aylardır kendisini kullanıyorum kurumadı. hatta ve hatta kurumadığı gibi bir maskara nasıl hiç topaklanmaz hayretle izliyorum. daha önce 3-4 çeşidini daha denemiştim maybelline’nin onlardan da – falsies black drama olması lazım – mor dantelli olanı sevmiştim¸ ancak o bazen birbirine yapıştırıyordu kirpiklerimi. eğer siz de tek tek ayrılmış kirpiklerden hoşlanıyorsanız gerçekten tavsiye ederim¸ benim kirpiklerimin düşme sorunu olmasa aslında baya da uzatıyor kendisi. sadece çok volüm verdiğini söyleyemem ama ben de öyle parmağım gibi kapkalın duran kirpikleri sevmediğim için hoşuma bile gidiyor.
normalde maybelline rocket volum express maskara kullanıcısıyım. geçenlerde değişiklik yapıp one by one’ı aldım. kirpiklerim kısa ve gür. hacim konusunda pek başarılı değil ama kirpikleri tek tek güzel ayırıyor ve topaklanma yapmıyor. aldığımdan beri 2 kere kullanabildim ve akma yaptı bana göre sanırım tek olumsuz yanı da bu.
Fırçası tombul ve silikon olan maskara. Birde satın black versiyonu var kırmızı siyah korse var üzerinde dahada siyahlık vaatleri ben pek öyle birşey göremedim gerçi. Sürümünde ben pek hoşlanmadim gözüme çarpıyor çok tombul taragı güzel ve cok fazla ürün almadığı için sürekli surterek ürünü heba etmiyorsunuz. Denenmeli ama benim için ortalama
kirpikleriniz kendinden uzun ama volum sıkıntısı var ise bu maskara hayatınızın maskarası olabilir. tek kat uygulama yeterli miktarda başarılıdır. ama iki kat uygulama gerçekten takma kirpik etkisi yaratacaktır. hatta o kadar yoğun kirpikler elde ediyorum ki günlük kullanımda asla iki kat uygulama yapmıyorum.uygun fiyatlı maskaraların efendisidir benim için.
benim bir maskaradan beklentilerimi karşıladığı için sevdiğim maskara. kirpikleri tek tek ayırıyor ve yeterli derecede uzatıyor. ayrıca fırça yapısını da çok seviyorum.
geçtiğimiz bayram indiriminde deneme maksatlı alıp hayran kaldığım maskara. evet sırf övülüyor diye aldım ve övgülerini hak ettiğini deneyerek gördüm. sadece şununsöylemeliyim ki elimdeki benefit they real maskara bittiğinde asla tekrar almayacağım çünkü one by one ı keşfettim!!
bir kaç yıl önce kullandığım rimel. eğer kirpikleriniz uzun ve kıvrık değilse hiç bulaşmayın derim. çünkü sadece tek tek ayırıp boyuyor. Ne uzatma¸ ne dolgunluk¸ ne de kıvrıklık hiçbir konuda başarılı değil. fakat uzun kıvrık kirpikleriniz var ve doğal tek tek ayrılmış bir görüntü istiyorsanız bakabilirsiniz.
İndirim zamanı bütün diğer Maybelline maskaraları gibi 10-11 tl gibi bir fiyata gelen¸ bu fiyata alabileceğiniz en iyi maskaradır kendisi. Maybelline’in bütün maskaralarını alıp denedim¸ fırçasını en çok sevdiğim bu oldu. İlk kat kuruduktan sonra ikinci katı rahatça sürebiliyorum¸ kirpikleri güzel ayırıyor. Bazen iki maskara arka arkaya kullanırım ama bunu kullandığımda gerek duymuyorum. Sürmeden önce kirpik bazı kullanma ihtiyacı da duymuyorum. Tek başına çok güzel idare eden bir maskara. Son indirimlerde iki tane alıp attım zulaya. Hypnose Drama senelerdir 1.liği kimseye kaptırmıyordu¸ Grandiose geldi ve tahtı onunla paylaşıyor. bu ikisini bir kenara koyarsam¸ 3. 4. ve diğer sıralara çok rahat Loreal’in¸ Max Factor’un ve Maybelline’in maskaralarını koyabilirim. Fiyat performans ilişkisini göz önünde bulundurduğumuzda Maybelline diğerlerinin önüne geçer. Çok ucuza kaliteli maskara isteyenlere tek önerim Maybelline’nin maskaraları olur¸ hangisi diye sorarlarsa da hiç düşünmeden One by One derim.
maybelline’in en güzel ambalaja sahip rimeli. içinde daha dar bir bölme olduğu için kolay kurumuyor¸ plastik fırçalı¸ güzel uzatıyor ve adı üstünde¸ tek tek yapıyor. fakat ben yine de ayırmasından ve uzatmasındansa dolgunluk veren kıl fırçalı rimelleri daha çok seviyorum.
maybelline’nin açık ara en güzel rimeli. hatta uygun fiyatlı en güzel rimel. hele ki uzun ama dolgun olmayan kirpiklerin en bi favorisi rimel. övgü faslından sonra¸ hayvan deneyleri meselelerinden dolayı kullanmak istemediğim maybelline markasına ait bir maskara olduğu için ne kadar memnun olsamda bir daha almayacağım ürün. bazen diyorum sadece bu rimeli alıyım onun harici hep cruelty free markalar alırım diye. yok vicdanım elvermiyor. yerine koyacak maskara arayışlarım hala devam etmekte. yardımcı olabilecek cicişlerden mesaj bekliyorum.
Çok sık rimel değiştirirdim¸ geçenlerde bi baktım ki bu benim vazgeçemediğim tek rimel olmuş¸ kolay ve hızlı uygulayabiliyorum firçası orta kalınlıkta olduğu için benim için kolay bulaşma yapmadı ama bu aralar volume Expres i denemeyi düşünmüyor değilim.edit ¸ Volume Express¸ one by one ı döver.
Çok çok beğendiğim bir maskara. Topaklanmayan¸siyahlık veren¸ dolgun gösteren bir ürün. Fiyatına göre çok çok iyi. Tek kötü yanı bende uzun saatlerden donra kuruyup göz altlarımda dökülmeler yaptı.
Ciddi anlamda çoğu high-end markanın rimeline taş çıkartacak cinsten. indirimde 11 tl gibi bir fiyata aldım ve cidden çok memnunum. bu arada benim kullandığım turuncu üstüne mavi desenli paketlemeye sahip¸ şimdilerde bi de bunun turuncu siyahı çıkmış daha siyah olduğunu vaadediyorlar fakat “yalan”.
Kirpiklerim topak topak olmasın¸ aynı zamanda gün içersinde hep kıvrık kalsın¸ dolgun gözüksün kirpiklerim diyosanız doğru rimel. Benim severek kullandığım için kirpikerim yoğun ve uzun¸ kısa ve seyrek kirpiklerde nasıl bi etki verir merak konusu.
son zamanlarda günlük olarak kullandığım maybelline maskara. bundan önce yine aynı markanın rocket volum maskarasını kullanıyordum. bu maskaranın rocket’e göre kirpiklerimi daha çok uzattığını düşünüyorum. hacim verme olarak bakarsak rocket volum tabii ki daha başarılı fakat fırçası daha sert bu da gözlerimin yanmasına neden oluyor. fırça yapısı nedeniyle alt kirpiklere sürmek zor evet¸ ama ben alt kirpiklerime sürmediğim için bir sorun yok.
Bloggerların çok övdüğü black drama’yı sürekli göz kapağıma bulaştırıp eeh yeter diye kenara atınca karşıma çıkıp hayatımın maskarası olmuştur. Gerçekten tek tek ayırıyor kirpikleri tombik fırçasıyla¸ ikinci katı sürdüğünüzde ise yoğun kirpikler elde ediyorsunuz. Herhangi bir akma problemi de yaşamadığım için severek kullanmaktayım efenim.
tek kat sürümde kirpiklerimi yapıştırmadan bir miktar uzatıp belirginleştirerek “ben buradayım!” diye bağırmadan görevini yapıyor orta uzunluktaki düz kirpiklerimde. İki kat sürümde kirpikleri birbirine yapıştırabiliyor ve belirgin bir şekilde uzatıyor ama küçük gözlerimde abartı durduğu için tercih etmiyorum. Maskarayı kullanamadığımdan mı bilmiyorum ama düz tabiatlı kirpiklerimi kıvırmaya yetmedi¸ o yüzden kirpik kıvırıcı kullandıktan sonra uyguluyorum.
kendisi ilk maskaramdır ve silikon fırça sevgim bu maskaradan doğar. On yıldır maskara sürerim fakat fırçası böyle tek tek ayıran¸ güzel ve komik fiyatlı (!) maskara bilmiyorum. İlk iş yeniden almalı çünkü ben maybelline’i loreal’den maskara konusunda daha başarılı buluyorum. Ama ah noluyorsa gidip yine loreal alıp çıkıyorum. 🙂
Kirpikleri tek tek ayıran¸ muhteşem fırçalı maskara. Uygun fiyatlı maskaralar arasında ilk üçtedir bence. Verdiği hacmi çok beğeniyorum. Topaklanma yapmaması da harika!
Artık bitmesine yakın maximum verimi aldığım maskara. İlk aldığımdan beri ya fırçası çok tombik ya çok ıslak hep göz kapağıma bulaşırdı¸ şimdi bitmek üzere ve iyice kurudu¸ bitmesin böyle kalsın diye gözünün içine bakıyorum Ben önce kirpik kıvırıcısı¸ sonra bir kat nyc skyrise lengthening maskara (çok güzel uzatıyor ama dolgunluk veya kıvrık tutma sıfır) üzerine de bunu bir kat uyguluyorum oldukça güzel oluyor.
İki kere bitirdiğim¸ kullandıktan sonra diğer maskaraları beğenmediğim ve kirpiklerime verdiği hacme hayran olduğum muhteşem maskara.Eğer hacim veren bir maskara aranıyorsa başkasına gerek olmayan şahaser. Fiyatı da gayet uygundur.
Kirpiklerim uzun değil ama sık ve birbirine bu kadar yakın olup bir de maskarayla ıslanınca ne yaparsam yapayım yapışıyorlar. Hele iki kat maskara sürme olayı benim için imkansız. Bunu çözebilen bir maskara bulamayacağım sanırım artık kabullendim.Ama bu ürün kullandığım diğer tüm maskaralardan daha başarılı oldu bu konuda. Yani yapıştırmıyor demeyeyim de az yapıştırıyor diyeyim¸ o da benden kaynaklı muhtemelen.
maybelline maskaralar arasında ve hatta kullandığım maskaralar arasında uzatan¸ tek tek ayıran ve hacim veren tek günlük maskaram. Silikon ve kirpiklerimi rahat kavrayabilen fırça şekline sahip. Tek katta değil ama 2. kat uygulamamda istediğim hacime kavuşuyorum. Gün içinde akma dökülme de yapmıyor. Daha ne isterim derken tek sorunuyla gün sonunda çıkartırken yaşıyorum. Yani kısaca sözlük benim için tek eksisi kirpiklerimden zor çıkması oldu.
kullanılabilecek en güzel uygun fiyatlı maskaralardandır. fırça yapısı ile kirpikleri yapıştırmadan hem ayrırır hem de uzatır yalnız benim tavsiyem ekstra siyah olandır gerçekten kirpiklere daha fazla bir siyahlık ve yoğunluk katıyor.ben birkaç kat uyguluyorum yine de topaklanma olmuyor son olarak tek eksiği kıvırmıyor onu da yine maybelline black drama maskarası ile birlikte kullanarak çözmüş oluyorum. maskara arayışında olan cicişler belki bir de bunu deneyebilirler.
Tek kat sürüldüğünde doğal ve tek tek ayrılmış kirpik görünümü veren¸ bolca sürüldüğünde ise güzel bir dolgunluk veren gayet sevdiğim maskaradır. Ancak hiç hiç kıvırmaz. Kıvırma gibi bir derdi olmayanlar için uygun fiyatlı güzel bir maskaradır.
benim kirpiklerim dümdüz¸ uzun¸ açık renkli ve seyrek. kirpik kıvırıcıyla bunu sürdüğümde baya dolgun oluyorlar. plastik fırçasına hayranım¸ tipi de çok tatlı¸ fiyatı da uygun¸ en sevdiğim maskaradır kendisi. tek eksisi kahverengini üretmiyorlar¸ umarım okurlar bu yazdıklarımı. lütfen kahverengisini üretin bu maskaranın.
Yoğunluk konusunda çok da başarılı olamayan¸ ancak tek tek ayırma konusunda oldukça başarılı bulduğum maskara. Şöyle ki¸ maskarada önem verdiğiniz şey dolgunluk değil de tek tek ayırıp hafif bir etki vermesi ise kesinlikle denenmelidir. Bu nedenle de günlük makyajlar için çok daha kullanışlı olacaktır. Zira günlük makyajda bence bu tür bir sonuç çok daha hoş ve doğal oluyor. Zaten adından da anlaşılacağı gibi bir bir ayırıyor kirpiklerinizi.
Yılbaşı indirimini bekliyordum maskara almak için ama ansızın bitti benimki. Fırçası million lashes’a benzediği için idareten alayım dedim ama sevdim. Kirpikleri ayırıyor¸ uzatıyor¸ yeterli bir dolgunluk veriyor. Siyahlığı da güzel. Yapısı daha iyi diyebilirim. L’oreal baya sıvı açılıyor malum. Sadece ilk kullandığımda 3-4 kirpiğim gitti ben anlamadım. Sonraki kullanmalarımda böyle bir sorun olmadı ama tedirginim açıkçası. Eğer bir daha aynı sorun olmazsa güzel bir alternatif olabilir million lashes’a.
Bir zamanlar vazgeçilmezim olan maskara. Öğrenciyken başka maskara almazdım¸ de gidi günler. Yanlız sürerken hep göz kapağımın içini acıttığımı hatırlıyorum¸ ya fırçası çok sertti ya ben sürmeyi beceremiyordum.
asla vazgeçemediğim tek maskaram. Her makyajımda benim kısa kirpiklerimde başarıyla kendini gösteren ¸ hacim veren ve uzatan bir ürün. fiyatı bir öğrenci için 25 tl civarlarında olarak yaralamıştır ama olsun değer mi değer!
kesinlikle değiştirmeyeceğim¸ istediğim her şeyi yerine getiren maskara. isminden de anlaşılacağı gibi kirpikleri tek tek ayırıyor¸ uzatıyor. topaklanma veya dökülme sorunuyla karşılamadım hiç bugüne kadar. doğru uygulandığında eğer kirpikleriniz biraz uzunsa takma kirpik etkisi bile veriyor.
kendisiyle aşk nefret ilişkimiz var. artık eskisi kadar elim gitmese de dolgunluk veren bir rimelle birlikte kullanıyorum bazen. ama genel olarak eskisi kadar sevmiyorum çünkü kirpiklerimi cidden örümcek bacağı gibi yapıyor. bu görüntüyü sevenler kullanabilir.
çok ilginçtir ki¸ bu maskara sağ gözümün kirpiklerini topak topak yapıp sol gözümün kirpiklerini muhteşem bir şekilde tek tek ayırıyor. sol gözümdeki performansı muhteşem sonradan gelen edit : bu maskaranın bug’ını keşfettim cicişler¸ eğer kirpiklerinizi tarayarak sürerseniz birbirine yapıştırıyor. ben sağ elini kullanan bir insan olarak¸ maskarayı sağ kirpiklerime rahatlıkla tarayarak uğraşarak sürüyorum¸ sol tarafa ise tersime geldiği için çok uğraşmıyorum sonradan sonradan gözlemleyerek ve bir cicişnün dikkatimi bu konuya çekmesiyle fark ettim. eğer kirpikleri yapıştırmasından rahatsız olan varsa bir de taramadan sürmeyi denesin
ısrarla beğenmeye çalışıp beğenemediğim maskara. böyle bir topaklanma¸ kirpik yapıştırma görmedim. tek tek ayırmıyor aksine birleştiriyor kirpikleri. bi falsies değilsin one by one…
benim kısa ve düzensiz kirpiklerimi bile dolgunlaştıran ve uzunluk veren¸ uzun çabalar sonucu bulduğum maskara. bitmek üzere koşarak yenisini alacağım.
ilk rimelim. ortalama uzunlukta ama biraz gürce kirpiklerim var ve onları gerçekten güzelce ayırıp uzatıyor. hacim konusunda başarılı değil ama çok ihtiyaç duymuyorum zaten hala alırım.
Bu rimeli kullandığımda her seferinde “oha senin kirpiklerinde ne var öyle?!” diye tepkiler alıp beni şımartan ancak önceleri ya sürdüğüm eyeliner dökülüyordur ehe yok ya far şeyapmıştır diye kandırdım ama bugün kendisini tek uyguladım baya dökülüyor bu rimel ki benim ilk defa yaşadığım bir sorun dökülen rimel… yıkıldım bir miktar tabi çünkü gözlerimi kocaman yapıyordu mis gibi… peki şimdi ne olacak?
Her ne kadar dolgun¸ hacimli kirpikler sevsemde one by one da çok sevdiğim maskaralardan biri haline geldi. Benim kirpiklerim normal uzunlukta¸ normal¸ gürlükte ve kıvrık olmayan bir yapıya sahip. Tek tek ayırırken uzatıyor ve çok olmasada kıvırıyor diyebilirim. Yapay bir görüntüye sahip olmuyor kirpikler. Fiyatı da ben aldığımda öyle pahalı birşey değildi. Denemek isteyenlere tavsiye ederim.
Bugün ilk defa denediğim ve aynaya şaşkın şaşkın baktığım rimel.Benim kirpiklerim kısa değil ve gayet hacimli. Kirpik kıvırıcısıyla kıvırdığımdan biraz uzunluk versin bir de tek tek ayırsın diye almıştım. Tek katta bile kirpiklerimi öyle uzattı kı hayatımda ilk defa öyle dik ve uzun kirpik gördüm¸ takma kirpik gibi bir şey oldu. Ama hiç hoşuma gitmedi çünkü tek tek ayrık ve aşırı uzun görüntü büyük gözlerimle birleşince bir tuhaf oldu. Bitince tekrar alacağımı düşünmüyorum çünkü pek estetik bir görüntü oluşmadı.
Gratise tek gitme sebebim bunu almakti. Ünü malum. Eve gelir gelmez denedim. Tatatataaam aha takma kirpik:D tabi abarttim o kadar cok olmadi ama baya uzatti. Ben bi de bu sari kapli olan cat eyes kivrik fircaliyi kullaniyordum. Ondan sonra bunun fircasi asiri kalin geldi zorlandim surerken ama alisirim bence:D guzel¸ begendim tavsiye ediyorum
kısacık ve dümdüz kirpiklerimi uzatmasından dolayı sevdiğim orta halli maskara.Hacim vermiyor ama çok yapışma da yapmadığı için memnunum ben.Uzunluğuu yetiyor bana
kirpiği inanılmaz uzatan¸ tek tek ayıran ve doğal duran¸ hatta kirpik kıvırma aleti kullanmaya gerek kalmadan kirpiği kıvıran¸ dolayısıyla bir maskaradan beklenen her şeyi veren üründür. uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum umarım piyasadan kalkmaz.
Son 1 yıldır kullanmaktan vazgeçemediğim favori rimelim. Daha önce de yazıldığı gibi evet çok fazla hacim vermiyor ama zaten ben de çok fazla hacimden hoşlanmadığımdan bu benim için önemli değil hatta artı puan en sevdiğim özelliği ise gerçekten kirpikleri tek tek ayırması şahsen benim kirpik için güzellik anlayışım ayrık olması. Beğenmediğim tek özelliği çok ıslak olması. kullanırken sürekli göz kapağıma bulaşıyor ve bu gerçekten beni çok sinirlendiriyor. Bu problem dışında kendisiyle baya ciddi düşünüyoruz.
çok memnun kaldığım bi maskara oldu kendisi. günlük kullanım için çok uygun¸ fırçası da gerçekten tek tek ayırıyor¸ isminin hakkını veriyor yani 🙂 fiyatı da uygun. hiç topaklanma yapmıyor ve kıvırıyor kirpikleri. gün içinde dökülme de yapmıyor. tabii ki de takma kirpik etkisi verecek kadar uzatmıyor ama günlük kullanım için yeterli bi sonuç alabilirsiniz. 🙂
hiç makyaj yapmasam da kıvırıcı kullanmadan bunu iki dakika kirpiklerime sürüyorum¸ kısacık kirpiklerimi iki kat uzatıyor sanki. sürmesi de temizlemesi de rahat. sadece fırça ucunun esnek olmasından birazcık muzdaribim¸ göz kapağıma bulaştırıyorum ama kendi beceriksizliğimden de olabilir -.-
Kirpikleri tek tek ayırabilen güzel bir maskara.Daha çok günlük kullanıma uygun olduğunu düşünüyoruö çünkğ fazla bir hacim etkisi vermiyor ama oldukça siyah bir görüntü sağlıyor.Bende dökülme yapmadı fakat maybbelline rimmelerindeki yoğun alkol kokusundan oldukça rahatsızım ve çıkarırken hiç tam çıkmıyormuş gibi hissediyorum.Ayrıca bu çıkarma sonunda pamukta 1-2 tel kirpik gördüğümden beri soğudum kendisinden.İndirimle 15 lira civarına düşüyor normal fiyatı 21tl civarında.
indirimden 12.45’e aldığım üründür kendileri. kirpiklerimi tek tek ayırmasına karşılık iki dk içinde düşüyo kirpiklerim. gerçi ben ne sürsem yaramıyo gür ve karışık kirpiklerime ama one by one vaadi doğrudur cicişler
sevdiğim iki maskaradan biri. diğeri ise avon supershocklardan mavi olan. bunun fırçasıda plastik ve kirpikleri tek tek tarayarak ayıran cinsten ve benim en sevdiğim fırça tipi. kirpiklerim pek gür olmasada kıvrık ve orta uzunlukta olduğundan bunun verdiği etkiyi seviyorum kendi adıma çok doğal duruyor.
Ilk denememle gelen yorumum:Rocket kadar uzatmiyorBlack drama kadar dolgunluk vermiyorBlack dramadaki kivriklik ve kirpik kaldirma etkisi yokPlastik fircasi acele edersen gozune batiyorTek tek ayrilmasi guzel de black dramadan sonra ciliz geldi gozume kirpiklerim malesef
en sevdiğim ve yıllardır kullandığım neredeyse tek rimel. o kadar seviyorum ki geçen stoklarıma bi bakayım dedim açılmamış 3 paket varmış elimde yakında kozmetik açacağım bu gidişle. kirpikleri tek tek ayırıyor ve güzel hacim veriyor. diğer rimeller gibi seyrek ve fazlaca uzun kirpikler çıkmıyor ortaya normal uzunlukta ve dolgun duruyor altına da eyeliner sürdün mü tamamdır.
Başlarda çok beğendiğim¸ hatta kirpiklerimi şaha kaldıran bir maskara(ydı). Fakat birkaç kullanımdan sonra hiçbir etkisi olmamaya ve deli gibi dökülmeye başladı. İlk aldığımda da hafif dökülme oluyordu ama etkisinden çok memnun olduğum için görmezden geliyordum. Kısacası benim için bir hayal kırıklığı oldu. sanırım hiçbir zaman cansız ve kısa kirpiklerime uygun bir maskara bulamayacağım. Ayrıca high end olsun olmasın hepsi pütür pütür dökülüyor¸ gerçekten sinir bozucu.
Uzuuun zamandır kullandığım maskaram. Bana göre high-end olsun drugstore olsun hepsi aynı etkiyi veriyo gibi hissediyorum o yüzden çok para vermeyi sevmiyorum. Bundan da oldukça memnunum 2-3 katta gayet güzel dolgunluk veriyor ama hafif kaş altımda gölge yapıyo bir süre sonra. Yine de fiyat-performansı gayet iyi
bitirmek üzere olduğum ve bir daha almayı düşünmediğim maskaram çünkü tek yaptığı kırıkleri siyaha boyamak… ne uzatmada başarılı ne de kirpikleri ayırmada. kirpiklerim hali hazırda çok uzamaya ihtiyaç duymadığı için fiyatı uygun diye almıştım¸ günlük makyajımda çok abartılı kirpik sevmediğim için beklentimi ilk başta karşılamıştı ama zaman geçtikçe yapışkanlaştı ve kirpikleri ayırma vaadinden eser kalmadı yani eğer kirpikleriniz kısaysa kesinlikle önermem boşa almış olursunuz.
Kullanıp çok beğenen bi arkadaşa uyup aldım ancak onla kirpiklerimizin oldukça farklı olduğunu gözden kaçırdığım için aslında hakettim sanırım bunu kullanamayıp kenara atmayı.Şayet yoğun kirpikleriniz varsa¸ evet iyi bir maskara. Ancak benim gibi sarı ve zayıf kirpiklere sahipseniz sahip olduğunuz 30 tel kirpiği gruplar halinde birleştirip 5 kirpikli olmanızı sağlayacaktır. Aslında fırçasına bakınca tel tel ayırmayacak bi maskara olduğunu tahmin etmeniz zor değil bunu kullandığım dönem benim makyajda yeni olduğum bi dönem olduğu için farkedemedim sanırım. Yoğun kirpiklere sahip değilseniz asla önermiyorum.
Kendisi kullandığım ilk rimeldi şimdi çok duygulandım… Şu aralar canım fena halde çekse de maybelline the falsies black drama dan vazgeçemiyorum. Yine de güzel uzatıyordu. Yapıştırıyor demişler ama kurudukça güzelleşen rimellerdendir bence.
muhteşem bir maskara. ancak fark ettim ki ben tombul fırçalı maskaraları kullanamıyorum. son zamanlarda maskarayı sabit tutup kirpiğimi kırparak maskara sürmeye başladım ve kesinlikle kirpikleri kirpik kıvırıcısından daha güzel kıvırıyor bu yöntem¸ ancak bu sefer de bu tombul arkadaş göz kapağıma rimel bulaştırıyor tamam kabul ediyorum ben de çok beceremiyorum rimel sürme işini ama ince fırçalı maskaralarda çok daha az bulaştığını farkettim.
Bayıldığım harika olan bir maskara¸ben siyahlığından falan çok fırçasına bayılıyorum. Kirpiklerimi tek tek ayıran¸topak topak olmayan muhteşem maybelline ürünüdür kendisi. Kirpiklerimi çok güzel uzatır benim için hacimde verir ve akma dökülme yapmaz.Fiyatıda oldukça uygundurki indirimlerde falan bulursam 3-4 tane stoklarım genelde.
Bence herkes maskara yorumlarken kirpik tipinden de bahsetmeli cunku buradaki guzel yorumlara bakarak aldim bu maskarayi ama benim ince ve asiri kisa kirpiklerimde hic bir ise yaramadi. Sadece boyadi ama o da belli belirsiz yani en ufak bir kaldirma ya da uzatma gozlemlemedim bu yuzden uzun¸ gur kirpikli bir arkadasima verdim ve kendisi cok memnun oldugunu soyledi:)
Kirpiklerim çok uzun değil ancak kıvrık. L’oreal million lashes yanında kirpiklerimdeki etkisi sönük oldu. Million lashes’da şahlanan kirpiklerim bu maskara ile eh işte kıvamına geldi. Bu da benim için günlük makyajda kullanılabilir demek. L’oreal million lashes’ın yanında sönük ancak diğer maybelline maskaraları yanında çok iyi olan ürün.
Kirpiklerinizi tek tek ayıran maskara. Çok övüldüğünü görüp almaya karar verdim lakin aman aman bi etkisi yok. Evet diğer çoğu maskara gibi topaklanma yapmıyor ama tek sıkıntısı pul pul dökülme yaşadım. Olsa da olur olmasa da olur türünden bir bakın derim.
benim için işte budur dediğim maskara 2 kat sürüyorum ne bir topaklama ne de akma yaptı sizinde kirpikleriniz kısa ve seyrekse beğeneceğinizi düşünüyorum.
en sevdiğim diyemesem de memnun kalmıştım. maskara konusunda fazla sıkıntım yok¸ kirpiklerim uzun¸ gür de sayılır. benim için en önemli şey ayırmasıydı¸ bunu diğer maskaralara göre daha güzel yaptı. hafifte dolgunluk verdi. beğendim ama olmazsa olmaz değil benim için 🙂
Kirpiklerimin uçları sarı olduğu için kısa duruyor ve seyrek diyebilirim. Yanlış kullandım sanırım¸ normalde vaadi tek tek ayırmak fırçası da buna göre tasarlanmış çoğu kişi memnun ama benim kirpiklerimi deli gibi birbirine yapıştırdı. Elimdekiler bittikten sonra tekrar şans vereceğim. Verdiği siyahlik yine de çok güzel.
kokusu buram buram kimyasal kokan rimel… oluşturduğu görüntü açısından aman aman bir güzelliği olduğunu söyleyemem… ayrıca gözde aşırı ağırlık yapıyor…uzunluk ve hacim istiyorsanız yeteri kadar güzel olduğunu düşünmüyorum… orta karar göz makyajı sevenler için uygun buluyorum puanlama yapacak olursam 10 üzerinde 5 ancak veririm… ama lash sensational ülkemizde satılmaya başlamışken bunu almaya ne gerek var ki
En favori maskaram bu cicişler¸ hem tek tek ayırıyor hemde bende çok güzel hacim veriyor ve uzatıyor tabi kenim kirpiklerim uzun ve kıvrık onuda göz önüne almak lazım.tanım: maybelline markasının maskarası
Ürün fırçası sayesinde kirpik köşelerine rahatça sürülüyor.Ancak inanılmaz bir şekilde kirpikleri yapıştırıyor.Bu yüzden kirli bir görünüme yol açıyor.Kesinlikle maybelline maskaralarının içinde en kötüsü diyebilirim.
Şu ara kullandığım maskara. Şu ana kadar 2 maskara kullandığım için kıyaslama yapacak kadar deneyimim yok ama bu maskaranın fırçasının uygulaması bana zormuş gibi geliyor. Uzatması fena değil ama hacim vermiyor. Bir daha almam¸ denenecek çok maskara var. ^^
bugün az kalsın kör olmama neden olan maskara. fırçası o kadar ama o kadar sert ki sürerken her seferinde nasıl beceriyorum onu da anlamıyorum ama gözüme batıyor¸ bildiğin gözüme sokuyorum her seferinde maskarayı ya¸ bunu yaşayan var mı?iyi özelliklerine gelecek olursam kirpikleri aşağı düşürmüyor¸ en azından benimkiler kendi kıvrık formunun bi tık üstüne ulaşıp o şekilde kalıyor bunun sayesinde. ayırması da güzel¸ hacmi de eh işte¸ akmıyor kokmuyor güzel bi maskara. bi de batmasa kjdaksd muhtemelen uzun bi sürekorkudan kullanamayacağım çünkü bu sabah bir hayli canım yandı ve ağzımı bozdum
Üstteki girdiye katıldığım maskara. Ben de genelde uykusuz olduğum sabahlarda gözüme sokuyorum. Hafif bir acıtıyor ama olsun diyorum. bence gerçekten adını hak ediyor ama sadece o kadar. Sadece tek tek ayırdığını söyleyebilirim. Çok hafif bir uzatma ve dolgunlaştırma işlevi de var fakat benim tercihim önce bir kat bu maskarayı uygulayıp arkasından kurumadan hemen rockett maskarayı uygulamak. O zaman en hacimli en uzun ve en ayrık kirpiklere ulaşıyorum
Düz ve kısa kirpiklerim için maskara arayışımda beni başarıya ulaştıran maskaradır kendisi¸ dolgunluk verip tek tek ayırmada başarılı¸ yalnız fırça fazla tombiş olduğundan sürerken zorlanıyorum¸ bulaşmalar oluyor¸ bunu da kulak temizleme çubukları ile temizleyip hallediyorum. indirimde 12 tl’ye aldığım¸ fiyatı çok uygun¸ performansı bana göre yüksek olan bir maskara. almanızı öneririm cicişler
benim de hemen hemen her kullanışımda tombik fırçasını gözüme soktuğum maskaradır. ayrıca bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama uygulamadan önce kirpiklerimi kıvırmama rağmen o kıvrıklığı yok ediyor. sadece biraz daha uzun kirpikler elde ediyorum ben bu maskarayla. tek tek ayırma olayını hakkıyla yapabildiğini düşünmüyorum¸ maybelline cat eyes hem tek tek ayırma hem de kıvrık tutma konusunda çok daha başarılıydı.
Maybellinenin çoğu mascarasını kullandım ve en memnun kaldığım çeşidi bu oldu.Tabi mascaralar kirpik türüne göre çok çeşitlilik gösterebiliyor fakat bana en iyi gelen bu oldu.Gün içinde dökülme yapmıyor sürerken topaklanmıyor.Yalnızca her mascarada olduğu gibi kullanırken içine hava pompalarsanız kuruyor ama onuda çözdürmek için birkaç damla hint yağı damlatırsanız çözünecektir.
Satin black’inin normalden farkı olmayan uygun fiyatlı maskaradır. Benim kısa ve düz kirpiklerimi çok güzel kıvırttı ve tek tek ayırdı. İndirimde 18 liraya almıştım formülü biraz ağır olup alkol koksa da çok güzel bir günlük rimel.
uzun kirpikli olanlar gözlük kullanmanın ne kadar zorlayıcı olduğunu bilirler. kirpikleriniz sürekli cama değer takılır gözünü rahatça açıp kapatamazsınız gözlük camı kirlenir durur. kirpiklerim uzun olduğu için bir de bu maskarayı uyguladıktan sonra güneş gözlüğü takamıyorum. bu yüzden yaz aylarına girmemizle birlikte sanırım elveda diyeceğim maskara.onun haricinde günlük olarak sık sık kullanıyorum. kirpikleri uzatması tek tek ayırması benim için avantajlı yönleri.
Çok güzel dolgunluk veriyor ama yapistiriyor sanki biraz. O takma kirpik etkisini yaratmiyor tabi ama kat kat surulmezse günlük olarak uygun bir maskara
Çok abartıldığını düşünüyorum harika bir maskara değil ama ayırması ve volüm vermesi dışında uzatması konusunda hiç iyi değil.uygulanmasını zor buluyorum.
hem hacim hem uzunluk veren hem de kirpikleri yapıştırmayan harika ötesi maskara. Favorimdir kendisi hatta o kadar favorimdir ki farklı maskaralar denemek bile gelmiyo içimden.
Şu an kullandığım maskara. Bence güzel yapısı filan. Bunu kullanırken kirpik dibinize oturup hafif sağ sol yaparak surmelisiniz. Benim kirpiklerim normal ve hafif kıvrık ben de epey iyi duruyor.
Kirpikleri ayırma ve uzatma konusunda başarılı bir maskara. Dökülme falan yapmıyor. Temizlerken zorluk çıkarmıyor. Sürerken tombik fırçası yüzünden zorlanılabilir.
yıllardır kullandığım canım maskaram. Maybelline maskaraları haricinde maskara kullanmadım da zaten. one by one¸ rocket volum express¸ lash sensational kullanıyorum. daima elimde üçü de olur dönüşümlü kullanırım lakin en sevdiğim one by one. kirpik dökmüyor¸ topaklanıp dökülmüyor¸ kolayca çıkıyor¸ dediği gibi tek tek ayırıp hacim de veriyor.
İlk kullandığımda keske daha önce kesfetseydim demiştim ama bende kirpik dökülmesi yaptı veya bu ara çok kıvırma makası kullandım belki de ondan oldu baska bi zamanda tekrar fırsat verip denemek isterim çünkü gerçekten topaklanma yapmaması ve siyahlığı çok hoşuma gitti
Adını bu kadar karşılayan başka bir ürün yoktur heralde. Gerçekten de teker teker ayırıyor kirpikleri. Tavsiyem bu maskarayı uyguladıktan sonra yine maybelline’in rocket maskarasıyla üstünden geçmeniz. Böylece tek tek ayrılmış¸ hacimli ve kıvrık kirpiklere çok kolaylıkla sahip olabilirsiniz.
Etkisine bayıldığım maskara. fakatttt kocaman kocaman bir fakat var ki… Alt kirpiklerime sürmememe rağmen Sürdükten yarım saat sonra dökülme yapıyor. Hem de öyle böyle değil. Göz altlarıma yapışıyor resmen ve ben silmeye çalıştıkça yayılıyor. Dökülme yapmasaydı şayet benim bir numaralı maskaram olurdu.
Bunun da çeşitleri var¸ dışı mavimsi yazılı olanı kullanıyorum. İlk açtığımda çok doğal¸ belli bile değil diye düşünmüştüm ama 2. kullanışımdan itibaren çok sevdim. Kirpiklerim orta boy ve düz kıvrık arası. Tek tek ayırıp kıvırdı¸ tabii daha uzun da göründü böylece. Ben kirpik dibinde biriken yandan bakınca bütün kirpikler tek yerden çıkıyormuş gibi gözüken o maskara görüntüsünü çok sevmiyorum. bunda öyle bir sıkıntı yok¸ yine gür gösteriyor ama ayrı kirpikler oldukları belli. Tabii herkesin kirpik tipi ve uygulama şekli farklı¸ bunlar bendeki etkileri. Gün içinde akma gözlemlemedim. yağmurda falan kullanmadığım için ne kadar dayanıklı bilmiyorum ama zaten o günlerde tercihim suya dayanıklı maskaralar oluyor.
Kirpikleri tek tek ayırıyor topaklanma yapmıyor buraya kadar tamam ama çok gür ve uzun kirpiklerim olmadığı halde ve her gün rimel sürmediğim halde anlamsız bir zamanda bitti. Gel de deli olma. Bu rimelle tanışmama vesile olan Duygu Özaslan’a selam olsun.
merve özkaynak öve öve bahsedince satın aldığım bitince bir daha almadığım maskara. yok yok kötü olduğundan değil anladım ki ben tek tek ayırıp uzatan maskaralardan çok hacim verenleri seviyorum yakışmıyor gözüme sanki ne yapayım. kullandığım dönemde kirpiklerimde yapışma¸ dökülme¸ akma vs. yapmadı o yüzden başarılıydı ancak niyeyse kokusu biraz farklı geliyordu bana garip bir şekilde o.O o yüzden içim çok rahat değildi kullanırken açıkçası ve ne yazık bitmesine çok az kala kurudu belki de benim hatamdır. sıkı kapatın şu maskaraları aman ha. yine de fiyatına göre gayet başarılı bulduğum üründür.
Günlük olarak kullanılabilecek en güzel maskara. Uzun süre rocket volume kullandım fakat akma problemi ve zor çıkmasından dolayı yeni bir maskaraya geçiş yapmak istedim ve bingo! One by one tek tek ayırma ve kıvırma konusunda oldukça başarılı bence. Ben maskarada doğal görünüm sevdiğimden çok beğendim fakat takma kirpik etkisi arayanları tatmin etmeyecektir.
Bu güne kadar kullandoğım en iyi makara. Hem çok güzel uzatıyor hem de kıvırıyor. Benim gibi az ve düz kirpikli olanlara tavsiye ederim. Fiyatı da gayet uygun¸ 15 tl civarı. Yalnız fazla sürünce topaklanma ve dökülme yapabiliyor. Ama artık olsun o kadar 🙂
Geçenlerde bitirdiğim maskaram. Kirpiklerinizi tek tek ayırıyor¸ uzatıyor¸ iki kat uyguladığınızda da dolgunluk veriyor yalnız ben kat kat uygulama yaparken topaklanma ve kirpiklerin yapışması sorunlarıyla karşılaştım. Yapısı bütün maybelline rimeller gibi ilk başta çok ıslak¸ sonrasında kıvama geliyor. Şu an kullandığım (bkz: maybelline the falsies volume express black drama) rimelim daha dramatik (adı üstünde tabi) bakışlar elde etmemi sağlıyor¸ kirpiklerimi daha kıvrık gösteriyor. Belki daha sonra alabileceğim bir rimel olabilir¸ daha hayatımın rimeli dediğim bir ürün bulamadım çünkü.
fircasi sisko¸ dikenli gibi ve esnek. kirpiklerimi kavrayip tek tek ayiriyo. maskara surmeyi hic sevmeyen ben bunu cok begendim. tek sorunu pul pul yanaklarima dokulmesi. acilen fircayi temizleyip baska maskaraya sokmayi dusunuyorum. kismet.
daimi favorim olacak bir maskaradır kendisi. orta uzunlukta kirpiklerimi yeterince uzatıyor¸ çok güzel hacim veriyor ve hiç yapıştırmadan tek tek ayırıyor. gün içinde bende pek dökülmüyor ve kolay temizlenebiliyor. arada başka maskaralar deniyorum ama yine hep kendisine dönüyorum 🙂
öğrencilik dönemimde kullandığım maskara. fiyatına göre performansının oldukça iyi oluğunu düşünüyorum. çok az kirpiğe sahip olmama rağmen benim kirpiklerimi bile uzun ve dolgun göstermeyi başarmıştır.
kendi ailesi içinde biraz geride kalmış maskara. bir rocket veya lash sensetional asla değil. bir iki kez kullandıktan sonra nereye koydum hatırlamıyorum. demek ki etkisi olmasa da olur denicek cinsten.
efsane maskara. ben doğal duran kirpikleri sevdiğim için kullandığım maskaradan sonra temiz kirpik fırçasıyla üstünden geçiyordum. bu maskarayla buna ihtiyaç duymuyorum. cidden tek kelimeyle mükemmel. tek tek ayırıyor¸ kirpikleri birbirine yapıştırmıyor
bir cicişden öneriyle aldığım ve çok memnun kaldığım maskara. waterproof istemiyorsanız¸ ama sıcakta akmasın doğal bir şekilde hacim verip uzatsın istiyorsanız maskaranız budur.
Bu maskaradan benim gibi nefret eden az sanırım.Ne zaman sürsem kirpiklerim çok cılız duruyo.Ben dolu dolu belirgin kirpik sevdiğimden anlaşamamış olabilirim.
Yanlış hatırlamıyorsam merve özkaynak bu maskarayı epey seviyordu bir aralar. Ben de o zaman makyaja yeni heves sarmıştım ve hep kullandığım ve sevdiğim bir maskaram varken buna şans vereyim demiştim. Sadece tarayan ama bana göre onu bile çok beceremeyen bir maskara. Kirpiklerimi de kaldırmıyordu. Akma-bulaşma yapmadı ama yine de çok iyi anlaşamadım.
Oncelikle kirpik yapımdan bahsedeyim. Kirpilerim uzun cok kıvrık olamayan ve seyrek olamayan kirpikler. Bu maskara kirpileri tek tek kavriyormus hissi veriyor bana . bence hem dolgunluk hem kivrilik sağlayan bi maskara. Kirpileri cok guzel ayiriyo yapistirma topaklanma yapmiyo. Ama sadece hacim isteyenler icin yeterli olamayacaktir. Uzatmasi da basarili. Bence gunluk kullanim icin ideal .
kirpikleri gürleştirmeyen ama tek tek ayırıp biraz da uzatan bir maskara. günlük kullanım için ideal. severek kullanıyorum. bende dökme¸ akma vs. yapmıyor.
benim gibi kirpiklerinizin tek tek ayrılmasını ve topaklanmayıp taranmasını istiyorsanız çok seveceğiniz bir maskara. dolgunluk vermiyor ama bütün kirpiklere erişiyor ve yeterli bir uzunluk veriyor. dökülme ya da akma yapmadı. tüp bittikten sonra maskara fırçasını yıkayıp kenara koydum¸ tarama etkisini o kadar sevdim ki¸ başka bir maskara kirpiklerimi topak topak yapıştırırsa bu fırçayla tarıyorum.
Hayatımın maskarası kendisi. Kirpiklerimi tek tek ayırır¸ uzatır. Ayrıca tek kat uygulayınca doğal duruyor. Tek sorun hacim vermeye çalıştığınızda topaklanıp ayırdığı kirpikleri yapıştırması. Olsun her güzelin bir kusuru olur. Hacimi de vermeyiversin 🙂
(bkz: merve özkaynak) ‘ın hep tavsiye ettiği¸ alırsanız pişman olmayacağınız uygun fiyatlı maskara.Kirpikleri ayırır.Kirpikleri kıvırır.Akmaz¸ dökülmez.Kolay çıkar.Kirpikleri uzatır.Waterproof değildir. Hacim fazla vermez.Bitse tekrar alır mıyım? Kesinlikle! Bitti ve indirimde yakalamaya çalışıyorum. Zira Gratislerde artık göremiyorum bu maskarayı. Önceden 15 liraya almış olduğum için daha fazlasını vermek istemiyorum :d hayırfakirdeğilimöğrenciyimNot: Alt kirpiklerinize de sürerseniz¸ tebrikler! Artık bir çift örümcek göze sahipsiniz *~*
Şu ana kadar kullandığım maybelline maskaralar arasında yapıştırma sorunu en az olan hatta olmayan tek maskara bu sanırım fakat renk olarak çok siyah bir ifade vermiyor yazın cosmetica indiriminde 8.5 tl ye görünce fazla araştırmadan almıştım ahh ahh o zamanlar stoklasaydım şimdi 20 şer tl vermek zorunda kalmazdım 🙁
Sevdiğim ve çok memnun kaldığım maskaramdı.indirim gelsin de alayım diye beklerken aradım taradım yok biraz üzüldüm açıkcası uzatması verdiği hacim muazzamdı.
İlk maskaram. Dedeme aldırmıştım hatta :)) Çok severdim tabi o zamanlar çok makyajdan bakımdan anlamadığım için temizlemezdim kirpiklerimden -ne pis kızmışım- Çok güzel hacim veriyor kirpiklerime arada rocket alıyorum arada bunu çok bi farkları yok bana göre.
Maybellinin maskaralarını zaten genel olarak beğeniyorum fiyat performans açısından bana yetiyorlar.Bunu eski bi arkadaşımın önerisiyle ablama almıştım sert düz kirpiklerine baya iyi gelmişti verdiği hacim¸ kıvırma konusunda başarılı olduğunu söylüyordu ben onun yalancısıyım…
bu rimel kirpiklere mükemmel bir dolgunluk uzunluk vermiyor¸ ama her indirimde bir yedek alırım¸ köşede her zaman bir maybelline maskaram vardır ¸ fiyatına göre iyi ve çok yüksek performans beklememek lazım¸ ama bazı pahalı rimellerden de daha iyi o kadar da yabana atmayalım. kısacası verdiğiniz paraya asla pişman olmayacağınız¸ günlük kullanımda sizi tatmin edecek bi rimel.
dört tüp çok severek kullanıp başka maskaralara heves etmiştim. tam ben başka denizlere yelken açarken ufak ufak onu da piyasadan kaldırmışlar. bugün üç mağaza gezip göremeyince sordum ve acı haberi aldım. bu kadar Güzel kıvırıp ayıran akmayan dökülmeyen kolay temizlenen ve de ucuz maskara nerede bulacağım bilmiyorum¸ denemek istemiyorum açıkçası. lash sensational ın yarısı kadar değer verilse piyasada kalırdı yazıklar olsun. Ağlayarak önerileri bekliyorum.
Benim de en sevdiğim maskaralardan biriydi maskara kişisel bir tercih evet herkesin beklentisi farklı ama benim için şu aşırı övülen tüm maskaralardan daha iyiydi
Kirpikleri olduğundan daha uzun gösteren¸ kullandığım ilk maybelline maskaradır. Uzun zamandır raflarda denk gelmiyorum nedense hep yeni çıkan maskaralar oluyor. Acaba eski müdavimler mi topluyor one by one ları diye düşünmüyor değilim.
ilk maskaram¸ sanırım aynı anda ilk makyaj malzemem de olabilir 🙂 küçükken sürmeyi çok severdim¸ başka kıyaslayacak maskara da pek bilmediğimden benim için en güzel maskaraydı. şimdi pek hoşuma gitmiyor niyeyse¸ benim kirpiklerimi birbirine yapıştırıyor¸ normalde uzun olan kirpiklerimi de daha fazla uzatmıyor. 3 puan 🙂
En memnun kaldığım maybelline maskarasıydı. Tek tek ayırır¸ uzatır¸ biraz da hacim verirdi. Yeni ürünleri deneme merakım yüzünden bitince tekrar almamıştım çok pişmanım geri dön one by one…
Sanırım kullandığım en kötü maskara. Düz kirpiklerimi kıvırmadıgı gibi birbirine yapistirarak daha kötü bir görüntüye sahip olmasına neden oldu . Düz kirpikliler uzak durmalı .
Benim beğenmediğim bir maskara oldu. Plastik fırça kullanmaya alışkınım. Bu maskara bana çok ıslak ve fazla siyah geldi. Kirpiklerimi tek tek ayırmadı. Bunun sebebi muhtemelen fırçaya çok fazla ürün gelmesi. Kirpiklerim düz¸ ortadakileri biraz kaldırsa da dış köşedekilere hiçbir faydası olmadı. Fırçası çok tombik geldi. Bir de biraz ağırlık yapıyor gözümde ve dökülme de yapıyor. Biraz hacim verdi diyebilirim. Birçok seveni var¸ o yüzden üzdü. Yavaş yavaş piyasadan kalkıyor¸ denemek isterseniz ben dermoaczanemden aldım.
Bu girdiyi görünce hatırladım bu maskara benim ilk maskaramdı. Fırça yapısını çok seviyordum çünkü benim kirpiklerim kıl fırçayla pek anlaşamıyor o yüzden one by one’nın ucu daha ince olan plastik fırçası ilk maskaram için doğru bir tercih olmuştu sadece tek sorun dökülmesiydi benim açımdan
Benim en sevdiğim maskara¸ plastik fırçalı ve kirpikleri çok güzel dolgunlaştıran simsiyah bir maskara. Haftalardır hiçbir yerde göremedim¸ gittigidiyordan/n11den satışına baktığımda ambalajı değişikti. Acaba yeni ambalaj değişikliğine mi gitti yoksa çakmasımı bilemiyorum. Aramaya devam..
aylardır kendisini kullanıyorum kurumadı. hatta ve hatta kurumadığı gibi bir maskara nasıl hiç topaklanmaz hayretle izliyorum. daha önce 3-4 çeşidini daha denemiştim maybelline’nin onlardan da – falsies black drama olması lazım – mor dantelli olanı sevmiştim¸ ancak o bazen birbirine yapıştırıyordu kirpiklerimi. eğer siz de tek tek ayrılmış kirpiklerden hoşlanıyorsanız gerçekten tavsiye ederim¸ benim kirpiklerimin düşme sorunu olmasa aslında baya da uzatıyor kendisi. sadece çok volüm verdiğini söyleyemem ama ben de öyle parmağım gibi kapkalın duran kirpikleri sevmediğim için hoşuma bile gidiyor.
normalde maybelline rocket volum express maskara kullanıcısıyım. geçenlerde değişiklik yapıp one by one’ı aldım. kirpiklerim kısa ve gür. hacim konusunda pek başarılı değil ama kirpikleri tek tek güzel ayırıyor ve topaklanma yapmıyor. aldığımdan beri 2 kere kullanabildim ve akma yaptı bana göre sanırım tek olumsuz yanı da bu.
Fırçası tombul ve silikon olan maskara. Birde satın black versiyonu var kırmızı siyah korse var üzerinde dahada siyahlık vaatleri ben pek öyle birşey göremedim gerçi. Sürümünde ben pek hoşlanmadim gözüme çarpıyor çok tombul taragı güzel ve cok fazla ürün almadığı için sürekli surterek ürünü heba etmiyorsunuz. Denenmeli ama benim için ortalama
kirpikleriniz kendinden uzun ama volum sıkıntısı var ise bu maskara hayatınızın maskarası olabilir. tek kat uygulama yeterli miktarda başarılıdır. ama iki kat uygulama gerçekten takma kirpik etkisi yaratacaktır. hatta o kadar yoğun kirpikler elde ediyorum ki günlük kullanımda asla iki kat uygulama yapmıyorum.uygun fiyatlı maskaraların efendisidir benim için.
benim bir maskaradan beklentilerimi karşıladığı için sevdiğim maskara. kirpikleri tek tek ayırıyor ve yeterli derecede uzatıyor. ayrıca fırça yapısını da çok seviyorum.
geçtiğimiz bayram indiriminde deneme maksatlı alıp hayran kaldığım maskara. evet sırf övülüyor diye aldım ve övgülerini hak ettiğini deneyerek gördüm. sadece şununsöylemeliyim ki elimdeki benefit they real maskara bittiğinde asla tekrar almayacağım çünkü one by one ı keşfettim!!
bir kaç yıl önce kullandığım rimel. eğer kirpikleriniz uzun ve kıvrık değilse hiç bulaşmayın derim. çünkü sadece tek tek ayırıp boyuyor. Ne uzatma¸ ne dolgunluk¸ ne de kıvrıklık hiçbir konuda başarılı değil. fakat uzun kıvrık kirpikleriniz var ve doğal tek tek ayrılmış bir görüntü istiyorsanız bakabilirsiniz.
İndirim zamanı bütün diğer Maybelline maskaraları gibi 10-11 tl gibi bir fiyata gelen¸ bu fiyata alabileceğiniz en iyi maskaradır kendisi. Maybelline’in bütün maskaralarını alıp denedim¸ fırçasını en çok sevdiğim bu oldu. İlk kat kuruduktan sonra ikinci katı rahatça sürebiliyorum¸ kirpikleri güzel ayırıyor. Bazen iki maskara arka arkaya kullanırım ama bunu kullandığımda gerek duymuyorum. Sürmeden önce kirpik bazı kullanma ihtiyacı da duymuyorum. Tek başına çok güzel idare eden bir maskara. Son indirimlerde iki tane alıp attım zulaya. Hypnose Drama senelerdir 1.liği kimseye kaptırmıyordu¸ Grandiose geldi ve tahtı onunla paylaşıyor. bu ikisini bir kenara koyarsam¸ 3. 4. ve diğer sıralara çok rahat Loreal’in¸ Max Factor’un ve Maybelline’in maskaralarını koyabilirim. Fiyat performans ilişkisini göz önünde bulundurduğumuzda Maybelline diğerlerinin önüne geçer. Çok ucuza kaliteli maskara isteyenlere tek önerim Maybelline’nin maskaraları olur¸ hangisi diye sorarlarsa da hiç düşünmeden One by One derim.
kirpikleri tek tek ayırıyor ve akmıyor.
maybelline’in en güzel ambalaja sahip rimeli. içinde daha dar bir bölme olduğu için kolay kurumuyor¸ plastik fırçalı¸ güzel uzatıyor ve adı üstünde¸ tek tek yapıyor. fakat ben yine de ayırmasından ve uzatmasındansa dolgunluk veren kıl fırçalı rimelleri daha çok seviyorum.
En sevdiğim maybelline marka rimel. Dolgunluk veriyor tek tek ayırıyor ve yapıştırmıyor. Akma durumu da eh birazcık. Seviyorum seni tatlı pembe kız
maybelline’nin açık ara en güzel rimeli. hatta uygun fiyatlı en güzel rimel. hele ki uzun ama dolgun olmayan kirpiklerin en bi favorisi rimel. övgü faslından sonra¸ hayvan deneyleri meselelerinden dolayı kullanmak istemediğim maybelline markasına ait bir maskara olduğu için ne kadar memnun olsamda bir daha almayacağım ürün. bazen diyorum sadece bu rimeli alıyım onun harici hep cruelty free markalar alırım diye. yok vicdanım elvermiyor. yerine koyacak maskara arayışlarım hala devam etmekte. yardımcı olabilecek cicişlerden mesaj bekliyorum.
Çok sık rimel değiştirirdim¸ geçenlerde bi baktım ki bu benim vazgeçemediğim tek rimel olmuş¸ kolay ve hızlı uygulayabiliyorum firçası orta kalınlıkta olduğu için benim için kolay bulaşma yapmadı ama bu aralar volume Expres i denemeyi düşünmüyor değilim.edit ¸ Volume Express¸ one by one ı döver.
Çok çok beğendiğim bir maskara. Topaklanmayan¸siyahlık veren¸ dolgun gösteren bir ürün. Fiyatına göre çok çok iyi. Tek kötü yanı bende uzun saatlerden donra kuruyup göz altlarımda dökülmeler yaptı.
Ciddi anlamda çoğu high-end markanın rimeline taş çıkartacak cinsten. indirimde 11 tl gibi bir fiyata aldım ve cidden çok memnunum. bu arada benim kullandığım turuncu üstüne mavi desenli paketlemeye sahip¸ şimdilerde bi de bunun turuncu siyahı çıkmış daha siyah olduğunu vaadediyorlar fakat “yalan”.
Kirpiklerim topak topak olmasın¸ aynı zamanda gün içersinde hep kıvrık kalsın¸ dolgun gözüksün kirpiklerim diyosanız doğru rimel. Benim severek kullandığım için kirpikerim yoğun ve uzun¸ kısa ve seyrek kirpiklerde nasıl bi etki verir merak konusu.
son zamanlarda günlük olarak kullandığım maybelline maskara. bundan önce yine aynı markanın rocket volum maskarasını kullanıyordum. bu maskaranın rocket’e göre kirpiklerimi daha çok uzattığını düşünüyorum. hacim verme olarak bakarsak rocket volum tabii ki daha başarılı fakat fırçası daha sert bu da gözlerimin yanmasına neden oluyor. fırça yapısı nedeniyle alt kirpiklere sürmek zor evet¸ ama ben alt kirpiklerime sürmediğim için bir sorun yok.
Bloggerların çok övdüğü black drama’yı sürekli göz kapağıma bulaştırıp eeh yeter diye kenara atınca karşıma çıkıp hayatımın maskarası olmuştur. Gerçekten tek tek ayırıyor kirpikleri tombik fırçasıyla¸ ikinci katı sürdüğünüzde ise yoğun kirpikler elde ediyorsunuz. Herhangi bir akma problemi de yaşamadığım için severek kullanmaktayım efenim.
tek kat sürümde kirpiklerimi yapıştırmadan bir miktar uzatıp belirginleştirerek “ben buradayım!” diye bağırmadan görevini yapıyor orta uzunluktaki düz kirpiklerimde. İki kat sürümde kirpikleri birbirine yapıştırabiliyor ve belirgin bir şekilde uzatıyor ama küçük gözlerimde abartı durduğu için tercih etmiyorum. Maskarayı kullanamadığımdan mı bilmiyorum ama düz tabiatlı kirpiklerimi kıvırmaya yetmedi¸ o yüzden kirpik kıvırıcı kullandıktan sonra uyguluyorum.
kendisi ilk maskaramdır ve silikon fırça sevgim bu maskaradan doğar. On yıldır maskara sürerim fakat fırçası böyle tek tek ayıran¸ güzel ve komik fiyatlı (!) maskara bilmiyorum. İlk iş yeniden almalı çünkü ben maybelline’i loreal’den maskara konusunda daha başarılı buluyorum. Ama ah noluyorsa gidip yine loreal alıp çıkıyorum. 🙂
Kirpikleri tek tek ayıran¸ muhteşem fırçalı maskara. Uygun fiyatlı maskaralar arasında ilk üçtedir bence. Verdiği hacmi çok beğeniyorum. Topaklanma yapmaması da harika!
Artık bitmesine yakın maximum verimi aldığım maskara. İlk aldığımdan beri ya fırçası çok tombik ya çok ıslak hep göz kapağıma bulaşırdı¸ şimdi bitmek üzere ve iyice kurudu¸ bitmesin böyle kalsın diye gözünün içine bakıyorum Ben önce kirpik kıvırıcısı¸ sonra bir kat nyc skyrise lengthening maskara (çok güzel uzatıyor ama dolgunluk veya kıvrık tutma sıfır) üzerine de bunu bir kat uyguluyorum oldukça güzel oluyor.
İki kere bitirdiğim¸ kullandıktan sonra diğer maskaraları beğenmediğim ve kirpiklerime verdiği hacme hayran olduğum muhteşem maskara.Eğer hacim veren bir maskara aranıyorsa başkasına gerek olmayan şahaser. Fiyatı da gayet uygundur.
Kirpiklerim uzun değil ama sık ve birbirine bu kadar yakın olup bir de maskarayla ıslanınca ne yaparsam yapayım yapışıyorlar. Hele iki kat maskara sürme olayı benim için imkansız. Bunu çözebilen bir maskara bulamayacağım sanırım artık kabullendim.Ama bu ürün kullandığım diğer tüm maskaralardan daha başarılı oldu bu konuda. Yani yapıştırmıyor demeyeyim de az yapıştırıyor diyeyim¸ o da benden kaynaklı muhtemelen.
maybelline maskaralar arasında ve hatta kullandığım maskaralar arasında uzatan¸ tek tek ayıran ve hacim veren tek günlük maskaram. Silikon ve kirpiklerimi rahat kavrayabilen fırça şekline sahip. Tek katta değil ama 2. kat uygulamamda istediğim hacime kavuşuyorum. Gün içinde akma dökülme de yapmıyor. Daha ne isterim derken tek sorunuyla gün sonunda çıkartırken yaşıyorum. Yani kısaca sözlük benim için tek eksisi kirpiklerimden zor çıkması oldu.
kullanılabilecek en güzel uygun fiyatlı maskaralardandır. fırça yapısı ile kirpikleri yapıştırmadan hem ayrırır hem de uzatır yalnız benim tavsiyem ekstra siyah olandır gerçekten kirpiklere daha fazla bir siyahlık ve yoğunluk katıyor.ben birkaç kat uyguluyorum yine de topaklanma olmuyor son olarak tek eksiği kıvırmıyor onu da yine maybelline black drama maskarası ile birlikte kullanarak çözmüş oluyorum. maskara arayışında olan cicişler belki bir de bunu deneyebilirler.
Tek kat sürüldüğünde doğal ve tek tek ayrılmış kirpik görünümü veren¸ bolca sürüldüğünde ise güzel bir dolgunluk veren gayet sevdiğim maskaradır. Ancak hiç hiç kıvırmaz. Kıvırma gibi bir derdi olmayanlar için uygun fiyatlı güzel bir maskaradır.
benim kirpiklerim dümdüz¸ uzun¸ açık renkli ve seyrek. kirpik kıvırıcıyla bunu sürdüğümde baya dolgun oluyorlar. plastik fırçasına hayranım¸ tipi de çok tatlı¸ fiyatı da uygun¸ en sevdiğim maskaradır kendisi. tek eksisi kahverengini üretmiyorlar¸ umarım okurlar bu yazdıklarımı. lütfen kahverengisini üretin bu maskaranın.
sürdükten bir süre sonra siyah pütürcükler halinde dökülme yaptığı için sevmediğim maskara.
Yoğunluk konusunda çok da başarılı olamayan¸ ancak tek tek ayırma konusunda oldukça başarılı bulduğum maskara. Şöyle ki¸ maskarada önem verdiğiniz şey dolgunluk değil de tek tek ayırıp hafif bir etki vermesi ise kesinlikle denenmelidir. Bu nedenle de günlük makyajlar için çok daha kullanışlı olacaktır. Zira günlük makyajda bence bu tür bir sonuç çok daha hoş ve doğal oluyor. Zaten adından da anlaşılacağı gibi bir bir ayırıyor kirpiklerinizi.
rocket mascaranın yanından bile geçemeyecek olan ürün hacim konusunda çok başarısız buluyorum ayırma ve uzatma konusunda ortalama diyebilirim
performansı oldukça iyi olsa da tuhaf bir şekilde kirpiklerimi döktüğü için tekrar almayacağım maskara.
Yılbaşı indirimini bekliyordum maskara almak için ama ansızın bitti benimki. Fırçası million lashes’a benzediği için idareten alayım dedim ama sevdim. Kirpikleri ayırıyor¸ uzatıyor¸ yeterli bir dolgunluk veriyor. Siyahlığı da güzel. Yapısı daha iyi diyebilirim. L’oreal baya sıvı açılıyor malum. Sadece ilk kullandığımda 3-4 kirpiğim gitti ben anlamadım. Sonraki kullanmalarımda böyle bir sorun olmadı ama tedirginim açıkçası. Eğer bir daha aynı sorun olmazsa güzel bir alternatif olabilir million lashes’a.
fırça olarak beğendiğim¸ ancak ikinci katta kirpik uçlarımda topaklanma yaparak beni mutsuz eden maskara.
beni en çok etkileyen ve performansıyla şaşırtan maskara.
Bir zamanlar vazgeçilmezim olan maskara. Öğrenciyken başka maskara almazdım¸ de gidi günler. Yanlız sürerken hep göz kapağımın içini acıttığımı hatırlıyorum¸ ya fırçası çok sertti ya ben sürmeyi beceremiyordum.
asla vazgeçemediğim tek maskaram. Her makyajımda benim kısa kirpiklerimde başarıyla kendini gösteren ¸ hacim veren ve uzatan bir ürün. fiyatı bir öğrenci için 25 tl civarlarında olarak yaralamıştır ama olsun değer mi değer!
kesinlikle değiştirmeyeceğim¸ istediğim her şeyi yerine getiren maskara. isminden de anlaşılacağı gibi kirpikleri tek tek ayırıyor¸ uzatıyor. topaklanma veya dökülme sorunuyla karşılamadım hiç bugüne kadar. doğru uygulandığında eğer kirpikleriniz biraz uzunsa takma kirpik etkisi bile veriyor.
kendisiyle aşk nefret ilişkimiz var. artık eskisi kadar elim gitmese de dolgunluk veren bir rimelle birlikte kullanıyorum bazen. ama genel olarak eskisi kadar sevmiyorum çünkü kirpiklerimi cidden örümcek bacağı gibi yapıyor. bu görüntüyü sevenler kullanabilir.
çok ilginçtir ki¸ bu maskara sağ gözümün kirpiklerini topak topak yapıp sol gözümün kirpiklerini muhteşem bir şekilde tek tek ayırıyor. sol gözümdeki performansı muhteşem sonradan gelen edit : bu maskaranın bug’ını keşfettim cicişler¸ eğer kirpiklerinizi tarayarak sürerseniz birbirine yapıştırıyor. ben sağ elini kullanan bir insan olarak¸ maskarayı sağ kirpiklerime rahatlıkla tarayarak uğraşarak sürüyorum¸ sol tarafa ise tersime geldiği için çok uğraşmıyorum sonradan sonradan gözlemleyerek ve bir cicişnün dikkatimi bu konuya çekmesiyle fark ettim. eğer kirpikleri yapıştırmasından rahatsız olan varsa bir de taramadan sürmeyi denesin
ısrarla beğenmeye çalışıp beğenemediğim maskara. böyle bir topaklanma¸ kirpik yapıştırma görmedim. tek tek ayırmıyor aksine birleştiriyor kirpikleri. bi falsies değilsin one by one…
benim kısa ve düzensiz kirpiklerimi bile dolgunlaştıran ve uzunluk veren¸ uzun çabalar sonucu bulduğum maskara. bitmek üzere koşarak yenisini alacağım.
Kirpikleri güzel ayırıyor migros indiriminde çok uyguna almıştım 🙂
ilk rimelim. ortalama uzunlukta ama biraz gürce kirpiklerim var ve onları gerçekten güzelce ayırıp uzatıyor. hacim konusunda başarılı değil ama çok ihtiyaç duymuyorum zaten hala alırım.
Bu rimeli kullandığımda her seferinde “oha senin kirpiklerinde ne var öyle?!” diye tepkiler alıp beni şımartan ancak önceleri ya sürdüğüm eyeliner dökülüyordur ehe yok ya far şeyapmıştır diye kandırdım ama bugün kendisini tek uyguladım baya dökülüyor bu rimel ki benim ilk defa yaşadığım bir sorun dökülen rimel… yıkıldım bir miktar tabi çünkü gözlerimi kocaman yapıyordu mis gibi… peki şimdi ne olacak?
Her ne kadar dolgun¸ hacimli kirpikler sevsemde one by one da çok sevdiğim maskaralardan biri haline geldi. Benim kirpiklerim normal uzunlukta¸ normal¸ gürlükte ve kıvrık olmayan bir yapıya sahip. Tek tek ayırırken uzatıyor ve çok olmasada kıvırıyor diyebilirim. Yapay bir görüntüye sahip olmuyor kirpikler. Fiyatı da ben aldığımda öyle pahalı birşey değildi. Denemek isteyenlere tavsiye ederim.
Bugün ilk defa denediğim ve aynaya şaşkın şaşkın baktığım rimel.Benim kirpiklerim kısa değil ve gayet hacimli. Kirpik kıvırıcısıyla kıvırdığımdan biraz uzunluk versin bir de tek tek ayırsın diye almıştım. Tek katta bile kirpiklerimi öyle uzattı kı hayatımda ilk defa öyle dik ve uzun kirpik gördüm¸ takma kirpik gibi bir şey oldu. Ama hiç hoşuma gitmedi çünkü tek tek ayrık ve aşırı uzun görüntü büyük gözlerimle birleşince bir tuhaf oldu. Bitince tekrar alacağımı düşünmüyorum çünkü pek estetik bir görüntü oluşmadı.
Gratise tek gitme sebebim bunu almakti. Ünü malum. Eve gelir gelmez denedim. Tatatataaam aha takma kirpik:D tabi abarttim o kadar cok olmadi ama baya uzatti. Ben bi de bu sari kapli olan cat eyes kivrik fircaliyi kullaniyordum. Ondan sonra bunun fircasi asiri kalin geldi zorlandim surerken ama alisirim bence:D guzel¸ begendim tavsiye ediyorum
kısacık ve dümdüz kirpiklerimi uzatmasından dolayı sevdiğim orta halli maskara.Hacim vermiyor ama çok yapışma da yapmadığı için memnunum ben.Uzunluğuu yetiyor bana
kirpiği inanılmaz uzatan¸ tek tek ayıran ve doğal duran¸ hatta kirpik kıvırma aleti kullanmaya gerek kalmadan kirpiği kıvıran¸ dolayısıyla bir maskaradan beklenen her şeyi veren üründür. uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum umarım piyasadan kalkmaz.
Son 1 yıldır kullanmaktan vazgeçemediğim favori rimelim. Daha önce de yazıldığı gibi evet çok fazla hacim vermiyor ama zaten ben de çok fazla hacimden hoşlanmadığımdan bu benim için önemli değil hatta artı puan en sevdiğim özelliği ise gerçekten kirpikleri tek tek ayırması şahsen benim kirpik için güzellik anlayışım ayrık olması. Beğenmediğim tek özelliği çok ıslak olması. kullanırken sürekli göz kapağıma bulaşıyor ve bu gerçekten beni çok sinirlendiriyor. Bu problem dışında kendisiyle baya ciddi düşünüyoruz.
çok memnun kaldığım bi maskara oldu kendisi. günlük kullanım için çok uygun¸ fırçası da gerçekten tek tek ayırıyor¸ isminin hakkını veriyor yani 🙂 fiyatı da uygun. hiç topaklanma yapmıyor ve kıvırıyor kirpikleri. gün içinde dökülme de yapmıyor. tabii ki de takma kirpik etkisi verecek kadar uzatmıyor ama günlük kullanım için yeterli bi sonuç alabilirsiniz. 🙂
hiç makyaj yapmasam da kıvırıcı kullanmadan bunu iki dakika kirpiklerime sürüyorum¸ kısacık kirpiklerimi iki kat uzatıyor sanki. sürmesi de temizlemesi de rahat. sadece fırça ucunun esnek olmasından birazcık muzdaribim¸ göz kapağıma bulaştırıyorum ama kendi beceriksizliğimden de olabilir -.-
Kirpikleri tek tek ayırabilen güzel bir maskara.Daha çok günlük kullanıma uygun olduğunu düşünüyoruö çünkğ fazla bir hacim etkisi vermiyor ama oldukça siyah bir görüntü sağlıyor.Bende dökülme yapmadı fakat maybbelline rimmelerindeki yoğun alkol kokusundan oldukça rahatsızım ve çıkarırken hiç tam çıkmıyormuş gibi hissediyorum.Ayrıca bu çıkarma sonunda pamukta 1-2 tel kirpik gördüğümden beri soğudum kendisinden.İndirimle 15 lira civarına düşüyor normal fiyatı 21tl civarında.
indirimden 12.45’e aldığım üründür kendileri. kirpiklerimi tek tek ayırmasına karşılık iki dk içinde düşüyo kirpiklerim. gerçi ben ne sürsem yaramıyo gür ve karışık kirpiklerime ama one by one vaadi doğrudur cicişler
sevdiğim iki maskaradan biri. diğeri ise avon supershocklardan mavi olan. bunun fırçasıda plastik ve kirpikleri tek tek tarayarak ayıran cinsten ve benim en sevdiğim fırça tipi. kirpiklerim pek gür olmasada kıvrık ve orta uzunlukta olduğundan bunun verdiği etkiyi seviyorum kendi adıma çok doğal duruyor.
Annemin bugün “takma kirpik mi taktın sen?” sorusuna maruz kalınca alttan kıs kıs gülmeme sebep olan maskara. Tişikkirlir miybillini.*♡
Ilk denememle gelen yorumum:Rocket kadar uzatmiyorBlack drama kadar dolgunluk vermiyorBlack dramadaki kivriklik ve kirpik kaldirma etkisi yokPlastik fircasi acele edersen gozune batiyorTek tek ayrilmasi guzel de black dramadan sonra ciliz geldi gozume kirpiklerim malesef
Hacim isteyenler için uygun olmadığını düşündüğüm maskara. Kirpikleri birbirine yapıştırdığından dolayı da doğal durmuyor.
çok severim. tek tek uzatır. bulaşmaz. dökülmez. kolay çıkar.
şu an kullandığım maskara. günlük kullanım için yeterli buluyorum. tek tek ayırıp uzatıyor. söylendiği gibi dökülmeler dışında hiçbir problemi yok.
en sevdiğim ve yıllardır kullandığım neredeyse tek rimel. o kadar seviyorum ki geçen stoklarıma bi bakayım dedim açılmamış 3 paket varmış elimde yakında kozmetik açacağım bu gidişle. kirpikleri tek tek ayırıyor ve güzel hacim veriyor. diğer rimeller gibi seyrek ve fazlaca uzun kirpikler çıkmıyor ortaya normal uzunlukta ve dolgun duruyor altına da eyeliner sürdün mü tamamdır.
Başlarda çok beğendiğim¸ hatta kirpiklerimi şaha kaldıran bir maskara(ydı). Fakat birkaç kullanımdan sonra hiçbir etkisi olmamaya ve deli gibi dökülmeye başladı. İlk aldığımda da hafif dökülme oluyordu ama etkisinden çok memnun olduğum için görmezden geliyordum. Kısacası benim için bir hayal kırıklığı oldu. sanırım hiçbir zaman cansız ve kısa kirpiklerime uygun bir maskara bulamayacağım. Ayrıca high end olsun olmasın hepsi pütür pütür dökülüyor¸ gerçekten sinir bozucu.
Uzuuun zamandır kullandığım maskaram. Bana göre high-end olsun drugstore olsun hepsi aynı etkiyi veriyo gibi hissediyorum o yüzden çok para vermeyi sevmiyorum. Bundan da oldukça memnunum 2-3 katta gayet güzel dolgunluk veriyor ama hafif kaş altımda gölge yapıyo bir süre sonra. Yine de fiyat-performansı gayet iyi
bitirmek üzere olduğum ve bir daha almayı düşünmediğim maskaram çünkü tek yaptığı kırıkleri siyaha boyamak… ne uzatmada başarılı ne de kirpikleri ayırmada. kirpiklerim hali hazırda çok uzamaya ihtiyaç duymadığı için fiyatı uygun diye almıştım¸ günlük makyajımda çok abartılı kirpik sevmediğim için beklentimi ilk başta karşılamıştı ama zaman geçtikçe yapışkanlaştı ve kirpikleri ayırma vaadinden eser kalmadı yani eğer kirpikleriniz kısaysa kesinlikle önermem boşa almış olursunuz.
Kullanıp çok beğenen bi arkadaşa uyup aldım ancak onla kirpiklerimizin oldukça farklı olduğunu gözden kaçırdığım için aslında hakettim sanırım bunu kullanamayıp kenara atmayı.Şayet yoğun kirpikleriniz varsa¸ evet iyi bir maskara. Ancak benim gibi sarı ve zayıf kirpiklere sahipseniz sahip olduğunuz 30 tel kirpiği gruplar halinde birleştirip 5 kirpikli olmanızı sağlayacaktır. Aslında fırçasına bakınca tel tel ayırmayacak bi maskara olduğunu tahmin etmeniz zor değil bunu kullandığım dönem benim makyajda yeni olduğum bi dönem olduğu için farkedemedim sanırım. Yoğun kirpiklere sahip değilseniz asla önermiyorum.
gül gibi kokusu var bir maskara neden kokar ya son kullanma tarihi geçti sandım gerçekten çok rahatsız edici kullanmayı bıraktım o yüzden.
Kendisi kullandığım ilk rimeldi şimdi çok duygulandım… Şu aralar canım fena halde çekse de maybelline the falsies black drama dan vazgeçemiyorum. Yine de güzel uzatıyordu. Yapıştırıyor demişler ama kurudukça güzelleşen rimellerdendir bence.
muhteşem bir maskara. ancak fark ettim ki ben tombul fırçalı maskaraları kullanamıyorum. son zamanlarda maskarayı sabit tutup kirpiğimi kırparak maskara sürmeye başladım ve kesinlikle kirpikleri kirpik kıvırıcısından daha güzel kıvırıyor bu yöntem¸ ancak bu sefer de bu tombul arkadaş göz kapağıma rimel bulaştırıyor tamam kabul ediyorum ben de çok beceremiyorum rimel sürme işini ama ince fırçalı maskaralarda çok daha az bulaştığını farkettim.
Bayıldığım harika olan bir maskara¸ben siyahlığından falan çok fırçasına bayılıyorum. Kirpiklerimi tek tek ayıran¸topak topak olmayan muhteşem maybelline ürünüdür kendisi. Kirpiklerimi çok güzel uzatır benim için hacimde verir ve akma dökülme yapmaz.Fiyatıda oldukça uygundurki indirimlerde falan bulursam 3-4 tane stoklarım genelde.
Bence herkes maskara yorumlarken kirpik tipinden de bahsetmeli cunku buradaki guzel yorumlara bakarak aldim bu maskarayi ama benim ince ve asiri kisa kirpiklerimde hic bir ise yaramadi. Sadece boyadi ama o da belli belirsiz yani en ufak bir kaldirma ya da uzatma gozlemlemedim bu yuzden uzun¸ gur kirpikli bir arkadasima verdim ve kendisi cok memnun oldugunu soyledi:)
Kirpiklerim çok uzun değil ancak kıvrık. L’oreal million lashes yanında kirpiklerimdeki etkisi sönük oldu. Million lashes’da şahlanan kirpiklerim bu maskara ile eh işte kıvamına geldi. Bu da benim için günlük makyajda kullanılabilir demek. L’oreal million lashes’ın yanında sönük ancak diğer maybelline maskaraları yanında çok iyi olan ürün.
Kirpiklerinizi tek tek ayıran maskara. Çok övüldüğünü görüp almaya karar verdim lakin aman aman bi etkisi yok. Evet diğer çoğu maskara gibi topaklanma yapmıyor ama tek sıkıntısı pul pul dökülme yaşadım. Olsa da olur olmasa da olur türünden bir bakın derim.
Kızlar aklınıza uydum kirpiklerimi Beslesin diye içine iki damla yağ damlattım. Sonuç hüsran. Parça parça göz altıma aktı.
fırçasını sevdiğim ama içeriğini sevmediğim maskara. fırçasını başka maskaradan uygulayınca harika sonuç veriyor
benim için işte budur dediğim maskara 2 kat sürüyorum ne bir topaklama ne de akma yaptı sizinde kirpikleriniz kısa ve seyrekse beğeneceğinizi düşünüyorum.
en sevdiğim diyemesem de memnun kalmıştım. maskara konusunda fazla sıkıntım yok¸ kirpiklerim uzun¸ gür de sayılır. benim için en önemli şey ayırmasıydı¸ bunu diğer maskaralara göre daha güzel yaptı. hafifte dolgunluk verdi. beğendim ama olmazsa olmaz değil benim için 🙂
Kirpiklerimin uçları sarı olduğu için kısa duruyor ve seyrek diyebilirim. Yanlış kullandım sanırım¸ normalde vaadi tek tek ayırmak fırçası da buna göre tasarlanmış çoğu kişi memnun ama benim kirpiklerimi deli gibi birbirine yapıştırdı. Elimdekiler bittikten sonra tekrar şans vereceğim. Verdiği siyahlik yine de çok güzel.
kokusu buram buram kimyasal kokan rimel… oluşturduğu görüntü açısından aman aman bir güzelliği olduğunu söyleyemem… ayrıca gözde aşırı ağırlık yapıyor…uzunluk ve hacim istiyorsanız yeteri kadar güzel olduğunu düşünmüyorum… orta karar göz makyajı sevenler için uygun buluyorum puanlama yapacak olursam 10 üzerinde 5 ancak veririm… ama lash sensational ülkemizde satılmaya başlamışken bunu almaya ne gerek var ki
En favori maskaram bu cicişler¸ hem tek tek ayırıyor hemde bende çok güzel hacim veriyor ve uzatıyor tabi kenim kirpiklerim uzun ve kıvrık onuda göz önüne almak lazım.tanım: maybelline markasının maskarası
Ürün fırçası sayesinde kirpik köşelerine rahatça sürülüyor.Ancak inanılmaz bir şekilde kirpikleri yapıştırıyor.Bu yüzden kirli bir görünüme yol açıyor.Kesinlikle maybelline maskaralarının içinde en kötüsü diyebilirim.
Şu ara kullandığım maskara. Şu ana kadar 2 maskara kullandığım için kıyaslama yapacak kadar deneyimim yok ama bu maskaranın fırçasının uygulaması bana zormuş gibi geliyor. Uzatması fena değil ama hacim vermiyor. Bir daha almam¸ denenecek çok maskara var. ^^
bugün az kalsın kör olmama neden olan maskara. fırçası o kadar ama o kadar sert ki sürerken her seferinde nasıl beceriyorum onu da anlamıyorum ama gözüme batıyor¸ bildiğin gözüme sokuyorum her seferinde maskarayı ya¸ bunu yaşayan var mı?iyi özelliklerine gelecek olursam kirpikleri aşağı düşürmüyor¸ en azından benimkiler kendi kıvrık formunun bi tık üstüne ulaşıp o şekilde kalıyor bunun sayesinde. ayırması da güzel¸ hacmi de eh işte¸ akmıyor kokmuyor güzel bi maskara. bi de batmasa kjdaksd muhtemelen uzun bi sürekorkudan kullanamayacağım çünkü bu sabah bir hayli canım yandı ve ağzımı bozdum
Üstteki girdiye katıldığım maskara. Ben de genelde uykusuz olduğum sabahlarda gözüme sokuyorum. Hafif bir acıtıyor ama olsun diyorum. bence gerçekten adını hak ediyor ama sadece o kadar. Sadece tek tek ayırdığını söyleyebilirim. Çok hafif bir uzatma ve dolgunlaştırma işlevi de var fakat benim tercihim önce bir kat bu maskarayı uygulayıp arkasından kurumadan hemen rockett maskarayı uygulamak. O zaman en hacimli en uzun ve en ayrık kirpiklere ulaşıyorum
Düz ve kısa kirpiklerim için maskara arayışımda beni başarıya ulaştıran maskaradır kendisi¸ dolgunluk verip tek tek ayırmada başarılı¸ yalnız fırça fazla tombiş olduğundan sürerken zorlanıyorum¸ bulaşmalar oluyor¸ bunu da kulak temizleme çubukları ile temizleyip hallediyorum. indirimde 12 tl’ye aldığım¸ fiyatı çok uygun¸ performansı bana göre yüksek olan bir maskara. almanızı öneririm cicişler
benim de hemen hemen her kullanışımda tombik fırçasını gözüme soktuğum maskaradır. ayrıca bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama uygulamadan önce kirpiklerimi kıvırmama rağmen o kıvrıklığı yok ediyor. sadece biraz daha uzun kirpikler elde ediyorum ben bu maskarayla. tek tek ayırma olayını hakkıyla yapabildiğini düşünmüyorum¸ maybelline cat eyes hem tek tek ayırma hem de kıvrık tutma konusunda çok daha başarılıydı.
Maybellinenin çoğu mascarasını kullandım ve en memnun kaldığım çeşidi bu oldu.Tabi mascaralar kirpik türüne göre çok çeşitlilik gösterebiliyor fakat bana en iyi gelen bu oldu.Gün içinde dökülme yapmıyor sürerken topaklanmıyor.Yalnızca her mascarada olduğu gibi kullanırken içine hava pompalarsanız kuruyor ama onuda çözdürmek için birkaç damla hint yağı damlatırsanız çözünecektir.
Satin black’inin normalden farkı olmayan uygun fiyatlı maskaradır. Benim kısa ve düz kirpiklerimi çok güzel kıvırttı ve tek tek ayırdı. İndirimde 18 liraya almıştım formülü biraz ağır olup alkol koksa da çok güzel bir günlük rimel.
uzun kirpikli olanlar gözlük kullanmanın ne kadar zorlayıcı olduğunu bilirler. kirpikleriniz sürekli cama değer takılır gözünü rahatça açıp kapatamazsınız gözlük camı kirlenir durur. kirpiklerim uzun olduğu için bir de bu maskarayı uyguladıktan sonra güneş gözlüğü takamıyorum. bu yüzden yaz aylarına girmemizle birlikte sanırım elveda diyeceğim maskara.onun haricinde günlük olarak sık sık kullanıyorum. kirpikleri uzatması tek tek ayırması benim için avantajlı yönleri.
Çok güzel dolgunluk veriyor ama yapistiriyor sanki biraz. O takma kirpik etkisini yaratmiyor tabi ama kat kat surulmezse günlük olarak uygun bir maskara
Çok abartıldığını düşünüyorum harika bir maskara değil ama ayırması ve volüm vermesi dışında uzatması konusunda hiç iyi değil.uygulanmasını zor buluyorum.
hem hacim hem uzunluk veren hem de kirpikleri yapıştırmayan harika ötesi maskara. Favorimdir kendisi hatta o kadar favorimdir ki farklı maskaralar denemek bile gelmiyo içimden.
Şu an kullandığım maskara. Bence güzel yapısı filan. Bunu kullanırken kirpik dibinize oturup hafif sağ sol yaparak surmelisiniz. Benim kirpiklerim normal ve hafif kıvrık ben de epey iyi duruyor.
Kirpikleri ayırma ve uzatma konusunda başarılı bir maskara. Dökülme falan yapmıyor. Temizlerken zorluk çıkarmıyor. Sürerken tombik fırçası yüzünden zorlanılabilir.
yıllardır kullandığım canım maskaram. Maybelline maskaraları haricinde maskara kullanmadım da zaten. one by one¸ rocket volum express¸ lash sensational kullanıyorum. daima elimde üçü de olur dönüşümlü kullanırım lakin en sevdiğim one by one. kirpik dökmüyor¸ topaklanıp dökülmüyor¸ kolayca çıkıyor¸ dediği gibi tek tek ayırıp hacim de veriyor.
İlk kullandığımda keske daha önce kesfetseydim demiştim ama bende kirpik dökülmesi yaptı veya bu ara çok kıvırma makası kullandım belki de ondan oldu baska bi zamanda tekrar fırsat verip denemek isterim çünkü gerçekten topaklanma yapmaması ve siyahlığı çok hoşuma gitti
Adını bu kadar karşılayan başka bir ürün yoktur heralde. Gerçekten de teker teker ayırıyor kirpikleri. Tavsiyem bu maskarayı uyguladıktan sonra yine maybelline’in rocket maskarasıyla üstünden geçmeniz. Böylece tek tek ayrılmış¸ hacimli ve kıvrık kirpiklere çok kolaylıkla sahip olabilirsiniz.
Etkisine bayıldığım maskara. fakatttt kocaman kocaman bir fakat var ki… Alt kirpiklerime sürmememe rağmen Sürdükten yarım saat sonra dökülme yapıyor. Hem de öyle böyle değil. Göz altlarıma yapışıyor resmen ve ben silmeye çalıştıkça yayılıyor. Dökülme yapmasaydı şayet benim bir numaralı maskaram olurdu.
Bunun da çeşitleri var¸ dışı mavimsi yazılı olanı kullanıyorum. İlk açtığımda çok doğal¸ belli bile değil diye düşünmüştüm ama 2. kullanışımdan itibaren çok sevdim. Kirpiklerim orta boy ve düz kıvrık arası. Tek tek ayırıp kıvırdı¸ tabii daha uzun da göründü böylece. Ben kirpik dibinde biriken yandan bakınca bütün kirpikler tek yerden çıkıyormuş gibi gözüken o maskara görüntüsünü çok sevmiyorum. bunda öyle bir sıkıntı yok¸ yine gür gösteriyor ama ayrı kirpikler oldukları belli. Tabii herkesin kirpik tipi ve uygulama şekli farklı¸ bunlar bendeki etkileri. Gün içinde akma gözlemlemedim. yağmurda falan kullanmadığım için ne kadar dayanıklı bilmiyorum ama zaten o günlerde tercihim suya dayanıklı maskaralar oluyor.
Kirpikleri tek tek ayırıyor topaklanma yapmıyor buraya kadar tamam ama çok gür ve uzun kirpiklerim olmadığı halde ve her gün rimel sürmediğim halde anlamsız bir zamanda bitti. Gel de deli olma. Bu rimelle tanışmama vesile olan Duygu Özaslan’a selam olsun.
merve özkaynak öve öve bahsedince satın aldığım bitince bir daha almadığım maskara. yok yok kötü olduğundan değil anladım ki ben tek tek ayırıp uzatan maskaralardan çok hacim verenleri seviyorum yakışmıyor gözüme sanki ne yapayım. kullandığım dönemde kirpiklerimde yapışma¸ dökülme¸ akma vs. yapmadı o yüzden başarılıydı ancak niyeyse kokusu biraz farklı geliyordu bana garip bir şekilde o.O o yüzden içim çok rahat değildi kullanırken açıkçası ve ne yazık bitmesine çok az kala kurudu belki de benim hatamdır. sıkı kapatın şu maskaraları aman ha. yine de fiyatına göre gayet başarılı bulduğum üründür.
tek katta hiç bir şekilde volüm vermiyor ama çok güzel ayırıyor kirpikleri. günlük kullanım için ideal.
Günlük olarak kullanılabilecek en güzel maskara. Uzun süre rocket volume kullandım fakat akma problemi ve zor çıkmasından dolayı yeni bir maskaraya geçiş yapmak istedim ve bingo! One by one tek tek ayırma ve kıvırma konusunda oldukça başarılı bence. Ben maskarada doğal görünüm sevdiğimden çok beğendim fakat takma kirpik etkisi arayanları tatmin etmeyecektir.
Yaklaşık 2 haftadır kullandığım maskara.3. katta dolgunluğunu farkettiriyor¸ ama düz kirpiklere sahip olduğum için kıvırmadı kirpiklerimi.
Bu güne kadar kullandoğım en iyi makara. Hem çok güzel uzatıyor hem de kıvırıyor. Benim gibi az ve düz kirpikli olanlara tavsiye ederim. Fiyatı da gayet uygun¸ 15 tl civarı. Yalnız fazla sürünce topaklanma ve dökülme yapabiliyor. Ama artık olsun o kadar 🙂
Geçenlerde bitirdiğim maskaram. Kirpiklerinizi tek tek ayırıyor¸ uzatıyor¸ iki kat uyguladığınızda da dolgunluk veriyor yalnız ben kat kat uygulama yaparken topaklanma ve kirpiklerin yapışması sorunlarıyla karşılaştım. Yapısı bütün maybelline rimeller gibi ilk başta çok ıslak¸ sonrasında kıvama geliyor. Şu an kullandığım (bkz: maybelline the falsies volume express black drama) rimelim daha dramatik (adı üstünde tabi) bakışlar elde etmemi sağlıyor¸ kirpiklerimi daha kıvrık gösteriyor. Belki daha sonra alabileceğim bir rimel olabilir¸ daha hayatımın rimeli dediğim bir ürün bulamadım çünkü.
fircasi sisko¸ dikenli gibi ve esnek. kirpiklerimi kavrayip tek tek ayiriyo. maskara surmeyi hic sevmeyen ben bunu cok begendim. tek sorunu pul pul yanaklarima dokulmesi. acilen fircayi temizleyip baska maskaraya sokmayi dusunuyorum. kismet.
daimi favorim olacak bir maskaradır kendisi. orta uzunlukta kirpiklerimi yeterince uzatıyor¸ çok güzel hacim veriyor ve hiç yapıştırmadan tek tek ayırıyor. gün içinde bende pek dökülmüyor ve kolay temizlenebiliyor. arada başka maskaralar deniyorum ama yine hep kendisine dönüyorum 🙂
öğrencilik dönemimde kullandığım maskara. fiyatına göre performansının oldukça iyi oluğunu düşünüyorum. çok az kirpiğe sahip olmama rağmen benim kirpiklerimi bile uzun ve dolgun göstermeyi başarmıştır.
kendi ailesi içinde biraz geride kalmış maskara. bir rocket veya lash sensetional asla değil. bir iki kez kullandıktan sonra nereye koydum hatırlamıyorum. demek ki etkisi olmasa da olur denicek cinsten.
efsane maskara. ben doğal duran kirpikleri sevdiğim için kullandığım maskaradan sonra temiz kirpik fırçasıyla üstünden geçiyordum. bu maskarayla buna ihtiyaç duymuyorum. cidden tek kelimeyle mükemmel. tek tek ayırıyor¸ kirpikleri birbirine yapıştırmıyor
bir cicişden öneriyle aldığım ve çok memnun kaldığım maskara. waterproof istemiyorsanız¸ ama sıcakta akmasın doğal bir şekilde hacim verip uzatsın istiyorsanız maskaranız budur.
kısa düz ve seyrek kirpiklerime kullandığım maskaralar arasında en iyi performansı sağlayan maskara. kıvırıyor¸ uzatıyor ve hacim veriyor.
Bu maskaradan benim gibi nefret eden az sanırım.Ne zaman sürsem kirpiklerim çok cılız duruyo.Ben dolu dolu belirgin kirpik sevdiğimden anlaşamamış olabilirim.
Yanlış hatırlamıyorsam merve özkaynak bu maskarayı epey seviyordu bir aralar. Ben de o zaman makyaja yeni heves sarmıştım ve hep kullandığım ve sevdiğim bir maskaram varken buna şans vereyim demiştim. Sadece tarayan ama bana göre onu bile çok beceremeyen bir maskara. Kirpiklerimi de kaldırmıyordu. Akma-bulaşma yapmadı ama yine de çok iyi anlaşamadım.
Oncelikle kirpik yapımdan bahsedeyim. Kirpilerim uzun cok kıvrık olamayan ve seyrek olamayan kirpikler. Bu maskara kirpileri tek tek kavriyormus hissi veriyor bana . bence hem dolgunluk hem kivrilik sağlayan bi maskara. Kirpileri cok guzel ayiriyo yapistirma topaklanma yapmiyo. Ama sadece hacim isteyenler icin yeterli olamayacaktir. Uzatmasi da basarili. Bence gunluk kullanim icin ideal .
kirpikleri gürleştirmeyen ama tek tek ayırıp biraz da uzatan bir maskara. günlük kullanım için ideal. severek kullanıyorum. bende dökme¸ akma vs. yapmıyor.
benim gibi kirpiklerinizin tek tek ayrılmasını ve topaklanmayıp taranmasını istiyorsanız çok seveceğiniz bir maskara. dolgunluk vermiyor ama bütün kirpiklere erişiyor ve yeterli bir uzunluk veriyor. dökülme ya da akma yapmadı. tüp bittikten sonra maskara fırçasını yıkayıp kenara koydum¸ tarama etkisini o kadar sevdim ki¸ başka bir maskara kirpiklerimi topak topak yapıştırırsa bu fırçayla tarıyorum.
Yeni keşfettiğim¸çok beğendiğim ama beğendiğim için olsa gerek artık gelmeyecek olan maskara.
Şimdiye kadar kullandığım en doğal sonucu veren ve gerçekten bendeki etkisi tek tek ayırma olan maskara. Günlük makyajda elim hep buna gidiyor.
Hayatımın maskarası kendisi. Kirpiklerimi tek tek ayırır¸ uzatır. Ayrıca tek kat uygulayınca doğal duruyor. Tek sorun hacim vermeye çalıştığınızda topaklanıp ayırdığı kirpikleri yapıştırması. Olsun her güzelin bir kusuru olur. Hacimi de vermeyiversin 🙂
(bkz: merve özkaynak) ‘ın hep tavsiye ettiği¸ alırsanız pişman olmayacağınız uygun fiyatlı maskara.Kirpikleri ayırır.Kirpikleri kıvırır.Akmaz¸ dökülmez.Kolay çıkar.Kirpikleri uzatır.Waterproof değildir. Hacim fazla vermez.Bitse tekrar alır mıyım? Kesinlikle! Bitti ve indirimde yakalamaya çalışıyorum. Zira Gratislerde artık göremiyorum bu maskarayı. Önceden 15 liraya almış olduğum için daha fazlasını vermek istemiyorum :d hayırfakirdeğilimöğrenciyimNot: Alt kirpiklerinize de sürerseniz¸ tebrikler! Artık bir çift örümcek göze sahipsiniz *~*
Şu ana kadar kullandığım maybelline maskaralar arasında yapıştırma sorunu en az olan hatta olmayan tek maskara bu sanırım fakat renk olarak çok siyah bir ifade vermiyor yazın cosmetica indiriminde 8.5 tl ye görünce fazla araştırmadan almıştım ahh ahh o zamanlar stoklasaydım şimdi 20 şer tl vermek zorunda kalmazdım 🙁
Sevdiğim ve çok memnun kaldığım maskaramdı.indirim gelsin de alayım diye beklerken aradım taradım yok biraz üzüldüm açıkcası uzatması verdiği hacim muazzamdı.
İlk maskaram. Dedeme aldırmıştım hatta :)) Çok severdim tabi o zamanlar çok makyajdan bakımdan anlamadığım için temizlemezdim kirpiklerimden -ne pis kızmışım- Çok güzel hacim veriyor kirpiklerime arada rocket alıyorum arada bunu çok bi farkları yok bana göre.
Maybellinin maskaralarını zaten genel olarak beğeniyorum fiyat performans açısından bana yetiyorlar.Bunu eski bi arkadaşımın önerisiyle ablama almıştım sert düz kirpiklerine baya iyi gelmişti verdiği hacim¸ kıvırma konusunda başarılı olduğunu söylüyordu ben onun yalancısıyım…
bu rimel kirpiklere mükemmel bir dolgunluk uzunluk vermiyor¸ ama her indirimde bir yedek alırım¸ köşede her zaman bir maybelline maskaram vardır ¸ fiyatına göre iyi ve çok yüksek performans beklememek lazım¸ ama bazı pahalı rimellerden de daha iyi o kadar da yabana atmayalım. kısacası verdiğiniz paraya asla pişman olmayacağınız¸ günlük kullanımda sizi tatmin edecek bi rimel.
dört tüp çok severek kullanıp başka maskaralara heves etmiştim. tam ben başka denizlere yelken açarken ufak ufak onu da piyasadan kaldırmışlar. bugün üç mağaza gezip göremeyince sordum ve acı haberi aldım. bu kadar Güzel kıvırıp ayıran akmayan dökülmeyen kolay temizlenen ve de ucuz maskara nerede bulacağım bilmiyorum¸ denemek istemiyorum açıkçası. lash sensational ın yarısı kadar değer verilse piyasada kalırdı yazıklar olsun. Ağlayarak önerileri bekliyorum.
Elimdeki bitti bitecek¸ ben de çok üzülüyorum. Önceki entryleri okurken feci içlendim sevdiğim birini kaybetmişim gibi oldum…
Benim de en sevdiğim maskaralardan biriydi maskara kişisel bir tercih evet herkesin beklentisi farklı ama benim için şu aşırı övülen tüm maskaralardan daha iyiydi
Kirpikleri olduğundan daha uzun gösteren¸ kullandığım ilk maybelline maskaradır. Uzun zamandır raflarda denk gelmiyorum nedense hep yeni çıkan maskaralar oluyor. Acaba eski müdavimler mi topluyor one by one ları diye düşünmüyor değilim.
ilk maskaram¸ sanırım aynı anda ilk makyaj malzemem de olabilir 🙂 küçükken sürmeyi çok severdim¸ başka kıyaslayacak maskara da pek bilmediğimden benim için en güzel maskaraydı. şimdi pek hoşuma gitmiyor niyeyse¸ benim kirpiklerimi birbirine yapıştırıyor¸ normalde uzun olan kirpiklerimi de daha fazla uzatmıyor. 3 puan 🙂
En memnun kaldığım maybelline maskarasıydı. Tek tek ayırır¸ uzatır¸ biraz da hacim verirdi. Yeni ürünleri deneme merakım yüzünden bitince tekrar almamıştım çok pişmanım geri dön one by one…
Sanırım kullandığım en kötü maskara. Düz kirpiklerimi kıvırmadıgı gibi birbirine yapistirarak daha kötü bir görüntüye sahip olmasına neden oldu . Düz kirpikliler uzak durmalı .
Benim beğenmediğim bir maskara oldu. Plastik fırça kullanmaya alışkınım. Bu maskara bana çok ıslak ve fazla siyah geldi. Kirpiklerimi tek tek ayırmadı. Bunun sebebi muhtemelen fırçaya çok fazla ürün gelmesi. Kirpiklerim düz¸ ortadakileri biraz kaldırsa da dış köşedekilere hiçbir faydası olmadı. Fırçası çok tombik geldi. Bir de biraz ağırlık yapıyor gözümde ve dökülme de yapıyor. Biraz hacim verdi diyebilirim. Birçok seveni var¸ o yüzden üzdü. Yavaş yavaş piyasadan kalkıyor¸ denemek isterseniz ben dermoaczanemden aldım.
Bu girdiyi görünce hatırladım bu maskara benim ilk maskaramdı. Fırça yapısını çok seviyordum çünkü benim kirpiklerim kıl fırçayla pek anlaşamıyor o yüzden one by one’nın ucu daha ince olan plastik fırçası ilk maskaram için doğru bir tercih olmuştu sadece tek sorun dökülmesiydi benim açımdan
Benim en sevdiğim maskara¸ plastik fırçalı ve kirpikleri çok güzel dolgunlaştıran simsiyah bir maskara. Haftalardır hiçbir yerde göremedim¸ gittigidiyordan/n11den satışına baktığımda ambalajı değişikti. Acaba yeni ambalaj değişikliğine mi gitti yoksa çakmasımı bilemiyorum. Aramaya devam..