“La roche posay toleriane gel mousse” için 35 yorum
yaklaşık 2 sene bu ürünü kullandım ve hiçbir sıkıntım şikayetim yoktu. sonuncuyu da bitirdikten sonra avene’in atopik ciltler için olan temizleme jelini aldım¸ fena değil ama bitirdikten sonra buna geri döneceğim galiba. bu jelin verdiği temizleme hissi daha çok hoşuma gitmişti. kendisinin bir de nemlendiricisi var şimdiye kadar kullandığım en iyi nemlendiriciydi. makyaj altına¸ günlük kullanımda cidden hem yoğun nemlendiren hem de irrite etmeyen bir krem. ikisini birlikte geçtiğimiz yaz 40 liraya almıştım. öyle bir kampanyaya denk gelirseniz asla ama asla kaçırmayın. özellikle kuru ve hassas ciltliler
doktorum tarafından önerilen benim de aman içinde az kimyasal olsun diyip aldığım ürün. beyaz jelimsi bir kıvamı var. önce elinizde köpürtüp sonra yüzünüze uygulamak gerekiyor. ben bu yüz yıkama jelinin yüzüme aydınlık verdiğini düşünüyorum. temiz içerikli olması da cabası.not: siyah noktalarımda minimum azalma oldu.
Görünürde jel kıvamında olmayan¸ çok köpürmeyen ancak iyi iyi iş çıkardığını düşündüğüm temizleme ürünü. Siyah noktalarımı da temizlediğini düşünüyorum. Çok köpürmemesi daha temiz içerikli olduğunu kanıtlıyor bir yandan. Karma cildi olanlar için ideal. Çok hassas ve kuru ciltlerde kuruma yapabilir.
sorunsuz ve nadiren de olsa t bölgesinde yağlanma olan cildimi başarılı bir şekilde temizlemiş temizleyicidir. herhangi bir akne¸sivilce¸kızarıklık¸leke problemim yok. özellikle kış aylarında¸ cildimi germeden temizledi. makyaj temizleme konusunda da epey başarılı. makyajımı direk bununla yüzümü yıkayarak çıkardım. sonrasına tonikle temizleme deneyi yaptım¸ pamuğa hiç makyaj kalıntısı gelmedi. fakat şunu da belirtmem gerekir ki : yaz aylarında kesinlikle yetersizdir. yaz aylarında özellikle nemli hava¸ ter gibi koşullardan dolayı ciltte ekstra yağ birikebiliyor. bunu temizlemekte çok başarısız. yaz aylarında farklı bir temizleyiciye geçmenizi şiddetle öneririm.boyutuna gelirsek¸ 150 ml olarak piyasada satılır. fındık tanesi kadar kullanmanız önerilir her yıkamada. 5.ayımıza girdik kendisiyle. bereketli sayabiliriz bu yüzden.
karma ve hassas cilt temizleyici. yüzümü temizledikten sonra hiç temizlenmiş hissi vermiyor ama üstünden tonik ya da miseller su ile geçtiğimde pamuğa gelen hiç bir kalıntı yok. Yıkadıktan sonra germiyor¸ kurutmuyor. Cildim sivilce çıkarmaya müsait olmasına rağmen bende ekstra sivilceye neden olmadı.Kokusu kötüden hallice diyebilirim. Ferah ferah kokmadığından belki bana o temizlik hissini vermiyor olabilir.
(bkz: gönlümün efendisi )cildim hassas¸ alerjik ve normalden karmaya dönük. t bölgem yazları yağlanıyor. kışın ise bazen burnum ve dudak çevrem pullanıyor. toleriane dışında ne kullanırsam kullanayım hep cildimi gerdi ve en önemlisi sivilceye neden oldu. ben de her seferinde koşarak geri döndüm. fiyatı ortalama 40 tl. bence f/p başarılı.
watsons’da gratis’te görüp kullandığım temizleyicilerden sonra¸ karmacilt’in önerisi sayesinde daha önce hiç şans vermediğim bu marka ve ürünle tanıştım. la roche varken şimdiye dek neden o ürünlere para verdim de aldım dedirtti bana. ilk kullanımda bile cildime verdiği o arınmışlık hissi diğer ürünlerden çok farklı.
Gerçekten karma cilt tipleri için güzel bir temizleyici. Ben de kullandım bir süre ve memnundum. Effaclar gel gibi kurutmuyor cildi. Şimdi başka bir ürün deniyorum ama olur da sevmezsem tekrar dönebilirim kendisine.
yorumları tek tek okuyunca bir tek benim t bölgesi gayet de yağlı olan cildimde mi kuruma yaptı¸ diye düşündüren temizleyici ürün. miktarı mı çok kaçırıyorum bilmiyorum ama dudak çevremde¸ burun üstümde soyulmalar oluyor bu ürünle yüzümü yıkadıktan sonra. öyle ki kullandığım nemlendirici bile yeterli gelmiyor bazen¸ bazı sabahlar tam evden çıkacakken cildimde kapatıcı bulunan bazı yerlerin pul pul göründüğünü farkedip tekrar nemlendirici sürdüğümü biliyorum.niye anlaşamadık bu sefer sevgili la roche posay?
bugün soru-cevap aparatında da sormuştum¸ susluyesil kuruya dönük cildinde kuruma yaptığını ama yağlı cilt için iyi olduğunu söylemişti¸ ben de erkek arkadaşım için alayım dedim (onun cildi yağlı /benimki kuru). eve gelince ben de denedim ve gerçekten de dediği gibi benim cildimde de kuruma yaptı. genelde hassas ve köpürmeyen temizleyici kullandığım için bunun miktarını biraz fazla kaçırdığım için de olabilir¸ yapısı biraz yoğun geldi çünkü. bundan önce cyrene’nin hdyra radiance gentle cleansing gel bitirmiştim¸ kesinlikle o daha güzeldi ve fiyatları aynı diyebilirim. ama bunu da akabinde bol nemlendirme ile kullanıp¸ bir denemeyi düşünüyorum. kesinlikle hassasiyet yapmadı¸ göz çevremde de kullandım ve makyajımı çıkardı. kuru ciltliler için iyi bir seçenek olmayabilir dikkat etmek lazım. kuru ciltler için şu ana dek kullandığım en güzel 2 temizleyiciyi de yazayım tam olsun:1- darphin intral cleansing milk (maalesef pahalı bu nedenle tekrar tekrar almıyorum)2- cyrene hydra radiance gentle cleansing gel (bunu tekrar alıcam).Edit: cilt tipi yagli olan erkek arkadasim cok memnun kaldi¸ cildinin yaglanmasi bayagi azaldi. Ben de bol nemlendirme ile kullaniyorum ve cildimde aydinlanma oldu. Bol nemlendirme ile kuru ciltler de kullanabilir galiba.
cildim karmaya dönük normal. hemen hemen bir buçuk aydır sadece akşamları kullanıyorum. hiçbir problem yaratmadı ama yeterince temizlenmiş hissedemiyorum. herhangi bir sabunla yüzeysel bir temizlik yapmışım gibi oluyor sanki. tek farkı sabun kurutuyor¸ bu kurutmuyor. 10 liralık rival de loop misel teknolojisi yüz yıkama jelini kullandıktan sonra bile daha temiz ve ferah hissediyordum. 50 lirayı hak ettiğini düşünmediğim için bitince başka bir şey deneyeceğim.
şu sıralar arayışında olduğum yüz temizleme jeli konusunda ilk sırada olan ürün. cildim sivilceye çok meyilli¸ t bölgesi yağlı ve yanaklar kuru şeklinde yani epey sorunlu. bu aralar sivilcelerim arttığı için nispeten temiz içerikli olması da beni çeken özellikleri arasında. cilt tipimiz benzeşen cicişleri deneyimleri ve varsa başka tavsiyeleri için mesaj kutuma bekliyorum. not: işbu girdi¸ temizleyiciyi alıp kullanmam durumunda kendisini güncelleyecektir.
yanaklarda damar çatlamaları olan¸ zaman zaman kızaran¸ yılın 360 günü kupkuru olan cildime fıstık gibi bakan temizleyicidir. Yüzü yıkadıktan sonra kuruluk hissi bırakmaz¸ düzenli kullanımda cilde bir bebeksi yumuşaklık ve katar bezelye kadar avcunuza alıp köpürtmek yeterli 1 yıldan fazla gitti sanırım benim kutum.
Bereketli bir urun. Gercekten cok azi tum yuze yetiyor¸ su gordukce cosuyor sanki. Hem cildinizin gercekten temizlendigini hissediyorsunuz hem de kurutmuyor.
karma cildime çok iyi gelen ürün.evet bazen biraz kuruluk yapıyor ama nemlendiriciyle hallediyorum onuda.bu yüz yıkama jelinde en çok hoşuma giden şey ise alnımdaki pütürleri götürmüş olması oldu.kısaca herhangi bir olumsuz gelişme yaşamadığım için bir daha alabilirim 🙂
karma ciltliyim. kurutma yapmayan(ya da çok az yapan)¸ sls yerine daha hafif çözücüler içeren¸ hassas ciltler için olan bir temizleme jeli. şu an effaclar gel kullanıyorum ancak tolariane’ye geri döneceğim.
bu ürünü tam olarak 5 senedir kullanıyorum. 5 sene önce cilt doktoruna gitmiştim¸ alt yanak/çene bölgemde özellikle deri altında kistik akne oluyordu zaman zaman tekrarlayan. onun dışında cildim karma¸ burnumun yan kenarlarında kızarıklık¸ damar çatlakları vardı. o dönemlerde yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyordum hatırlamıyorum ama yıkadıktan sonra burun kenarlarım kıpkırmızı oluyordu ve sivilceler geçmiyordu. doktor reçete olarak bu harika jeli önerdi ve tam 5 senedir kullanmadığım bir gün olmadı. hormonal sandığım kistik sivilcelerden tamamen kurtuldum¸ yıllardır çıkmıyor. başka bir ürünü denemeyi aklımdan bile geçirtmedi denemediyseniz denemeye değer diye düşünüyorum.
Karma cildimde kullandığım ortalama bir ürün. İçeriği diğer firmaların ürünlerine göre daha temiz. T bölgemde ürünü beğensem de yanaklarım da beğenmiyorum. Çünkü kurutuyor.
Karma ciltliyim¸ alnımdaki yağlanma çok değil ama burnum yağlanıyor. Yaz başında aldım bu ürünü. Başlarda sadece sabahları kullanıyordum ama son bir ay boyunca sabah akşam düzenli kullandım. Dudak çevremi kurutabiliyor ama nemlendirici sürünce geçen bir kuruluk. Yeterli temizlik hissi vermiyor bana yalnız. Duşta sıcak suda vakit geçirdikten sonra kullanıp konjac sünger kullanıyorum bazen. O zamanlar güzel oluyor ama buhar ve süngerin etkisi var zaten orda. Bir de özellikle o akşamların ertesi sabahı burnumdan yağ fışkırıyor resmen. İçeriğinde sodium laureth sulphate olan temizleyicilerin bunu yaptığını okumuştum. Daha önce kullandığım temizleyicilerde de vardı ama bundan 🙁 sonuç olarak fazla temizlik hissi vermiyor bana ama hassasiyet yaratmıyor ve kurutmuyor.
bu ürüne ciciş sözlükte nazik ve sls içermeyen bir temizleme jeli ararken rastladım . ben genellikle normal bir cilde sahibim . yağlı cilde sahip çoğu kişi çok memnun kalmış ama ben kullandığımda biraz cildimi gerdi ve kuruttu .nazik bir temizleyicimi ?bana sorarsanız normal ciltler için pek nazik olduğunu söyliyemiyeceğim ¸ yüzü geriyor ama çok fazla değil¸ benim için sorun değil derseniz tavsiye ederim . sls içeriyormu ? malesef içeriyor ¸ cildimi kurutmasını buna bağlıyorum . malesef sls içermeyen bir yüz temizleyici çok aradım ama bulamadım . kullanıpta memnun kaldıgınız bir yüz temizleme ürünü varsa sls içermeyen önerilere açığım .
Senelerdir çok severek kullandığım ürün. Doktorumun tavsiyesi ile başlamıştım ve normalden karmaya dönük cildime çok iyi geliyor. Sabah akşam yüzümde iyice köpürterek yıkıyorum ve bütün gün yüzümde oluşan kir¸yağ¸makyaj kalıntısı hepsini mükemmel bir şekilde temizliyor.Köpürtme işleminde temizleme fırçası kullanırsam çok daha derinlemesine bir sonuç elde ediyorum. Asla vazgeçemeyeceğim bir ürün.
hayatımın yüz yıkama jeli.Daha önce bioderma kullanıyordum ve cildimde o bıraktığı gıcır gıcır hissi sevmiyordum. Bunda ise yıkadıktan sonra o cildimdeki yumuşacık hissi çok seviyorum.Karma cildim için doktorumun önersiyle aldım ve özellikle alerjiye meğilimli ciltler için olduğundan sivilcelenme yada alerji yapmadı. çok da bereketli fındık kadar alıp köpürtüyorsunuz ve bir gram makyaj kalıntısı kalmıyor.
bugüne kadar denediklerim arasında en memnun kaldığım yüz temizleme jeli¸ bittikçe alıyorum. arada bir cildimi gözlemleyerek yüz temizleme jeli kullanmayı bırakıyorum. ben de öyle bir kaide olmadığını bildiğim halde yüzü foşur foşur köpürtmedikçe temizlenmiş hissetmeyenlerdenim malesef¸ belirteyim. eğer bıraktığım bir dönem değilse¸ kullandığım ürün yüzde doksan dokuz bu üründür. yüz temizleme jellerini genel olarak çok tercih etmemeye çalışıyorum aslında¸ yüz temizleme yöntemleri arasında en nazik alternatif olmadıkları malum¸ özellikle de dehidre bir cildiniz varsa. ama bu ürün gerçekten de bir yüz temizleme jelinde aradığım tüm özellikleri taşıyor. ph’ı ciltle uyumlu¸ parfümsüz¸ potansiyel irritanlar içermiyor¸ temizleyici ajanlar nazik ve cildin nemini ve koruyucu bariyerini söküp atmıyor. ulaşması da kolay¸ internetten hemen sipariş verebiliyorsunuz ve eczanelerde de satılıyor. ama en nihayetinde yüz temizleme jeli olduğu için temizleyici sütler¸ kremler¸ yağlar ve balmların nazikliği beklenmemeli. severek kullanıyorum¸ öneririm.
Senin kedi canını yerim beeen şimdi özellikle belirtilmiş göz çevresi için kullanmayın diye ama ben göz çevresi de dahil olmak üzere bütün yüzümü gayet yıkıyorum umarım ölmem 🙁 şöyle söyleyeyim ben makyajımı Garnier pembe kapaklı makyaj temizleme suyu ile temizliyorum yüzümün diğer bölgelerinde o kadar değil ama özellikle göz çevremde gerçekten makyajımı sildikten sonra yanma ve kuruluk hissi oluyor ama sonra bu jel ile yüzümü yıkayınca göz çevrem dahi sanki rahatlıyor sonra da nemlendirici sürüyorum ooooh misss seviyorum seni bebeeem
karma bir cildim var¸ arada bir sivilcem çıkar. 1 aydır bu ürünü kullanıyorum. arada bir sivilcem çıkar ama bu ürün sivilce oluşumunu azalttı diye düşünüyorum. Parfümsüz olması çok güzel. bir de yanında bir nemlendirici ile desteklemek lazım.
Şu zamana kadar kullandığım temizleyicilerden en memnun kaldığım temizleyicidir.Çok az bir miktarı yetiyor bu yüzden oldukça bereketli.Yüzümde kızarık¸hassasiyet¸sivilce yapmadı.Muhteşem mi değil ama en azından zarar vermiyor ¸işini yapıyor¸vaatlerini gerçekleştiriyor.
1 sene önce bitirmiştim. 1 tüpü 1¸5 yıl kullandım¸ gerçekten çok bereketli ve çoook güzel bir ürün. özellikle de hassas ciltler için çok nazik ama bir o kadar da iyi temizleyici. yıkadıktan sonra yüzüme dokununca kadifemsi çok güzel bir his oluyordu. normalden karmaya dönük ciltlere göre ama çok yağlıysa yeterli gelmeyebilir¸ çok kuru ciltlere de tavsiye etmem. benim cildimin yapısı biraz değiştiği için artık kullanmıyorum.
Diğer girdilerde ne kadar beğenildiğini okuyunca bir an yanlış ürüne mi bakıyorum diye düşündüm. Cildim yağlı ve çok hassas. Bu bana dokunmadı¸ kuruluk hiç yapmadı¸ ama temizleyiciliğini yeterli bulmuyorum. Bununla yüzümü ovuştura ovuştura dahi yıkasam makyajı asla çıkartmıyor¸ makyaj aynen havluya geçiyor. Öncesinde Bioderma Sensibio H2O ile temizlemem gerekiyor. Eh¸ olsa da olur olmasa da tarzı bir ürün benim için. Öncesinde Clinique yıkama jeli kullanıyordum¸ o rimeli bile çıkartıyordu. Elimdeki bitince tekrar almayı düşünmüyorum.
birinci tüpünü bitirmek üzere olduğum yüz yıkama jeli. güzel temizliyor¸ ciltte duru bir his bırakıyor. ayrıca bende sivilce¸ alerji vs. yapmadı. ancak içinde sls var ve yapısı bana biraz yoğun geliyor¸ yüzümden arınmıyor sanki. bitince tekrar almam.
Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizliyor. Gozenekleri de cildi yormadan temizledigi icin temiz gözenekler daha küçülüyor haliyle. Ben karma ve hassas ciltli olarak memnunum. Ama günde bir kez kullaniyorum. Ya sabah ya akşam. Sabah akşam kullansam fazla gelecek gibi.edit: yüzümde oluşan kızarıklıklar ve kabarcıklar sonucu yeni bir arayışa girdiğimden bir daha almadım.
toleranssız cildimin kurtarıcısı olmuş temizleme jeli. gerçekten güzelce temizliyor ve hassas olan dudak kenarlarımı hiç irite etmiyor. benim gibi birçok ürün kullanmış ama hep irritasyon ve kızarıklık problemi yaşamış bütün cicişlere öneriyorum.ayrıca bereketli bir ürün de.
artık üretilmeyen yüz yıkama jeli. bugün girdiğim iki eczanede de yerine yeni çıkan başka bir yüz yıkama jeli önerildi ama ben üretimden kalktığına inanmayıp almadım. Eczaneden çıkınca La Roche posayi aradım ama müşteri temsilcisi de artık üretilmeyeceğini söyledi
son 10 yıldır istinasız her gün kullandığım yıkama jelim. cildi hayatta kurutmaz¸ göz makyajını bile harika temizler. bende haftasonu güneş kremi almak için girdiğim eczanede öğrendim artık üretilmeyeceğini. yerine toleriane caring wash diye bir temizleyici gelmiş. henüz denemedim ama içimden bir ses memnun kalmayacağımı söylüyor.
yaklaşık 2 sene bu ürünü kullandım ve hiçbir sıkıntım şikayetim yoktu. sonuncuyu da bitirdikten sonra avene’in atopik ciltler için olan temizleme jelini aldım¸ fena değil ama bitirdikten sonra buna geri döneceğim galiba. bu jelin verdiği temizleme hissi daha çok hoşuma gitmişti. kendisinin bir de nemlendiricisi var şimdiye kadar kullandığım en iyi nemlendiriciydi. makyaj altına¸ günlük kullanımda cidden hem yoğun nemlendiren hem de irrite etmeyen bir krem. ikisini birlikte geçtiğimiz yaz 40 liraya almıştım. öyle bir kampanyaya denk gelirseniz asla ama asla kaçırmayın. özellikle kuru ve hassas ciltliler
doktorum tarafından önerilen benim de aman içinde az kimyasal olsun diyip aldığım ürün. beyaz jelimsi bir kıvamı var. önce elinizde köpürtüp sonra yüzünüze uygulamak gerekiyor. ben bu yüz yıkama jelinin yüzüme aydınlık verdiğini düşünüyorum. temiz içerikli olması da cabası.not: siyah noktalarımda minimum azalma oldu.
Görünürde jel kıvamında olmayan¸ çok köpürmeyen ancak iyi iyi iş çıkardığını düşündüğüm temizleme ürünü. Siyah noktalarımı da temizlediğini düşünüyorum. Çok köpürmemesi daha temiz içerikli olduğunu kanıtlıyor bir yandan. Karma cildi olanlar için ideal. Çok hassas ve kuru ciltlerde kuruma yapabilir.
sorunsuz ve nadiren de olsa t bölgesinde yağlanma olan cildimi başarılı bir şekilde temizlemiş temizleyicidir. herhangi bir akne¸sivilce¸kızarıklık¸leke problemim yok. özellikle kış aylarında¸ cildimi germeden temizledi. makyaj temizleme konusunda da epey başarılı. makyajımı direk bununla yüzümü yıkayarak çıkardım. sonrasına tonikle temizleme deneyi yaptım¸ pamuğa hiç makyaj kalıntısı gelmedi. fakat şunu da belirtmem gerekir ki : yaz aylarında kesinlikle yetersizdir. yaz aylarında özellikle nemli hava¸ ter gibi koşullardan dolayı ciltte ekstra yağ birikebiliyor. bunu temizlemekte çok başarısız. yaz aylarında farklı bir temizleyiciye geçmenizi şiddetle öneririm.boyutuna gelirsek¸ 150 ml olarak piyasada satılır. fındık tanesi kadar kullanmanız önerilir her yıkamada. 5.ayımıza girdik kendisiyle. bereketli sayabiliriz bu yüzden.
karma ve hassas cilt temizleyici. yüzümü temizledikten sonra hiç temizlenmiş hissi vermiyor ama üstünden tonik ya da miseller su ile geçtiğimde pamuğa gelen hiç bir kalıntı yok. Yıkadıktan sonra germiyor¸ kurutmuyor. Cildim sivilce çıkarmaya müsait olmasına rağmen bende ekstra sivilceye neden olmadı.Kokusu kötüden hallice diyebilirim. Ferah ferah kokmadığından belki bana o temizlik hissini vermiyor olabilir.
(bkz: gönlümün efendisi )cildim hassas¸ alerjik ve normalden karmaya dönük. t bölgem yazları yağlanıyor. kışın ise bazen burnum ve dudak çevrem pullanıyor. toleriane dışında ne kullanırsam kullanayım hep cildimi gerdi ve en önemlisi sivilceye neden oldu. ben de her seferinde koşarak geri döndüm. fiyatı ortalama 40 tl. bence f/p başarılı.
watsons’da gratis’te görüp kullandığım temizleyicilerden sonra¸ karmacilt’in önerisi sayesinde daha önce hiç şans vermediğim bu marka ve ürünle tanıştım. la roche varken şimdiye dek neden o ürünlere para verdim de aldım dedirtti bana. ilk kullanımda bile cildime verdiği o arınmışlık hissi diğer ürünlerden çok farklı.
Gerçekten karma cilt tipleri için güzel bir temizleyici. Ben de kullandım bir süre ve memnundum. Effaclar gel gibi kurutmuyor cildi. Şimdi başka bir ürün deniyorum ama olur da sevmezsem tekrar dönebilirim kendisine.
yorumları tek tek okuyunca bir tek benim t bölgesi gayet de yağlı olan cildimde mi kuruma yaptı¸ diye düşündüren temizleyici ürün. miktarı mı çok kaçırıyorum bilmiyorum ama dudak çevremde¸ burun üstümde soyulmalar oluyor bu ürünle yüzümü yıkadıktan sonra. öyle ki kullandığım nemlendirici bile yeterli gelmiyor bazen¸ bazı sabahlar tam evden çıkacakken cildimde kapatıcı bulunan bazı yerlerin pul pul göründüğünü farkedip tekrar nemlendirici sürdüğümü biliyorum.niye anlaşamadık bu sefer sevgili la roche posay?
bugün soru-cevap aparatında da sormuştum¸ susluyesil kuruya dönük cildinde kuruma yaptığını ama yağlı cilt için iyi olduğunu söylemişti¸ ben de erkek arkadaşım için alayım dedim (onun cildi yağlı /benimki kuru). eve gelince ben de denedim ve gerçekten de dediği gibi benim cildimde de kuruma yaptı. genelde hassas ve köpürmeyen temizleyici kullandığım için bunun miktarını biraz fazla kaçırdığım için de olabilir¸ yapısı biraz yoğun geldi çünkü. bundan önce cyrene’nin hdyra radiance gentle cleansing gel bitirmiştim¸ kesinlikle o daha güzeldi ve fiyatları aynı diyebilirim. ama bunu da akabinde bol nemlendirme ile kullanıp¸ bir denemeyi düşünüyorum. kesinlikle hassasiyet yapmadı¸ göz çevremde de kullandım ve makyajımı çıkardı. kuru ciltliler için iyi bir seçenek olmayabilir dikkat etmek lazım. kuru ciltler için şu ana dek kullandığım en güzel 2 temizleyiciyi de yazayım tam olsun:1- darphin intral cleansing milk (maalesef pahalı bu nedenle tekrar tekrar almıyorum)2- cyrene hydra radiance gentle cleansing gel (bunu tekrar alıcam).Edit: cilt tipi yagli olan erkek arkadasim cok memnun kaldi¸ cildinin yaglanmasi bayagi azaldi. Ben de bol nemlendirme ile kullaniyorum ve cildimde aydinlanma oldu. Bol nemlendirme ile kuru ciltler de kullanabilir galiba.
cildim karmaya dönük normal. hemen hemen bir buçuk aydır sadece akşamları kullanıyorum. hiçbir problem yaratmadı ama yeterince temizlenmiş hissedemiyorum. herhangi bir sabunla yüzeysel bir temizlik yapmışım gibi oluyor sanki. tek farkı sabun kurutuyor¸ bu kurutmuyor. 10 liralık rival de loop misel teknolojisi yüz yıkama jelini kullandıktan sonra bile daha temiz ve ferah hissediyordum. 50 lirayı hak ettiğini düşünmediğim için bitince başka bir şey deneyeceğim.
şu sıralar arayışında olduğum yüz temizleme jeli konusunda ilk sırada olan ürün. cildim sivilceye çok meyilli¸ t bölgesi yağlı ve yanaklar kuru şeklinde yani epey sorunlu. bu aralar sivilcelerim arttığı için nispeten temiz içerikli olması da beni çeken özellikleri arasında. cilt tipimiz benzeşen cicişleri deneyimleri ve varsa başka tavsiyeleri için mesaj kutuma bekliyorum. not: işbu girdi¸ temizleyiciyi alıp kullanmam durumunda kendisini güncelleyecektir.
yanaklarda damar çatlamaları olan¸ zaman zaman kızaran¸ yılın 360 günü kupkuru olan cildime fıstık gibi bakan temizleyicidir. Yüzü yıkadıktan sonra kuruluk hissi bırakmaz¸ düzenli kullanımda cilde bir bebeksi yumuşaklık ve katar bezelye kadar avcunuza alıp köpürtmek yeterli 1 yıldan fazla gitti sanırım benim kutum.
Bereketli bir urun. Gercekten cok azi tum yuze yetiyor¸ su gordukce cosuyor sanki. Hem cildinizin gercekten temizlendigini hissediyorsunuz hem de kurutmuyor.
karma cildime çok iyi gelen ürün.evet bazen biraz kuruluk yapıyor ama nemlendiriciyle hallediyorum onuda.bu yüz yıkama jelinde en çok hoşuma giden şey ise alnımdaki pütürleri götürmüş olması oldu.kısaca herhangi bir olumsuz gelişme yaşamadığım için bir daha alabilirim 🙂
gözümün bebeğidir kendisi.arada kuruluk yapsa da aynı serinin nemlendiricisiyle çok iyi tolere edilebiliyor
karma ciltliyim. kurutma yapmayan(ya da çok az yapan)¸ sls yerine daha hafif çözücüler içeren¸ hassas ciltler için olan bir temizleme jeli. şu an effaclar gel kullanıyorum ancak tolariane’ye geri döneceğim.
bu ürünü tam olarak 5 senedir kullanıyorum. 5 sene önce cilt doktoruna gitmiştim¸ alt yanak/çene bölgemde özellikle deri altında kistik akne oluyordu zaman zaman tekrarlayan. onun dışında cildim karma¸ burnumun yan kenarlarında kızarıklık¸ damar çatlakları vardı. o dönemlerde yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyordum hatırlamıyorum ama yıkadıktan sonra burun kenarlarım kıpkırmızı oluyordu ve sivilceler geçmiyordu. doktor reçete olarak bu harika jeli önerdi ve tam 5 senedir kullanmadığım bir gün olmadı. hormonal sandığım kistik sivilcelerden tamamen kurtuldum¸ yıllardır çıkmıyor. başka bir ürünü denemeyi aklımdan bile geçirtmedi denemediyseniz denemeye değer diye düşünüyorum.
Karma cildimde kullandığım ortalama bir ürün. İçeriği diğer firmaların ürünlerine göre daha temiz. T bölgemde ürünü beğensem de yanaklarım da beğenmiyorum. Çünkü kurutuyor.
Karma ciltliyim¸ alnımdaki yağlanma çok değil ama burnum yağlanıyor. Yaz başında aldım bu ürünü. Başlarda sadece sabahları kullanıyordum ama son bir ay boyunca sabah akşam düzenli kullandım. Dudak çevremi kurutabiliyor ama nemlendirici sürünce geçen bir kuruluk. Yeterli temizlik hissi vermiyor bana yalnız. Duşta sıcak suda vakit geçirdikten sonra kullanıp konjac sünger kullanıyorum bazen. O zamanlar güzel oluyor ama buhar ve süngerin etkisi var zaten orda. Bir de özellikle o akşamların ertesi sabahı burnumdan yağ fışkırıyor resmen. İçeriğinde sodium laureth sulphate olan temizleyicilerin bunu yaptığını okumuştum. Daha önce kullandığım temizleyicilerde de vardı ama bundan 🙁 sonuç olarak fazla temizlik hissi vermiyor bana ama hassasiyet yaratmıyor ve kurutmuyor.
bu ürüne ciciş sözlükte nazik ve sls içermeyen bir temizleme jeli ararken rastladım . ben genellikle normal bir cilde sahibim . yağlı cilde sahip çoğu kişi çok memnun kalmış ama ben kullandığımda biraz cildimi gerdi ve kuruttu .nazik bir temizleyicimi ?bana sorarsanız normal ciltler için pek nazik olduğunu söyliyemiyeceğim ¸ yüzü geriyor ama çok fazla değil¸ benim için sorun değil derseniz tavsiye ederim . sls içeriyormu ? malesef içeriyor ¸ cildimi kurutmasını buna bağlıyorum . malesef sls içermeyen bir yüz temizleyici çok aradım ama bulamadım . kullanıpta memnun kaldıgınız bir yüz temizleme ürünü varsa sls içermeyen önerilere açığım .
Senelerdir çok severek kullandığım ürün. Doktorumun tavsiyesi ile başlamıştım ve normalden karmaya dönük cildime çok iyi geliyor. Sabah akşam yüzümde iyice köpürterek yıkıyorum ve bütün gün yüzümde oluşan kir¸yağ¸makyaj kalıntısı hepsini mükemmel bir şekilde temizliyor.Köpürtme işleminde temizleme fırçası kullanırsam çok daha derinlemesine bir sonuç elde ediyorum. Asla vazgeçemeyeceğim bir ürün.
hayatımın yüz yıkama jeli.Daha önce bioderma kullanıyordum ve cildimde o bıraktığı gıcır gıcır hissi sevmiyordum. Bunda ise yıkadıktan sonra o cildimdeki yumuşacık hissi çok seviyorum.Karma cildim için doktorumun önersiyle aldım ve özellikle alerjiye meğilimli ciltler için olduğundan sivilcelenme yada alerji yapmadı. çok da bereketli fındık kadar alıp köpürtüyorsunuz ve bir gram makyaj kalıntısı kalmıyor.
bugüne kadar denediklerim arasında en memnun kaldığım yüz temizleme jeli¸ bittikçe alıyorum. arada bir cildimi gözlemleyerek yüz temizleme jeli kullanmayı bırakıyorum. ben de öyle bir kaide olmadığını bildiğim halde yüzü foşur foşur köpürtmedikçe temizlenmiş hissetmeyenlerdenim malesef¸ belirteyim. eğer bıraktığım bir dönem değilse¸ kullandığım ürün yüzde doksan dokuz bu üründür. yüz temizleme jellerini genel olarak çok tercih etmemeye çalışıyorum aslında¸ yüz temizleme yöntemleri arasında en nazik alternatif olmadıkları malum¸ özellikle de dehidre bir cildiniz varsa. ama bu ürün gerçekten de bir yüz temizleme jelinde aradığım tüm özellikleri taşıyor. ph’ı ciltle uyumlu¸ parfümsüz¸ potansiyel irritanlar içermiyor¸ temizleyici ajanlar nazik ve cildin nemini ve koruyucu bariyerini söküp atmıyor. ulaşması da kolay¸ internetten hemen sipariş verebiliyorsunuz ve eczanelerde de satılıyor. ama en nihayetinde yüz temizleme jeli olduğu için temizleyici sütler¸ kremler¸ yağlar ve balmların nazikliği beklenmemeli. severek kullanıyorum¸ öneririm.
Senin kedi canını yerim beeen şimdi özellikle belirtilmiş göz çevresi için kullanmayın diye ama ben göz çevresi de dahil olmak üzere bütün yüzümü gayet yıkıyorum umarım ölmem 🙁 şöyle söyleyeyim ben makyajımı Garnier pembe kapaklı makyaj temizleme suyu ile temizliyorum yüzümün diğer bölgelerinde o kadar değil ama özellikle göz çevremde gerçekten makyajımı sildikten sonra yanma ve kuruluk hissi oluyor ama sonra bu jel ile yüzümü yıkayınca göz çevrem dahi sanki rahatlıyor sonra da nemlendirici sürüyorum ooooh misss seviyorum seni bebeeem
kuru cildimi iyice kurutandır. ancak cildi gerçekten güzel temizliyor ve kolay durulanıyor. cildiniz yağlıysa büyük ihtimalle memnun kalırsınız.
karma bir cildim var¸ arada bir sivilcem çıkar. 1 aydır bu ürünü kullanıyorum. arada bir sivilcem çıkar ama bu ürün sivilce oluşumunu azalttı diye düşünüyorum. Parfümsüz olması çok güzel. bir de yanında bir nemlendirici ile desteklemek lazım.
Şu zamana kadar kullandığım temizleyicilerden en memnun kaldığım temizleyicidir.Çok az bir miktarı yetiyor bu yüzden oldukça bereketli.Yüzümde kızarık¸hassasiyet¸sivilce yapmadı.Muhteşem mi değil ama en azından zarar vermiyor ¸işini yapıyor¸vaatlerini gerçekleştiriyor.
1 sene önce bitirmiştim. 1 tüpü 1¸5 yıl kullandım¸ gerçekten çok bereketli ve çoook güzel bir ürün. özellikle de hassas ciltler için çok nazik ama bir o kadar da iyi temizleyici. yıkadıktan sonra yüzüme dokununca kadifemsi çok güzel bir his oluyordu. normalden karmaya dönük ciltlere göre ama çok yağlıysa yeterli gelmeyebilir¸ çok kuru ciltlere de tavsiye etmem. benim cildimin yapısı biraz değiştiği için artık kullanmıyorum.
Diğer girdilerde ne kadar beğenildiğini okuyunca bir an yanlış ürüne mi bakıyorum diye düşündüm. Cildim yağlı ve çok hassas. Bu bana dokunmadı¸ kuruluk hiç yapmadı¸ ama temizleyiciliğini yeterli bulmuyorum. Bununla yüzümü ovuştura ovuştura dahi yıkasam makyajı asla çıkartmıyor¸ makyaj aynen havluya geçiyor. Öncesinde Bioderma Sensibio H2O ile temizlemem gerekiyor. Eh¸ olsa da olur olmasa da tarzı bir ürün benim için. Öncesinde Clinique yıkama jeli kullanıyordum¸ o rimeli bile çıkartıyordu. Elimdeki bitince tekrar almayı düşünmüyorum.
birinci tüpünü bitirmek üzere olduğum yüz yıkama jeli. güzel temizliyor¸ ciltte duru bir his bırakıyor. ayrıca bende sivilce¸ alerji vs. yapmadı. ancak içinde sls var ve yapısı bana biraz yoğun geliyor¸ yüzümden arınmıyor sanki. bitince tekrar almam.
Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizliyor. Gozenekleri de cildi yormadan temizledigi icin temiz gözenekler daha küçülüyor haliyle. Ben karma ve hassas ciltli olarak memnunum. Ama günde bir kez kullaniyorum. Ya sabah ya akşam. Sabah akşam kullansam fazla gelecek gibi.edit: yüzümde oluşan kızarıklıklar ve kabarcıklar sonucu yeni bir arayışa girdiğimden bir daha almadım.
toleranssız cildimin kurtarıcısı olmuş temizleme jeli. gerçekten güzelce temizliyor ve hassas olan dudak kenarlarımı hiç irite etmiyor. benim gibi birçok ürün kullanmış ama hep irritasyon ve kızarıklık problemi yaşamış bütün cicişlere öneriyorum.ayrıca bereketli bir ürün de.
artık üretilmeyen yüz yıkama jeli. bugün girdiğim iki eczanede de yerine yeni çıkan başka bir yüz yıkama jeli önerildi ama ben üretimden kalktığına inanmayıp almadım. Eczaneden çıkınca La Roche posayi aradım ama müşteri temsilcisi de artık üretilmeyeceğini söyledi
son 10 yıldır istinasız her gün kullandığım yıkama jelim. cildi hayatta kurutmaz¸ göz makyajını bile harika temizler. bende haftasonu güneş kremi almak için girdiğim eczanede öğrendim artık üretilmeyeceğini. yerine toleriane caring wash diye bir temizleyici gelmiş. henüz denemedim ama içimden bir ses memnun kalmayacağımı söylüyor.