indirimde görüp denemek için aldığım fakat doğru uygulamasını bir türlü bulamadığım cc kremdir kendisi. bu tür ürünleri genelde ellerimde ince bir tabaka halinde yayıp üzerinden nemli süngerle geçerim fakat bu ürünü ellerimi kullanarak kesinlikle eşit yayamadım. buffing brush ile denediğimde inanılmaz çizgiler oluşturdu yüzümde. sünger ile denediğimde ise üçte ikisi süngerde kaldı ve hiçbir anlamı olmadı. sonuç olarak uygulaması sır bir ürün olarak kenarda köşede çöpe gitmeyi bekliyor.
Içerigi diğer markalara gore temiz diye hamileligimin son donemlerinde aldigim cc krem¸fakat hiç memnun kalmadim.esit dağılmıyor¸ cizgi cizgi duruyor ve kapaticiligi hic yok.zoraki kullaniyorum arada.
sivilce lekelerimi kapatsın¸ cilt tonumu eşitlesin diye almıştım bu ürünü. vaatlerini gayet de yerine getiren bir ürün¸ bitince yeniden alacağım ürünler arasında.
bugün testerine denk gelip kullandım. karma cildimde yağlı olmayan aydınlık bi görünüm verdi ve nemlendirdı.ancak doğal ton dese de pembe alt tonlu bir ürün ve sivilce lekelerimi¸gözeneklerimi vs kapatmadı. ben yine de indirimde migrostan alacağım¸hem fiyat olarak 10 liraya geliyor¸hem de daha önceden aldığım yüzümü kurutup pul pul duran ve bana sarı gelen fondötenimle karıştırıp rengini kırıp daha nemli homojen görüntü elde edeceğim umuyorum.
cilt tonunu dengeleyen¸ nemlendiren¸ çok büyük cilt kusurlarınız yoksa kapatıcılığı yeterli olan bir ürün. yapış yapış yağlı bir his bırakmıyor ¸hafif yapıda bir ürün olsun cilt rengimi eşitlesin diyorsanız bir şans vermenizi tavsiye ederim.
ciltte kaldıkça oksitlenme yani koyulaşma yapmayan yapısı nedeniyle beğenerek kullandığım ve tavsiye ettiğim hafif bir cc krem. zannedersem tek renkte üretilmiş¸ yani açığı koyusu yok. bendeki ürünün üzerinde “doğal ton” yazıyor. birçok ten renk grubundan kullanıcı için problemsiz bir tonu olduğunu düşünüyorum. diğer bütün diadermine ürünleri gibi karma hassas ve toleranssız cildimde hiçbir alerjik reaksiyona sebep olmaması nedeniyle de rahat bir şekilde kullanıyorum.
Efsane bir ürün. Cildinizde çok da kapatacak kusurlarınız yoksa bunu kullanabilirsiniz. Zaten CC krem bu kapatıcılık vadetmiyor. Ayrıca günlük makyajda muhteşem bir yüz rengi eşitliği sağlıyor. Islak bir bitişi var. Yüzünüzü matlaştırmak istiyorsanız bir pudrayla sabitleyebilirsiniz. tek eksi yanı çok nemlendiricili değil. Eğer cildiniz kuruysa mutlaka nemlendiriciyle birlikte kullanın.
Kullanmaya başladığım zaman yüzümü sivilcelendirdiğini sandığım fakat sonrasında yüzüme çok yakıştığını ve gün boyu yüzümde kaldığını düşündüğüm makyaj ürünü. Sivilcelenmenin de muhtemelen o günlerdeki beslenme biçimimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. ayrıca yüzü çok çok hafif yağlandırıyor ve ilk sürüldüğünde yüz bembeyaz oluyor sonra yüzün ısısı ile kendi renginize geliyor. şimdilik başarılı buldum cicişler.
bugün kadınlar günü indiriminde watson’dan aldım eve gelir gelmez hemen sürdüm ve bayıldım günlük kullanıma çok uygun. sanki yüzümde hiç bir şey yokmuş gibi tüm yüzümü aynı renk eşitliği sağladı umarım ilerleyen zamanda sivilceye neden olmaz.
Stokladigim üründür kendisi. Fiyat performans açısından beni tatmin ediyor. Cildine hiç birşey surmeyeceksem bunu sürüp bi transparan pudra geçiyorum. Buğday tenliyim açık tonunu kullanıyorum. Bi gün yüzüme uygularken arkadaşım yanımdaydı. Ürünü yüzüme surdugumde başta fondöten sanmış olacak ki “o çok açık değil mi?” demişti ama ürün hemen cilde yerleşiyor.
İndirimde güzeldir diyerek aldığım diadermine cc krem. Kullandığım en berbat ürün diyebilirim kızlar size önerim sakin yaklaşmayın. Hafif de olsa bir örtücülük bekliyor insan onu geçtim cilt tonumu bile eşitlemedi. Bildiğiniz nemlendirici hatta onu bile doğru düzgün yapmadı. Almayalım. Aldırmayalım.
aşırı pembe alt tonlu cc krem. bende akneye sebep olmadı fakat yapısı çok akışkan¸ oraya buraya bulaşıyor ve yine aynı sebepten dolayı cilde oturtmak zor oluyor¸ pudrayla sabitlemek gerekiyor. ben migros indiriminden 10.95 tl’ye almıştım sanırım. fiyatı uygun olsa da tavsiye etmem.
Şu an migrosta indirimle 10 tlye satılan krem. Gayet başarılı. ilk sürüldüğünde eşit dağılmadığı hissine kapılıyorsunuz ancak 5 dakikada yüze tamamen oturuyor. ıslak süngerimle en son fazlalıkları alıp¸ pudra ile sabitleştiriyorum sonuç mükemmel. Ancak esmer tenliler için Doğal tonu açık gelecektir.
kesinlikle yazın kullanamıyorum¸ ağır geliyor bana yüz ürünleri 🙁 nemlendiriciyle uygulamak gerekiyor tabi ki ama kat kat şeyler sürmeyi sevmiyorum yazın. nemlendiricisiz uygularsam da kuruya meyilli cildimi daha da kurutuyor¸ pul pul duruyor kuru bitişli bir ürün. 8 mart indiriminden almıştım 2-3 kez kullandım. Daha çok kullanabilmek için kışın gelmesini bekliyorum. kışın hem nemlendirici hem de bunu daha rahat kullanabilirim¸ hem de sıcak olmadığı için ve yüzüm terlemeyeceği için ağır gelmez bence. sarı alt tonlu olmama rağmen ve ürün ilk sürüldüğünde pembe durmasına rağmen biraz zaman geçince yüzüme uygun oluyor. Azıcık bir ürün bile yetiyor¸ sadece renk eşitsizliklerini gidermesini bekliyorum üründen. cc kremin hedefi de o zaten 🙂 o yüzden beklentilerimi karşılıyo¸ sadece dediğim gibi kuru ciltlere göre değil ve de aman aman bir kapatıcılık beklemeyin.
aldığım ilk cc krem. açıkçası alırken kapatıcılığı konusunda öyle büyük bir beklentim yoktu. ilk uygulamamda zaten çok da kapatmadığını gördüm ancak yüze aydınlık verdiği ve nemlendirdiği aynı zamanda renk eşitsizliğini giderdiği bir gerçek.
Hiç fena değil. Biraz parlattı¸ renk verdi. Kullandığım ilk CC krem olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama benim cildimi rahatsız etmedi diyebilirim.
hayatında hiç fondöten kullanmamış biri olarak yüzüm fiziki haritaya döndüğü zamanlarda rahatlıkla kullandığım ürün. evet biraz pembe alt tonlu ama sürdükten 1 saat sonra cilde tam oturuyor rengi¸ üstelik kuruluk ya da yağlanma da yapmıyor. ikinci paketteyim şu an¸ beyaz tenli iseniz tavsiye ederim.
Birkaç sefer uzun aralıklarla denedim ve sonuç değişmedi- kesinlikle sivilce yapıyor. Hiç sevemedim başta seviyordum sonra sivilce olayını fark edince soğudum deneyince doğru çıktı bir daha elimi sürmem kalakaldı ürün napcam bilmiyorum tester bulursanız deneyin bi gün yüzünüzde dursun sonra alın beğenirseniz aman diyim
ilk cc krem deneyimimi kendisiyle yaşamam sonucu cc krem merakımın başlamadan bitmesine sebep olan ürün. dokusu hoşuma gitmedi¸ öncesinde nemlendirici sürmeme rağmen pul pul bir görüntü oluşturdu. açık ton rengi bile ciltte bir süre sonra koyulaşıyor. aslında aynı sıkıntı diadermine bb kremde de var. ha cc sinden memnun kalmadığının bb sini niye denersin? o da benim ders almazlığım.
cildin renk tonunu güzel eşitliyor bence ama berbat kokuyor.sırf kokusu yüzünden çöpe attığım bir ürün oldu.bu konularda hassasiyetiniz varsa uzak durun bence.
Yaklaşık 1 yıldır severek kullandığım cc kremdir.Çok hafif kapatılığı var¸cilde yumuşaklık veriyor.Sadece doğal tonu olduğu için koyu tenliler ve yapısı nedeniyle yağlı ciltler sevmeyebilir.
doğal tonunu kullanıp a4 kağıdı gibi ortalıkta dolaşmama sebep olan cc krem¸ hiç cildimin rengini almadı. noktalar halinde süngerle dağıtınca kullanabiliyorum o da renk eşitliği sağlıyor diyemem. memnun kalmadım¸ zaten markaya önyargılıydım¸ iyice nefret ettim.
birşey sürülmüş görüntüsü ve hissi yaratmadan¸ hafif bir renk eşitleme ve doğal tenle uyumlu bir renk sağlıyor. günlük aktivitelerde rahat rahat kullanılası bir ürün. ama çok üst üste kullanınca bende çoğu şey gibi bu da sivilce yapıyor. gene de bu fiyata turunculuk yapmayan¸ sürünce doğal duran¸ parabensiz¸ silikonsuz ve parfümsüz bir ürün olması benim için yeterli.
bugün alıp kullandım. ürün hakkındaki görüşlerim ve sonuçlar iç açıcı değil (eğer ki filrim değişirse hemen bu entry’i editleyeceğim) öncelikle¸ kesinlikle hiç kapatıcı değil¸ bırakın sivilceleri sivilce izlerini bile kapamıyor¸ hadi bu cc kremdir normaldir diyeyim¸ e bu renk eşitleme muhabbeti nerede? kendi adıma konuşuyorum¸ yanağımda alerjik kızarıklıklar oluyor ve onları bile tam eşitleyemedi. bir de az önce suratımı temizledim¸ ve suratımda daha önce olmayan minik minik kırmızı noktalar peydahlandı. umarım kremle bir alakası yoktur diyorum ama başka bir şey de kullanmadım.ben cildimi toparlamaya çalıştıkça daha kötü hale geliyor¸ bunun üzerine daha çok stres yapıyorum ve daha zorlaşıyor her şey. Kısır döngüye girdim çok canım sıkkın¸ eskiden beton gibi olan suratımda binbir problem çıkıyor 🙁
hiçbir işe yaramayan¸ ne kapatıcılığı ne renk eşitlemesi olan bir ürün. makyaj hakkında pek bir bilgim yokken rastgele almıştım. gratiste indirimde fiyatı baya uyguna geliyordu. çalışan kadın da öyle bir övdü ki bu kadar övdüğünde göre vardır bir bildiği diye düşünüp aldım. ama cildimdeki hafif kızarıklıkları bile kapatmadı ve yüzümde beyazımsı hafif grimsi durdu. uzun bir süre kullanmaya çalıştım ama barışamadık maalesef. kesinlikle bir daha alacağım bir ürün değil.
Kesinlikle alınmaması gereken ürünler listemin başında geliyor ne yazık ki çünkü bu güne kadar neredeyse pürüzsüz senede en fazla üç sivilce çıkan cildimi düzeltmekle uğraşıyorum şu sıralar ki bu markanın çoğu ürününü severek kullanırım ama bu ürün cildimde fena halde sivilce çıkarıyor ve ne yazık ki izleri geçmedi. Belki sizde olmayabilir ama yine de başkası yaşamasın diye bunları yazmam gerektiğini düşündüm¸ dikkatli olmakta fayda var
sahip olduğum tek cc krem. ilk sürdüğüm an yüzüme açık gelse de zamanla oturuyor. cildimde çok fazla sorun olmadığı için rahatlıkla kullandığım bir ürün. cildimde herhangi bir probleme neden olmadı. cildi problemli olmayan insanlar için günlük kullanıma uygun bir ürün. fiyatı bakımından da gayet bütçe dostudur ayrıca da.
Fiyatı da performansida düşük indirimdeyken almıştım sivilce vs bi sıkıntı yapmadi içeriği çok kötü değil anladığım kadarıyla tek bi tonu var sürünce beyazımsı gelse de beş dakika sonra felan gidiyo hatta tamamen gidiyo yani ben kapaticiligini çok yetersiz buldum. Hani sürsen de olur surmesen de olur gibi. Alıcak olanlara tavsiye etmiyorum almış olanlar da fondötenle karıştırıp denesinler bence
Kendisini beğenmiştim hatta almayı düşünüyordum fakat bitmek bilmeyen kabartılı kaşıntılarım kızarıklıklar resmen bunun yüzündenmiş. Allahtan ablamdan denedim bi süre. Kaşıntı ve kızarıklıktan ölüyorum bunu kullandığım zaman. Görmek bile istemiyorum şu an
Yağlı cildi daha da yağlı gösteren¸ hiç kapatıcı olmayan ve özelde benim cildim için konuşacak olursam deri altındaki tüm sivilceleri yüzeye çıkartıyormuş gibi bir kaşıntı yapan cc krem. Bir tüpü öyle makyaj masasında bana bakıyor. Ablam (karma-kızarık cilt) almış memnun kalmayınca bana (yağlı-akneli cilt) verdi. Ben de memnun kalmayınca kardeşime (normal-hafif renk eşitsiz cilt) verdim o da memnun kalmadı. Edit: çöpe gitti.
Cildimde reaksiyona sebebiyet vermeyen hafif yapılı bir cc krem.İyi nemlenmiş cilde sürülmediği zaman pul pul duruyor.Cildi dengeliyor fakat kırmızı sivilce lekelerinde başarısız olduğunu düşünüyorum.Çok azı bile tüm yüze yetiyor.Şu ana kadar 2 tüp bitirdim.Biterse yine alırım
3 kutu bitirdim¸4ü aldım ama kullanasım gelmiyor. Yapısı çok değişmiş gibi geldi çamur gibi kalıyor yüzümde oysa öncesinde kurtarıcım olan bir üründü. Günlük hayatta çok fazla fondoten vs kullanmadığım için kızarıklıklarımı ve cilt tonu eşitsizliğimi doğal bir şekilde gideriyordu.
doğal bi görüntü veren kızarıklıkları kapatan kesinlikle ağırlık yapmayan harika bir krem. 2. sürüşümde bir tane sivilce edindirdi bana ondan kaynaklı mı bilemiyorum ama affedildi vesselam. onun dışında yüze dağıtımı zor¸ bırazcık daha akışkan olsaydı tadından yenmezdi.
indirimde görüp denemek için aldığım fakat doğru uygulamasını bir türlü bulamadığım cc kremdir kendisi. bu tür ürünleri genelde ellerimde ince bir tabaka halinde yayıp üzerinden nemli süngerle geçerim fakat bu ürünü ellerimi kullanarak kesinlikle eşit yayamadım. buffing brush ile denediğimde inanılmaz çizgiler oluşturdu yüzümde. sünger ile denediğimde ise üçte ikisi süngerde kaldı ve hiçbir anlamı olmadı. sonuç olarak uygulaması sır bir ürün olarak kenarda köşede çöpe gitmeyi bekliyor.
Içerigi diğer markalara gore temiz diye hamileligimin son donemlerinde aldigim cc krem¸fakat hiç memnun kalmadim.esit dağılmıyor¸ cizgi cizgi duruyor ve kapaticiligi hic yok.zoraki kullaniyorum arada.
sivilce lekelerimi kapatsın¸ cilt tonumu eşitlesin diye almıştım bu ürünü. vaatlerini gayet de yerine getiren bir ürün¸ bitince yeniden alacağım ürünler arasında.
bugün testerine denk gelip kullandım. karma cildimde yağlı olmayan aydınlık bi görünüm verdi ve nemlendirdı.ancak doğal ton dese de pembe alt tonlu bir ürün ve sivilce lekelerimi¸gözeneklerimi vs kapatmadı. ben yine de indirimde migrostan alacağım¸hem fiyat olarak 10 liraya geliyor¸hem de daha önceden aldığım yüzümü kurutup pul pul duran ve bana sarı gelen fondötenimle karıştırıp rengini kırıp daha nemli homojen görüntü elde edeceğim umuyorum.
cilt tonunu dengeleyen¸ nemlendiren¸ çok büyük cilt kusurlarınız yoksa kapatıcılığı yeterli olan bir ürün. yapış yapış yağlı bir his bırakmıyor ¸hafif yapıda bir ürün olsun cilt rengimi eşitlesin diyorsanız bir şans vermenizi tavsiye ederim.
ciltte kaldıkça oksitlenme yani koyulaşma yapmayan yapısı nedeniyle beğenerek kullandığım ve tavsiye ettiğim hafif bir cc krem. zannedersem tek renkte üretilmiş¸ yani açığı koyusu yok. bendeki ürünün üzerinde “doğal ton” yazıyor. birçok ten renk grubundan kullanıcı için problemsiz bir tonu olduğunu düşünüyorum. diğer bütün diadermine ürünleri gibi karma hassas ve toleranssız cildimde hiçbir alerjik reaksiyona sebep olmaması nedeniyle de rahat bir şekilde kullanıyorum.
Efsane bir ürün. Cildinizde çok da kapatacak kusurlarınız yoksa bunu kullanabilirsiniz. Zaten CC krem bu kapatıcılık vadetmiyor. Ayrıca günlük makyajda muhteşem bir yüz rengi eşitliği sağlıyor. Islak bir bitişi var. Yüzünüzü matlaştırmak istiyorsanız bir pudrayla sabitleyebilirsiniz. tek eksi yanı çok nemlendiricili değil. Eğer cildiniz kuruysa mutlaka nemlendiriciyle birlikte kullanın.
Kullanmaya başladığım zaman yüzümü sivilcelendirdiğini sandığım fakat sonrasında yüzüme çok yakıştığını ve gün boyu yüzümde kaldığını düşündüğüm makyaj ürünü. Sivilcelenmenin de muhtemelen o günlerdeki beslenme biçimimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. ayrıca yüzü çok çok hafif yağlandırıyor ve ilk sürüldüğünde yüz bembeyaz oluyor sonra yüzün ısısı ile kendi renginize geliyor. şimdilik başarılı buldum cicişler.
bugün kadınlar günü indiriminde watson’dan aldım eve gelir gelmez hemen sürdüm ve bayıldım günlük kullanıma çok uygun. sanki yüzümde hiç bir şey yokmuş gibi tüm yüzümü aynı renk eşitliği sağladı umarım ilerleyen zamanda sivilceye neden olmaz.
Stokladigim üründür kendisi. Fiyat performans açısından beni tatmin ediyor. Cildine hiç birşey surmeyeceksem bunu sürüp bi transparan pudra geçiyorum. Buğday tenliyim açık tonunu kullanıyorum. Bi gün yüzüme uygularken arkadaşım yanımdaydı. Ürünü yüzüme surdugumde başta fondöten sanmış olacak ki “o çok açık değil mi?” demişti ama ürün hemen cilde yerleşiyor.
İndirimde güzeldir diyerek aldığım diadermine cc krem. Kullandığım en berbat ürün diyebilirim kızlar size önerim sakin yaklaşmayın. Hafif de olsa bir örtücülük bekliyor insan onu geçtim cilt tonumu bile eşitlemedi. Bildiğiniz nemlendirici hatta onu bile doğru düzgün yapmadı. Almayalım. Aldırmayalım.
aşırı pembe alt tonlu cc krem. bende akneye sebep olmadı fakat yapısı çok akışkan¸ oraya buraya bulaşıyor ve yine aynı sebepten dolayı cilde oturtmak zor oluyor¸ pudrayla sabitlemek gerekiyor. ben migros indiriminden 10.95 tl’ye almıştım sanırım. fiyatı uygun olsa da tavsiye etmem.
Şu an migrosta indirimle 10 tlye satılan krem. Gayet başarılı. ilk sürüldüğünde eşit dağılmadığı hissine kapılıyorsunuz ancak 5 dakikada yüze tamamen oturuyor. ıslak süngerimle en son fazlalıkları alıp¸ pudra ile sabitleştiriyorum sonuç mükemmel. Ancak esmer tenliler için Doğal tonu açık gelecektir.
kesinlikle yazın kullanamıyorum¸ ağır geliyor bana yüz ürünleri 🙁 nemlendiriciyle uygulamak gerekiyor tabi ki ama kat kat şeyler sürmeyi sevmiyorum yazın. nemlendiricisiz uygularsam da kuruya meyilli cildimi daha da kurutuyor¸ pul pul duruyor kuru bitişli bir ürün. 8 mart indiriminden almıştım 2-3 kez kullandım. Daha çok kullanabilmek için kışın gelmesini bekliyorum. kışın hem nemlendirici hem de bunu daha rahat kullanabilirim¸ hem de sıcak olmadığı için ve yüzüm terlemeyeceği için ağır gelmez bence. sarı alt tonlu olmama rağmen ve ürün ilk sürüldüğünde pembe durmasına rağmen biraz zaman geçince yüzüme uygun oluyor. Azıcık bir ürün bile yetiyor¸ sadece renk eşitsizliklerini gidermesini bekliyorum üründen. cc kremin hedefi de o zaten 🙂 o yüzden beklentilerimi karşılıyo¸ sadece dediğim gibi kuru ciltlere göre değil ve de aman aman bir kapatıcılık beklemeyin.
aldığım ilk cc krem. açıkçası alırken kapatıcılığı konusunda öyle büyük bir beklentim yoktu. ilk uygulamamda zaten çok da kapatmadığını gördüm ancak yüze aydınlık verdiği ve nemlendirdiği aynı zamanda renk eşitsizliğini giderdiği bir gerçek.
Hiç fena değil. Biraz parlattı¸ renk verdi. Kullandığım ilk CC krem olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama benim cildimi rahatsız etmedi diyebilirim.
hayatında hiç fondöten kullanmamış biri olarak yüzüm fiziki haritaya döndüğü zamanlarda rahatlıkla kullandığım ürün. evet biraz pembe alt tonlu ama sürdükten 1 saat sonra cilde tam oturuyor rengi¸ üstelik kuruluk ya da yağlanma da yapmıyor. ikinci paketteyim şu an¸ beyaz tenli iseniz tavsiye ederim.
Birkaç sefer uzun aralıklarla denedim ve sonuç değişmedi- kesinlikle sivilce yapıyor. Hiç sevemedim başta seviyordum sonra sivilce olayını fark edince soğudum deneyince doğru çıktı bir daha elimi sürmem kalakaldı ürün napcam bilmiyorum tester bulursanız deneyin bi gün yüzünüzde dursun sonra alın beğenirseniz aman diyim
ilk cc krem deneyimimi kendisiyle yaşamam sonucu cc krem merakımın başlamadan bitmesine sebep olan ürün. dokusu hoşuma gitmedi¸ öncesinde nemlendirici sürmeme rağmen pul pul bir görüntü oluşturdu. açık ton rengi bile ciltte bir süre sonra koyulaşıyor. aslında aynı sıkıntı diadermine bb kremde de var. ha cc sinden memnun kalmadığının bb sini niye denersin? o da benim ders almazlığım.
cildin renk tonunu güzel eşitliyor bence ama berbat kokuyor.sırf kokusu yüzünden çöpe attığım bir ürün oldu.bu konularda hassasiyetiniz varsa uzak durun bence.
Yaklaşık 1 yıldır severek kullandığım cc kremdir.Çok hafif kapatılığı var¸cilde yumuşaklık veriyor.Sadece doğal tonu olduğu için koyu tenliler ve yapısı nedeniyle yağlı ciltler sevmeyebilir.
doğal tonunu kullanıp a4 kağıdı gibi ortalıkta dolaşmama sebep olan cc krem¸ hiç cildimin rengini almadı. noktalar halinde süngerle dağıtınca kullanabiliyorum o da renk eşitliği sağlıyor diyemem. memnun kalmadım¸ zaten markaya önyargılıydım¸ iyice nefret ettim.
birşey sürülmüş görüntüsü ve hissi yaratmadan¸ hafif bir renk eşitleme ve doğal tenle uyumlu bir renk sağlıyor. günlük aktivitelerde rahat rahat kullanılası bir ürün. ama çok üst üste kullanınca bende çoğu şey gibi bu da sivilce yapıyor. gene de bu fiyata turunculuk yapmayan¸ sürünce doğal duran¸ parabensiz¸ silikonsuz ve parfümsüz bir ürün olması benim için yeterli.
bugün alıp kullandım. ürün hakkındaki görüşlerim ve sonuçlar iç açıcı değil (eğer ki filrim değişirse hemen bu entry’i editleyeceğim) öncelikle¸ kesinlikle hiç kapatıcı değil¸ bırakın sivilceleri sivilce izlerini bile kapamıyor¸ hadi bu cc kremdir normaldir diyeyim¸ e bu renk eşitleme muhabbeti nerede? kendi adıma konuşuyorum¸ yanağımda alerjik kızarıklıklar oluyor ve onları bile tam eşitleyemedi. bir de az önce suratımı temizledim¸ ve suratımda daha önce olmayan minik minik kırmızı noktalar peydahlandı. umarım kremle bir alakası yoktur diyorum ama başka bir şey de kullanmadım.ben cildimi toparlamaya çalıştıkça daha kötü hale geliyor¸ bunun üzerine daha çok stres yapıyorum ve daha zorlaşıyor her şey. Kısır döngüye girdim çok canım sıkkın¸ eskiden beton gibi olan suratımda binbir problem çıkıyor 🙁
hiçbir işe yaramayan¸ ne kapatıcılığı ne renk eşitlemesi olan bir ürün. makyaj hakkında pek bir bilgim yokken rastgele almıştım. gratiste indirimde fiyatı baya uyguna geliyordu. çalışan kadın da öyle bir övdü ki bu kadar övdüğünde göre vardır bir bildiği diye düşünüp aldım. ama cildimdeki hafif kızarıklıkları bile kapatmadı ve yüzümde beyazımsı hafif grimsi durdu. uzun bir süre kullanmaya çalıştım ama barışamadık maalesef. kesinlikle bir daha alacağım bir ürün değil.
Kesinlikle alınmaması gereken ürünler listemin başında geliyor ne yazık ki çünkü bu güne kadar neredeyse pürüzsüz senede en fazla üç sivilce çıkan cildimi düzeltmekle uğraşıyorum şu sıralar ki bu markanın çoğu ürününü severek kullanırım ama bu ürün cildimde fena halde sivilce çıkarıyor ve ne yazık ki izleri geçmedi. Belki sizde olmayabilir ama yine de başkası yaşamasın diye bunları yazmam gerektiğini düşündüm¸ dikkatli olmakta fayda var
sahip olduğum tek cc krem. ilk sürdüğüm an yüzüme açık gelse de zamanla oturuyor. cildimde çok fazla sorun olmadığı için rahatlıkla kullandığım bir ürün. cildimde herhangi bir probleme neden olmadı. cildi problemli olmayan insanlar için günlük kullanıma uygun bir ürün. fiyatı bakımından da gayet bütçe dostudur ayrıca da.
Fiyatı da performansida düşük indirimdeyken almıştım sivilce vs bi sıkıntı yapmadi içeriği çok kötü değil anladığım kadarıyla tek bi tonu var sürünce beyazımsı gelse de beş dakika sonra felan gidiyo hatta tamamen gidiyo yani ben kapaticiligini çok yetersiz buldum. Hani sürsen de olur surmesen de olur gibi. Alıcak olanlara tavsiye etmiyorum almış olanlar da fondötenle karıştırıp denesinler bence
Kendisini beğenmiştim hatta almayı düşünüyordum fakat bitmek bilmeyen kabartılı kaşıntılarım kızarıklıklar resmen bunun yüzündenmiş. Allahtan ablamdan denedim bi süre. Kaşıntı ve kızarıklıktan ölüyorum bunu kullandığım zaman. Görmek bile istemiyorum şu an
Kızarıklıklarımı kapatıyor ve cilt tonumu eşitliyor. Yağlı bir cildim olmasına rağmen kremi kusmadı ve rahatsız etmedi.
Yağlı cildi daha da yağlı gösteren¸ hiç kapatıcı olmayan ve özelde benim cildim için konuşacak olursam deri altındaki tüm sivilceleri yüzeye çıkartıyormuş gibi bir kaşıntı yapan cc krem. Bir tüpü öyle makyaj masasında bana bakıyor. Ablam (karma-kızarık cilt) almış memnun kalmayınca bana (yağlı-akneli cilt) verdi. Ben de memnun kalmayınca kardeşime (normal-hafif renk eşitsiz cilt) verdim o da memnun kalmadı. Edit: çöpe gitti.
Cildimde reaksiyona sebebiyet vermeyen hafif yapılı bir cc krem.İyi nemlenmiş cilde sürülmediği zaman pul pul duruyor.Cildi dengeliyor fakat kırmızı sivilce lekelerinde başarısız olduğunu düşünüyorum.Çok azı bile tüm yüze yetiyor.Şu ana kadar 2 tüp bitirdim.Biterse yine alırım
3 kutu bitirdim¸4ü aldım ama kullanasım gelmiyor. Yapısı çok değişmiş gibi geldi çamur gibi kalıyor yüzümde oysa öncesinde kurtarıcım olan bir üründü. Günlük hayatta çok fazla fondoten vs kullanmadığım için kızarıklıklarımı ve cilt tonu eşitsizliğimi doğal bir şekilde gideriyordu.
doğal bi görüntü veren kızarıklıkları kapatan kesinlikle ağırlık yapmayan harika bir krem. 2. sürüşümde bir tane sivilce edindirdi bana ondan kaynaklı mı bilemiyorum ama affedildi vesselam. onun dışında yüze dağıtımı zor¸ bırazcık daha akışkan olsaydı tadından yenmezdi.