“Golden rose rich color oje” için 20 yorum

  1. Golden rose alışveriş sitesinden yaptığım alışverişe hediye olarak gelmişti¸ 5 tane. Hiç duymamıştım açıkçası ama renkler çok hoşuma gitti daha ilk bakışta. İlk önce iki kat sürdüm. Üzerine de cila. Bir hafta boyunca asla bozulmadı¸ ben silene kadar olduğu gibi durdu. Sonra başka bir rengi tek kat sürdüm¸ şişedeki renge çok yaklaştı gerçekten. Üzerine de cila yine. Ve bu da bir hafta boyunca kaldı. Fırçası çok güzel¸ yapısı¸ kuruması güzel¸ fiyatı uygun. Daha ne olsun?

  2. bu serinin ten rengi bir ojesine sahibim¸ gerçekten kalitesi ile beni şaşırtmayı başarmıştır. gerek fırça kalınlığı gerek opaklığı gerek kuruma hızı ile bu seriye mutlaka şans verilmeli

  3. Bi 5 rengine sahibim. Çok güzel renk veriyor¸ fırça izi kalmıyor¸ benim için en önemlisi kuruduktan sonra ortaya çıkan pütürlükler olmuyor. Ben çok memnunum.

  4. söylendiği gibi yapısı gerçekten çok iddialı¸ tek katta bile kullanılabilir bir sonuca ulaşabiliyorsunuz. ikinci katta ise pürüzsüz muhteşem bir görünüm oluyor. aynı zamanda kuruma hızı da iyi. gel gelelim bence bu oje serisi şişenin yarısında koyulaşıyor ve sürümü zor hale geliyor. bu yüzden çok uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum. yine de elim diğerlerinin yanında ilk bu seriye gidiyor. zaruri not: lacivert rengini alırken iki kez düşünün. altına top coat sürmeme rağmen çıkarana kadar ömrümden ömür gitti.

  5. kurumayan oje serisi. öğlen sürdüğüm oje akşam hala yumuşaktı. üzerileri çiziklerle doldu. ayrıca tek katta rengini verdiğini de görmedim. üç kat bolca sürmeme rağmen hala tırnak çizgim belli olacak şekilde şeffaftı. rengini çok beğenerek almıştım ama bir daha almam.

  6. renkleri çok güzel olan oje. ilk çıktığında almıştım 3 farklı rengini. ancak vaat ettiği tek kat zerre işe yaramıyor. ertesi gün anında gidiyor tek kat oje ve özellikle de tırnaklarınız uzunsa tırnağın uçlarına doğru renk açılıyor¸ nasıl desem yıkanmış da rengi solmuş gibi oluyor. iki kat sürüp sabitleyici cila ile çok güzel oluyor ama.

  7. favorilerim arasına giren oje. tek kat kesinlikle yetiyor. rengi bulmak için ikinci kat sürmeye hiç gerek yok¸ gayet yoğun bir yapısı var.

  8. Cosmetica indiriminde gr velvet matte rujlarımın arasına eklemiştim 10 numarasını. Açıkçası bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim. Şahane bir rengi var¸ tam aradığım nude. Tek katta rengini veriyor¸ çabuk kuruyor. Ben top coatla kullandığım için 5 gün kadar beni idare ediyor. Zaten daha fazla durmasi mümkün değil¸ sıkılıyorum aynı renkten. Pastel nude serisi faciasından sonra ilaç gibi geldi bana. Denk gelirseniz mutlaka deneyin. Çok başarılılar bence. buda duruşu.

  9. Renk 15’in açık bebe mavisi olduğu çok Sevdiğim Ojem. Fırçası son derece kullanışlı çabuk kuruyor ve rengini tam şişedeki gibi veriyor. Böylece¸ oje Dediğin rakı gibidir asla şişede durduğu gibi durmaz hipotezimi de kendi kendime çürütmüş oluyorum efenim. Fiyatı bu performans için oldukça uygun.

  10. bu topraklarda en iyi yapıya sahip oje serisi. renk skalası oldukça tatmin edici. fırçası uygulamayı oldukça kolaylaştırıyor. bir dükkana gidince ilk olarak bu seriye bakıyorum. golden rose oje konusunda da makyaj konusunda da en iyi yerli firma artık bence.

  11. 10 numara olanı fondöten rengi olarak da bilinen mükemmel nudedur benim için. Bir de mat top coatla uygulanınca tadından yenmez.  Bakınız.

  12. bu serinin kesinlikle renk skalası harika ve bu seriyle tanıştıktan sonra diğer hiç bir markadan oje almadım. hem kalıcılığı gerçekten mükemmel hem de flormar’ın full color serisi gibi tek sürümde rengini verdiğini düşünüyorum. arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1 rengini alarak denemiştim ancak şuan sanırım oje koleksiyonumun %95’ini bu serinin ojeleri oluşturuyor. resmen bağımlılık gibi her golden rose mağazasına gidişimde 1 tane almadan dönemiyorum. kesinlikle bu serinin denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

  13. şimdilik elimde 3 rengi bulunan ama içimden bir sesin üçün beşin hesabını yapmayıp daha da alacağımı söylediği ojelerdir. bendeki renkleri 15¸ 34 ve 111. çok güzel ve geniş renkleri barındıran bir seri. 34 numara hariç diğer ikisi için tek katın yeterli olduğunu düşünmüyorum ama fırçasının yassı ve kalın olması bir de oldukça hızlı kuruması sayesinde iki katı sürmek çok kolay. 15 numarayı base ve top coatla sürdüğümde 1 hafta soyulmadan kullanabildim.

  14. Öylesine denemek için almışken performans/fiyat oraninin beklediğimden yüksek çıktığı ojedir. Vaat ettiği gibi tek katta şişesindeki rengi veriyor¸ tabi incecik sürmezseniz. Beni asıl memnun eden beklediğimden hızlı kurumasıydi¸ kalıcılık açısındansa benim icin ortalama bir ürün. Bendeki 03 numarası. Başka renklerini alır mıyım? kesinlikle evet¸ deneyecegim.

  15. 60 numarasını aldim dün. az once sürdüm ve bayıldım. Gece moru diyecegim ben bu renge. Firca biraz sorunluydu yalniz surerken zorlandım uçları eşit değil galiba bir de fazla sert geldi. Neyse renk beni bitirdi gerisi pek de muhim değil şu an..

  16. 05 numarası benim için gerçekten kurtarıcı joker bir renktir. Hem rengi çok güzel her mevsim her yer de sürülebilen bej pembe bir nude (resmini görsellere ekledim) hem de tek katta opak bir şekilde rengini verebilen süper hızlı kuruyan kolay sürülen bir oje.

  17. 49 mavi renginin fotoğrafını görsellerde görebilirsiniz. tek katta rengini veriyor¸ sürümü kolay ve hızlı kuruyor.

  18. ojelerle oynarken aylar önce aldığım 43 numaraya gitti elim ve rengi hatırladığımdan daha muhteşemmiş. böyle şeftali¸ yavruağzı tadında tatlı bir renk arıyorsanız tavsiye ederim. rengini görsellere ekliyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?