“L’oreal elseve üç mucizevi kil ağırlaştırmayan şampuan” için 60 yorum

  1. L’oreal elseve markasının yağlı ve yağlanmaya meyilli saçlar için çıkarmış olduğu serinin bence en başarılı ürünüdür.Şimdi şöyle¸ bana bu şampuan çok iyi geldi gerçekten tüm ihtiyaçlarımı karşıladı bir süre. Saç diplerim temiz saç uçlarım uçuş uçuş yumuşacık gezdim. Bir şampuandan tek beklentim dipleri temizleyip uçları nemli tutması şahsen.  Sonra ne olduysa¸ kepek oluştu. Bu kadar garipsememin sebebi pahalısından ucuzuna¸ sabunundan mecbur kaldığımda ve karıştırdığımda bir kaç kez duş jeli kullanmama rağmen saç derimde en ufak bir kepeklenme olmazdı. Anlayacağınız¸  bunca zaman tek hah işte istediğim görüntü bu diye sevindiğim şampuan da kepek yaptı. Kokusu da garipti zaten boşalttım lavaboya.

  2. Arindirma konusunda cok basarili lakin kasintidan helak oldum ilk kez bir sampuanda bu durumu yasadim. Uyuz gibi kasidim durdum…

  3. Bir şişe kullanıp bitirdim. ilk kullanımlarımda saçlarımı iyi temizlediğini düşündüm ama uzun sürmedi¸ yağlanmayı¸ ağırlaşmayı yavaşlatmadı¸ çok kötü değil ama tekrar almadım¸ almam muhtemelen. bu tip şampuanlarda korkulan hep saçı sertleştirme ve kurutma da olmadı. 

  4. iki adet daha stokladım çünkü çok seviyorum.Etkilerine gelecek olursak¸ yağlı saçlarımı ikinci günün sonuna kadar güzel götürüyor.Ağırlaştırmasa da çok hafif mi tartışılır. Saçlarım ince telli olduğu için hafif bir volume kazanıyor ki çok seviyorum.İndirimlerde uygun oluyor. Seviyorum seni canım şampuanım.

  5. Ben de bunun testerını kullanmıştım. Bayağı umutluydum aslında denemeden büyük boyunu da alacaktım ama diğer cicişler gibi aşırı aşırı kaşındırdı 1 saat duramadım hoop tekrar duşa saç uçlarını da bayağı saman gibi yaptı zaten.

  6. Ooooo bi saniye bi saniye¸ ben buraya öven bi girdi girmiştim fakaat işin bi de sonrası var.Şişenin ortalarına doğru saçlarımı daha çok yağlandırmaya başladı. Ve yazan diğer cicişlerden sonra farkettim ki kafamı deli gibi kaşındırıp kepek yapan şey de buymuş.

  7. .Kokusu cok güzel 😍 Ama saçımda kaşıntı değil de kepek yaptı benim de. Boyle güzel kokan sampuan biliyorsaniz ——> dm 

  8. Başta herşey güzeldi saçlarımı havalandırdı¸ yağlanmayı bir yarım gün kadar geciktirdi .Ama daha şişenin ortasına gelmeden saçım daha çabuk yağlanmaya başladı.Böyle kalıp gibi bir bölgede saçım kafama yapışmaya başladı. Ara verdim geri döndüm ama yine aynı şey .Almayın derim

  9. Allahım böyle bir şey olabilir mi? Banyodan saçım yağlı çıkıyorum. Yani içindeki yağlardan dolayı sanırım¸ yapısı gereği saçı ağırlaştırıyor. Hiç memnun kalmadığım birürün ne yazık ki..

  10. Blogger/vlogger beleşçi tayfanın deli gibi övdüğü dünyanın en tırt şampuanlarından birisi bu. Girdilerin hemen hemen hepsinde bahsedildiği üzere¸ aşırı kepeklenmeye yol açıyor ki ben normalde hiç kepek problemi yaşayan biri değilim. Normalde saçlarımın yapısı yağlı ama sabah yıkasam akşamına yağlanmaz ertesi günü akşama doğru yağlanır ve saçlarımı gün aşırı yıkamaya alıştırdım fakat bu şampuanı maskesiyle kullandığım günlerde saçlarım akşamına yağlanır duruma geliyordu. Tek tesellim fiyatının uygun olması. Çünkü buna verilen para direk çöpe  gidiyor 

  11. Yazılan çoğu şeyin aksine bende hiç kepeklenmeye yol açmayan şampuan. Kokusu çok güzeldi gıcır gıcır yapıyordu ve birkaç gün yağlanmasını önlüyordu. Beni saçım normalde çok yağlı değildir kuru hiç değildir tek sıkıntım elim sürekli saç diplerimde oynayıp kaşıyorum devamlı. Bu yüzden yağlanıyor benim saçım. Bu şampuan biraz iyi gelmişti ama sonraları bi daha almadım biteli baya oluyor. Gramajı azdı 400 ml miydi neydi 700lük versiyonu falan olsa tekrar alırım.

  12. ağırlaştıran şampuan. bir de elseve’in ürünlerini saçımdan arındıramıyorum resmen¸ bende mi problem bilemedim.

  13. Saclarim omuz hizamda¸ ince telli ve yagli. Yikadigimin ertesi aksami sönmeye ve hafiften yaglanmaya baslar. Bu serinin sampuanini uzun sure kullandim ve yaglanma hizina bir etkisi oldugunu gozlemlemedim.Az bir miktari bile bolca kopuruyor¸ saci gicir gicir yapmadan arindiriyor ve saclari yumusacik yapiyor. Fiyatinin uygun olmasi da urunun  tercih edilebilir yani.Kisacasi yaglanma suresi icin cok bir beklentiniz yoksa (benim hicbir sampuan icin boyle bir beklentim yok cunku zaten her gun dus aliyorum) hayalkirikligina ugratmayacak sampuandir.

  14. çok fazla övülmesi sebebiyle umutla almıştım. ama asla kutuyu bitiremedim. kepeklenmenin yanında daha banyodayken bile saçlarımı keçe gibi yaptı tarayamadım resmen. bir daha asla asla…

  15. L’oreal saç bakım ürünlerini yıllardan beri kullanırım¸ özellikle boyalı saçlar için olan şampuan ve saç kremi gerek fonksiyonel olarak gerek de hoş kokusundan dolayı seviyorum. Ancak gel gelelim mucizevi kil hedesine eğer benim gibi ne çok kuru ne çok yağlı bir saç tipiniz varsa kesinlikle önermiyorum. Aksine serinin adının nasıl ağırlaştırıp yağlandırırm olması gerek. Maalesef sınıfta kaldı!

  16.  cosmetica alışverişimden deneme boyu olarak gönderilmişti. İlk izlenimim çabucak yağlanan saçlarıma aradığım şampuanı buldum!..du..sonrasında birkaç defa daha denediğimde olduğundan daha kolay sönük saçlara sahiptim. Sonuç:hüsran:/                      Tanım:beni üzen şampuan.

  17. 1.Bende korkunç bi etki bıraktı¸ duştan çıktığımda saçlarım durulanmamış gibi dipleri yapış yapıştı. Ama ben buna şaşırmadım çünkü elseve in tüm şampuanları bende aynı etkiyi yaratıyor sebebini asla bilemiyorum. Bundan sonra kullanabileceğim son marka bile değil elseve 👎🏽

  18. Diğer elseve şampuanlardan hiç bi farkı yok hatta elsevin boyalı saçlar için olanıyla sac dökülmesi için olanının da arasında nerdeyse hiç bi farkı yok tam bir pazarlama taktiği yapiyolar.

  19. Saçlarım ince telli ve yağlı. Yıkadığım günü bile zor çıkarır öyle söyleyim. Çok şampuan kullandım hiçbiri ertesi güne kadar dayandırmadı. Bunu da deneyeyim en fazla ne olur dedim ve sonuç ba-yıl-dım¸aradığım şampuanı buldum. Saçlarımı çok güzel arındırdı 2. günde bile tertemizdi. Sadece kokusu beni rahatsız etti biraz. Alırım bundan sonra sürekli.

  20. her gün yıkadığım için hemen yağlanan saçlarımla +1 gün idare etmemi sağlayan ancak tepesi yapışık¸ dümdüz saçlarla bırakan şampuan. ne yapayım öyle hacimsiz saçı? bir daha almayacağım bir şampuan.

  21. Saçlarımda mucizeler yarattığını düşünüp argan yağını suçluyordum kepek ve kaşıntı için ki saçlarım hiç kepeklenmezdi. 3.kutuda anlıyorum ki bu şampuan saçlarımı mahvetmiş¸ teşekkürler sıradan market şampuanlarından farksız elseve

  22. İnce telli ve işlem görmüş saçlarım var. Ancak dipleri yağlı uçları baya kuru. Diplerin yağlanmasını kontrol altına aldı ancak uçları normalden çok daha fazla kuruttu haliyle. Boyasız saçlarda daha iyi etki gösterecektir eminim ancak ben bitiremeden birilerine verdim.

  23. Silikon içermemesi iyi¸ klasik market şampuanı¸ çok bir şey beklemeyin diyorum. Kokusu hakkaten güzel bu arada. Neden abartıldığını da anlayamıyorum. 

  24. Pantene aqua lighttan sonra yağlı saçlara iyi geldiğini vaat eden daha kötü bir şampuan olamaz diyordum ama bu oldu. Gerçekten yağlı saçlara göre değil. Hatta kuru saçlara göre diyebilirim. Yumuşatıyor evet ama hafifletmiyor aksine ağırlaştırıyor. Kremli gibi bir yapısı ve hissi var zaten.

  25. cosmetica’nın gönderdiği tester sayesinde tanıştığım ürün. ilk yıkama için çok memnun kaldım. saçlarım çok kirliydi ve bir süredir mecburiyetten dandik bir şampuanla yıkıyordum saçımı. artık ondan mıdır yoksa ürün gerçekten iyi midir bilinmez saçlarım harika oldu. ince telli oldukları için duştan sonra bile kafama yapışan saçlar bu sefer daha hacimli kurudu. yumuşaklığı da oldukça iyi¸ temizlenmiş hissi de öyle. yani üründe de var bi keramet diyorum. kullanmaya devam edeceğim. fikrim değişirse ekleme yaparım.

  26. ince telli ve yağlı saçlarıma en iyi gelen şampuan oldu. saçımın yağlanmasını geciktirdi ve saçlarımı kafama yapıştırmadı. bittiği için şuan başka şampuan kullanıyorum ama ilk fırsatta tekrardan satın alacağım. loreal’in şampuanınında hayatımın şampuanı olucağını asla tahmin edemezdim¸ cidden çok şaşırttı beni.

  27. cosmeticanın gönderdiği samplela denediğim şampuandır. benim saçıma iyi gelmedi. saçım ince telli¸ dalgalı¸ dönem dönem stressel olduğunu düşündüğüm kepek sorunu yaşayan¸ dipleri 2. günün sonunda yağlanan türden. benim için fazla kurutucu oldu sanırım¸ saçım kötü bir şekle girdi¸ diplerini de kuruttu. saçı akşama dayanmadan yağlanan cicişlerin seveceğini düşünüyorum. kokusu dokusu köpürmesi gayet normal.

  28. Denebunu kutusundan bir sürü tester çıktığında aşırı heyecanlıydım denemek için ama bütün heyecanım boşa çıktı. O kadar kuruttu ki saçlarımı kremi 20dk falan beklettim saçımda yine de yeteri kadar beslenmesi. kökleri banyonun ardından bakım yağı sürdüm heryerine. Saçlarım kuru yapıda bile değil üstelik¸ bu ürünü kullandığımda baya yağlıydı da ama yine de kupkuru yaptı herhalde saçını sıksan margarin düşecek kıvama gelen yağlı saçlarda iyi olur bu ürün. Bir daha da kullanmam ama aşırı yağlanma problemi olan arkadaşlara öneririm denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

  29. 1 aydır kullanmakta olduğum şampuan. ince telli¸ uzun ve gür¸ dibi yağlı¸ uçları kuru sayılabilecek saç tipine sahibim. 2. gün rahat edemediğim için her gün duş alırım ama bu şampuanla 2. gün de rahatsız olmadan saçlarımı kullanabiliyorum. kokusu hoş. saçlarımı arındırmıyormuş gibi hissetmem ve kuru saç uçlarımı biraz daha kurutması nedeniyle biterse tekrar almayı düşünmüyorum. hızlı yağlanan saçlara sahip olan ve şampuan arayışında olanlar deneyebilir. 

  30. Hiç bir naneye yaramayan şampuan. Saçım yağlı oooo içinde kil varmış kesin iyi gelir gibi bir düşünceniz varsa böyle bir düşünceniz olmasın:D saçı iğrenç yapıyor kafaya yapıştırıyor her saat daha da fazla yağlandırıyor. Sevmiyorum seni.

  31. Sadece saçı kuru olanlara tavsiye edebileceğim bir ürün. Çünkü Elseve in neredeyse her şampuanı saçları aşırı yağlandırıyor. Extra olarak kil şampuan normalde sert olan saçlarımı gayet yumuşattı diyebilirim. 

  32. dünyanın en yağlı saçına sahip bir insan olduğumdan piyasa denemediğim şampuan kalmamıştı açıkçası bunada şans vermek istedim. ve çok garip bir şekilde saçımı daha geç yağlandırdı sanki. ilk kez uygun fiyatlı böyle bir şampuanla karşılaştım ama bence denemeye değer. yıkadığımda ikinci gün daha az yağlı olduğunu gördüm hatta birde maskesi var ikisi beraber çok başarılı. ama tabikibi muzice beklemeyin yine bizim yağlı saçlar gün aşırı yıkanacak..

  33. belki on yildir l’oreal elseve yağlanma karşıtı arındırıcı şampuani kullaniyorum. elseve marka sampuanlar genellikle sacimla anlastigi icin bunu da denedim. basta pek bir sey anlamadim 4. ayin sonunda sacimin yaglanmadigini sasirarak goruyorum. kirleniyor ama daha once oldugu gibi yaglanip birbirine yapismiyor. bu acidan cok iyi. bereketli¸ guzel kopuruyor. fiyati uygun.yaglanma karsiti sampuan mi bu mu derseniz bence ilki cunku kokusu daha guzel ve yikandiktan hemen sonra saclar daha hafif oluyor. ama yaglanma sorununuz ciddiyse 3 mucisevi kil’i tavsiye ederim.not: elseve yaglanma karsiti sampuan piyasadan kalkmis. zaten zor bulunuyordu. ilk kez stok yapmadigima uzuldum.

  34. Saçlarımın dipleri yağlı¸ uçları kuru. Evet¸ klask bir “kıvırcık saç” sorunu diyebiliriz. Bu şampuan evet saçlarımın diplerindeki yağı çok güzel arındırdı ancak uçlarını inanılmaz kuruttu. Ardından krem veya maske uyguluyorum bu sefer de çok baygın oluyor. Bilemedim¸sevemedim..

  35. Bizde annemle severek kullanıyoruz onun saçı inçe tellidir benimki kalın telli yıkadıktan sonra saçlarım temiz uçuş uçuş geliyor. Bıraktığı ferah hissi ve yumuşaklığı seviyorum. Saç kremi kullanmadığım çok nadir olur bu şampuanda o zamanlarda kötü yapmıyor saçlarımı. Annemin zaten favorisi hacimli bırakıyor bizim saçlarımızı 

  36. Ben bunu indirimden 4 lira gibi bir fiyata aldım. 1-2 aydır kullanıyorum. saçlarım yağlı değil¸ normal. Ama bu şampuanı çok beğendim¸ saçlarımı hacimlendirdi ve yağlanmasını kesinlikle engelledi. Böyle arındırdı sanki saçlarımı. kafa derim hassas olmasına rağmen kepek vs gibi bir sorun yaşamadım. Olmazsa olmaz değil ama kesinlikle memnun kaldığım bir şampuan oldu. Biterse alabilirim o yüzden

  37. benim saçım normalde gür olmadığı için bana iyi gelmedi. sönük gösterdi. silikonsuz ürünler kabarık gür saçlarda daha iyi sonuç veriyormuş.

  38. Kalın orta tel arası¸ düz ve yağlı saçlara sahibim. Bu şampuan saçlarımı çok az daha geç yağlandırdı ve kepek yaptı. Bu yüzden bırakmıştım. İnce telli¸ kıvırcık¸ gür ve kuru saçlara sahip bi tanıdığıma verdim ve bayılmış. Saçlarının kabarmasını engellemiş. 

  39. Çabuk yağlanan ama uçları kuru olan saçlarım için görür görmez aldım kokusu harika saçlarımı yumuşacık yaptı ve yağlanmayı önlüyor cidden tek sıkıntı bundan önce kullandığım otacı sayesinde dökülmem biraz daha azdı ama bu şampuan da öyle bi olay yok dökülüyo saçlarım :/ yine de çok sevdim saçlarım bu şampuana alışıp aynı etkiyi alamayana kadar kullanmaya devam

  40. saçlarım yağlı ve bunu kullanıyorum.etkisi çok güzel. saçımın kokusu dışaradan geliyor ki insanlar devamlı adını soruyor.kremi de çok iyi saçları yumuşacık yapıyor.

  41. aynı anda cıkardıkları kil maskesiyle birlikte kullandıgım şampuan. bana yine hüsran bana yine hacimli temiz saçlara hasret… ince telli ve yaglı saclarım ıcın ne hacim ne yaglanmayı geciktirme¸ hiç bir işe yaramadı. maskesiz kullandıgımda da sonuc degismedi.bitsin diye kullanıyorum öyle. daha da almam.

  42. Henüz yeni kullanmaya başladığım şampuan. Kolay kolay her şampuanı beğenmem. Ama eğer yağlanmaya meyilli saçlarınız varsa gayet güzel bir ürün. Arındırıcı olduğunu düşünüyorum. İlk yıkama şampuanı olarak kullanıyorum. Bazen de önce maskesini kullanıp¸ sonra şampuanını kullanıyorum. Genel anlamda memnunun. Maskesi çok başarılı. Saçıma bakım yağı yaptığım zamanlar maskesini mutlaka kullanıyorum.

  43. Bir arkadaşımın önerisi ile alıp denediğim sonrasında ikinci kutumu da bitirmeye yakın olduğum su sıralar kullandigim saç şampuanım. Saçım ertesi gün yağlanırken¸ şampuanı kullandığından beri 2 gunu rahatlıkla cikartiyor.

  44. Şu an itibariyle eminim ki saçımın dökülmesine neden olan şey bu şampuan. Dönem dönem kullandım her defasında aynı sonuç saçlarım yumak yumak dökülüyor. Benim sacimda yaglanmayi geciktirdigi kesin ama an itibariyle kullanmayi birakiyorum bu dokulme nedeniyle. Acaba sac derisini kuruttugu icin mi bu kadar cok dokulmeye neden oluyor diye de dusunuyorum bi yandan. Kafamda deli sorular…

  45. Saçlarımda iyi kötü hiçbir değişim yaratmayan¸ üstelik kokusundan tiksinip yarıda bıraktığım şampuan. Alırken belki yıkama sırasında kokusu böyle ağır gelmez demiştim ama yanılmışım.

  46. ikinci gününde inanılmaz yağlanan saçlarımı yola getirmiş şampuandır. saçlarımı kışın iki günde bir yıkıyorum. hem yazın hergün yıkamanın verdiği alışkanlık¸ hem kışın ıslak saçla dolaşamadığımdan dolayı saçlarımı her duştan sonra kurutmam hem de yaza nazaran sıcak su ile duş almam sonucunda saçlarımın ikinci gününü yağdan göremez olmuştum. aman bu şampuana da bir şans vereyim ne kaybederim ki diyerek aldım ve kurtarıcım oldu gerçekten. yağlanma artık ikinci günün sonunda bile gözle görülür durumda değil. saç diplerimi kurutup kaşındırır ve saçlarımı döker diye korktum ama öyle bir etkiyle de karşılaşmadım. tek bir eksi yanı var saç uçlarını çok çok fazla karıştırıyor taramayı zorlaştırıyor. onun da çözümünü duşta saçlarımın uclarına çok azcık uyguladığım (bkz: pantene 3 minute miracle saç bakım kremi) ‘de buldum. yağlı saçlı cicişlerimin bir şans vermesini tavsiye ederim.

  47. Normalde saçlarım 3 günde bir yağlanır. Bu şampuanı kullanmaya başladığımda saçımı kuruttu daha doğrusu dipleri kurudu uzaması yavaşladı. Kuru yağlı tuhaf bi hal almıştı bitirmeyi bekledim işin açıkçası pek memnun kalmadım.Kokusu güzel saçlarımı açmama ekstra bir yardımı olmadı ince telli olduğu için.

  48. Gratiste şampuan kısmına göz atarken denemek için aldım. Saçlarım ince telli¸ hafif dalgalı ve sönük. Yıkadığımın ertesi günü yaglanmaya başlar. Bırakın yağlandırmayı geciktirmek saçlarımı aşırı ağırlaştırdı. Hiç memnun kalmadım¸ oda arkadaşıma da denemesini söyledim. Onun saçları kabarık¸ kuru ve normal telli bu sebeple aşırı sevdi. Yarısına kadar bile kullanmadım dolabın derinliklerinde duruyor.

  49. cicişlerin aksine benim saçımı çabuk yağlandırmış şampuandır.bir de benim aşırı gür saçlarım var.ama şampuan baya bir sönükleştirdi.aslında ben elseve serisini seviyorum ama siyah-pembe olanını.bu pek bana hitap etmedi.

  50. Merakımdan aldım. Dibi yağlanan uçları kuru saçlarımın baş tacı oldular kendileri. Kokusu çok hoş. Yumuşacık yapıyor. Kepek de yapabiliyor ama düzenli kullanımda azalır.

  51. Tüm saç tiplerinin seveceği fiyatı da uygun bir şampuan önerecek olsam ilk aklıma gelen bu olurdu sanırım. 2 farklı şampuanım hep olur. Arada saçı şaşırtmak için farklı farklı ürünler deniyorum ama Elseve son 6 aydır fix bittikçe alıyorum.

  52. Dört ay önce özdilekten indirimde iki tanesini on tlye almış olduğum şampuan ¸ stokçu olduğum için sıra yeni geldi. Yağlı ve ince telli saçlarım var. Normalde iki güne kalmadan sanki bir haftadır yıkamamış gibi olur. Ama bu şampuanla üç güne kadar uzatabiliyorum ve saçımı arındırdığını hissediyorum belki de kilin oluşturduğu algıdan¸ bilemedim. Ama tavsiye ederim

  53. Bunu zamanında adına kanıp almıştım ama maalesef saçlarımın yaglanmasını geciktirmedi¸hatta öncesinde elidor hindistan cevizi özlü olanı kullanıyordum ondan bile çok yağlandırmıstı.Hoş ben saçlarımın yaglanmasını giderecek şampuan bulamadım henüz¸belki de sorun bendedir

Siz ne düşünüyorsunuz?