“Golden rose longstay liquid matte lipstick” için 134 yorum

  1. Allahını seven üzerime swatch atsın. Golden rose un yeni çıkardığı likit mat ruj serisi. 1 3 10 11 güzel gibi. 4 te kararsızım. Ya golden rose yapsan ya hepsinin swatchlarını sitede. Satışların patlar haberin yok. Her şeyi biz mi söyleyelim Edit: almaktan vazgeçtim.

  2. Alan cicişler swatch yüklese de biz de azcık fikir sahibi olsak 🙂 Swatch görür görmez sipariş vereceğim yeni likit mat ruj serisi.

  3. yandaki görselde en soldaki 3 numaraymış ona bayıldım¸ en sağdaki de 11 numaraymış. sitede 11 numara daha kahve-gri duruyordu ama bu bildiğin kahverengi. halbuki kahve rujum da çok vardı. 10 numarayı sipariş etseymişim iyiymiş.

  4. 11 numarasını aldığım¸ yapısını¸ kalıcılığını ve duruşunu çok beğendiğim mat ruj.buğday tenliyim ve bazı nude¸ ya da alt tonunda kahvelik olan rujlar beni ölü gibi gösterir ama bu renge kesinlikle bayıldım. dudak rengime oldukça yakın bir ton ama tabiki mat durduğu için kendini belli ediyor.fazla kurutma yapmadı bende¸ yani en azından kabuk kabuk görünme gibi bir durum yaratmadı. kalıcılığını da beğendim. kısacası bir kaç rengini daha alırım gibime geliyor.

  5. Bugun 10 numarasını aldım. Arkadasıma gecen ay colourpop trap rengini getirtmistim. Trap birazcık daha koyu ama benim dudaklarımda aynı lilamsı kremimsi grilikte durdu bilmiyorum ne derece tanımlayabildim:) yapısını begendim kalıcılıgı guzel. (Gorsellere swatch koyucam üstteki trap alttaki 10 numara).

  6. Oy trap hep aklımda olan bi rujdu. Şimdi canım yazarımızın attığı resmi görünce koşup almak istedim. Galiba sabah gidip koşup alıcam kızlar¸ kaç gündürde uçuğum geçmedi ruj süremiyorum çok üzgünüm :((

  7. Ay koştum aldım sabah sabah 10 numaradan 2 tane kalmıştı kızlar. Bildiğiniz bir colourpop trap rengi harika harika harika! İyi ki almamışım instagram hesaplarından. Yalnız 11 numarasında hafif altın parıltılar vardı galiba hiç beğenmedim kızçeler ama 10 numeroo bebeğim oldu uçuğum geçsin hemen süreceğim.

  8. Bugün bursa kent meydanında yeni açılan golden rose’a uğrarken bu ruju denedim. İlk elimde swatchladım rengi bildiğiniz mor-gri karışımı. Ama almak için gitmemiştim diğer renkleri de internet sayfasındaki kadar güzel durmuyor kesinlikle. Neyse bende dudak kalemlerine baktım renklerden çoğunu beğenmedim bir tane aldım işte. Kadın elinde tutmuş ruju bunu da alıyorsunuz değil mi yaptı hayır dedim. Kasadayken çok ısrar etti almam için yakışmayacağını biliyprum dudağımda denemeden almam dedim sonra oturtular beni alt dudağıma bir sürdüm bildiğiniz ölü ruju bu. Bu ruj kesinlikle esmerlere çok yakışır benim beyaz tenimi çok soluk gösterdi bilemiyorum belki yoğun ışıklardan da gelmiş olabilir. Sildim direk sonra ordan çıkarken elimdeki swatch’ıda sileyim dedim (bana verilen pedde makyaj temizleme suyu dökmediler) bir silişte çıktı o ruj! bu rujun neresi longstay? Kısacası pastel daha iyi.Rujun beğendiğim tarafı¸- rengi- ağırlık yapmaması- kötü koku gelmemesi- dudağı kurutmamasıRujun beğenmediğim tarafı¸-çabuk sabitlenmemesi- kolayca dağılması ( ellerim mahvoldu 1 3 ve 10 numarasını denemiştim) – çizgilere dolması- dudağı hafif kuru göstermesi ama yinede kurutmuyor dudağı dolgunluk vermiyor Kısacası alabileceğim bir ruj değil tıpkı renkleri değişmiş yeni velvet matte’lar gibi..

  9. Bugün seriyi merak edip Golden Rose’a gittim 10 numara farklı bir renk olmasına rağmen beni pek çekmedi açıkçası. Kendime yakıştıramadım yani. 12 numarayı aldım¸ serideki en koyu renk ancak internet sitesinde görüldüğü kadar koyu değil. Renklere siteden aldanmayan gidin direkt kendiniz görün en iyisi. 🙂 Serinin en beğendiğim yanı klasik mat likit rujlar kadar dudağı aşırı kurutmaması oldu. 12 numara da tam bir bordo renk değil biraz kahvemsi de duruyor. En azından bende öyle oldu¸ ama sevdim. 🙂 Ufak bir eleştirim sadece ruju uygularken rengin biraz dağılması. Rengi homojen olarak yaymak biraz uğraştırıyor ama çok büyük bi başarısızlık durumu yok tabi ki.

  10. Bugün 11 numarasini edindiğim ruj. Rengi bildiğimiz şeftali nude lardan uzun süreli deneyemedim henüz kurutmasi hakkında bir şey söyleyemem ama rengi çok kullanışlı koyu göz makyajlariyla harika duracak. Golden rose mağazalarinda bol bol var

  11. Uzun zamandır aradığım rengi bulup aldığım seri. Yedeklerim bile o derece beğendim rengini. Numarası 10. Hatta colour pop trap ve lime crime chasmere benzerliği ile beni ayrı cezbetti. Sürümü kolay hemen sabitlenen bir ruj. Mutlaka diğer renklerinden de alacağım. 11 ve 12de gözüm var 🙂 hatta görsellerde bi arkadaş ınstagramda paylaştığım dudakta swatchunu paylaşmış. Ona da burdan sevgiler 🙂

  12. golden rose’un güzel gibi gözüken likit mat ruj serisi.ben bugün golden rose mağazasına gidip 11 numarasını aldım bu serinin. renk olarak inanılmaz güzel. kahve alt tonlu¸ içinde hafif turunculuk barındıran bir renk. yalnız kızlar çok çok acı bir durum var ki o da likit mat rujun ufak simler barındırıyor olması. rengine bayıldım ancak o simler nedir kuzum?bir de şöyle bir eleştirim olacak: bende likit mat ruj olarak bir de the balm’ın committed rengi var. bu iki ruju yapı bakımından karşılaştırırsam kesinlikle the balm golden rose’dan daha iyi. açıkçası bu beni hayal kırıklığına uğrattı. ben golden rose’un aplikatörünü hiç beğenmedim. sürümü zorlaştıran bir aplikatörü var. çok küçük. üstelik ruj homojen bir şekilde dağılmıyor. belki uygulama yaptıkça daha iyi sürerim ama yine de üzgünüm.ama hep kötü düşüncelerim yok tabii ki. the balm’ın committed isimli ruju birkaç saat sonra dudaklarımı aşırı kurutuyor ve böyle çok acayip bir görüntü oluşturuyordu. golden rose 11 numara ise bu konuda başarılı. dudaklarımı hiç kurutmadı desem yeridir. (tabii ki iyi nemlendirilmiş dudaklarıma sürüyorum likit mat rujları 🙂 edit: sevgili cicişler bu entry’ye de bir edit gerekti.Bu rujun içinde simler barındırdığını söylemiştim. aslında simler var ama yani daha bir metalik duruyor. sim sim durmuyor. öncelikle bunu belirteyim. entry’yi editleme sebebime de gelirsem¸ biliyorsunuz kylie jenner metalik mat rujlar çıkardı. golden rose longstay liquid matte lipstick 11 numara ciddi bir şekilde metalik duruyor diyebilirim. şimdi aniden kapitalizmin oyunları neticesinde rujun bu metalik duruşunu beğenmeye başladım.biraz da bronzlaşmanın neticesi midir nedir ruj daha güzel duruyor.

  13. Bugün meşhur 10numarayı denedim¸ bende sanki bi kase beyaz leblebi yemişim de ağzımı silmemişim gibi durdu¸ sonra eşime yapısını performansını merak ediyorum deyince bana e o zaman kesin bu rengi al¸ çünkü bir tek bu renk rujun yok dedi 🙂 bende aldım¸ performansını editleyeceğim.

  14. 10 numarası tenimde tahminimden iyi görünen ruj. Ölü gibi gösterdiği yorumlarını okumuştum. Bugün siparişim elime ulaştı. Elimde duruşunu görsellere ekliyorum. Gün ışığında çekemedim malesef.

  15. hepsinin rengini birbirine benzettiğim mat likt ruj serisi.dikkatimi çeken bir renk olmadı¸ üzüldüm açıkçası. hepsi pembenin tonları. sadece 12 numara güzelmiş¸ bordo gibi duruyor internet sitesinde. denemek için alırım diye düşünüyorum. renkleri beğenmedim umarım yapıları güzeldir.

  16. 3 numara benim umduğum gibi çıkmadı. dudağımda şeker pembesi lılamsi gibi değişik bir renk oldu. elime bugün ulaştı hatta bir defa sürdüm ve hoşuma gitmedi içime sinmedi. isteyen olursa bu ruju takas edebilirim.

  17. golden rose’un yeni likit mat ruj koleksiyonu.bugün denemek için gr mağazasına gittiğimde her rengi yoktu¸mağazalara yeni yeni dağıtıldığını ve yeni renklerin ekleneceğini söyledi görevli.ben 03 ve 10 numarasını aldım.şimdilik dudağımı kurutmadı ve 3-4 saattir dudağımda.bu arada 12 numaraya aşık oldum fakat içinde küçük küçük simler var online alıcaksanız bir düşünün derim.

  18. 10 numarasını bende swatchlardan beğenip sipariş ettim ama ı ıhhh bende gideri hiç yok. Ölü dudağı gibi çok komik durdu. 3 numarası ise tatlış soğuk tonlu hafif grilik barındıran bir pembe oldu. Kalıcılığı çok beğendiğimi söyleyemicem ortalar çok çabuk açıldı ama dudağımı en az kurutan mat likit ruj kesinlikle.

  19. meşhur 10 numarası oldukça kalıcı olan ruj. dün bütün akşam dudağımdaydı ¸ bir şeyler içtiğim halde silinmemişti. hatta ilk defa bir ruju makyaj temizleyiciyle çıkardım. rengi görsellerdekinden bi tık daha gri durdu ama zombi de olmadım ) .çok açık tenlilere tavsiye etmem.diğer renklerin de testerlarına baktım. birbirine çok yakın pembeler gibi geldi.umarım renk skalası biraz genişler de şeftali- turuncu renkler falan da görürüz

  20. 10 numarasını değişik bulduğum için aldım. Bence oldukça kalıcı kahvemsi bir gri ve açık bir renk. Dudaklarimi cok kurutmadi. Renk olarak sevdim ama dişlerimi sarı gösteriyor. Bu yüzden kullanamayacagim. Renk çok hoş ve farklı aslında. Hiç gülmeden kullansam diye bile düşündüm ama kadın gülmezse ne sürerse sürsün fark etmez diye düsünenlerdenim. Elimde kaldı ne yapsam bilemiyorum.

  21. yapısı¸ kalıcılıklığı hatta kokusu bile pastele çok benziyor. velvet matte serisinde çıkardıkları mor ve siyah renklere bakarak türk markaları arasında yeniliğe en açık markalardan biri olduğu söylenebilir. bence 10 numara ile iyi bir giriş yaptılar. kesinlikle daha cesur renkler de denemeliler.

  22. 10 numarasını sürmüş mutlu mutlu otururken 12 yaşındaki kardeşim bana şöyle bir bakıp dudakların bu renk mi yoksa ruj mu var diye sordu¸ resting bitch faceimi görünce de açıklama yaptı: hani oluyormuş ya. kansızlıktan. annem öyle demişti dimi anne?!gören ve hasta olduğumu düşünmeyen bir kişi bile çıkmadı henüz çok üzülüyorum 🙁

  23. Birçok markada likit mat ruj deneyip en iyilerinden biri olduğuna karar verdiğim üründür. Hiçbir mağazada nude tona yakın olan 11 nolu rengini bulamadığımdan 12 nolu bordomsu rengi aldım ve bayıldım. fiyatı 17 lira civarında ve dudakta oldukça kaliteli duruyor.

  24. 10 numarası ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu¸ sürerken kremsi yapısını sevdim. Sürüldükten 20-30 saniye sonra tamamen kuruyor bu da çabuk kurumasındansa daha iyi bir şey çünkü sürerken hata yaparsanız rahatça düzeltmek için yeterli vaktiniz oluyor veya aplikatöre gelen ürünün yarısını dudağıma yedirerek süreyim dediğinizde de hemen kurumadığı için sorun olmuyor¸ yayabiliyorsunuz. Kuruduktan sonra dudağımı germedi ve varlığını hissetmedim¸ kuruyunca hafif ve ince bir yapısı var. Kalıcılığını test etme fırsatım olmadı henüz.  kolumda flaşsız hali kolumda flaşlı hali yoğun sürülmüş halinin dudağımdaki duruşu kuruyunca yarım ton daha koyulaşıyor gibi geldi. Görsellerde dudağıma aplikatöre gelen ürünün hepsini uygulamıştım ama bence bu fazla oluyor¸ bir dahakine aplikatördeki ürünün yarısını yedirerek uyguladığımda kendi dudak rengim de biraz belli olduğu için daha koyu durdu ve o zamanki halini daha çok sevdim.

  25. On numarası bende çok “dün öldüm bugün tekrar dirildim” gibi duran likit ruj. Keşke marjinalliğe gitmeyip klasik tonlardan birini alsaymışım çünkü formülasyon olarak çok başarılı¸ jeffre starla yarışır düzeyde.

  26. 9 numarası russian red kırmızısı¸ pembe alt tonlu değil. bayrak kırmızısı. sürümü renk verişi kolay/iyi¸ duruşu kadife matlığında. sevdim. 10 numara efsane olmuş da¸ o ne öyle kızlar ya¸ ölü dudağı… bir de nude rengi var elimde¸ onun duruşunu çok sevmedim. matte velvet 01 no favorim nude konusunda.

  27. Tüm swatchlara baktıktan sonra 10 numarasını almak üzere yarın yollara düşeceğim ruj bu işte! Herkesin yazdığını ben de tekrar ederek¸ colourpop un trap rengine inanılmaz benziyor.. Bu arada ben her an gözü karartıp ebay’de bulduğum bir satıcıdan tanesi normalde 6 dolar olan colourpoplara 10 dolara bayılıp bir on tane likit mat ruj alabilirim. Hatta hazır almışken üstüne birkaç farını da alabilirim 🙂

  28. 10 numarasını aldığım ve kullanmalara doyamadığım ruj. beyaz tenli olmama rağmen ısrarla kullanıyorum¸ benim dudağımla bütünleşip oturunca içindeki kahve tonu sanki daha ortaya çıkıyor gibi geliyor o nedenle çok ölü durduğunu düşünmüyorum ama almadan önce dudakta deneyip oturmasını beklemekte fayda var. soğuk kahve tonlarındaki göz makyajına çok yakıştırıyorum bu ruju¸ kullandığımda sokakta çevirip soranlar dahi oldu. sürümü gerçekten kolay ve dayanıklılığı iyi. diğer likit mat rujlar gibi matlaştıktan sonra pul pul bir görünüm oluşturmuyor ve dudağınızda bir pudra tabakası varmış hissi vermiyor bence bu özelliği çok başarılı. dudaklarıma peeling yapıp nemlendirdikten sonra sürdüğümü de eklemeliyim sanırım. tek sorunu benim için 3-4 saat sonunda dudak içlerinde birikip beyazlaşması oldu yani kontrol etmek gerekiyor belli aralıklarla.

  29.  şurada gördüğüm benzerlikten sonra bugün ilk iş olarak gidip 3 numarasını aldım. Dudakta Mac Mehr’ benziyor fakat daha soğuk daha pembemsi duruyor¸ söylendiği gibi. kalıcılık konusunda çok başarılı¸ Mehr’e fark atar¸ yedim içtim 6 saate yakın hiç kıpırdamadı. mehr’den istediğim duruşu biraz daha pembelikle elde ettim. çok da sevdim! blogger kızlarımız sağolsun.dayanamayıp 9 numarasını da aldım¸ çok güzel bir kırmızı¸ pembelik yok¸ turunculuk yok¸ tam istediğim gibi. onu da test edince kalıcılığı hakkında burayı güncellerim.

  30. Golden Rose’un yeni çıkardığı ruj serisi. Kuruması diğer markaların mat rujlarına göre daha uzun sürüyor. Ancak kuruduktan sonra herhangi bir bulaşma¸ dağılma¸ dökülme yaşamadım. Çok uzun zaman dudağımda ilk sürdüğüm haliyle kaldı. Renk skalasını çok beğendim. Çünkü Türkiye’de var olan markalar arasında bu renk ruj veya glosslar neredeyse yok. Olanlarda bu kadar başarılı değil.

  31. 10 numarasini alip kullanamadigim rujdu. Sonra altina yine golden rose’un dream lips dudak kalemlerinden 520 numarayi uygulayip parmaklarimla yedirerek surdugumde cok guzel bir mor-gri sonuc aldim. Beyaz tenli olup da yuzunde cok cig duran suslulere oneririm.

  32. Ankara arcadium mağazalarında her rengi mevcut. Dün meşhur olan 10 numara rengini denedim¸ buğday tenliyim ve bende resmen gri beyaz arası bir renk durdu hiç beğenmedim. 5 numara çok hoşuma gitti ve aldım. Öyle çok bir beklentim yoktu fakat resmen dudağıma yapıştı ve çıkmadı ruj¸ yemek yedim kahve içtim 5 saat sonra bile yeni sürülmüş gibiydi. 17 lira gibi bir paraya satın aldım bence herkes bir şans vermeli.

  33. Çok beğenilen 10 numarasını deneyip hevesimi aldığım¸ 03 ve 12 numarasıyla eve geldiğim rujdur. 5 numarasının¸ pastelin kiss profflardan muadili var. o sebeple onu bıraktım. fakat o 09 kırmızı ile 11 numarada aklım kaldı. 09 ne mükemmel bir kırmızıdır. 11 numara ise sütlü kahve. 10 numaranın kendine yakışmadığını düşünen benim gibiler için güzel bir nude alternatifi. Dudakta daha şeffaf duruyor¸ içinde ışıltılar mevcut. Çok tatlı bir nude.Tepe Nautilusteki golden rose kioskun da tm renkler mevcuttu. En çok giden renkler 10-3-12-5 numaralarmış.

  34. yana yakıla 10 numarasını arayıp bulamadığım seridir. normalde takıntılı olduğum markalar dışında ruj almam. yapılarını da beğenmem. ama bir türk firmasının böylesine yenilikçi bir renk üretmesi gerçekten çok hoş.

  35. Ordan burdan renklerine baktıkça olmamış dedirtti. Yapısını bilmem ama o renkler şişede durduğu gibi durmuyor. Biraz bağıran tonlar yerine ara tonlar tercih edilseydi güzel olurdu. Heleki 11 – 12 numarada sim var ilginç.

  36. kendim kullanmadım fakat arkadaşımdaki duruşunu gözlemlediğim kadarıyla 2-3 saatte bir tazeleme gerektiren rujlar.

  37. 03 ve 10 numaralara sahibim¸.03 mükemmel bir renk herkese cok yakısacak joker bir ruj.10 numara ise gerçekten çok farklı¸ama yazın kullanamam çok soğuk bir ton.Kalıcılıkları da pek basarılı degıl sureklı tazelemek zorunda kalıyorum malesef

  38. 3 numarasına sahip olduğum likit mat ruj serisi. rengi bende gül kurusu gibi durdu en sevdiğim renk olduğu için bayıldım. kalıcılığı güzel¸ dudaklarımı çok kurutmadı diğer mat rujlara göre tabii pastelinkinden daha başarılı olmuş.

  39. 11 numarasını biraz da burdaki yorumlara bakarak balıklama aldığım¸ ben de 2katta tam tarçın rengi duran mat ruj. İçinde simler olmasa güzel bir renk olabilir aslında¸ ama simler çok hoşuma gitmedi. Kalıcılığı pastelden biraz daha az¸ kurutması da öyle. Ben şunu anladım ki likit mat rujlardan en iyisi colorpoplar. Evet çok kurutuyor ama kalıcılığın da hakkını veriyor.

  40. 04 numarasını almak istediğim ruj. ayrıca instagram’da sevdiğim bir  bloggerın swatchlarına denk geldim paylaşayım dedim görsellere ekliyorum

  41. 10 numarasını ve 5 numarasını aldım. Naçizane tavsiyem özellikle 10numarayı internet üzerinden sipariş etmemeniz hayli ilginç kahve-gri bir renk¸ ıslak harçla öpüşmüş veya ölmüşüm de gömülmeyi unutumuşum gibi duruyor misal bende. E peki neden aldım? Bu renk diğer canlı renklerle karıştırıldığında o rengin kirli bir ara tonunu elde ediyor. Elimde günlük kullanım için çok sevmediğim canlı pembe¸ bordo gibi renkler var. Karıştırınca (tabii ki el üzerinde¸ aplikatörü kirletmeden¸ruju çok kurutmadan fırçayla uygulayarak ) ne kadar güzel ara tonlar çıktığını anlatamam. Olur da pişman olayazarsanız¸ bir de böyle deneyin.

  42. Bazı ürünleri herkes ben de ben de diye alınca ben bir soğuyorum renkten veya üründen.gr mağazasına aydınlatıcalarına bakmaya gitmiştim.rujlara da bakmazsam çatlardım tabi.11 numarayı istiyordum aslında.kızın gazına gelince deneyeyim dedim.11i ben tarçın rengi durur belki diye ümit ederken o kadar koyu durmadı.e ağzımı mikroba bulamışken 10 u da denedim tabi görevli kız çok sımımiyim cnm gerçekten bu kdr yakışan olmadı diyince ben de tabi hadi ya ciddi öf be havam kapansın diyip ve aldım.Renk güzel ben de yakıştırdım kendime.1. Katta griliği çok göze çarpmıyor.daha sert bir renk için iki ince kat daha iyi oluyor.soluk gösterme meselesi bence kişinin kendini görmeye alıştığı şekle göre değişiyor.ben genelde soluk renk rujlar ve ten makyajı kullandığım için öyle gelmedi bana.tarzına yakıştırana öyle kaldırması zor bir renk de değil.

  43. 3 numarasını aldim sevgili ciciş dostlar.. güzel bir renk ama bana sanki gitmedi. Sizin için hem elime hem dudagima swatcladim. Resimlerin kusuruna bakmayın. Umarim resimlere kısayol yapabilirim. Buyrun suslusozluk.net/g/golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick/17718 ve suslusozluk.net/g/golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick/17719

  44. 10 ve 11 numarasını aldım. 11 numarayı merve özkaynakta görüp aldım aslında. Kahve- nude-turuncu arası bir renk her makyaja olur 11 numara. Ben bayıldım özellikle aplikatörü harika. Gün boyunca kaldı dudaklarımı kurutmadı da. 10 numara resmen ölü dudağı oldu ama makyajsız denemiştim.Nasıl kullanıcam bilmiyorum sanırım golden rose velvette matte 2 numarasının üstüne sürsem pembeleşir harika olur diye düşündüm. Bakalım..

  45. Bende 11 ve 12 numaraları bulunuyor şu an. Ben bu rujları çok beğenmedim şöyle ki¸ herşeyden önce içlerindeki minik simlere bir anlam verebilmiş değilim mat rujda bence sim olmamalı ikincisi ise yapıları çok da kıvamlı değil yani tek katta istediğiniz ortuculuğu alamıyorsunuz. Ülkemizde satılan pekçok markanın likit mat rujlarını denemiş biri olarak diyebilirim ki benim en çok beğendiklerim önce the balm sonra ise pastelinki oldu daha nude renkleri olsaydı onları da denemek isterdim.

  46. 05 09 10 07 renklerine sahibim. rujların sürümü çok çok kolay. pastelinkine göre daha ince bir yapısı var ama renk örtücülüğü çok kuvvetli. pastel kırıntı kırıntı oluyordu üst üse uygulayınca bunda öyle bir problem yok. ayrıca üst üste uygulama yapınca renk koyulaşmıyor aynı rengi elde ediyorsunuz ki bu harika bence. pastel kadar kurutmuyor ve daha pürüzsüz. çok çk hafif vanilya gibi bir kokusu var¸ kokuya aşırı hassassanız bile rahatsız etmeyecektir. aplikatörü çok kolay uygulama sağlıyor. beni dudak şeklim çok kıvrımlı ve en üst kısmı çok sivri bu nedenle aplikatörleri asla kullanamaz fırça ile uygulama yapardım¸ bunda hiç ihtiyaç duymadım. silmesi pastele göre yine daha kolay yağlı göz makyajı temizleyicisi veya shea butter kullanarak çıkartıyorum¸ ve hata yaparsanız temizlemek daha kolay olduğundan büyük avantaj¸ bu da kiss proof çok çok az bulaşma yapıyor. kurutma yapıyor ama pastel kadar değilalmamak için çok direnmiştim ama bayıldım. 10 numarası lc cashmere e benziyor diye çok heyecanlıydım ve açık renkte yapı değişiyor mu diye gözlemleme şansım oldu kii değişmiyor.07 numara soğuk pembe – nar çiçeği gibi duruyordu ama baya çingene pembesi çıktı bunu takasa koycam veya birine vercem muhtemelen.09 çok güzel bir kırmızı. çok çok soğuk ve koyu değil. hemen her ten rengine gidecek ruby woo benzeri bir kırmızı05 mürdüm- bordo gibi bir renk. bunun daha canlı olacağını sanmıştım ama değil. yine de memnunum. kızlar kesinlikle edinin derim. ben de direnemedim aldım ve her kuruşu hak ettiğini düşünüyorum. golden rose¸ pastel¸ flormar inanılmaz geliştirdi kendini.sephora nın likit lipstick ine tercih ederim bu seriyi. son olarak ürün 5¸5 mlönemli bir ekleme: elimin üzerinde bir miktar 10 numara alıp sahip olduğum renklere bire bir oranda veya bire iki oranda karıştırdım ekstra bir fırça yardımıyla ve ha-ri-ka nude tonlar elde ettim. 10 u yedekliyeceğim bu nedenle kesinlikle deneyin.

  47. 10 numara kendimle bir türlü barıştıramadığım çeşidi. Kalıcılığı çok iyi yemek yedikten sonra ve saatler geçmesine rağmen kalıcılığını koruyor. Rengini kendimle barıştıramadığımdan itinayla takas yapılır cicişler.

  48. Ciddi anlamda iyi bir likit mat ruj. Daha pastel deneyemedim ama matlığı uygun geliyor ve acayip bir kuruma yapmadı dudağımda. Bende 03 numarası var. Tek sıkıntısı kuruyunca rengi daha bi pembeleşti ve hayal kırıklığı yaşadım. Ayrıca sanırım alt tonu sıcak olduğundan dişlerimi sarı gösterdi ve o yüzden bi hayal kırıklığına daha uğradım… İyice deneyin içinize sinerse alın derim 🙁

  49. 03 ve 05 numaralarına sahibim. 03¸ benim dudağımda nude bir pembe ve bayılıyorum. ne yazık ki altına rengi tam uyacak bir dudak kalemi bulamadım.05 ise morumsu bordo¸ altına flormar 231 numaralı dudak kalemiyle mükemmel uyum içinde. yaz kış koyu renk ruj severler tayfası..kalıcılıkları bence güzel yemekten sonra tazelenebilir. ama güzel bir lipbalm ile nemlendirilince asla kuruma yapmadı bende.ben memnunum almaya devam ederim bu seri rujları.

  50. 10 ve 3 numarasına sahibim.10 numası değişik makyajlar denemeyi seven her kadının koleksiyonuna katması gereken bir renk. Bendeki duruşu  Bu şekilde. Yalnız pastelde de golden roseda da yatık muhafaza edildiğinde yağ sızdırma problemi var. Kalıcılıkları ise bir colourpop değil. Yine de sırf 10 numarası için golden rose kocaman bir alkışı hak ediyor.

  51. Renkler güzel ve kullanışlı ama kokusu vanilyalı ve kurabiye gibi bu sebebple kullanabileceğimi düşünmüyorum. Fakat 11 numarası için alabilirim.

  52. kalıcılığı başarılı¸ fakat içinde sim gibi bir şey barındırıyor (bendeki 11 numarası) renkleri de çok hoş. tek beğenmediğim yanı sim barındırması.

  53. 10 numaralı olana sahibim. rengine bayılıyorum. kalıcılığı çok başarılı¸ sadece bir şeyler yiyip içersem dudağımın iç kısmı çok az siliniyor. arkadaşım 12 numarasını aldı¸ hiç kalıcı değil ayrıca gün içinde sürekli tazelemesi gerekiyor ve simli duruyor. ikisi arasındaki bu farkı ben de anlayabilmiş değilim.

  54. golden rose’un rujlarını mat crayonlarıyla keşfettim. ama bu likit mat rujla bi tık üstüne çıktılar. çıktığını duyduğum anda gratis gratis gezip bir iki rengini bulabilmiştim ancak. sonra golden rose’un kendi mağazasında her rengini buldum. kırmızısı ef-sa-ne. hayatta başka kırmızı ruj kullanmam¸ net! kokusunu ben de pek sevmedim ama kuruduktan 10-15 dakika sonra uçuyor. sürekli kalan bir kokusu yok yani o açıdan süper. biraz zor sürüyorum ama bu benimle alakalı bi durum galiba¸ ruj sürmeyi beceremiyorum =(çok çabuk kuruduğu için affı yok. dikkatli sürmek lazım. keşke adınız “altın gül” olmasa. hep oradan kaybediyorsunuz. dandik algısı oluyor :/

  55. 01 ve 10 numaralarına sahip olduğum likit ruj. öncelikle kokularına bayılıyorum. bir gece yarısı kylie cosmetics ürünlerini internetten incelerken delirip bunları koklayıp rahatlamışlığım da vardır heheh. 10 numara pembe alt tonlu açık bir nude¸ benim tenimle güzel oluyor. 01 numara ise açık bir şeker pembesi¸ tek başına kullanmam açıkçası ama bütün dudağa baz olarak 10 uygulayıp orta bölgeye de 1-2 fırça darbesiyle 01 uygulayıp blend edince güzel bir ombre oluyor¸ çok bariz değil¸ doğal duruyor.

  56. Piyasaya sürüldükten çooook sonra 11 numarayı satın aldım. Genel de likit ruj denilince aklıma hep the balm gelirdi. Malesef golden rose bu fikrimi değiştiremedi. Kokusu çok tatlı olması bi yana kalıcılık gerçekten iyi gelmedi bana. Neden derseniz¸ şöyle ki ruju sürdükten iki ila üç saat sonra anlamadığım sebeplerden dandik bb krem gibi pul pul dökülmeye başladı??? Dudaklarımı çok kuruttu. Sürekli su içmek istedim. Bi ruj neden dökülür ki? Bronz makyajlarıma gideceğini düşünerek almıştım¸ gerçekten yakışıyo fakat dökülüyo. eğer dışarda 1 2 saatten fazla kalmazsam o ruju makyajımda tercih ederim. Hala gönlümün prensesi the balm.

  57. bana kalırsa golden rose renk skalası açısından her ne kadar başarılı olsada kalite açısından sınıfta kalıyor. bugüne kadar bulabildiğim en güzel kiremit kahve tonlarındaki rujunu her sürdüğümde dudaklarım yarılıyor resmen. altına lip balm sürmem bile kafi gelmiyor. bu da bana ne kadar kozmetik ve sağlıksız olduğunu gösteriyor açıkçası.

  58. 02 ve 05 numaralarına sahip olduğum seri. 02 tatlı bir nude – pembe iken 05 mürdüm rengi. bu arada cicişler bu rujlar karıştırılmaya çok müsait. ben bazen bu 2 rengi karıştırıp lila – mor arası bir renk elde ediyorum. kalıcılığı fena değil fiyat olarak da uygun bence.

  59. Bende 03 numarasi mevcut ama bende şöyle bir sorun oldu ürün sızma yapıyor.ürün şeffaf yapış yapış bir maddeyi kapağından sızdırıyor.bütün rujlarımı ve rujlarımı muhafaza ettiğim yeri batırıyor çok sinirimi bozmaya başladı artık ruju atmayı düşünüyorum zaten ben atmasam artık her ne sızıyorsa rujun içinde kalmayacak rujun yapısı bozulacak.hiç kimse yazmamış bu sorun bir tek bende mi var acaba 🙁

  60. tarzınız¸ zevkiniz¸ renginiz ne olursa olsun öncelikle 5 numarasını denemeniz gereken süper mat ve kalıcı ruj. 5 ve 11 numaralarını aldım. 11 numarası günlük çok rahat kullanılabilecek bir ruj. eğer bir şeyler yeyip içmiyorsanız 1¸5 saat kadar tazelemenize gerek yok. altına biraz pudra ya da çok az bb krem sürerek uygulamanızı tavsiye ediyorum. tek kötü yanı ise dudaktaki çatlakları doldurmuyor olması. bu yüzden ilk 1 saatten sonra mat ve belirgin çizgili dudaklarınız oluyor. sürdükten sonra çok kuru olmasına rağmen temizledikten sonra dudakları kurutmuyor ki açıkçası beklentim kurutacağı yönündeydi. sanırım yavaş yavaş seriyi tamamlayacağım.

  61. kırmızı ve koyu moruna sahiptim. geçen gün özdilek’te yeni mağaza açtığını duyunca bi gideyim bakayım dedim. nasıl oldu bilmiyorum ama 11 numarasını aldım 😀 satış elemanı çok tatlıydı. hemen biraz pudra biraz da bronz allık sürdü. ay bir güzel oldu. şimdilik favori rujum 11 numara. kırmızının müthişliğini de unutmayalım tabii.

  62. 10 numarayı aldım¸ renk harika fakat dudaklarımı inanılmaz kuruttu yol yol yaptı¸ onun dışında kalıcılığı gayet güzel¸ lip balmla deneyip bir daha yorumlayacağım 🙂

  63. bende 10 ve 11 numaraları var. 10 numarası elimde neredeyse ilk çıktığından beri var ama 11 numarasını alalı çok olmamıştır.öncelikle bi sitesine baktım da¸ oradaki renklerle normal renkleri arasında resmen alaka yok. bence mağazasına gidip denemeden almayın cicişler. online alacaksanız bile mağazasında renklerine bir bakın. ambalajlarını çok beğendim ben. sade ve şık olmuş.serideki bütün rujların yapıları aynı değil. hatta kokuları bile farklı. 10 numara zaten serinin en meşhur rengi. ölü rengi gibi duruyor evet ama ilk sürüldüğünde çok açık duruyor. biraz vakit geçtikten sonra iyice koyulaşıyor gri lila bi hal alıyor ilk görüntüsüne aldanmayın. bence yapısı oldukça başarılı¸ kurutmuyor diyemem ama az kurutuyor¸ ağırlık yapmıyor ve kalıcılığı gayet idare ediyor. bir şey içtiğinizde bir yere bulaşmıyor ama tabi yemek yediğinizde ortalardan hafiften açılıyor. bu arada colorpop ın trap rengine muadil olduğunu düşünmüyorum¸ çünkü bu daha lila ağırlıklıyken benim videolarda fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla trap daha gri ağırlıklı. elimde trap olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum ama ben pek benzetemedim.11 numarası ise 10 numaradan o kadar farklı ki. bir kere kötü kokuyor ve içinde simler var. mat rujun içinde sim? ben de anlamadım ama. dudakta o kadar belli olmuyor. turunculuk içeren bir kahve tonu ve kalıcığı da 10 numarası kadar iyi değil. yine de normal bir mat ruja göre gayet kalcıcı. verilen parayı hak ediyor mu¸ alınır mı? o farklı renkler için bence alınır. ben de diğer renklerine muhakkak bakacağım

  64. Golden rose ürünlerinin çoğunu kullandığım gibi¸ bu ürün de çıkar çıkmaz hemen denedim. Şu an bende 11 ve 12 numaraları bulunuyor. 11 numarası¸ kahve alt tonlu¸ sürerken hafif simli ve sanki mat durmayacakmış gibi hissettirip bir kaç dakika içinde sabitlenen¸ aşırı kullanışlı¸ her cilt tonuna uyum sağlayacak bir ton. Bu üründen stoklayıp hayatım boyunca kullanmak istiyorum çünkü özellikle kahve tonlarında göz makyajı yapıyorsanız mükemmel bir uyum sağlıyor.12 numara ise bordo renginde ve çok açık ten rengine sahip olduğum için¸ hafif bir göz makyajıyla efsane durduğunu fark ettim. Eğer benim gibi günlük hayatta kırmızı kullanmaktan çekiniyor ama iddialı bir ton arıyorsanız¸ bunu önerebilirim.

  65. gratıs’te denedim fakat güzel bi renk bulamadığımdan almadım.çok kalıcı değil¸ıslak mendille biraz uğraşınca çıktı(izi kaldı biraz).yapısı pastel’in daylonglarına benziyodu.renk skalası biraz daha genisletilmeli bence.

  66. fiyat performans dengesi düşünüldüğünde gayet başarılı bir ürün. ruju dudağa sürdükten sonra kuruması 3-4 saniyeyi buluyor. kokusu da fena değil¸ rahatsız etmiyor. fırçasını çok sevdim çünkü tam dudak şeklime uyduğundan uygulamayı kolaylaşıtıryor. evet kalıcı ama ancak bende ancak 2 saat dağılmadan bulaşmadan durabildi.

  67. 4 numarasını internetten aldım.ekrandaki renkle gelen renk arasında o kadar fark var ki… gelen ruj bildiğin fuşya rengi. oysa ekranda daha gül kurusu bir tonda olduğunu düşünmüştüm. takasa koyacağım.yapısına gelecek olursam¸ süreli 15 dk oldu ve yapışkanlığı devam ediyor. kısacası sevmedim.

  68. 01 numarası benim için tam bir facia olmuştur. Sadece bir renk üzerinden resmen bütün seriye küsmüş durumdayım cicişler.03 numarası için gitmiştim fakat ellerinde olmadığından 01 numaraya yönlendirildim. Testerı da yoktu¸ ben de saflık edip aldım. Ama o ne ruj öyle! İlk sürüldüğünde aşırı likit yapısı var¸ aplikatörü kolay sürülmeye uygun değil ve ürün her seferinde fazla geliyor. Sürdükten sonra kuruyor tamam ama resmen dudağımda kalıntı gibi durdu. Dudak çizgilerime doldu ve 01 rengi bende çok komik bir pembe gibi durdu. Kısacası ismini bile duymak istemediğim seridir.

  69. 11 numarasına sahip olduğum seri. mat bir ruj olmasına rağmen içinde simler barındırıyor¸ belli olmuyor demişler ancak bence belirgin büyüklükte simleri. ağır göz makyajı yaptığım zamanlar sürüyorum genelde¸ çok günlük bir ruj değilmiş gibi geliyor nude bir renk olmasına rağmen.ama bence serinin en güzel rengi 12 numara. çok güzel bir bordo-kahve ve kalıcılığı da çok iyi. ev arkadaşımda var ondan sürdüğüm kadarıyla yorum yapıyorum¸ ilk indirimde kendisine talibim.

  70. Dudaklarım da cildim gibi kuru olduğundan denediğim çoğu mat ruj güzel durmaz ve dudaklarımı gerdiğinden rahatsız ederdi ta ki bu ürüne kadar. Zaten 1-2 yıldır Golden Rose rujlarda atağa geçti. Ben 01’ini kullandım¸ meşhur 10’nunu nasıl atladım bilmiyorum. Yine de dudağınızın ölü derilerinden kurtulduktan sonra kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

  71. bugün 11 numarasını aldığım mat ruj. sürmeden önce dudaklarımı nemlendirip peeling yapmama rağmen dudaklarımı acayip kuruttu ve çizgi çizgi gösteriyor. her zaman yaptığım gibi ruj sürmeden önce fondöten uyguladım ve dudak kalemi kullandım fakat dudak kenarlarım acayip kötü duruyor. yapış yapış hissediyorum. daha sonra bir şans daha vereceğim çünkü rengine bayıldım ve kalıcılığı tamamen kuruduktan sonra hiç fena değil.şimdilik beğenmedim 🙁

  72. 10 ve 11 numarası var bende. 10 numarası saçlarım bakırken çok güzel oluyordu şimdi koyu kahveye geçince beyaz tenimle biraz ölü gibi kalıyorum. 11 numarası da içinde minik simler olmasına rağmen gayet güzel

  73. bakmak için gittiğim watsons cevahirdeki hanımefendinin üff al da git dercesine ukala tavırları ve soğuk bakışlarından ürküp ilk kaptığımı aldım. Bendeki 03 numarası¸ kokusunu sevmeyenler olabilir fakat ben seviyorum sadece rengini çok iddialı buldum evde deneyince. Fazla morumsu pembe geldi ama yine de bi şans verin derim kalıcılığı gayet iyi kaliteli bi çift fazlı makyaj temizleyiciyle anca çıkıyor .

  74. 10 numarasını sırf merakımdan hiçbir test etmeden alıp elimde patlayan likit ruj. farklı bir havada fakat onu süürp çıktığımda insanlar bana uzaylıymışım gibi bakıcağını hissedebilirim

  75. 4 ve 5 numarasına sahibim. Kalıcılık bakımından sınıfta kalıyor gibi ama özellikle 5 numarayı uyguladığım gün yoğun övgüler aldığım için vazgeçemiyorum. Sürekli yenilemeye hazır olun. Bir de ince dudaklar için uygulamak biraz zor olabilir dikkat.

  76. 1 ve 10 numaralarina sahip oldugum ruj. 10 numarayi kis aylarina daha cok yakistiriyorum. 1 numara ise son gunlerin favorisi. Acik renk farlara guzel uyum sağlıyor. Öncesinde dudaklarimi blistex-medplusla nemlendiriyorum. Gün içinde tazelemek istediğimde de öncesinde medplus sürüyorum. Kuruluk ve çizgilere dolma sorunu yaşamiyorum.

  77. Aklımda note un kalıcı rujları vardı ama ben bu seriye tesadüfen rastladım ve 11 numarasına bir şans verdim. Kahverengi (ama tam kahverengi değil) içinde sarı ufak ufak simleri var.rengini ve kokusunu ben çok sevdim ama kalıcılığını çok sevemedim.. Kalıcılığı kötü değil ama çok iyi değil bana göre. Yemek yiyince vs rujdan eser kalmıyor bende . Ya benim yememde bir sorun var yada rujda

  78. Elimde 03 numarası var¸ takasla edinmiştim. Değişik bir fırçası var. Sürümün kolaylığı konusunda net bi fikrim yok. Bazen kolay geliyosa bazen zor geliyo bana. Kalıcılığı güzel ama aynı tarz farklı ürünlere göre yetersiz buldum ben. Dudaklarımı aşırı kurutmadı. En iyi yanı bu.Edit: imla

  79. Renkleri güzel sürümü de zor değil bence tek sıkıntısı pastel olsun¸ balm olsun onlara göre kalıcılığının az olması hemen ortadan silinmeye başlıyor.

  80. 10 numarasını Cosmetica indirimden almıştım. Kalıcılığına bayıldım rengine bayıldım vanilyamsı kokusuna bayıldım. Arkadaşlarıma o kadar ovdum ki gidip alanlar oldu. Hatta beraber 3 numarasını aldık. Onda beğenip ben de 3 numarasını aldım ve ona da vuruldum ama bu 3 numara 10 numara kadar kalıcı değil gibi. Bunu satıl elemanına soyledim renklerine baglı olarak kalıcılık değişebilir dedi. En son cok arayıp bulamadığım 11 numarayı bulunca hemen kaptım buna da vuruldum. 11 ve 3 numara benim her turlu kıyafetime ve makyajıma uyuyor. Tek sorun 10 numara kadar kalıcı olmamaları.

  81. 10 numarasını bohem rengine kanıp almıştım. Kendisine ölü gelin adı takmıştım. Çünkü dudaklara sadece onu sürünce bildiğiniz ceset gibi duruyor. Ama böyle göz makyajıyla arada sıradışı takılırım diye kullanırım diyodum. Neyse geçen gün ölü gelin günü diye belirlemiştim öyle gezcektim dışarda. Bi baktım ruj katmanlara ayrılmış. Bildiğiniz sıvı yağ şeklinde tabaka vardı rujun üstünde. Yani böyle boru şeklinde ya üst tarafta birikme olmuş alt tarafa çökme var ve böyle ortası boş. Ordan görünüyor alltaki yağ birikimi. Çalkalayayım öyle kullanırım dedim. Anacım kokusu da gitmiş bunun. Normalde kokusu böyle çikolata gibiydi açıp açıp koklardım.şimdi kekremsi olmuş. 6 ay gibi bir sürede bozuldu gitti bebeğim. Ne hayallerim vardı gezcektim daha. İlk defa bir rujum bozuldu. Bir daha almam kendilerini.

  82. gratiste 10 ve 11 numarasını denedim ve 11’e aşık oldum. ama beş dakika sonra benim dudaklarımda aşırı kuruma yaptı ve renk parçalandı gibi oldu. benden mi kaynaklı bilmiyorum ama umarım benden kaynaklıdır çünkü renk aşırı güzeldi :/ heralde nemlendirici sürmeden uyguladığım için böyle oldu. 10 numarasıysa fena durmadı bende ama dışarı süreceğim bir renk kesinlikle değil.

  83. Renk skalası çok güzel. Dudakları kurutmuyor gayet kalıcı ve uygun fiyatlı. Şeftali tonlarındaki 11 rengini çok beğeniyorum.

  84. 4-5 ay evvel likit mat rujlarından 10 ve 11 numarasını aldım.10 numara lila-grilik barındıran bir renk. O ara çok popülerdi ama gelgelelim bir kere bile kendime yakışıtaramadım. Belki severim diye evde sürdüm¸ sildim¸ cık olmadı.11 numara¸ Kahve-şeftali arasında. Kalıcılığından dudaklarımı çok aşırı kurutmamasından memnunum¸ çok nadir kullanıyorum.Amaaaaaaaaaaaaaaaa benim aldıklarımda bir sorun mu var hepsi mi böyle bilemedim. sanki bu rujlarda margarin ve çok yoğun şeker kokusunu bir arada alıyorum. Çok boğuk bir koku. Çok rahatsız oldum. Birkaç zamandır da kullanmadığım için çekmecede duruyordu. dün bakayım dedim¸ kapaklarını sıkı kapattığıma emin olduğum halde sanki yağımsı böyle bir şey dışarı akmış.hiç sevmedim.Zaten renk skalası da çok başarılı değil.Tekrar almam…

  85. Hangi kafayla bilmiyorum 01 numaralı açık pembe rengine sahip olduğum inanılmaz kötü kokan likit ruj. Dün merakımdan flormar 205 numaralı koyu bordo dudak kaleminin üstüne sürdüm¸ cennet mahallesi makyajının daha ılımlı hali oldu¸ o iğrenç kokuya dayanabilirsem bu şekilde bitirmeye çalışacağım boşa gitmesin. Not : yapısını hiç sevmiyorum¸ dudaklarım büzüş büzüş oluyor.

  86. kalitesiz likit rujlar. dışına sıvı akıtıyorlar ve bir tanesi garip kokmaya başladı. yeni güzel renkleri çıkmış ama bu deneyimimden sonra asla bir daha almayacağım rujlardır.

  87. 9 numarasina sahibim. Iddiali bir renk. Kan kirmizisinin tanimi bence. Beni 3-4 saat hic bisey yemeden icmeden idare ediyo. Ama son surdugumde sanki tamamen kurumamista yapis yapis kalmis gibi hissettim:(

  88. Sarışın bir arkadaşım kendine hiç yakıştırmadığjnı söyleyerek 01 numarasını bana verdi. Ben de kumralım¸ ben de kendime hiç yakıştırmadım. Nasıl desem dudakta çok yapmacık duruyor¸ sulu boya gibi¸ bilemiyorum rengi çokk açık. Esmerlere de yakışıcağını sanmıyorum¸ bir de şu var rengi geçersem genel olarak uygulama aplikatörünü de çok aşırı büyük buldum sürüşü zorlaştırıyor¸ kalıcılığını bilemiyorum sürer sürmez sildiğimden ama sabitleşmesi çok uzun sürüyor¸ nasıl anlatıyim tam şu an yeniden denemek için bir daha sürdüm¸ 5 dk geçti kahve içiyorum ve ruj öylece bardağa bulaştı…10 numarasının da her seferinde testerını deniyorum yeniden acaba bende mi sorun var¸ belki bu defa beğenirim diye ama yok asla yakışmıyor…sevmedim bu ruju flormarın silk mattesini tek geçerim artık hep o koleksiyondan alıyorum istediğim renkleri

  89. 14 numarası mükemmel bir nude. Mac spice kalem ile mükemmel uyumlu ve kalıcılığı gerçekten güzel. Fakat dudağımı yapış yapış yapıyor. yine de balm commited için dupe olabilir.

  90. Bu seriye 3 yeni renk katılmış: 15¸ 16 ve 17. Ben likit rujlarının yapısını çok beğeniyorum. Bir flormar olmasa da gayet başarılılar. İkisi nude birisi de mürdüm tonlarında gibi. Bakalım.

  91. Bende 17 numarası mevcut . Herhalde seriye sonradan eklenen renklerden. Yapısını beğendim. Hemen matlaşıyor.Kalıcılığı da iyi. 6 7 saat hiç bozulmadan aynen kaldı. Yağlı birşey yemedim. Ama bol bol cay kahve ictim.Rengi şeftalilik içeren bir pembe orta – açık tonlu. Görsellere ekleyeceğim

  92. 11 numarasını şöyle bir elimde deneyeyim diyip en sonunda satın alarak çıktım. Turuncu tonlarda ve mat¸ fakat içinde hafif sedef mi desem pırıltı mı desem bilemediğim parlak bir şeyler bulunduruyor. Elimden ruju ıslak mendille biraz silince içindeki pırıltıları daha iyi görme imkanım oldu. Ama bu kullanım hakkında herhangi bir düşüncemi değiştirmedi¸ renkler çok güzel duruyor¸ pastelin rujları kadar kurutma da yapmıyor hatta. Kalıcılık konusunda pastel kadar iyi olmadığı söylenebilir ama yine de dayanıyor. Başarılı bir seri¸ mutlaka bakmanızı öneririm.

  93. Pastelle kıyasladığımda pastel daha başarılı geliyor bana.3¸ 5¸ 11¸ 12 numaraları var ben. Renkler çok güzel matlığı ve matlaşma hızı çok güzel. 11 ve 12 nin içindeki anlamsız simlerden hiç hoşlanmıyorum ama yine de kullanıyorum tabiki. Kalıcılığı pastele göre düşük ama yine de kalıcı epey. En büyük sıkıntısı ambalajı. Bekleyince kapağından yağ gibi bir sıvı akıyor. Yapış yapış değil ama yağlı yağlı sanki sinir oluyorum. Yeni çıkan renklerde var mı bu sorun bilmiyorum.

  94. sevgili cicişler bu serinin 11 numaralı rengiyle yeni tanıştık ve evet aşk yaşıyoruz¸ dudak rengim açık olduğu için bende kiremitimsi değil de tam nude durdu¸ yani tam istediğim gibi. ancak dudaklarım biraz ince ve buna uygun dudak kalemi almak istiyorum bilen cicişler yazabilirler mi 🙂

  95. Burada okuduklarım ve internetteki swatchlara güvenerek 11 numarayı sipariş ettim.Tam da böyle tarçın rengi bir ruj istiyordum zaten.Bugün ilk defa kullandım ve aynı zamanda ilk likit mat ruj deneyimim oldu.Epey bağendim.Dudaklarımı hiç kurutmadı.Küçük ışıltıları olduğu bence fark edilmiyordu bile.Fırçasını önce dik tutarak çerçeve yaptım sonra içini doldurdum.İlk kereye göre hiç zorlayıcı değildi.Yalnız her zaman yapmamız gerektiği gibi bunu da sürmeden önce peeling yapılıp ve lipbalm sürülmüş dudaklarımızı hazırlamalıyız.

  96. Bir önceki girdiye katılıyorum. Bende bayılarak almıştım 11 numarasını ilk çıktığında. Çok seviyordum fakat 2 ay sonra şişeden dik durduğu halde yağ akmaya başladı ve bende bozulduğunu düşünerek çöpe attım. Bir daha almam.

  97. 10 numarasına sahip olduğum ruj.o kadar ölü bir renk ki tam istediğim ölülükte desem yeridir asdjsk bayılıyorum bu tarz rujlara ciddi anlamda.fırçasını baya dandik buldum ama idare ediyor.kokusu muazzam gerçekten aldığım en hoş kokulu ruj¸hepsinin ayrı ayrı kokuları mı var merak içindeyim.seride başka beğendiğim renklerde var¸indirime girdikçe kapmayı düşünüyorum.

  98. Açıkçası likit mat ruj olarak çok deneyimim yok. İlk aldığım likit mat ruj golden rose’un 12 numarası oldu. Kahvelik içeren bordomsu bir rengi var diyebilirim o yüzden dişleri sarı gösterebilir¸ deneyin derim almadan önce. Bazı renklerinde sim var bu serinin¸ bu da onlardan biri ama beni rahatsız etmedi bu. Ruju o kadar sevdim ki yapı olarak¸ mat gibi mat sahiden. Bu kadar beğendiğim için de gidip 15 numarasını aldım sonradan. İlk denediğimde de 12 ve 15 arasında kalmıştım¸ 12’yi bir görelim 15’i düşünürüz demiştim. 15 numara tam bir bordo rengi. Hatta gördüğüm en güzel koyu bordo diyebilirim. Bu seri için genel uyarım: dudaklarınızı iyi nemlendirin. Renkleri çok güzel¸ çok net renkler var. Pembe derseniz mesela tam bir pembe¸ kırmızı derseniz tam bir bayrak kırmızısı¸ bordo derseniz tam bir bordo var. Renkleri arttıracaklarını¸ serinin genişleyeceğini söyledi satış temsilcisi. Üstte başka ciciş arkadaşlarımın rujların yağ akıttığına dair yazdıklarını okudum. Henüz olmadı bende öyle bir durum ama elbette ki dikkat edeceğim ve öyle bir durum yaşarsam editlerim. Şimdilik sahiden en sevdiğim likit mat rujlarım. Pastel ve flormar’ınkileri de hesaba katarak konuşuyorum.

  99. minik oldukları için ilk likit ruj deneyimimi yaşamak için almaya karar verdiğim¸ yağ akıtıyor ve kötü kokuyor eleştirilerinden sonra alamadığım ruj serisi. evet hala bir likit ruja sahip değilim. gelenekçi ruhum yakamı bırakmıyor sanırım. fırçaları ve sürülüş şekli yok ben hiç bulaşmayayım uğraşamam bununla dedirtiyor bana. yanılma payım yüksek tabi. neyse bana velvet matte ile mutluluklar.

  100. 10¸11 ve 12 numarasına sahip olduğum ruj serisi. bir hevesle almıştım 10 numarasını ama bir şeylere yakıştırmak çok zor 11 ve 12sini çok uzun süre kullanmıştım ama artık likit mat rujun görüntüsünden de dokusundan da pek hoşlanmadığım için kullanmıyorum tek dikkat etmek gereken nokta kullanırken kıyafetinize ve dişlerinize bulaşmamasına bakmak olmalı.

  101. 11 numarasına sahip olduğum ruj.rengini çok beğenerek aldım ama neredeyse hiç kullanmadım. sürümü kesinlikle en zor olan likit mat rujum ve kesinlikle eşit dağılmıyor. xp matte likitleri bile çok daha rahat bir kullanıma sahip.

  102. özellikle fırçalarını çok sevdiğim¸ 16 ve 10 numarasını kullandığım¸ yeni renklerini de en kısa sürede inceleyeceğim ruj serisi

  103. 23 numarasını neredeyse hiçbir drugstore da bulamamıştım sonunda golden rose’un kendi standından alma şansım oldu. son zamanlarda likit mat rujlarda benzer renklere denk geliyordum ama bu 23 numaranın farklı bir tona sahip olduğunu düşünüyorum. hiç değilse elimdeki ruj renklerinden farklı. kokusu¸ yapısı¸ kalıcılığı çok güzel sanırım tek eksi yönü çizgilere dolması. bu da altına bir primer sürerek önlenebilecek birşey zaten. en kısa zamanda diğer renklerini de alacağım.

  104. 11 numarasını arkadaşım hediye etmişti. Hoş bir kokusu var ama bence yeterince kalıcı değil. Ayrıca dudakları çizgi çizgi gösteriyor.

  105. en en ennn memnun kalmadığım likit mat rujum cosmetica indiriminden 12 TL te almıştım almaz olaydım o sepete atmaz olaydım 04 numarasını almıştım rengi aşşırı cırtlak bir pembeydi yüzüme bulaşıyordu bir de nasıl oluyorsa artık bu ruju sürünce acı çekiyordum bildiğiniz o kadar kurutuyordu ki dudaklarımı ilk fırsatta elimden çıkarttım hemen

  106. Mini boy 11 numarasını aldım renk mü-kem-mel. İçinde hafif turunculuk barındıran nude bir renk. sarı alt tonlu ciltlere çok yakışacağını düşünüyorum. Ama golden rose un bu güzel rengin içine neden sim attığını anlayamıyorum bu bir eksi. bir eksisi daha var o da genel olarak bu rujlar adamakıllı kurumuyor ve ek olarak çok da “longstay” olduğunu söyleyemeyeceğim.

  107. Bende 10 ve 01 numarası var ikiside berbat renkler allahım nasıl almışım yanı neyin kafasıyla ayrıca dudaklarımı acayip kuruttular ve pul pul oldular . 01 çok açık böyle soluk pembe oldu şişedeki gibi değil aynı şey 10 numara içinde geçerli ölü dudağı istiyorsanız iyi alternatif afajshsjsksj

  108. 5 ve 12 numaralarına sahip olduğum likit mat ruj serisi. 5’e ilk aldığımda resmen bayılmıştım. 12 ise¸ yukarıdaki girdilerde de bahsedildiği gibi¸ hafif simli bir bordo. neden sim? bunu ben de anlamış değilim.şimdi bendeki rujlara baktım da¸ bende rujdan sıvı akması¸ içinde yağ görünmesi gibi problemler olmadı. üstelik de alalı baya oldu. yine de bu girdiler sayesinde biraz soğudum rujdan açıkçası.almak için indirim beklediğim likit mat rujlar için pastel ve golden rose arasında son derece kararsızdım. golden rose ve pastel rujları elimin üzerinde ve dudağımda denediğimde¸ golden rose’un tek seferde (fırçası sayesinde olabilir) daha homojen bir sürüş şekline sahip olduğunu¸ eşit dağıldığını keşfederken¸ pastel’in tek sürüşte homojen dağılmadığını ve daha silik göründüğünü keşfettim.aslında ilk sürüşümden itibaren¸ golden rose’un likit mat rujlarının pastel’den daha iyi olduğunu düşünüyordum fakat pastel’in her yerde daha fazla övülmesi ve resmen birkaç renginin piyasada bitmesi bana allah allah acaba bende mi bir sorun var dedirtmedi değil.ayrıca pastel’de yaşadığım dudak içini noksan boyama durumu da golden rose’da yoktu. bu nedenle golden rose likit mat rujları ben pastel’den daha başarılı buluyordum.özellikle serinin son renkleri¸ 19-20-25-26 (görsellere ekliyorum¸ görsel alıntıdır.) çok hoşuma gitmişti. fakat cicişlerin yorumlarına değer verdiğimden¸ bir daha düşüneceğim.bu arada the balm’ın trustworthy’si tarzı şeftalimsi kahverengi ve tok kahverengi likit mat ruj önerileri olanlar mesaj kutumu yeşillendirirse sevinirim.sevgiler.

  109. Elimde 17 numarası var. Şöyle tarif edeyim simli metalik arası duruşu olan¸ turuncumsu bronz bir renk. Açık tenlilerde patlak durabilecegini düşünüyorum. ben biraz da bronzlasmis olduğum için yaz makyajlarina yakistiriyorum. Kalıcılığını dudagi kurutmamasini ise beğendim. Kokusu için beni rahatsız etmediğini ancak alttan hafif bir kimyasalimsi koku hissettigimi söyleyebilirim. 16 numarasını ise magazada deneyip çok beğendim. Buğday tenlilerin denemesini öneririm¸ ben indirimde bulursam bir tane edinmeyi düşünüyorum

  110. bana nedense yapısı daha ince gibi gelen likit mat ruj serisi. diğer likit mat rujlara göre ince¸ bu yüzden sürerken kolayca dağılma yapabiliyor. ama renkleri gerçekten çok başarılı ve bende ambalajındaki renk gibi durdu resmen. 10 numarasının da bir çok ten rengine yakışacak rujlardan olduğunu düşünüyorum. elimde 5 ve 10 numarası var.

  111. 10 numarasını hype olduğu dönemde edinmiştim. denemeden online aldım ve dişlerimi baya sarı gösterdi. ağzımı pek açmayacağım günlerde kullanıyorum.

  112. 11 numarayı cosmetica indiriminden 7 liraya almıştım sürümü inanılmaz rahat kıyıp kullanamıyordum sonra kayboldu…… indirimde hiç bir yerde bulamıyorum kalbim kırık……..

  113. 16 numarasını almıştım.actigimda direk kapagi yagimsi sıvı içindeydi.anında iade ettim bir daha asla almam.zaten longstay da degil o kadar.hatta kalıcılık berbat bulaşıyor.

  114. bu şişede rujun yağının olması durumu bir bende olmadı sanırım. bir sürü golden rose likit mat rujum var ve en memnun olduğum likit mat rujlar bunlar. pastel gibi ortadan silinme olayı çok çabuk gerçekleşmiyor bende. ayrıca flormar silk matte gibi pul pul dökülmüyor da. wet’n wild gibi çorak topraklara da dönüştürmüyor dudağımı. renk skalasını da diğer markalara göre daha geniş buluyorum. elimde 5¸ 12¸ 16¸ 19¸ 21¸ 25¸ 26 numaraları var. pigmentasyonu gayet güzel. ruj kimyasal değil aksine güzel kokuyor. en çok elimin gittiği likit mat rujlar golden rose’unki.

  115. Bir hafta kadar önce kendi standından 25 numarasını aldım¸ sadece bir kere kullandım ve çok beğendim. Yemek yedikten sonra iç taraftan çok hafif silindi. Koyu kahve ruj sevenler kaçırmasın. 23 ve 24 numarasında da gözüm var

  116. Yapı olarak pasteli sollar bence muazzam Tester niyetine kullanabileceğimiz küçük boylarını çıkarmaları da iyi bi düşünce en azından büyük boyunu alıp bi kenara atılma ihtimali olan renkleri deneyimleme fırsatımız var. Benim favorim ise 11 numara günlük kullanım için gayet uygun

  117. ben bu rujların zamanında 10 numarasını aldım ve çok tuhaf bir şekilde yapısı değişti. nasıl desem sürekli bal gibi bir sıvı dökülüyordu kenarından köşesinden. temizleyip yerine koyuyordum yine dökülüyordu en son sinirlenip attım çöpe zaten rengi hiç yakışmadı (bkz: ölü gelin). sonra 12 numarasını aldım onun da rengini yapısını çok beğendim ama ortası çok soyuluyor 🙁

  118. Fiyat performans açısından çok iyi olan ruj. 05 ve 24 renklerine sahibim. Dudakta sağa sola dağılmaması ve renk kaybetmemesi +Yeterince opak olması +Aplikatörü + + + <3Dudağı kurutmaması +Kalıcılığı çok fazla değil -Çabuk bozuluyor - (benimki üçüncü ayda kurumaya başladı)Bir de renk skalası yetersiz bence¸ bana hitap etseydi daha çok alırdım belki.

  119. dün a101den 10 numarasını aldım¸ bu kadar meşhur olduğunu bilmeden. neden yaptım bilmiyorum. almam normalde araştırmadan denemeden ama elim gitti¸ bir baktım almışım. 9.95 olmasının etkisi oldu desem daha ucuza rdl ruj alıyorum indirimde.neyse¸ aldım bir sürdüm¸ aha dedim öldüm ben. neden aldım sorgulamasını yapmaya başladım. bebe gördü korktu¸ sildim. tam silemememişim ya da çok kalıcı¸ sabah bir aynaya baktım ki aha dedim hala ölüyüm ben. dur dedim bir şans daha¸ nemlendirip sürdüm¸ üstüne de cart diye bir türlü kullanamadığım pastel kırmızı ruju sürdüm. tam bir öp beni pembesi oldu. kahvaltı yaptım¸ kahve içtim¸ bardağa kaşığa bulaştı ama dudakta silinmedi bakalım ne kadar dayanacak¸ yanlışlıkla en sevdiğim ruj tonunu yakaladım sanırım.

  120. Meshur 11 numaranin simlerini kaldirip rengini koyulastirmislar ve 22 numara olmus. Mukemmel bir renk.20 numarayi balm charming e benzettim25 mukemmel bir cikolata rengi16 kahve pembe ve turuncu karisimi super bir renk03 tatli bir acik lila05 visne curugu13 acik renkli bir kahve nudeVe daha niceleri¸ 12 sonrasi renkler cok basarili bence alin aldirin

  121. altına lipbalm sürüldüğü sürece dudaklarda kuru bölük pörçük durmayan¸tek katta opaklık sağlayan ve kalıcığı da gayet güzel olan bir seri. bende 11 ve 16 numaralı renkleri mevcut. 11 numara içinde minik simler barındıran orta bir kahve tonu. simler dudakta aşırı belli olmuyor hatta ben görüntüsünü oldukça beğeniyorum. 16 numara ise yaz¸kış¸gece¸gündüz farketmeden sürekli elimin gittiği ruj. şu anda 3. tüpümdeyim öyle çok seviyorum. turuncumsu pembemsi hafiften de kahvemsi mükemmel bir nude. bence şans vermeye değecek likit mat rujlar bunlar.

  122. .04 ve 11 numaralı olanlarını kullanmaktayım. O4 tatlı bir pembe tonuna sahip¸ benim gibi beyaz tenli olanlar için güzel bir şeçenek. 11 numarası simli¸ sedefli bir yapısı var haa çok batıyor mu hayır. Sade makyajla hoş oluyor. Her ne kadar bu ürünleri sevsemde lipstick denince bir numara pastel👌

  123. Bu kadar populer oldugunu bilmeden bir arkadasimda deneyip¸ rengini cok begendigim icin 11 numarali rengini almistim. Sonra da dokusunu begenip¸ koyu renk rujdan da hoslandigim icin 12 numarasini da aldim. Soylenenlerin aksine 11 numara benim dudagimda kuru hic birakmiyor acikcasi. Altina sadece dudak kalemi suruyorum¸ balm vesaire surmedim hic. 11 numara dogan bir renk ama icerisinda altin rengi simler de var. Bence simleri goze batmiyor o yuzden gunluk makyajda rahatlikla kullanilabilir. Acikcasi calistigim yerdeki musterilerimden rujumun markasini ve numarasini soranlar olmustu. Ayrica fiyat/performans acisindan da cooook basarili bir urun bence. Dudaktan siz istemedikce cikmiyor gibi bir sey. Kahvenizi icin¸ yemeginizi yiyin ama rujunuzu tazeleme ihtiyaci hissetmeyin. Benim icin en onemli artisi da bu cunku genelde yanimda rujumu da bulundudmayi unuturum disariya ciktigimda. Aldigim ilk Goldenrose urunum¸ ama almaya da devam edecegim gibi gorunuyor. 

  124. 01 numarasını far olarak çok beğendiğim ruj Serisi. Ben bunu A101 den almış bulundum ama dudaklarımda o kadar korkunç durdu ki adeta ölmüşüm ama gömülmemişim¸ hayatımda kendimi bu kadar korkunç görmemiştim aynada. Ne yapacağım ben bunu diye üzülürken likit far olarak nasıl olur acaba dedim. Göz kapağıma dokundurup parmağımla dağıttım ve müthiş durdu. Hiç uğraşmadan kendinden geçişli bir göz makyajı oldu¸ üzerine eyeliner da gider¸ kenarlardan daha koyu bir renkle dağıtarak smoky de olur. Elimde olup kullanamayan varsa bir denesin derim. 

  125. Uygulaması kolay.renk yoğunluğu ve dudakta duruşu mükemmel.dudakları kurutmayan bir formül.ancak ruju uzun süre dudakta tutmak çok mümkün değil.öpücük geçirmez değil.fincana¸ bardağa¸ sigaraya¸ ele bulaşıyor.yaklaşık iki saat sonra dudak içlerinden çıkmaya başlıyor ve rezalet bir çerçeve kalıyor. özellikle koyu renklerde dudaklarınızı izlemeli çıkan yerleri tazelemelisiniz.gereksiz stres..

  126. Likit mat rujların dudak içlerinden hemen çıkmasını ve dudağı kurutmasını hiç sevmiyorum. Ama bu ruj kesinlikle bunları yapmıyor. Kasa kenarından küçük boy bir rengini aldım. Pratik olur¸ hem sevmezsem bir daha almam deneyeyim diye aldım. İyi ki almışım. Bordomsu¸ koyu bir renk olmasına rağmen kesinlikle çıkmıyor. Yani şöyle diyeyim¸ sabah sürdüm işe gittim¸ öğlene kadar üç-dört bardak sıcak içecek içtim. Yemeğe gitmeden bakayım dedim tazelemek için. Ama zerre bozulmamış¸ çıkmamıştı. Arkadaşım da şok oldu. Fiyatı çok uygun zaten.

  127. 4 numarasına sahip olduğum ruj.Pastel renkleri yüzüm kaldırır genelde buna güvenip bu rengi aldım.Ama çok patladı yüzümde o yüzden pek kullanamadım.Bence sürümü zor çünkü tasirdigim an sabitleniyor ve temizlemek zor o yüzden dudak fırçasıyla sürmeyi tercih ediyorum.Rengini veriyor¸benim sectigim renk benim hatam yani.Dudaklari kurutmuyor ama bence matlasmasi da yeterli değil islak/mat arası bir ruj.Bir de dediğim gibi çok çabuk sabitleniyor¸ bulaşması az ve kalıcılığı fazla yemek yesem bile çerçeve gibi kalmıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?