“Bioderma sensibio mild cleansing foaming gel temizleme jeli” için 34 yorum

  1. buradaki yorumları görünce sivilcelerimin kaynağının bu olabileceğini düşündüm. güneş kremi kullanıyorum ve gün sonunda bunu kullandığımda iyi temizlediğini hissetmiyorum. az köpürüyor ve nemsiz bırakmıyor. kokusuz ve içeriğinin iyi olduğunu düşündüğüm için kullanıyordum ama tekrar almayacağım.

  2. 3 hafta sonra kullanmayı bıraktım¸ maalesef sivilce yaptı bende. cildim kuruya dönük normal diyebilirim. temizleyiciler genelde kurutup geriyor cildimi. bu ürün vaad ettiği gibi cildi kurutmuyor ama temizlik işlevini yerine getiriyor mu derseniz aynı şeyi söylemem. öncesinde cildi iyice arındırmak lazım makyajdan yoksa kalıntı bırakıyor. neutrogena’nın tek adımdaki temizleyicisi gibi bir ürün değil yani. yüzüme kullanamadığım için makyaj fırçalarımı yıkayayım dedim ama temizleme işlevi pek iyi olmadığından fondöteni tamamen akıtmak için üç tur falan yapmam gerekiyor. özetle anlaşamadık kendisiyle.

  3. Recete.com dan yaptığım bir alısverişte 75 ml lik boy ürün hediye edilmişti. Görünce deneme fırsatı bulduğum için sevinsem de en fazla 3 kere filan kullanabildim.Cildimde her kullandığımda minik kızarıklıklara sebep oldu.Küçük boy bulursanız deneyerek alın derim.

  4. Köpürmeyen¸ temizlik duygusu vermeyen¸yıkadıktan sonra da nem etkisini göstermeyen temizleme jeli. Hassas¸kızarıklık sorunu yaşayan karma cildime iyi gelmedi. Biodermanın genel olarak şişirilmiş bir marka olduğunu düşünmeye başladığım dönemde kullandığım¸ ürünün yarısına kadar hiçbir etkisini görmediğim gibi kalan yarısında da cilt altımda sert ve büyük sivilcelere sebep oldu. Sivilcelerimin sebebi olduğunu başka bir temizleme jeline geçtiğimde sorunun ortadan kalkmasından biliyorum.

  5. arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım temizleme jeli. yazın başından beri kullanıyorum. karma bir cildim var ve karma cilde göre olan temizleme jelleri genelde yüzümü kurutuyor. bunda öyle bir şey olmadı. çok hafif bir gerginlik oluyor ama nemlendirici sürmeden de dayanılabilir bir şekilde. bende sivilce yapmadı. gözenek ve siyah noktaları temizliyor ama etkisi uzun sürmüyor. bence tek kötü yanı biraz zor köpürmesi. onun dışında çok güzel. kışın yüzümü kurutmazsa ve denemek istediğim başka bir jel olmazsa tekrar alırım.edit: bir ay önce bitirdim. kışın yüzümü biraz kuruttuğunu düşündüğüm için başka bir temizleyici kullanmaya başladım.

  6. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Oldukça memnunum fakat yüzümde kullandığım ürünleri sadeleştirmeyr başladığım için 1 hafta zeytinyağı sabunu¸1 hafta da bunu kullanıyorum. Bioderma kimyasal bombası olduğu için yine  de çok güvenemiyorum. Belki zeytinyağına geçerim artık.

  7. Yaklaşık bir aydır sabah akşam yüzümü temizlemek için kullandığım jel¸ karma ciltliyim¸ karma cilde yönelik ürünler cildimi kurutunca bu ürünü denemeye karar verdim ve gerçekten cildimi diğer ürünler kadar kurutup germiyor¸ temizlemesi de çok güzel¸ gayet memnunum ve yeniden alacağım bir ürün oldu kendisi

  8. Kuru¸ karma ve hassas ciltleri kurutmadan temizleyebilen çok nazik ve yumuşak bir temizleyici jel¸ köpük. Yüzde köpük kıvamını alıyor ve yumuşacık bir temizleme hissi yaratıyor kadife gibi. Karma ciltleri yağlandırmıyor. içeriği temiz¸ sülfatsız ve kokusuz olması gerçekten hoş. 

  9. bana da önce recete.com ile deneme boyu geldi ve uzun zaman sonra germeden kurutmadan cildimin temizlendiğini hissettiren bir jel bulmuş olmaktan mutluluk duyuyorum. tam boyunu da aldım. aşırı bereketli bir ürün. çok az bir miktarı tüm yüze yetiyor. bioderma markasına sempati beslememe sebep olan bir ürün oldu. fırsatınız olursa şans vermenizi tavsiye ederim.

  10. yaklaşık on gündür kullanıyorum. nemlendiriyor kesinlikle kurutmuyor -ki cildim özellikle kışın çok çabuk kurur bu ürünle yıkadıktan sonra kuruluk hissi yaşatmıyor ama aynı zamanda cildi arındırmış¸ temizlemiş de olmuyor. sadece temizlik için yeterli bulmadım.

  11. Karma ve hassas cildime cok iyi gelen jel.Makyajımı micellar su ile temizledikten sonra bu jeli uyguluyorum bir pompası yetiyor.Fazla köpüren bir yapısı yok.Cildimde gerilme hissi bırakmıyor.

  12. karmadan kuruya olan cildime iyi gelen temizleyici. nemsizlikten ve bakterilerden yüzümde çıkan sivilcelere iyi geliyor. aynı zamanda kurutmuyor. bir clinique sıvı sabunu değil ama yine de fiyat performans açısından çok başarılı bir ürün. keşke her eczanede farklı fiyata satılmasa.

  13. Hassas¸ neredeyse kokusuz¸ güzel temizleyen bir jel ama ben 500 ml’lik mavi seriyi daha çok seviyorum. Daha ferah kokuyor¸ daha çok o temizlendikten sonraki gerilme hissini veriyor.

  14. recete.com’dan yaptığım iki farklı alışverişte bayağı cömert deneme boyları gelmişti. evet bununla yıkadıktan sonra kurutmuyor cildi. fakat yeterince köpürmediği için temizlik hissi de vermiyor bana. ayrıca her seferinde fazla ürün kullanmak zorunda kalıyorum¸ bereketsiz¸ çabuk bitecek bir ürün. kullandığım diğer temizleyicilere göre 2-3 kat hızlı tükeniyor. o nedenle tam boyunu almam.

  15. benim severek kullandığım temizleyici jel. cildim epey kuru o yüzden cildi kurutmayan jel temizleyici bulmak zor oluyor. makyajı önce Bioderma Sensibio H2O misel solüsyon ile silip ardın bu jelle yıkayınca yüzümde makyaj kalıntısı kalmıyor ve yüzdeki o gerginlik hissini yaşamamış oluyorum.

  16. hassas ciltler için üretilen bu temizleme jeli benim hayatımı kurtardı. kaçıncıyı kullanıyorum bilmiyorum ki 200 ml olarak satın aldığım orjinal boy çok uzun süre gidebilmekte.ben eczanedende aldım internettende. 60-70 tl arası bir fiyata alıyorum sanırım eczanelerden. ama alerjik cildim burada neredeyse sivilce yapar denilen her ürüne sivilce yaparak tepki veriyordu. çok yormuştum birde ben cildimi. ağır peeling uygulamaları yüzümü geren kurutan maskeler ve cilt nemlendirmeden bi haber ben..bu temizleme jeli çok iyi geldi bana. ne alerji ne başka bir şey!! tahtalara vuruyorum resmen. benim gibi kızarmaya meyilli kuru/sıcak/soğuk havadan çabuk etkilenen herkese tavsiye ederim.

  17. hassas ciltler için temizleme jeli. köpürmüyor ve cildi germiyor ama tam olarak temizlenmiş gibi de hissettirmiyor. ayrıca çok çabuk bitiyor bu yüzden dönem dönem cildim çok hassaslaştığında kullamaya devam edeceğim.

  18. Hassas ciltler için önerilen temizleme jeli. Malesef ürününün cildimi tam anlamıyla temizlediğini düşünmüyorum¸ cildim hassas ve roza rahatsızlığım var ürünü cildime iyi geleceğini düşünerek aldım ancak uzun süreli kullanmama rağmen ürün beni tatmin etmedi tekrar almayacağım¸ bitmesini dört gözle bekliyorum çünkü anne nature yüz yıkama köpüğünü denemek istiyorum. Bol bol kullanmama rağmen ürün bereketli çıktı bitmiyor cicişler.

  19. bu üründen daha önce bahsetmiştim. yukarıda vardır yazım. ama buraya güzel bir haber için geldim. ürün gerçekten çok uzun süreli kullanıma uygun bir ürün öncelikle bunu belirteyim. bioderma temizleme jelleriyle ilgili ufak paket yapmış. hani büyük boyunu almak yerine bu şekilde alıp yanında verilen nemlendiricisiyle birlikte kullanabilirsiniz. evet ufacık görünüyor ama 1 ay yeter gibi geldi bana benim kullanımıma göre temizleme jeli. yani gözlem yapabileceğiniz bir süre. düşünenler bakabilir.  bu şekilde diğer temizleme jelleri içinde var

  20. benimde temizleyicim olur kendisi. makyaj konusunda çok başarılı değildir makyajı önden çıkartmak gerekiyor. ama azıcık kaşıdığımda bile yara olan cildimi rahatsız etmemesi benim için bulunmaz nimet. reçete siparişimde bir kere 40 ml sample olarak göndermişlerdi öyle tanıştım ve o 40 ml belki bir ay gitmişti bana¸ bereketli de bir ürün. cildinizden yağı söküp atmaz gıcır gıcır yapmaz eğer aradığınız oysa. ama cildim hassas neyle yıkasam kuruttu diyorsanız bir küçük boyunu alıp deneyin derim.

  21. roaccutane tedavisi sırasında kuruyan¸ incelen ve daha da hassalaşan cildim için bir temizleyici önerisi istediğimde doktorum bunu önermişti. cildimin o zaman ki ihitiyaçlarına çok iyi gelmişti. yıkadıktan sonra kesinlikle germeyen aksine nemli bir cilt bırakan bir ürün. hem fiyat olarak hem vaat ettiklerini gerçekleştirmesi açısından beni oldukça tatmin etmişti. tabi tedavi sonrası eski haline dönen cildim için yeterli gelmedi.

  22. Avene’in temizle jelinden sonra (bkz: avene cleanance gel) ilk kullandığımda köpürmemesinden nefret etmiştim¸ hiç temizlemiyor gibi gelmişti. Ama sonrasında ciltte gerginlik yaratmaması yumuşacık bir şekilde cildi bırakması çok hoşuma gitti. Fiyatı da Trendyol’dan vs. alındığında gayet uygun.

  23. Kuru cildimde deneme boyunu kullanıp memnun kaldığım ve büyük boyuna geçeceğim yüz temizleme jeli. Bende herhangi bir akneye sebep olmadı. Kuru cildimi germeden temizliyor. Ben elime bir miktar alıp yüzüme uygulayıp sonra suyla köpürterek duruluyorum. Çok iyi bir temizleyici mi bilemem ama pek makyaj yapmadığımdan benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.

  24. Yaklaşık olarak 2 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Göz çevresi için de kullanılabilen bir ürün. Ben direkt olarak makyajımı bununla temizliyorum. Cildim karma ve alerjik. Germeden kurutmadan arındırıyor. Hiçbir olumsuz yönünü görmediğim için mecara aramaya gerek yok diyerek bu ürünü kullanmaya devam ediyorum 

  25. Ben bu ürünü çok sevdim¸ Evet  az köpürüyor¸ ama cildi kurutmuyor¸ bana temizlik hissi de verdi açıkcası¸ bittiğinde büyük boyunu alacağım.

  26. La roche posay effaclar kullanırken soğuk havanın yüzümü kurutmasından dolayı debemeye karar verdiğim jel. İlk kullanımdann sonra izlenimim: kurutmuyor¸ ilk başta nemlendirici sürne gereği duymadım bi 10 sk sonra cildim hafif gerildiği için deneme paketinde yer alan bioderma sensibio lightı sürdüm. Salisilik asitli jellere alıştıktan sonta¸ hassas cilt için olan jeller temizlemiyormuş gibi geliyor. Bunu hem bu jelde hem de la roche un toleriane jelinde hissetniştim. Deneme boyu bitince almam muhtemelen

  27. Reçete.com’dan gelen tester sayesinde deneyip memnun kalınca sipariş verdim. Hassas ve nemsiz ciltler için kullanıma uygun. misel suyla makyajımi çıkarttıktan sonra yüzümü bu jelle yıkıyorum. Köpürmesi yeterli. Sivilce veya komedon çıkarmadı ancak cildimi biraz gerdi ve kuruttu.

  28. Cildi germiyor¸ hassasiyet yaratmıyor. Parfüm içermediğinden bir değişik kokuyor. Kolay kolay köpürmüyor. Ürüne karşı nötrüm açıkçası. Kesinlikle kötü diyemem ama ben daha köpüren ürünleri seviyorum galiba.

  29. Reçete.comdan yaptığım alışverişte 50 ml tester olarak gönderdiler. Normalde la roche posay toleriane gel mousse kullanıyordum¸ o bitince bu jeli denemek istedim ama pek memnun kalmadım. Evet cildimi kurutmuyor ama temiz de hissettirmiyor. Yani bununla yıkadığım zaman cildimin temizlendiği hissini alamıyorum¸ ayrıca bana köpüğü de yetersiz geldi. Fazla almak zorunda kalıyorum¸ bu da ürünün kullanım ömrünü azaltıyor.Sanırım bir daha almam. 

  30. Yaşımdan dolayı cildim değişim dönemi içerisinde¸eskiden aşırı yağlanan cildim şimdi kupkuru¸pul pul dökülüyor kızarıyor.Üst üste çok fazla ürün kullanmayı sevmediğim için makyajımıda tek seferde çıkarıp cildimi kızıştırmayacak bir jel arayışındaydım. Ve hayatımda kullandığım en bereketsiz ve işe yaramayan cildi kızıştırıp kıstık sivilce attıran temizleme ürünü bu oldu. Cildiniz eskiden yağlı iken şimdilerde kurumaya başladıysa ve devamlı sivilce atıyorsanız asla kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

  31. biodermanın hassas ve nem kaybı yaşayan ciltler için temizleyici jeli.cildimin yapısı değişince normalde kullandığım ürünlerle kuruluk yaşamaya başladım. bu seriye geçiş yaptım. iki basamaklı temizleme yıllardır yaptığım bir şey. geceleri yüzümü temizleme yağıyla yıkadıktan sonra bir pompa ıslak yüz fırçasına alıyorum. köpürmesi fırça ile olsa da elle uygulayınca yok. göz çevresine kullanılabilir ibaresi mevcut olduğu için tüm yüzüme uygulayıp duruluyorum. yıkama sonrası gerilme hissi oluşturmuyor. nem verme özelliğini ben görmedim. günde 1 kez 1 pompa kullanarak 4¸5 ayda bitirdim. benim için eksi yönü olmadığı için tekrar aldım.

  32. elime deneme boyu geçince kullanmaya başladım. yaklaşık 2 hafatdır günlük olarak kullanıyorum.cildim hassas¸ akneye meyilli¸ yanaklarım kuru¸ t bölgem yağlı. cildimin ihtiyaçları farklı oldugu için günlük bir temizleyici bulmak çok zor olmuştur hep. cildimde gerilme yapmadı özellikle karma cilt için olan ürünlerin yanaklarımda ve alnımda yaptığı türden bir gerilmeyi. şimdilik akne de yapmadığı için memnunum. umarım uzun süreli kullanımda da yapmaz. kızarıklık kaşıntı yapmadı. t bölgemi dengelemesi biraz zor olsa da agresif ürünler de t bölgemi aşırı kurutuyor bir türlü nemlenmiyor sonra da o yüzden memnunum. deneme boyu bitince tam boyunu almayı düşünüyorum.

  33. Hayatımın temizleme ürününü buldum diye ne kadar sevinmiştim. Göz çevresine de uygulanabilir oluşu tembel bünyemi nasıl da mutlu etmişti. Cildim karma(n çorman) ve hassas¸ meğer yüzümde çıkan kırmızı kaşıntılı pütürcüklerin sebebi buymuş. Ben de nemlendiricilere suç bulup habire nemlendirici degiştiriyordum. Ilk şişem bitmek üzere ama dün yüzümü zeytinyağlı bir sabunla yıkadım¸ sebamed kalıp sabunla başlayıp lrp toleriane gel mousse ile devam eden ve bioderma ile de geçmeyen pütürcükler bir gecede kayboldu. Hassas olan karma veya yağlı ciltlere yönelik bir ürün çıkarmayı basaramıyorlar herhalde. Yüzüm kıpkırmızı oldu. Bir daha tövbe. Alırım bir kalıp sabun bir de nemlendirici tamam. Paramla yüzümü mahvettim¸ kıpkırmızı oldu. Dermokozmetik macerasına atilmadan önce pırıl pırıldı cildim oysa.

Siz ne düşünüyorsunuz?