sıradan renkli bir dudak nemlendiricisiyle de aynı sonucun alınabileceğini düşündüğüm¸ sadece şekli ve markası itibariyle ünlenecek olan ruj/gloss. bloggerlara gönderdikleri bedavalar sebebiyle birçok kişinin ürünü almaktan vazgeçeceğine de eminim.
lisa eldridge’in geçtiğimiz yıl çıktığı uzak doğu turunda nabzı iyi yokladığıın göstergedi bu küçük şirin şeyler. kendisi de bir süredir kore veya japon tarzı makyaj örnekleri göstermekte ve bilindiği gibi bu makyajlarda (özellikle korelilerinkinde) matlığa yer yok. tende sağlıklı bir parlama¸ yanakta hafifçecik bir pembelik¸ dudakta içlerde belirgin dış kısımlarda soluk bir renk geçişi yeterli. mat rujların ağır yapısındansa bu tr hafif ürünler hem daha genç gösteriyor hem de rahatsız etmiyor. dudaklarım soyuldu¸ ruj ürdüm kurudu derdi de yok üstelik. mat rujları da çok sevmeme rağmen balmdan hallice bu tür renkleniriciler¸ tintler benim yeni favorilerim. eğer 69 lira olmasaydı almayı da düşünürdüm. ama sanırım bunun yerine flormar’ın yeni çıakrdığı dudak ve yanak şeysini alacağım.
Dün itibariyle aldığım¸ kuruyup aşırı derecede çatlayan dudaklarımı nemli tutan bir gloss mu ruj mu artık her neysedir. Kabul ediyorum yine 15 dakikalık depresyonlarımdan birine girmiştim yoksa 69 lirayı verir miydim emin değilim¸ ama dibini göreceğime eminim¸ benim ihtiyacımı tam olarak karşılayan bir ürün. Muadilleri yakında çıkar diye düşünüyorum. Benim gibi problemli dudakları olanlara bir buhran anında almayı tavsiye ederim.
yaklaşık 3 hafta önce sephora’dan tavsiyelerine güvendiğim bir make up uzmanı önerisi ile aldığım dudak parlatıcısı. Benimki 300 numaralı¸ rengi hafif pembemsi bir renk¸ dudakta yapış yapış bir his bırakmıyor¸ sürümü kolay çantaya atıp çık şeklinde. ben rujların da hem altına hem üstüne uyguluyorum. Hafif ve keyifli bir kullanım sağlıyor.
Bloggerlara bu kadar ürün yollamak nedir ya. Bu firmaların salaklığı nolcak Allah aşkına. Abi blogger alışveriş yapmıyor biz yapıyoruz farkında mısın. Lancome un bu haliyle bedava paket paket göndermesi beni kriz soktu.. Bildiğin lip gloss hani bildiğin. Çok gereksiz bir fiyatı var kesinlikle bunun yerine gider mac ten hem işe yarayan hem bitmeyen bişey alırım. Saçmalık
70 lira parayı “dudaklara belli belirsiz tatlı bir renk veriyor” diye bir dudak ürününe vermem.hayır bloggerlar madem ürünü övecek bari başka bir şeyini övselermiş. “rengi belli olmuyor çık gizil ihihi” diye ürün mü önerilir yahu!
geçen gün şans eseri akasya etkinliğinde bulunduğum ¸ ruj veya lip gloss tan çok dudak yağı. bu sebepten dolayı kalıcılığı konusuna şüphe uyandıran 70 liralık dudak ürünü
berry in love ve berry in tale renklerini denedim. evet pigmentasyon çok düşük ama bunun rengine göre değiştiğini de anlamış oldum. berry in love rengi bellir belirsiz bir renk verirken¸ berry in tale dudaklarımı nar çiçeğine çevirdi. ben beğendim ama 69 tl verecek kadar beğenmedim 🙂 şuan elimde sleek pout polish var ve ben çok çok benzer buldum bu iki ürünü¸ tek far pout polish biraz daha yoğun ve karışmış durumda yani sallamaya gerek yok. ama dudakta verdiği his olsun¸ doğal duruşu olsun¸ dudağı beslemesi olsun ben birebir aynı buldum. üstelik sleek marka olan üçte bir fiyata satılıyor.
İlk çıktığı hafta Debenhams indirimiyle 55 tl’ye aldığım dudak yağ ve pigment karışımı. Wondermelon isimli ürününü keyifle kullanıyorum. Her mevsim kullanacağıma emin olduğum süper bir ürün. Tavsiye ediyorum. Mükemmel kokması da cabası.
Bugün itibariyle freedom of peach isimli bir adedine sahibim. Yapısı çok rahat¸ asla glosslardaki o yapışkan his yok. Çok parlak ve benim için yeterli bir renk veriyor. Freedom of peach ne turuncumsu bir şeftalı ne pembe¸tam arası. Nars orgasm’a benzettim o açıdan rengini.Parasına değer mi bilemiyorum ama yapış yapış olmaması ve meyveli olmasına rağmen baskın bir tadı ve kokusu olmaması benim için tercih sebebi oldu.
Yazımı kurtaran ürün. Dudaklarım bu yaz hiç kurumadı sayesinde. Aslında böyle parlak lip gloss tarzında şeylerden hoşlanmasam da beni ters köşe yapan bi ürün. Çünkü sürdüğümde yapış yapış bi his yaratmadı ve parlaklığı rahatsız etmedi aksine çok severek kullandım. 2 rengini kullanıyorum boom meringue ve vanilla pop. Kokuları da mis gibi. Boom meringue yaz günlerimin favorisiiydiii
yeni nesil lipgloss.90’ların sonundan geçtiğimiz 4-5 yıla kadar hüküm süren lipgloss modasında juicy tube önemli bir konuma sahipti. her genç kızımız sezercik’e nispet yaparcasına taze fasulye yiyen perihan savaş gibiydi bir dönem. her rüzgarda saçlarımız yağlı dudaklarımıza yapışırdı. juicy shaker ise juicy tube’a kıyasla çok daha hafif ve renksiz bir ürün. şişesi¸ tadı ve kokusu albenili. birkaç kez denemişliğim var ancak fiyat/performans olarak değerlendirince bende alma isteği yaratmıyor.
Trendyol’da 57.90’dı fiyatı ve 20 lirada indirim çekim olunca¸ 37.90’a sahip oldugum lipgloss. İlk çıktığından beri çok istiyordum ama lipgloss’a 65 70 lira vermek içime sinmemişti. 2 gündür kullanıyorum ve açıkcası epey beğendim. Son zamanlarda iyice gloss seven biri oldum¸ bu ürün de dudakta yapışık his bırakmayan ve asla ağırlık yapmayan bir ürünmüş. Dudağımda olduğunu bile unutuyorum. Dışardan bakılan görüntü olarak 5 liralık gloss’tan hiç bir farkı yok tabi. Hatta bugun makyaj çantamda essence’in xxl lip glossu vardı¸ daha net görmek ve kıyaslayabilmek için ikisini de bir kaç saat arayla uyguladım. Essence yapış yapış ve ağırken¸ juicy shaker hafif çok doğal bi görüntü veriyor. Yine de normal bi gloss’un yaklaşık 7 8 katı para vermek ne kadar mantıklı bilemedim. İndirimli başka fırsatlar yakalarsam hemen alırım ama 70 lira minicik bir gloss’a mı? Kesinlikle hayır.
Bende de mavisi var¸ çok güzel. sürdükten sonra biraz ağırlık yapıyor bence¸ varlığını hissediyorum ama işe yarıyormuş¸ besliyormuş gibi geliyor. kullanımı da çok zevkli¸ eğlenceli¸ bana kendimi iyi hissettiriyor. daha ne olsun. bi renk daha istiyorum aslında ve not: çok kalın sürülmedikçe mavi yapmıyor.
Ben gecen yilbasi indiriminden lancome un sitesinden aldim. Melli melon rengi mevcut ben de. Cok tatli bir pembe ben dudak yoldugum icin aldim ozellikle kendini hissettirsin ve bakim yapsin diye aldim. Acayip memnunum kesinlikle bittikce yenisi alinacaklar listeme girdi. Not: icindeki pigment garip bir sekilde dagilmiyor ve elinizi optugunuzde renk transfer olmuyor ama tabiki yag transfer oluyor.
ben genelde dudaklarda yağlı görüntü yaratan ürünleri sevmem. o yüzden lip gloss kullanamıyorum¸ yapış yapış geliyor. çocukken yağlı makarna yemişsindir de dudaklarında izi kalır ya o görüntüyü hatırlatır bana bu tip dudak ürünleri ama ne akla hizmetse bunun berry in love (283 no) rengini aldım bir şekilde. baya da oldu aslında. dudakta bıraktığı hissiyatı sevdim güzel nemlendiriyor. ama iyice dudağa yedirmekte fayda var yağlı yağlı görünmesini sevmiyorsanız. tadı ve kokusu da öksürük şurubunu anımsatıyor. ya da onun gibi bir şey. dişleri beyaz gösterdiği için mavisini de alıp deneyebilirim.
geçen sene almayı çok istemiştim. hem görünüşüne hem de renklerine vurulmuştum. bi boyner mağazasında bakarken lancome standındaki hanımefendi çok hafif bi renk verdiğini ama lip glosslar kadar bile kalıcı olmadığını söyleyince vazgeçtim. şimdi fotoğrafını görünce yine bi acabaa demedim değil hani 🙂
aslında lipglosstan çok biraz lip butter havası var çünkü o lipgloss yapışkanlığı yok¸ azıcık renk verip dudağı besleyip parlaklık vermeye yarıyor. Bendeki rengi apri-cute¸ dışarıdan turuncumsu dursa da dudağımla bütünleşiyor. hafif renk vermek istediğim zamanlarda dudak kalemiyle dudağımı boyayıp üstüne bunu sürüyorum o zaman bknz gossip girl blair bu arada fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.
wonder melon (no 352) ve berry in love (no 283) renklerine sahip olduğum çift fazlı dudak kokteyli. bu ürünü nasıl tanımlasam bilemedim¸ sanırım renkli dudak nemlendiricisi desem çok yanlış olmaz. içeriğinde dudaklara bakım yapan çeşitli yağlar bulunuyor¸ sürüldüğünde dudaklar gerçekten sulu sulu görünüyor. sürdükten kısa süre sonra o yağlı görüntü gidiyor ve hafif bir renk kalıyor¸ ben sürdüğümü bile unutuyorum bazen hiç ağırlık yapmıyor. renklendirmesi de nemlendirmesi de çok iyi değil¸ kullanması gerçekten çok zevkli ama fiyatını hak etmiyor.
Bende de berry in love rengi var. kaç kat sürsem de hafif renklendiriyor sadece tek iyi özelliği denildiği gibi dudakları yapış yapış yapmadan o tatlı ıslak görünümü vermesi ama bunun için o kadar para verilir mi bence verilmez.
hani şu dizilerde gördüğümüz hafif parlak ruj var ama kendi dudağı gibi duran görüntüyü bence bu ürünle veriyorlar. parlak olduğu için dudakları kesinlikle dolgun gösteriyor ama yapış¸ yapış görüntüden uzak doğal bi parlaklık ve renk. özellikle cherry sypmhony rengi tam da o dedim doğal dudak görüntüsünü veriyor ayrıca sildikten sonra dudakları yumuşacık yapıyor normal rujlar gibi kesinlikle kurutmuyor bu yüzden severek kullanıyorum
Boyner’in bir kampanyası ile çanta dolusu Lancome ürünü almamla tanıştığım ürün. Valla evde boş boş otururken bile bir renk olsun diye sürüyorum. Dudağımda duruşunu seviyorum¸ yapısı gloss gibi ama yapış yapış değil. Mango kokulu olanı kullandım¸ tam çantaya alıp çıkmalık. Ama bir daha satın almam sanırım¸ daha uygun fiyatlı ürünlere şans veririm.
bende berry in love rengi var. sevdiğim bir ürün. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bunu allık olarak da kullanılıyorum¸ çok canlı ve sağlıklı gösteriyor.
sıradan renkli bir dudak nemlendiricisiyle de aynı sonucun alınabileceğini düşündüğüm¸ sadece şekli ve markası itibariyle ünlenecek olan ruj/gloss. bloggerlara gönderdikleri bedavalar sebebiyle birçok kişinin ürünü almaktan vazgeçeceğine de eminim.
lisa eldridge’in geçtiğimiz yıl çıktığı uzak doğu turunda nabzı iyi yokladığıın göstergedi bu küçük şirin şeyler. kendisi de bir süredir kore veya japon tarzı makyaj örnekleri göstermekte ve bilindiği gibi bu makyajlarda (özellikle korelilerinkinde) matlığa yer yok. tende sağlıklı bir parlama¸ yanakta hafifçecik bir pembelik¸ dudakta içlerde belirgin dış kısımlarda soluk bir renk geçişi yeterli. mat rujların ağır yapısındansa bu tr hafif ürünler hem daha genç gösteriyor hem de rahatsız etmiyor. dudaklarım soyuldu¸ ruj ürdüm kurudu derdi de yok üstelik. mat rujları da çok sevmeme rağmen balmdan hallice bu tür renkleniriciler¸ tintler benim yeni favorilerim. eğer 69 lira olmasaydı almayı da düşünürdüm. ama sanırım bunun yerine flormar’ın yeni çıakrdığı dudak ve yanak şeysini alacağım.
Dün itibariyle aldığım¸ kuruyup aşırı derecede çatlayan dudaklarımı nemli tutan bir gloss mu ruj mu artık her neysedir. Kabul ediyorum yine 15 dakikalık depresyonlarımdan birine girmiştim yoksa 69 lirayı verir miydim emin değilim¸ ama dibini göreceğime eminim¸ benim ihtiyacımı tam olarak karşılayan bir ürün. Muadilleri yakında çıkar diye düşünüyorum. Benim gibi problemli dudakları olanlara bir buhran anında almayı tavsiye ederim.
yaklaşık 3 hafta önce sephora’dan tavsiyelerine güvendiğim bir make up uzmanı önerisi ile aldığım dudak parlatıcısı. Benimki 300 numaralı¸ rengi hafif pembemsi bir renk¸ dudakta yapış yapış bir his bırakmıyor¸ sürümü kolay çantaya atıp çık şeklinde. ben rujların da hem altına hem üstüne uyguluyorum. Hafif ve keyifli bir kullanım sağlıyor.
Bloggerlara bu kadar ürün yollamak nedir ya. Bu firmaların salaklığı nolcak Allah aşkına. Abi blogger alışveriş yapmıyor biz yapıyoruz farkında mısın. Lancome un bu haliyle bedava paket paket göndermesi beni kriz soktu.. Bildiğin lip gloss hani bildiğin. Çok gereksiz bir fiyatı var kesinlikle bunun yerine gider mac ten hem işe yarayan hem bitmeyen bişey alırım. Saçmalık
70 lira parayı “dudaklara belli belirsiz tatlı bir renk veriyor” diye bir dudak ürününe vermem.hayır bloggerlar madem ürünü övecek bari başka bir şeyini övselermiş. “rengi belli olmuyor çık gizil ihihi” diye ürün mü önerilir yahu!
geçen gün şans eseri akasya etkinliğinde bulunduğum ¸ ruj veya lip gloss tan çok dudak yağı. bu sebepten dolayı kalıcılığı konusuna şüphe uyandıran 70 liralık dudak ürünü
berry in love ve berry in tale renklerini denedim. evet pigmentasyon çok düşük ama bunun rengine göre değiştiğini de anlamış oldum. berry in love rengi bellir belirsiz bir renk verirken¸ berry in tale dudaklarımı nar çiçeğine çevirdi. ben beğendim ama 69 tl verecek kadar beğenmedim 🙂 şuan elimde sleek pout polish var ve ben çok çok benzer buldum bu iki ürünü¸ tek far pout polish biraz daha yoğun ve karışmış durumda yani sallamaya gerek yok. ama dudakta verdiği his olsun¸ doğal duruşu olsun¸ dudağı beslemesi olsun ben birebir aynı buldum. üstelik sleek marka olan üçte bir fiyata satılıyor.
İlk çıktığı hafta Debenhams indirimiyle 55 tl’ye aldığım dudak yağ ve pigment karışımı. Wondermelon isimli ürününü keyifle kullanıyorum. Her mevsim kullanacağıma emin olduğum süper bir ürün. Tavsiye ediyorum. Mükemmel kokması da cabası.
Bugün itibariyle freedom of peach isimli bir adedine sahibim. Yapısı çok rahat¸ asla glosslardaki o yapışkan his yok. Çok parlak ve benim için yeterli bir renk veriyor. Freedom of peach ne turuncumsu bir şeftalı ne pembe¸tam arası. Nars orgasm’a benzettim o açıdan rengini.Parasına değer mi bilemiyorum ama yapış yapış olmaması ve meyveli olmasına rağmen baskın bir tadı ve kokusu olmaması benim için tercih sebebi oldu.
kozmela’da 54¸40tl’ye düşmüş¸ burdan duyurayım.
Almakla almamak arasındayım. Bir yandan gramaj/fiyat olarak değer mi desem de bir yandan çoğu kişi methettiği için alabilirim diyorum
Yazımı kurtaran ürün. Dudaklarım bu yaz hiç kurumadı sayesinde. Aslında böyle parlak lip gloss tarzında şeylerden hoşlanmasam da beni ters köşe yapan bi ürün. Çünkü sürdüğümde yapış yapış bi his yaratmadı ve parlaklığı rahatsız etmedi aksine çok severek kullandım. 2 rengini kullanıyorum boom meringue ve vanilla pop. Kokuları da mis gibi. Boom meringue yaz günlerimin favorisiiydiii
yeni nesil lipgloss.90’ların sonundan geçtiğimiz 4-5 yıla kadar hüküm süren lipgloss modasında juicy tube önemli bir konuma sahipti. her genç kızımız sezercik’e nispet yaparcasına taze fasulye yiyen perihan savaş gibiydi bir dönem. her rüzgarda saçlarımız yağlı dudaklarımıza yapışırdı. juicy shaker ise juicy tube’a kıyasla çok daha hafif ve renksiz bir ürün. şişesi¸ tadı ve kokusu albenili. birkaç kez denemişliğim var ancak fiyat/performans olarak değerlendirince bende alma isteği yaratmıyor.
Trendyol’da 57.90’dı fiyatı ve 20 lirada indirim çekim olunca¸ 37.90’a sahip oldugum lipgloss. İlk çıktığından beri çok istiyordum ama lipgloss’a 65 70 lira vermek içime sinmemişti. 2 gündür kullanıyorum ve açıkcası epey beğendim. Son zamanlarda iyice gloss seven biri oldum¸ bu ürün de dudakta yapışık his bırakmayan ve asla ağırlık yapmayan bir ürünmüş. Dudağımda olduğunu bile unutuyorum. Dışardan bakılan görüntü olarak 5 liralık gloss’tan hiç bir farkı yok tabi. Hatta bugun makyaj çantamda essence’in xxl lip glossu vardı¸ daha net görmek ve kıyaslayabilmek için ikisini de bir kaç saat arayla uyguladım. Essence yapış yapış ve ağırken¸ juicy shaker hafif çok doğal bi görüntü veriyor. Yine de normal bi gloss’un yaklaşık 7 8 katı para vermek ne kadar mantıklı bilemedim. İndirimli başka fırsatlar yakalarsam hemen alırım ama 70 lira minicik bir gloss’a mı? Kesinlikle hayır.
Bende de mavisi var¸ çok güzel. sürdükten sonra biraz ağırlık yapıyor bence¸ varlığını hissediyorum ama işe yarıyormuş¸ besliyormuş gibi geliyor. kullanımı da çok zevkli¸ eğlenceli¸ bana kendimi iyi hissettiriyor. daha ne olsun. bi renk daha istiyorum aslında ve not: çok kalın sürülmedikçe mavi yapmıyor.
Ben gecen yilbasi indiriminden lancome un sitesinden aldim. Melli melon rengi mevcut ben de. Cok tatli bir pembe ben dudak yoldugum icin aldim ozellikle kendini hissettirsin ve bakim yapsin diye aldim. Acayip memnunum kesinlikle bittikce yenisi alinacaklar listeme girdi. Not: icindeki pigment garip bir sekilde dagilmiyor ve elinizi optugunuzde renk transfer olmuyor ama tabiki yag transfer oluyor.
ben genelde dudaklarda yağlı görüntü yaratan ürünleri sevmem. o yüzden lip gloss kullanamıyorum¸ yapış yapış geliyor. çocukken yağlı makarna yemişsindir de dudaklarında izi kalır ya o görüntüyü hatırlatır bana bu tip dudak ürünleri ama ne akla hizmetse bunun berry in love (283 no) rengini aldım bir şekilde. baya da oldu aslında. dudakta bıraktığı hissiyatı sevdim güzel nemlendiriyor. ama iyice dudağa yedirmekte fayda var yağlı yağlı görünmesini sevmiyorsanız. tadı ve kokusu da öksürük şurubunu anımsatıyor. ya da onun gibi bir şey. dişleri beyaz gösterdiği için mavisini de alıp deneyebilirim.
geçen sene almayı çok istemiştim. hem görünüşüne hem de renklerine vurulmuştum. bi boyner mağazasında bakarken lancome standındaki hanımefendi çok hafif bi renk verdiğini ama lip glosslar kadar bile kalıcı olmadığını söyleyince vazgeçtim. şimdi fotoğrafını görünce yine bi acabaa demedim değil hani 🙂
aslında lipglosstan çok biraz lip butter havası var çünkü o lipgloss yapışkanlığı yok¸ azıcık renk verip dudağı besleyip parlaklık vermeye yarıyor. Bendeki rengi apri-cute¸ dışarıdan turuncumsu dursa da dudağımla bütünleşiyor. hafif renk vermek istediğim zamanlarda dudak kalemiyle dudağımı boyayıp üstüne bunu sürüyorum o zaman bknz gossip girl blair bu arada fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.
wonder melon (no 352) ve berry in love (no 283) renklerine sahip olduğum çift fazlı dudak kokteyli. bu ürünü nasıl tanımlasam bilemedim¸ sanırım renkli dudak nemlendiricisi desem çok yanlış olmaz. içeriğinde dudaklara bakım yapan çeşitli yağlar bulunuyor¸ sürüldüğünde dudaklar gerçekten sulu sulu görünüyor. sürdükten kısa süre sonra o yağlı görüntü gidiyor ve hafif bir renk kalıyor¸ ben sürdüğümü bile unutuyorum bazen hiç ağırlık yapmıyor. renklendirmesi de nemlendirmesi de çok iyi değil¸ kullanması gerçekten çok zevkli ama fiyatını hak etmiyor.
Bende de berry in love rengi var. kaç kat sürsem de hafif renklendiriyor sadece tek iyi özelliği denildiği gibi dudakları yapış yapış yapmadan o tatlı ıslak görünümü vermesi ama bunun için o kadar para verilir mi bence verilmez.
hani şu dizilerde gördüğümüz hafif parlak ruj var ama kendi dudağı gibi duran görüntüyü bence bu ürünle veriyorlar. parlak olduğu için dudakları kesinlikle dolgun gösteriyor ama yapış¸ yapış görüntüden uzak doğal bi parlaklık ve renk. özellikle cherry sypmhony rengi tam da o dedim doğal dudak görüntüsünü veriyor ayrıca sildikten sonra dudakları yumuşacık yapıyor normal rujlar gibi kesinlikle kurutmuyor bu yüzden severek kullanıyorum
Boyner’in bir kampanyası ile çanta dolusu Lancome ürünü almamla tanıştığım ürün. Valla evde boş boş otururken bile bir renk olsun diye sürüyorum. Dudağımda duruşunu seviyorum¸ yapısı gloss gibi ama yapış yapış değil. Mango kokulu olanı kullandım¸ tam çantaya alıp çıkmalık. Ama bir daha satın almam sanırım¸ daha uygun fiyatlı ürünlere şans veririm.
bende berry in love rengi var. sevdiğim bir ürün. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bunu allık olarak da kullanılıyorum¸ çok canlı ve sağlıklı gösteriyor.