinde bunlar dışında da pek çok ürün testerı da vardı.cömert davranmışlar.

  160. Yıllardır severek kullandığım ten ürünü kendisi. Ilk uygulandığı zaman gri gibi dursa da sonradan ciltle bütünleşip hiç yok gibi olan cildi sağlıklı ve düzgün gösteren bb krem. En açık rengi 13 bembeyaz iken ben ikinci ton 21 rengini kışları 23 ya da 27 tonlarını yazın bronz luk dereceme göre kullanıyorum. 3-4 yildir haftada en az 4 gün kullaniyorum. Sivilce¸ gözeneklenme vs yapmadığı gibi cildimin eskisinden de iyi olmasında etkisi olduğunu düşünüyorum. Bb tercih etmemin nedeni hem hafif hem doğal duran hem de güneş korumalı olması. Nemlendiricinin üzerine ıslak süngerle uyguluyorum. Hafif pudra ile de sabitliyorum. Bu arada ürünü kullanmak isteyen Kuru ciltli kişiler altına iyi bir nemlendirici kullanmalı. .

  161. Lilakutudan yaptığım bir alış veriş sonrası gelen testerla deneme fırsatım oldu. Kendine iyi kapatıcıyım diyen fondöten bunun yanında halt etmiş. BB krem¸ çok kapatmaz dersin ama öyle değil. Çok güzel kapatıcılık veriyor ama kesinlikle maske durumu yok. Cildi çok hoş durduruyor ve gözenekleri belli etmiyor. Tam boyunu sipariş vereceğim.

  162. Sarı alt tonlu açık buğday tene sahibim¸ birkaç testerini denedim. Benim yüzümde gri durdu¸ kapatıcığına¸ pürüzsüzlüğüne bir şey diyemem ama renk tonu uymadı bana. Bir de müşteri hizmetlerini arayıp tester siparişi istemiştim sonra farkettim ki internet sitesinden sipariş versem 50 kr kardayım. Mesele 50 kr değil ama testerdan bile para istedikleri için( alıcı kargo ödemesiyle sınırlı sayıda bedava tester gönderebilirler) mail attım. Ertesi gün arayıp özür dilediler¸ kargo parasını kendileri ödeyip ellerinde ne kadar tester varsa çifter çifter göndermişler. Blögger değilsen böyle şeyler yapılmıyor biliyorsunuz.Seviyorum kendilerini ama renk tonumuz uyuşmadı.

  163. Sitede 13 numarasının 20 ml’liği olmamasıyla üzen bb krem. 21 numarayı alayım diyorum¸ elim gitmiyor.

  164. 20 ml lik 27 numarasını aylarca kullanmıştım baya bereketli bir ürün note bb de 1numara kullanıyorum buarada kararsız arkadaşlara belki renk için yardımcı olurum

  165. 13 numarasını severek kullanıyorum. yüksek güneş koruması içermesi¸ kapatıcılığı¸ çok mat ya da çok parlak değil daha doğal duruşuyla sevdiğim bir ürün.

  166. 21 ve 23 numarasini kullandimfakat kendi tonumu bulamadim. 21 suratimda ablak gibi bembeyaz duruyor¸23 camur gibi. bilemedim galiba benlik degil ama kullandigim sure icersinde sivilce cikarmadigini fark ettim. 

  167. bu bb kremle kısır döngü içerisindeyiz. yapısı daha güzel başka bb krem bulamadığım için bunu kullanıyorum. sonra ağrılı sivilceler çıkmaya başlıyor yüzümde. bırakıyorum başka bb krem arayışına çıkıyorum. başka bb kremlerin yüzümde duruşunu sevmiyorum ama bu arada sivilcelerim geçiyor. sonra tekrar mishaya dönüyorum. yapısına bitiyorum ama sivilceler tekrar başlıyor. allah aşkına yok mu şöyle hem yapısı güzel hem sivilce yapmayan bb kremi?

  168. beyaz¸ pembe alttonlu cildim için 1 sene kullanım sonrası yorumlayacak olursam:-renginin yüzü biraz grileştirdiği doğru ama daha önce de defalarca denildiği gibi yüze oturuyor.-kapatıcılığı çok başarılı¸ mac bb krem’den çok daha iyi.-elle çok kolay uygulanıyor. -bereketli bir ürün¸ küçük bir damla bile tüm yüzünüzü kapatabiliyor.-sabah 7.30 gibi yapıldığında akşama kalmıyor¸ hatta öğleden sonra 1-2 gibi çoğu uçup gitmiş oluyor sanki. -yağlanmayı asla engellemiyor.-ama benim için en en en önemlisi¸ uzun bir süre inkar etmeye çalışsam da yüzde oksitlenme yapması ve sürüldükten bir süre (birkaç saat) sonra renginin değişmesi. bunun yüze oturma ile aynı şey olduğunu düşünmüyorum. aynı durum missha’nın bir diğer bb kremi olan signature bb’de de olmuştu. bunun kullandıkları bir içerikten kaynaklandığını düşünüp bir daha kolay kolay almamak üzere bunu da alışveriş listelerinden siliyorum.

  169. Yaptığım bir missha alışverişi sonucu paketimden missha perfect cover bb cream 23 ve 27 numaralarının eşantiyonları çıktı. Esmer tenli olduğumdan 27 numarayı biraz önyargıyla denedim ancak o kusurları kapatış¸ o rengin tak diye ten rengime uyması ağzımı açık bıraktı. Hemen tam boyunu sipariş ettim. Bakalım uzun süreli kullanımda nasıl bir verim alacağım. Buraya update gelecek.

  170. yaklaşık 1 senedir çok istiyordum fakat renkten bir türlü emin olamadığım için alamıyordum. Hilltown Avm’ye açılan Missha mağazasında deneyerek nc20 cildim için 21 numaralı olanını aldım. tüpten gri renkte çıkıyor krem¸ fakat cilde uygulayınca cildimle aynı renk oluyor. çok severek kullanıyorum. hem elimle hem ıslak süngerle uyguluyorum. gün sonunda hala cildimde kalıyor.

  171. Bu bb kremden tek kelime ile vazgeçemiyorum. Birçok markayı denedim¸ buna bir başka kore ürünü olan pure beauty nin meşhur bb kremi de dahildi. Ama hiçbirinden misshadan aldığım etkiyi alamadım. Karma hatta yer yer yağlı sayılabilecek cildimde tek sivilce bile yapmaması¸ cakey bir görünüm vermemesi¸ renk olarak çoğu bb kremin aksine asla turunculuk içermemesi beni mest ediyor cicişler. Sanırım üretilmeye devam ettikçe bu üründen vazgeçmem mümkün olmayacak.

  172. Nemli süngerle uygulandıgında doğal duran ve aynı zamanda içinde SPF42 bulunduğu için gönlüme taht kurmuş efsane bb krem. Tabii bendeki 31 numara tam rengime göre memnunum

  173. kapatıcılığı iyi¸ doğal bitişli¸ güzel kokulu ama oraya buraya bulaşıyor. kalıcılığı zayıf bb krem.

  174. piyasadaki en mükemmel bb krem olabilir. pure beauty’den garnier’e¸ dior’dan nivea’ya kadar bir çok bb krem denedim gözlemledim. hep buna döndüm sanırım daha da şaşmayacağım. gerçekten kapatıyor¸ gerçekten güneşten koruyor¸ gerçekten ne derse onu yapıyor. ince bir katman sürmek lazım ama çok fazla katmanlanabilir değil. zaten oldukça doğal duruyor tek katmanda. ben yurtdışından aldırıyorum çünkü burda fazla pahalı satıyorlar. ama parasını hakeden bi ürün olduğu kesin.

  175. BB cream arayışıma son vermiştir. Hemen cilt tipimi söyleyeyim¸ kuru¸ yer yer atopik derecede kuru¸ lekesiz ama kimi yerlerde hafif kırmızılıklar barındıran bir cildim var. Kapatıcılığı orta seviyede. Ben yüzüme nemlendirici bombardımanı yapıp öyle kullanıyorum¸ oldukça memnunum¸ bazen kırışıklıklara dolabiliyor gün içinde¸ onu da hafifçe peçete ile bastırarak alıyorum. bunun dışında memnunum¸ rengi de cildime tam oturdu¸ tek sorun en güzel sonucu elle uygulayınca vermesi¸ elle sürmeyi sevmiyorum. Bundan sonra da bittikçe alırım diye düşünüyorum.

  176. kullandığım en kaliteli bb krem. kapatıcığı ve ciltte duruşu çok iyi. cildimi porselen gibi yapıyor. fakat kuru ciltlere uygun olduğunu düşünmüyorum. benim yağlı olan cildimi bile hafifçe kuruttu. mutlaka nemlendiriciyle kullanılmalı.5 aydır kullanıyorum siyah nokta¸ sivilce vb. kötü bir etkisini görmedim. küçük boyunu almama rağmen bitmiyor. rahat 6-7 ay gider bence.21 numarası çok hafif pembe geldi cildime. o kadar fark göze batmıyor zaten cilt rengime %100 uyan bir ürün bulamadım şu ana kadar.

  177. Hem doğal duran hem kapatıcılığı güzel olan bb krem.Lakin ne zaman kullansam ertesi güne 1 sivilce çıkarıyor 🙁 biraz da grimsi duruyor sanki.

  178. Bittikçe tekrar tekrar aldığım ve uzun süre bitmeyen bereketli ürün. Resmen ba-yı-lı-yo-rum. Ne yüzde parlama yapıyor ne sivilce¸kesinlikle tavsiye ederim 🙂

  179. Black friday zamanı %40 indirimle aldığım bb krem. Normal fiyatı bir bb kreme göre bence biraz pahalı fakat fondoten sevmiyorsanız bu kreme yatırım yapabilirsiniz.  Ben kuru ciltler için olan serinin 21 numarasını kullanıyorum. Başlarda çok memnundum¸ sürdüğüm dakikada cildim ışıl ışıl oluyor ve bütün minik lekelerimi kapatıyordu. Fakat bu aralar ürünü sürdüğümde yüzümü matlaştırdığını fark ettim. Bir bb kremden çok fondoten gibi duruyor cildimde. Bunun sebebini kreme bağlamak belki yanlış olabilir çünkü cildim kış aylarında fazlasıyla kuruyor belki de altındaki nemlendiricimden kaynaklıdır. Bu nedenle tek başına nemlendirici özelliğini yeterli bulmuyorum. Bitse gidip tekrar alacağım bir ürün. Yüzünüz benim gibi beyaz fakat yer yer kızarık ve lekeliyse gidip bir deneyin derim. İndirim olmadığı zamanlar mağaza çalışanları bu konuda epey yardımsever. 

  180. gri alt tonu olması dolayısıyla kırmızılıkları daha iyi kapatan bb krem. farklı cilt tipleri için ısrarla farklı isimlerde bb krem satmalarına aldırmadan direkt bu ürünü alınız.

  181. Okuduğum olumlu yorumlar etkisiyle büyük beklentiyle aldigim Kore kozmetiginin ürünü. Korelilerin makyajlarinin mükemmele yakın ve dogal duran görünümlerine büyük etkisini dusunerek almıştım. Ancak beklentilerimi karsilamadi. Ben sarı alt tonlu beyaz tenli olduğum için 21 numarali olanı almıştım. Ten rengime uyum konusunda sorun yasamadim ancak istediğim doğal görünumu az surmeme rağmen saglayamadi.pürüzsüz bir beyaz cilde sahip korelilerin vazgeçilmez ürünü olarak okuduğum yorumlarin sonucu olarak aldigim bu ürün ben de bu etkiyi sağlamadi. Bu ürüne verilen para yerine daha etkili ürünler kullanılabilir. Tekrar almayi düşünmüyorum.

  182. alırken 21le 23 no arasında kaldım ama daha sonra buğday tenim için 23 numarasını almaya karar verdim¸ cildimde kızarıklıklar ve üç dört tane küçük mor izler var¸ onun dışında kapatılacak bir lekem vs yok. açıkçası ismindeki gibi bir perfect cover göremedim¸ kapatıcılık açısından beni hayal kırıklığına uğrattı. ama cilt tonumu güzel eşitledi yine de. ayrıca gerçekten de aşırı gri alt tonlu bir ürün. ilk sürdüğümde çok çok gri durdu biraz korktum öyle kalacak diye¸ 15 dakika içinde rengi yerine oturup tenimle uyum sağladı. en büyük övgüm ise muhteşem kokmasına¸ satensi ve pürüzsüz bir bitiş sağlamasına geliyor. normalde bb veya fondöten sürdüğümde cildimi iyi de nemlendirsem hep bir pullanma olur¸ bu üründe öyle bir sorun yaşamadım. bu arada içerisinde 42 spf var. genel olarak beğendiğim bir ürün oldu¸ bir daha alır mıyım? evet alırım:)

  183. Cildimin en kötü olduğu zamanlar keşfetmiştim bu ürünü ve uzun bir süre kullandım. İki büyük bir küçük boy bitirmiştim diye hatırlıyorum. içerdiği spf ile lekelerime baya iyi gelmişti ve sivilcelerimi sakinleştirmişti. Bu sebeple ben de cilde iyi geldiğini düşünüyorum. Ama renk tonu çok acayip gerçekten. 21 numarası gri pembe alt tonlu gibi. Benim sarı alttonlu cildimde biraz garip duruyormuş. Bir de çok yoğun yapılı oldukça kapatıcı bir ürün. Gerçi buna rağmen ciltte maske gibi durmuyor. kurulukları belli etmiyor. Sivilceli kuru ciltler için kurtarıcı bir ürün.

  184. Severek kullandığım bir tanecik bb kremimdir. Hem renk skalası hem de bence sürdükten sonra ciltte bıraktığı etki harikadır. Çoğu markada bulamadığım kadar açık rengi misshanın ürünlerinde buluyorum uzak doğu markası olması sebebiyle. Ayrıca sürdükten sonra da cildi çok parlak ve canlı gösteriyor. Kapatıcılığı orta diyebilirim. Bana yetiyor da artıyor bile. 

  185. Bu la mı yo rum. 23 numarasının 20 ml olan boyutundan yok resmen. O kadar övgü okudum ama sonuçsuz kaldı. Bir dizinin tüm bölümlerini izleyip final bölümünü izlememiş gibiyim

  186. Kokusu bana çiçek gibi gelen sürüldüğünde cildime ferahlık veren kapatıcılığı ile gönlümde taht kuran bb cream. İlk tanışmamız Nişantaşı Citys avm deki mağazasında olmuştu. Büyük boyu kalmadığı İçin hem de deneme olur diye 30 ml. Boyunu almıştım.Çok memnun kalınca (sanırım sevgililer günü indiriminde) 50 ml. Boyunu aldım severek kullanırım ve  bitince yenisi alınırım.

  187. İki yıldır kullandığım bb krem. Ne çok mat ne de iki kilometre öteden trafik levhaları gibi parlamanıza sebebiyet veriyor¸ rengi de size uyuyorsa yüzünüze hiçbir şey sürmemişsiniz de doğuştan kusursuz bir cildiniz varmış gibi doğal bir görüntü yakalıyorsunuz. Ben 21 numarasını kullanıyorum¸ memnunum. Yazın bronzlaştığım zamanlarda 23 numarası da işimi görüyordu. Kendisi sağolsun ne fondotene el sürerim ne de pudraya.

  188. Ben 13 numarasını kullanıyorum ve koyulaşma sorunu yaşamadım. Doğal duruyor güzel kapatıcılığı var ancak benim cildimde kurulukları çok belli ediyor. Bir de yağlı cildim sağ olsun ilk 3 saat çok güzel dursa da ne yaptıysam 3 saat 1. dakikada yüzümde pullanıp cakey hale gelmesini durduramadım. Bir de t bölgemde yine aynı sürede önüne geçemediğim bir parlama yapıyor.

  189. bb krem dönemine geçiş yapmak istediğim için en çok övgü alan missha ile başlamak istedim. ten rengime tam uymayan bir şey almak istediğim için tester deneyip almaya karar verdim ve internet sitelerinden 13¸ 21 ve 27 numaraları sipariş verdim. buradaki yorumları okuyunca iyi ki de öyle yapmışım diyorum. zaten sitedeki swatchları da bir hayli kafa karıştırıcı. umarım bunlardan bir tanesini uydurabilirim rengime¸ bakalım merakla bekliyorum.edit: bugün 13 numarayı denedim. gerçekten inanılmaz bir şey. saatlerce yüzümde kaldı¸ önce alışverişe ardından maça gittim sıcakta kaldım. eve döndüğümde çıktığımdaki halinden bile daha güzeldi. cildime tamamen oturmuştu. kapatıcılığı¸ pürüzsüzlüğü çoğu kullandığım fondötenden daha başarılı. kesinlikle tam boyunu almayı düşünüyorum. şuan zaten kampanya var küçük boylarında. büyük boyları da vip kart ile 60 küsür liraya denk geliyor. uzun bir edit oldu ama favori ten ürünümü buldum sanırım<3

  190. Bir hataya düşüp 21 numarasını aldığım fakat 13 numarasının cildimle daha iyi uyum sağlayacağını düşündüğüm güzel kokulu bb krem. Yapısı biraz kalın gibi¸ örtücülüğü bana yetiyor. Cilde verdiği aydınlık çok hoş. Ürün bana az görünmüştü ama bir pompa yeterli geliyor. Fiyat bakımından biraz tuzlu gibi ama doların durumu malum. Kâr payı falan eklenince 100 lirayı buluyor. 

  191. her şeyin sivilce yaptığı bu cildimde sivilce yapmamış olandır. günlük kullanımda vazgeçilmezimdir. ilk sürünce rengi yüzünden biraz zombiye dönüyorsunuz ama sonra rengi oturuyor çok doğal duruyor. üstüne biraz matlaştırıcı pudralardan uygulamak gerekebiliyor yağlı ve karma ciltlerde. ama sonuçta cildi yağlandırmıyor ya da kurutmuyor. hem de güneş koruması da gayet iyi.

  192. Benim canım bb kremim 3yıldır kullanıyorum nerdeyse ama artık sıkıldım bitirmeye uğraşıyorum kapatıcılığı herkes yüksek demiş ama benim kırmızı izlerimi kapatmıyordu sivilceli olduğum zaman biraz kalın bir yapısı var ve ciltte hissediyorum yalnız çok canlı gösteriyor arkadaşlarım senin cildin ıslak duruyor ne sürüyorsun diyor ama ben her şeyi süngerle uyguluyorum belki ondandır biraz gri ama güzel bütünleşiyor rengini seviyorum bendeki rengi 21numarası

  193. İhtimal vermiyordum ama içindeki güneş koruyucu gerçekten de koruyormuş¸ haftasonu sahilde yürüdüm¸ yüzümde bb krem vardı¸ kollarım ve gögsüm kıpkırmızı oldu bir haftadır geçmedi¸ yüzümde en ufak bir kızarma lekelenme olmadı.Onun dışında tam kapatıcılık için sorunlu bölgelere iki kat sürüyorum ben nispeten daha iyi oluyor¸ sivilce vs yapmadı¸ kremle mi ilgili bilmiyorum ama mevcut sivilce izlerim biraz azaldı. Tekrar almayı düşünürdüm ancak içinde paraben var¸ o nedenle bir daha tercih etmeyeceğim sanırım.

  194. İçeriği biraz sıkıntılı olduğu için çok sık kullanmıyorum. İçeriğine rağmen bende sivilceye sebep olmadı. Lekelerimi tamamen kapatmadığı için çok doğal duruyor. 

  195. ennn sevdiğim bb krem. cildim karma¸ sivilce çıkarmıyor¸ yüzünüzde yokmuş gibi duruyor¸ açık renk lekeleri kapatıyor¸ cildi eşitliyor¸ güneşten koruyor… daha ne yapsın:)

  196. Fondötengillerden daha masum ve sorunsuz olduğunu düşünerek severek kullanıyordum. Kistik akne problemim var¸ çıkan sivilcelerin iyileşmesi uzun sürüyor ve kırmızı-mor nodüller halinde kalıyor uzun süre. Akne karşıtı güneş kremimin üstüne bunu sürüp gezdiğim bir günün akşamında yüzümü temizledikten sonra¸ o leke halindeki iyileşmeden olan dev sivilce kalıntısının dev bir siyah noktaya dönüştüğünü gördüm. Yani bu kadar büyük siyah noktayı hayatımda görmemiştim öyle diyim. Canım sıkıldı bir ürüne daha veda ettik.

  197. bende dev boyutta¸ inanılmaz ağrılı ve içi dolu bir sivilceye neden olmuş olan muhteşem bb krem. rengimi bilemediğimden 3 rengi içeren deneme setini sipariş vermiştim sitelerinden. gelir gelmez de denedim. sonraki sabah çenemde kocaman bir sivilce çıktı. hayatımda bu kadar büyük ve ağrılı bir sivilce çıkartmamıştım ki öyle kolay kolay cildim bir şeye tepki vermez benim. hassas değildir pek. o dönem bir krem denemiştim belki ondan oldu diye geçince bb kremi tekrar denedim – sivilce 10 günde falan anca söndü – sonraki gün çat bir tane daha. yine kabullenemedim 3. ye denedim ve yine hüsran. bu nedenle bir daha kullanamayacağım ancak ciltte duruşu ışıl ışıl. aydınlık. sağlıklı bir sonuç veriyordu. kalıcıydı ve bende telefona falan çok transfer olmadı. genelde bb de olsa akşama doğru hafif pullanma yaşarım burun kenarında bunda o da olmamıştı. ama kader ayırdı tabi bizi.

  198. İlk olarak perfect cover ile başladığım bu yola daha sonra cho bo yang sonra ise super aqua snail bb kremleri ile yoluma devam ettim. Peki ya en son ne yaptım? Gidip perfect cover ı tekrar aldım :))) üniversite yıllarımda benle bütünleşen¸ beni tamamlayan bir bb markasıydı yani. Elbette istisnaları vardır fakat perfect cover ciddi anlamda cildi sağlıklı gösteriyor tabi herkesin derdi renk tonu ama ben beyaz olduğum için gri alt tonlu bir ürün beni etkilemedi çünkü ten ürünlerinde açık kullanmayı seviyorum. Bu arada kapatıcılığı bir bb kreme göre çok iyi. Ayrıca cildi karma-yağlı olanlar maalesef ki pudralamak zorunda bu üründe!! Ben her şeye rağmen kullanırım valla baya baya sevenler kısmındayım çünkü. Hala denemeyen varsa bir deneyin derim yani cicişler :*

  199. Daha evvel esmer bir cicişnün 27 numaranın tenine uygun olduğunu söylemesi sebebiyle 27 numarasından sipariş ettiğim bb krem. İnternetten aldığım için deneme imkânım olmadı. Malesef bana biraz koyu geldi. Keşke ten rengimi tarif edebilsem ama ben de anlayamıyorum¸ koyu buğday mı açık esmer mi nedir bilemedim çok sıkıntı yaşıyorum kendisiyle. 23 numarası da açık gelir diye düşünüyorum çünkü beyaz tenli cicişler kendilerine uygun olduğunu söylemiş. Bb boomer ile birlikte yapısını çok sevmiştim ancak renk skalası nedeniyle sanırım anlaşamayacağız.

  200. Bb kremler arasında fark yaratan bir ürün. Kesinlikle kullandıpım tüm bb kremlerden daha üstün diyebilirim. Beni en çok mutlu eden yanlarından biri beyaz tenime uygun bb bulmak oldu öncelikle. Diğer birçok marka gibi açık orta koyu gibi kısıtlı olmayan bir renk skalası var. Ben 21 numara kullanıyorum tam uyuyor bahar kış döneminde.

  201. Kapatıcılığı ve yapısı ile günlük kullanım için ideal bir ürün bence. Islak beauty blender ile kullanıyorum ben¸ en iyi sonucu öyle alıyorum. Ama fırçayla ya da parmağımla dağıttığımda da sorun olmuyor.

  202. O kadar bb krem denememe rağmen daha iyine denk gelmedim.Kışım mac studio fix yazın missha kesinlikle vazgeçilmezim lekeli cildime yaz sıcağında adeta fondöten etkisi yaratıyor kapatıcılığı aşırı iyi içeriğindeki 42 spfde cabası şahsen ayriyetten(bunu kullandığım zamanlar hariç) ekstra bir güneş kremi kullanmıyorum.Biraz gri alt tonlu bir ürün sizi daha beyaz gösterme amacı var bu yüzden sür çık bir ürün değil bence çünkü Casper’a dönüşüyorsunuz ya da en azından dönüşüyorum biraz cildinizle bütünleşmesini beklemelisiniz bu sürede ben göz makyajımı hakediyorum.Uygulanışına gelince kesinlikle fırça ile değil nemli sünger ile uygulanması gerekiyor yapısı gereği öbür türlü ciltte çizgilenme yapıyor çünkü kalıcı¸kapatıcı¸doğal bir ten ürünü arıyorsanız öneririm 

  203. Hiçbir zaman blogger yada vloggerların önerileri ile bir ürünü gözü kapalı almam. Mutlaka cicişlerin fikirlerine güvenip¸ hepsini oturup okurum. Bu şekilde hevesle aldığım bir ürün oldu. Buğday tenliyim ve yazın rengim 2 ton esmerleşiyor. Internet araştırmama göre¸ 21 numara daha çok beyaz tenlilerin tercih ettiği bir renk olmuş. Kışın bile bem beyaz bir tene sahip olmadığım için¸ 23 numaranın bana uygun olacağını düşündüm. Şuan yaz sonunun verdiği esmerlik üzerimde olsa da¸ yüzüme sürdüğümde 23 numara grileşmeden durdu. Tahminimce kışın rengim açılsa da¸ bu ürünü kullanırım. Kapatıcılığı oldukça iyi. Orta kapatıcılıktaki bir fondoten gibi. Mac BB kremini severek kullanıyordum¸ fakat kur artışlarından dolayı artık Missha favorim.

  204. önceden cildimde dermatit oldugu icin kusuyordu pütür pütür oluyordu. iyi nemlendirdikten sonra gayet guzel kapatıyor ve ton eşitliyor. daha iyisini bulana kadar favorim …

  205. yaklaşık 1 hafta önce aldığım bb krem. yer yer kurulukları olan karma bir cilde sahibim¸ ten rengim buğday. 23 numarasını seçtim ben¸ rengi yüzüme tam oldu fakat 3 ayımı sahilde geçirdiğim için gölgede bile yanmayı başarabilen cildim sağ olsun vücudum baya bir bronz şuan¸ o yüzden yüzüme daha koyu ürün uygulamayı tercih ediyorum. uzun lafın kısası henüz evde 2 kere denemek dışında kullanamadım kendisini.ürünü ilk elime aldığımda “e bu baya baya gri” dedim ama ıslak süngerle yedirince o grilik kayboldu. full kapatıcı bir ürün değil¸ kapatıcılığı sivilce lekelerinde azdan ortaya doğru ama renk eşitlemede başarılı. cildimde doğal bir görünüm yarattığı için sevdim kendisini. full kapatıcı¸ “ben burdayım” diye bağıran ten ürünü sevmediğim için memnun kaldım.artı olarak spf koruması yüksek bir ürün¸ ben her ne kadar altına güneş kremi sürsem de spfli ürün kullanmak kendimi daha güvende hissettiriyor. saatler süren ev testim sonrasında sivilce yapmaması da ayrı bir güzellik oldu (bir ürün bende sivilce yapacaksa ilk sürdüğüm gün yapar). o değilde baya baya beğenmişim ben bu bb kremi¸ dışarda da kullanmaya başladıkça bittikçe alıp almayacağıma karar veririm.

  206. Yüze sürüldüğü an grimsi duran yaklaşık 30 dk gibi sürede ciltte bütünleşen ve sağlıklı görünüm veren bb krem.

  207. Tester alıp iki gün deneyimleyip söyleyebilirim ki¸ gerçekten beklentimi karşıladı dendiği gibi başarılı bir ürün. Ürün kullanırken kokuya dikkat edenlerin sorun yaşamayacaklarını düşündüğüm bir kokusu var. Benim icin en önemlisi yüzümde ağırlık yapmaması ve aynadan baktığımda makyaj yapmamış doğallığındaki duruşu. Nemli bitişli ve rengi çabuk bir şekilde ısıyla normale dönüp emiliyor. 23 numaralı renk beyaz tenlilere hafif koyu¸ bir tık açık cilt tonlu biri olarak çok da rahatsızlık vermedi bana. 21 numarayı deneyeceğim ve sonrasında kesinlikle bir adet edinirim diye umuyorum

  208. 13 numarasını bulamadığım için 21 numarasını satın aldığım yapısını ve kokusunu çok beğenmeme karşın resmen lila renkli bb krem. oysa geri kalan her konuda beklentilerime uygundu… keşke lila olmasaydın… gri bile kabulümdü…

  209. uzun süredir kullandığım bb krem. beyaz tenliyim¸ 21 numarası cildime tam uyuyor. burnum yağlıdır¸ yanaklarıma da kuru denebilir. yağlanmayı da¸ kurumayı da arttırmıyor¸ dengeliyor. cildime iyi geldiğini düşünüyorum. ayrıca ton eşitlemede de başarılı. en son yanlışlıkla 23 numarasını almışım¸ o bile başta çok koyu gözükse de dağıtıldığında cilde iyi uyum sağlayabildiği için kötü durmadı yüzümde. kısacası çok memnunum ve daha önce fiyat performans açısından bundan daha iyi bir ürün kullandığımı da düşünmüyorum.

  210. Sıcak alt tonlu cilde sahibim. Renk skalası cok geniş olmadığı için 25 numarasını almıştım. Bronzlaştığım bir dönemde aldığım için şimdi tek başına uyguladığımda ilk başta inanılmaz koyu duruyor ama zamanla cildin rengini alıyor eşit bir görüntü sağlıyor. Ben genelde bir pompa revlon colorstay ile karıştırıp kullanıyorum. Nemli süngerle dağıtıyorum. Işıl ışıl bir görüntü elde ediyorum¸ bana yeterince kapatıcı geliyor. Yalnız ben 60 liraya almıştım indirimden şimdi malum fiyatlar uçtu. Tester alıp denemenizi tavsiye ederim 

  211. 1 yıl gibi bir süredir kullanıyorum. Yapısıyla aydınlık olmasıyla çok sevdiğim bir bb kremdir. Ben bunu indirimden 50 tlye almıştım zamanında. Şimdi indirimli 70 lira mıydı neydi. Elimde olan kremi kullanamıyorum artık biter diye mutlu musun missha. Neyse en azından cildimle barıştım bu vesileyle.

  212. Tüpünün ufak boyutuna rağmen bana uzun bir süre yeten bir bb krem oldu kendisi. Yüze ilk sürüldüğünde grimsi bir renge bürünüyor. 20 dakikaya kadar krem yüze oturuyor ve grilik kayboluyor. Bu bb kremini kullandığım vakitlerde fondötene hiç ihtiyaç duymadım açıkçası. Benim için şöyle bir sıkıntısı var¸ yazın biraz daha bronzlaştığım için 23 numarasını kullanmam gerekiyor¸ kışın da 21 numarasıyla devam ediyorum. Bu nedenle baya bir süre yetiyor bana. Yalnız bu ürün bir ara yüzümde kusma yaptı¸ o da yanlış nemlendirici kullandığımdan dolayıymış. Cildim yağlıya dönük karma olduğu için nemlendiricim biraz kurutan cinstenmiş. O da Missha’nın ürünüydü zaten. Bridal cream diye geçen ve yüzü beyazlaştıran bir ürün. Tam olarak onun üzerine missha perfect cover bb kullandığım zaman kesinlikle kusma yaptı. Bu nedenle uzun süre kullanamadım. Şimdi sorunumu La roche posay effaclar duo + ile çözdüm. Pürüzsüz¸ kapatıcılığı orta¸ sivilce yapmayan¸ renk eşitsizliğini ortadan kaldıran¸ hatta gece davetlerinde bile kullanabileceğim düzeye gelmiş hafif canlılık veren bir ürün oldu Missha perfect cover bebeği. Bb krem arayışımı bununla sonlandırdığım için¸ bir süre macera aramaktan vazgeçtim. Şimdilik birbirimize yetiyoruz. Fiyatları kalbimi kırmadı değil. Ayıp ediyorsun Missha.

  213. güneş koruyucu¸ eşitleyici¸ nemlendirici özelliklerini çok beğendiğim¸ bana 3 adımı birden atlatan “sür ve çık” kremi. ben beyaz tenliyim fakat no13 bende bile bembeyaz durdu. üzerine kontür vs yapmayacaksanız no21 aşırı beyaz tenli olmayanlar için en ideali. no23 bile olabilir nerdeyse testerını denedim sırıtmadı bende.

  214. Denemek için küçük boyunu internetten aldım kampanyayla baya da uyguna gelince şans vermek istedim bence iyi bir bb.Yüksek kapatıcılık için belki yeterli olmayabilir ama beklentiyi karşılıyor.Buğday tenliler için No.23 en uygunu.

  215. Eğer yağlı bir cildiniz varsa çok da hoşlanmayacağınız bir bb. Cildin rengine uyum sağlıyor ve gün boyu yüzünüzde kalıyor lakin o yağlanma sorunu beni daha üst modellere itelemişti.(kendisini üniversite yıllarımda kullanırdım).

  216. Missha indirimini burda gördüm çok sevindim denemek istiyordum bugün geldi kargom hemen denedim bir kaç saatte geçmiş oldu 6-7 saat kadar. Altına nemlendirici sürmeden denedim cildim sorunlu olsada kışın oldukça kuruyor ama yine de yumuşacık bütünleşti dayanamadım birde nemlendiriciyle denedim yam istediğim parlak bitişi aldım temimde koyu durmayan beni sevindiren bir indirim alışverişi oldu. Deneme boy ürünlerde de oldukça bonkörler alışık olmadığımızdan sevindirici buldum. -Yorumlarda grilik okudum ancak bana pek o görüntüyü vermedi cilt tonu tam tuttu ben 13 numarasını aldım çok memnunum. Aklımda özel günler için birde fontöden almak vardı hazır indirim de varken ancak  karar veremedim cicişden yorum araştırıyorum.  ilgili medya: 1

  217. ay bayıldım ben bu bb kreme! instagramda tanıştığım bir blogger sayesinde aldım ve çok memnun kaldım ışıl ışıl yapıyor cildi. aydınlık¸ duru¸ doğal bi bb krem arıyorsanız işte bu bb o bb! ayrıca belirtmeliyim ki sorunlu cildim vardır ama bir probleme yol açmadı şimdilik.Handeilemakyaj love youuu :)edit: yaklaşık 5 aydır düzenli kullanıyorum. BB kremin vaadleri arasında olan kırışıklık karşıtı etkisini baya gördüm. aşşırı memnunum ama içinde paraben varmış¸ bu beni üzer 🙁

  218. 27 numarası bana oldukça koyu geldi. Zaten ten ürünlerinde doğru rengi bir türlü bulamıyorum ya da ara bir renge sahibim¸ sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. İkinci olarak çok kalın bir yapısı var. Loreal infallible matte fondöten bundan ince öyle diyeyim. Üçüncü¸ elimi yüzüme her attığımda yağlı bir his verdi. Son olarak sürerken yüzümde küçük bir kabarcığa sebep oldu ama gün içinde geçti. Tester kullanmıştım¸ orijinal boyunu almam. Bir de cho bo yang i deneyeceğim.

  219. bulunduğum şehirde mağazasının olmaması ve rengine karar veremeyişim nedeniyle 3lü deneme boy setini alarak tanıştım. 27 numarası ilk sürdüğümde hafif gri dursa da bir 20 dk içinde yüzüme oturuyor. ne parlak ne de mat duruyor tam olarak o sağlıklı görünümü sağlıyor cilde. nemlendirici etkisi de mevcut. akşama kadar kullandığımda hiç bölgesel kuruluk yaşamadım. kapatıcılığı ciddi anlamda iyi. tek sürmede orta kapatıcılık sağlıyor. eğer cildinizde yoğun lekelenme ve izler yoksa fondöten etkisi veriyor. daha fazla kapatmaya ihtiyac duyuyorsanız artırılmaya müsait bir yapıda. tüm bu özelliklerinin karşısında benim için kocaman bir eksi olarak hayatımdaki en ağrılı sivilceleri çıkarttı bende. ilk zamanlar bundan olduğunu düşünmedim çünkü maske¸ tonik vs yeni şeyler deniyordum ama son zamanlarda hiçbir şey denemedim yeni. bunu sürdüğümde bir sefer yine o devasa ağrılı kocaman sivilceyi çıkarttı ve yaklaşık 15günde anca söndü. ikincisinde son bir şans için denedim 10 gün önce resmen yüzüm alev alev yandı. tarihi falan da geçmedi neden böyle oldu anlamadım. bir daha almayacağım bb oldu benim için¸ halbu ki etkilerini çoook sevmiştim.

  220. En sevdiğim bb krem. Bir fondötenden ne bekliyorsanız¸ karşılıyor. Sarı alt tonlu beyaz tenliyseniz¸ 21 numarasını öneririm.

  221. 13 numarasını kullanıyorum. Kış için ideal rengim ancak biraz açık geliyor yazdan sonra. Bronzer kullanarak daha normal görünmesini sağlayabiliyorum. Günlük kullanım için ideal. Nemli beauty blender ile kullandığım zaman cildimin altından gelen aydınlık görüntü varmış gibi oluyor. Watsons boykotundan sonra pure beauty yerine denemek için almıştım. Başka bir bb krem alacağımı düşünmüyorum. Son zamanlarda gelen zam biraz üzmüş olsa da indirim dönemlerini yakalayıp öyle almayı planlıyorum. Hem yüksek spf barındırması hem de sağlıklı göstermesi dolayısıyla bırakabileceğimi sanmıyorum. 

  222. Çok güzel bir bb krem dersem hakkını veremem¸ bence sadece bb kremler içinde değil şuana kadar kullandığım tüm ten ürünlerinin içinde en başarılısı. Nereden başlasam bilmiyorum o yüzden tek tel yazacağım. -Olive alt tonlu açık buğdayım¸ 23 numarası sanki bana özel üretilmiş gibi uydu cilt rengime. Olive alt tonlu olan cicişler ten ürünü bulmanın zorluğunu bilir. Uyan başka ürünler tabi ki vardı ama hiçbiri bunun kadar birebir uygun ve doğal görünmüyordu. -Bende oksitlenme yapmadı¸ sabah sürdüğümde nasılsa akşam aynı görünüyor. – Doğallık¸ evet ben bunu denemeden önce doğal duruşlu ten ürünleri denince aklıma mac face and body¸ dior nude air¸ biraz pure beauty bulgarian rose falan gelirdi. Evet onlar doğal duruşlu¸ ama sonuç olarak cildinizde bir ten ürünü olduğu belli oluyor.  perfect cover ise sanki sihirli bir şekilde cildinizdeki bütün lekeler¸ kızarıklıklar¸ izler yok edilmiş yüzünüz pürüzsüz ve tek renk olmuş gibi duruyor. Yani arada çok fark var. – kapatıcılığı benim için tatmin edici. Cildimde pek sorun yok¸ burun kenarlarında hafif kızarıklık ve renk eşitsizliği var bunları çok güzel kapatıyor. – kalıcılığı da gayet güzel¸ sabah sürüyorum akşama kadar duruyor. Hatta şöyle bir şey var¸ akşam saatleri aynaya baktığımda o kadar kendi cildim gibi görünüyor ki heralde silindi gitti diye düşündüm ama makyajımı temizlerken pamuğa gelince hala orada olduğunu gördüm. Normalde yukarıda doğal duruşlu diye saydığım tüm ürünler akşama doğru bölgesel olarak silinir bazı yerlerde birikme yapar az da olsa. Bunda kesinlikle öyle bir şey yaşamadım.  – sivilce konusu var bir de. Hiç adetim olmamasına rağmen bu ara çok yoğun olmam eve çok yorgun gelmem sebebiyle bir iki gece çıkarmadan yattım uyudum¸ bende sivilceye sebep olmadı.       İlk sürüldüğünde evet gri duruyor ama yüze çok hızlı uyum sağlıyor rengi. Cildim yağlıya dönük karma¸ ekstra bir parlama yapmadı gün sonu. Son olarak¸ missha’nın kullandığım tüm ürünleri için idare eder¸ olmasa olur şart değil diye düşünen biri olarak perfect cover’a puanım 10/10. 

  223. Bir üstteki girdiyi okuyunca o kadar şaşırdım ki aynı bb’den mi bahsediyoruz diye görselleri kontrol ettim. İlginçtir ki bende de 23 numarası var. Sıcak alt tonlu¸ karmayım. Cildimde aktif sivilce¸ pütür vs. yok¸ yalnızca damar çatlakları ve lekeler. Hayatımda kullandığım en kötü ten ürünleri sıralı listesi ise bir Farmasi bb krem¸ ikinci bu.Gri bile diyemeceğim iğrenç bir tonu var. Bırakın cilde sağlıklı görüntü vermeyi gri¸ hastalıklı¸ solgun bir görüntü bırakıyor. Yetmediği gibi oksitleniyor ama daha garip bir tona doğru. Alışık olduğumuz gibi turuncuya oksitlenmiyor. Durdukça soluklaşıp pis bir görüntü bırakıyor.23 yaşımda olmama rağmen dolabileceği tüm çizgilere¸ özellikle de alnımdaki çizgilere doluyor. Aynı bölgedeki yüz tüylerimin arasına oturup hello diye el sallıyor adeta. Yüz tüylerim yüzünden pul pul duruyor ya¸ fazla kıllı tüylü birisi de değilimdir asla. hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm ben. Kapatıcılığı düşük. Nemli süngerle çok ince bir kat uyguladığım fit me’nin duruşunu medya olarak paylaşmıştım. Onun kapattığı hiçbir şeyi kapatmanın yanından bile geçemiyor ki medyaya bakarsanız bahsettiğim şeyin ağır izler olmadığını¸ ufak damar çatlakları olduğunu görürsünüz.Misshanın cilt bakım ürünlerini sevsem de¸ adını asla hatırlamadığım stick allığına aşık olsam da bu bb kremi olduramadım. İlginçtir ki mağazada denettiğimde bayılmasam da beğenmiştim¸ denemeden de almadım yani. Size tavsiyem küçük boyunu ya da sitesindeki testerlardan bir beş on tane alıp denemeniz olur. Sarı alt tonluysanız asla tavsiye etmiyorum.

  224. Son bir kaç aydır ne zaman baksam fiyatı yükselen bb krem. Daha önceden üye olduğum bir kozmetik grubunda herkesin hemfikir olup övdüğü tek bb krem buydu diyebilirim. Tester alıp ben de deneyeyim diyorum ama resmen ya seversem diye korkuyorum.

  225. uzuun saatler yüzde kalmıyor ama bir bb kreme göre çok başarılı. sivilce yapmadı. cilt tonu bulmak biraz sıkıntılı

  226. 21 numarasını kullandığım¸ cilde güzel bir aydınlık veren¸ fondöten kalınlığında BB kremi. Rengi benim sarı alt tonumda hafif griye kaçıyor gibi olsa da kuru cildimi ıslak gösterdiği ve rengimi eşitlediği için seviyorum. Yağlı ciltlilerin hoşuna gitmeyebilir¸ mutlaka önce denemeliler.

  227. az önce 23 numarasını altına bb boomer ile kullandığım¸ yüzümü çorak topraklar gibi kurutan bb krem. ilk anda verdiği canlılığı sevdim ama yarım saat içinde yüzümdeki tüm suyu emdi¸ bildiğin kuru üzüme döndüm. dayanamadım gidip yıkamak zorunda kaldım hemen. kuru ciltli arkadaşlar nasıl anlaşıyorsunuz bu ürünle?edit: altına lrp cicaplast baume b5 sürerek oldurdum cicişler.

  228. Doğal duruşunun yanında istisnasız her kullanımda sivilce çıkaran bb krem. Evet duruşu iyi nemlendirmeyle güzel¸ ağır bir yapısı yok ama çıkardığı sivilceler ile oluru yok malesef. 

  229. İki tane 50ml bir tane de 20ml bitirdim. günlük kullanım için muhteşem bir bb krem. ben açıkçası kullandığım fondötenlerden pek bir fark göremiyorum kapatıcılık açısından. İlk sürdüğümde gri duruyor ancak dağıtınca yüzdeki duruşu tam ten rengimde. Nemli duran bir görüntüsü var. *bence tek eksi yanı telefona vs çok çabuk bulaşması 

  230. Trendyol’da satılmaya başladı.Hakkındaki yorumlar oldukça iyi ve fondöten etkisinde kapatıcı olabiliyormuş.

  231. Daha önceden pure beauty kullandım. Her ne kadar kabul etmek istemesen de bende sivilceye neden olmuştu. Bunda ise hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Yüzümde genel olarak çok sıkıntı yok. Kapatmak istediğim küçük kizarikliklarim bir de burnumun üstünde gözeneklerim var. Gayet güzel ve doğal bir şekilde kapattı. Yalnız cilt güzel şekilde nemlendirilmediyse yüzdeki tüyleri açığa çıkartıp ¸ pudra pudra durabiliyor. Ben nemli süngerle kullandım. Hafifi ıslak gösteren güzel bir bitiş oluyor bence. Fırçayla değişiyor olabilir bilemem. Soğuktan kızaran¸ çöle dönen cildimi de gün içinde nemlendirip kurumasını engelliyor. Büyük boyunu alırken 67 lira gibi bir fiyat ödedim.elim hafiften titrediyse de bir sene boyunca kullanıp bu kadar memnun olabileceğimi farkedince değer dedim. Formülasyonu bozulmadığı sürece gider alırım.

  232. Kuru cildime nemlendirici sürdükten sonra uyguladığım bb krem. Ben en son bir kaç yıl önce almıştım. Yanında bir sürü sample göndermişlerdi seçtiğim ten rengine uygun başka bb kremler de vardı. Ben memnun kaldım¸ bütçeme biraz pahalı gelmişti o yüzden kullanmaya kıyamadan gıdım gıdım sürüyordum :d açıkçası bütçeyi toparlasam tekrar alırdım¸ ciltle bütünleşmesi kapatıcılığı ve yapısından memnun kaldım.

  233. Bi benim memnun kalmadığım bb krem sanırım¸ tenim esmer ve 23 num kullanmaya karar vermiştim.grimsi ¸kül gibi cok kötü bi tonu var (en azından biz esmerler için) gün içinde de iyice parlama yaptı saçma sapan bi hal aldı. Hatta arkadaşım sen napmissin yüzüne gri gri dolaniyon dedi .karma/yağlı ve esmer tenli suslulere onermiyorum

  234. fondöten¸ kapatıcı¸ pudra ve bilimum cilt ürünü gözdemdir¸ sorunlu bir cildim olduğu için bunları sürmeden güne başlayamam diyebilirim. son zamanlarda bu ürünlerin yaptığı ağırlığı cildimde çok fazla hissedip daha hafif yapılı ve aynı zamanda bakım da yapan ürün arayışımla birlikte BB kremlerin şahı denen bu ürünü almaya karar verdim. 2 haftadır günlük olarak kullanıyorum¸ ilk önce elimle cildime eşit olarak dağıtıp nemli süngerle üstünden geçiyorum¸ en doğal görüntüyü bu veriyor. çok büyük gözenekli ve sivilce lekeli cildime kapatıcılığı yetersiz geldi¸ belki bir kaç katta iyi sonuç verir ama ağırlaştırır diye o şekilde denemedim. ama bu tür sorunları olmayan ciltlerin sadece renk eşitlemesi konusunda çok memnun kalacağını düşünüyorum. rengi bir çok yazarın da bahsettiği gibi çok gri görünüyor ilk sürüşte ama bende dağıtıp nemli süngerle geçtiğimde cilt rengimle bütünleşti ve hiç rahatsız etmedi. yağlı bazlı gibi görünmesine rağmen sivilce yapmadı¸ cildimi matlaştırmadan parlak ve nemli gösterdi. dahası cildime hem renk eşitliği ve nemlilik katıp hem de hiçbir şey sürmemişim etkisi yaptı¸ ki benim de istediğim buydu aslında.şimdilik çok memnunum¸ yaz aylarında yapısının biraz yağlı kalacağını düşünüyorum sadece. uzun vadede memnuniyetim devam ederse bittikçe alacağım bir ürün olur.

  235. günlük olarak fondöten kullanmayı sevmediğim için¸ daha çok cilt tonumu eşitlesin diye aldığım ürün.kapatıcılığı diğer bb kremlere göre daha iyi diyebilirim.sadece benim cildimi biraz kaşındırıyor gün içinde.ama atopik bir cilde sahip olduğum için sorunun benden mi yoksa üründen mi kaynaklandığını çözemedim.geçen yaz indirimde 65 liraya almıştım.o zaman bile alırken fiyatının çok olduğunu düşündüm.şu an indirimli fiyatı 85 gibi bir şey sanırsam.bilsem stoklardım..üzdü 🙁

  236. Yıllardır en özel günümde bile fondoten yerine kullandığım harika ürün. Cildimde sivilcelenme yapmadı¸ kapatıcılığı harika (ve bu alt tarafı bir bb krem) bittikçe yenilenecek bir ürün.

  237. Bu kadar olumlu yorum okuduktan sonra yeni yıldan birkaç gün önce dayanamayıp aldığım bb krem.  Mağaza çalışanı cildime Cho Bo Yang bb kremin daha uygun olduğunu Perfect cover’ın parlak ve aydınlık bir görüntü vereceğini¸ içindeki esansiyel yağların sivilce oluşturabileceğini söyledi. Cho bo yang ın gerçekten kadifemsi ve mat bir yapısı vardı ama ben söz dinlemeyerek perfect cover aldım. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum herhangi bir sivilcelenme yapmadı. Beni memnun eden bir kapatıcılığı var. Evet kalıcı değil biraz fazla bulaşıyor. 21.numarası açık tenliler için uygun ama biraz gri bulabilirsiniz . Şahsen ben fondotenimle karşılaştırdıktan sonra farkettim biraz gri ve soğuk durduğunu. 

  238. Gözlerim beni yanıltmıyorsa pure beauty bb krem ile tam olarak aynılar. Eskiden pure beauty kullanırdım watsons olaylarından sonra satın almadım ve arayışım başladı. Bu black friday indiriminde 50 ml olanını aldım. Bendeki 21 numarası ilk sürdüğümde gri gri duruyor fakat oturdukça rengi cildimle bütünleşiyor. Cilt alt tonum nötr sizin alt tonunuz sarıysa uymayabilir. Kapatıcılığını sevdim siyah noktalarımı gizliyor olması benim için yeterli zaten. Yapısı biraz kalın ama uygulaması zor değil ben elimde hafif dağıtıp üzerinden süngerle geçiyorum. Elimdeki bittiğinde ki 1 yıl falan gider büyük ihtimalle indirimde yakalarsam tekrar alabilirim.

  239. Burası sayesinde almaya karar verdiğim ve aldıktan sonra çok memnun kaldığım bb krem. Yağlı ciltler icin olan şu 100 küsür olanı düşündüm ama iyiki ona okadar para vermemişim. Öncelikle yağlı bir cilde sahibim suratımda sivilce ve yara izi yok. Benim gibi yağlı bir surata sahip olanlar varsa transparan pudrayla da kullanabilirler. Ben açık tenliyim (nars velvet skin light gibi) ve buradaki yorumlardan ton olarak baya açık geldiği yazılmış en kötü yazın kullanırım diye düşünerek 23 no aldım. Tam oldu cok dogal ve canlı duruyor. ama eger sizin cilt alt tonunuz sariysa yada sivilce vs var ise almayin. Annem sari tonlu ve yasin getirdigi ufak lekeleri bile kapatmadı.

  240. Elle uygulandığında belki de en kapatıcı fondötenlerden bile kapatıcı¸ yoğun yapılı ve renk verici olabiliyor.Ben nemli süngerle uygulamayı seviyorum hem az kapatıcı hem de güzel sade bi şekilde rengini verebiliyor. Nemli süngerle no makeup makyajımın baş tacı olan bb kremdir. Ve 13 numarasıyla benim ten rengime hitap eden ilk ve tek bb kremdir. Ayrıca karma cildimde asla kusma yapmayan ne mat ne de ıslak duran bi bb kremdir. Gönlümü fethetmiştir kendileri.

  241. ürünü ınternet sitesindeki indirimi dolayısıyla merak edip almıştım. kapatıcılığı herkesin söylediği gibi çok güzel fakat bir iki saat geçtikten sonra zaten kuru olan cildimi daha da kurutuyormuş gibi geldi. mağazadaki satış danışmanı çok iyi nemlendirilmiş cilde uygulamam gerektiğini söyledi¸ öyle de denedim fakat yine aynı şekilde hissettim. kimse böyle bir sorun yaşamamış sanırım benim cildimin inatçılığı.

  242. Black Friday indiriminde denemek için almıştım.Rengi falan tam olunca her gün kullanmaya başladım fakat her şeyini sevsem de malesef yanak bölgemde  sivilceye sebep oldu. Başlarda inanmayıp kullanmaya devam ettim sonunda cildimi mahvetti ve doktora gitmek zorunda kaldım. Keşke böyle olmasaydı çok güzeldin oysa.

  243. Rengi ciltle çok güzel bütünleşen ve kapatıcılığı yüksek olan bb krem. Ancak ne zaman sürsem¸ ertesi güne yüzümde sivilce yaptı.

  244. kendi teninizmişcesine duran bir ürün. ilk sürdüğünüzde hafif bir grilik olsa da sonrasında ciltle uyum sağlıyor. kalıcılığı benim için yeterli¸ sabahtan akşama kadar gayet güzel idare ediyor. diğer bb kremlere göre yapısı kalın olmamasına rağmen örtücülüğü de muazzam. bendeki 21 numarası¸ 13 numarasını fazla beyaz bulduğumdan bunu edindim. indirimde büyük boyu 70 küsür¸ ufak boyu ise yaklaşık 40 tl civarı bulunabiliyor.

  245. Sevgililer günü indiriminden 50 ml’ini 80 küsur liraya aldığım canım bb kremim. Mağazadaki çalışan tam rengimi bulabileyim diye yüzüme sürmüştü ama aslında ordayken hiç beğenemedim. Çünkü çizgi çizgi durmuştu ve çok sürmüş olduğu için de ağır gelmişti yapısı bana. Ama ben yüzümü iyice nemlendirdikten sonra bir buçuk pompa kadar alıp yüzüme nokta nokta bırakıp expert face brushla iyice dağıtıyorum. Yüzümde bir şey olduğunu kimse anlamadı¸ aksine çok sağlıklı göründüğümü söylüyor herkes. Ben 13 numarasını aldım¸ eğer beyaz tenliyseniz 13 tam olacaktır çünkü yüze oturuyor birkaç dakika içinde. Tek kötü yanına gelirsek¸ artık bu bb krem olmadan cildim güzel gelmiyor bana. Mutlaka sürme ihtiyacı duyuyorum. Bunu alana kadar concealer dışında bir ten ürünü kullanmıyordum ama artık bağımlıyım. Sağlık olsun missha yine de canımsın.

  246. Her kullandığımda tekrar tekrar aşık olduğum bb cream! Türkiye’de çok pahalıya satıldığı için her Kore’ye gidişimde stoklarım ve 50ml’lik ürünün tanesi 5 dolara almış oluyorum. Özellikle 4+1 kampanyalarının hastasıyım. Cildimle bu kadar güzel anlaşan bir bb cream daha yok!

  247. Kapatıcılığı¸ kalıcılığı duruşu bir harika ama hassas cildiniz varsa dikkatli olmalısınız. Çünkü benim şakaklarımda büyük iyileşmeyen sivilcelere neden oldu. O değildir dedim çok denedim ve şuan cildimi düzeltebilmek için çok titiz ve sabırlı olmam gerekiyor.

  248. yüzü aydınlatıyor. gözenekleri daha da belirginleştirmiyor ama kapatmıyor da. güzel bir ürün. 4. tüpünü de sipariş ettim¸ bekliyorum.

  249. 21 numarasını kullanıyorum biraz gri alt tonlu bir bb krem. duruşu cilt gibi tam istediğim tarzda. kapatıcılığından da memnunum ama çok yüksek kapatıcılık arayan biri değilimdir. ilk aldığımda beğenmiştim ama her sürdüğümde sivilce yaptığını fark ettim. şimdi mecburen kullanıyorum elimde başka ürün yok drugstore çoğu ten ürününde de aynı problemi yaşadım. akneye meyilliyseniz almayın derim mağazadaki kadının gazına gelip büyük boyunu almamışım neyseki.

  250. 13 numara olanı kullanıyorum. İlk sürünce garip bir beyazlık bırakıyor ama sonra cilt emince görünümü normalleşiyor. 

  251. karma ciltliyim¸ klasik t bölgem yağlı diğer taraflar normal. yüzümü nemlendirip hem bazla hem de bazsız denedim bu bb cream’i¸ ama benim burnumda parlama yaptı. illa pudra kullanmam gerek yani. kurtulamadım pudradan bir türlü. ben yüzüme az ürün sürmek istedikçe bunun bazı çıkıyor pudrası çıkıyor¸ çıkıyor da çıkıyor.true match’te de burnum ay gibi parlıyordu mesela. bu benim burnumla da ilgili olabilir. bu arada true match’in en açık rengini kendine koyu bulanlar perfect cover bb cream’in 13 numarasını beğenebilir. bu fiyata alınmayabilir ya¸ 130 tl olmuş. yok daha neler. amazon’da 17 dolar. misshaus.com’da 22 dolar. hani hesapladığında hemen hemen aynı fiyata geliyor tamam ama¸ bi’ 22 demek var bir de 130. bilemiyorum.

  252. Ben bu kardeşi çok kullandım. Üç tüp filan kullanmışımdır. Baya da memnun kaldım. Ancak missha bizi yiyor. Alenen fondöten bu. ilk sürdüğünüzde yüzünüzde gördüğünüz grilik sıva mı yapcam suratıma mala nerde mala diye tedirgin etmesin sizi beş dakika sonra geçiyor. 

Siz ne düşünüyorsunuz?