“Altapharma çay ağacı yağı” için 52 yorum

  1. Sivilceleri kuruttuğunu kendi üstümde deneyimledim zaten ama bu yağ ile yeni keşfim diş apsesine bağlı ağrıyı da ortadan kaldırdığı yönünde oldu. Bir arkadaşımıza geçen gün gece 1 de acil olarak ulaştırdık ve pamuğa batırıp öylece tuttu yarım saat sonra rahat bir uyku çekti.

    1
    2
  2. Her türlü fayda gördüğüm yağ. Sivilceleri çok hızlı olgunlaştırıp kaybolmasını sağlıyor. Şampuanıma damlatıyorum. Ferah kokuyor az damlatılınca. Uçuk için de kullanıyorum. Yağlı cilde sahip olanlar için evde bulunması gereken mucize yağlardan biri.

  3. sivilce baş gösterdiğinde sürünce sönmesine yardımcı oluyor. aynı zamanada gargara için de tavsiye ediliyor. bence evde sürekli bulunması gereken demirbaşlardan…

  4. sivilce¸ akne vs çıkacak gibi olduğunda ya da çıktığında akşam sürüyorum¸ sabah hiçbir şey kalmamış oluyor. toniğime de katırıyorum fakat bir defasında biraz fazla katmışım ve gözüme değdirmiş bulundum.. korkunç yakıyor gözü¸ dikkat etmekte fayda var.

  5. sivilce kurutucu özelliğinden dolayı almıştım fakat bende hiç işe yaramadı. sivilcenin tipinden midir diye düşünüyorum. bazısı içten olur bazısı beyaz olur ya onun gibi. yine de denemeye devam. 

  6. düzenli olarak kistik akne çıkaran birisiyim. keşke öyle ucu olan akne falan çıkarsam da sıksam diye düşünmüyor değilim bazen. zira ucu falan olmuyor bu aknelerin öyle içeriden şişiyor ağrıyor kızarıyor anca. ve bunların oluşmasını şuan için engelleyen en azından daha hafif çıkmasını sağlayan tek şey bu yağ oldu. cildimde bazen tahrişe sebep oluyor bazen ise hiç bir tahrişe falan sebep olmuyor nedenini anlayamadım sanırım cildim bazı zamanlar daha hassas olabiliyor. yine de aşırı hassas ciltlilere pek önermem en azından seyreltip kullansınlar çok kullanmak istiyorlarsa. bunun dışında çay ağacı yağını herhangi bir bakteri kapacak yaralarda ve ağız bakım suyu olarak da kullanıyorum. bütün bunların dışında tırnak mantarı tedavisinde de kullandım ve tam olarak geçirmese de o kalın halinden eser kalmadı. mucizevi bir yağ diyebilirim.

  7. multi fonksiyonel ürünüm. bunu suyla doldurduğum spreyli şişe içine 30 damla şeklinde katıp¸ her türlü yüzey temizliğinde kullanıyorum. (tuvalet¸ kapı kolları¸ mutfak tezgahı..vb) (gıda ile doğrudan temasta olan yerler varsa üstünden suyla geçmek şart) bulaşık makinasında bazen kireçten kaynaklı koku oluyor (hazır kokuları kullanmıyorum) yıkama öncesi 1-2 damla dökünce koku gitmiş oluyor. ayaklarım çok yorgunsa hazırladığım ılık suya damlatıyorum¸ rahatlatıyor. benim için bittikçe alınacak bir ürün.

  8. Gerçekten joker bir ürün. Benim açımdan en mucizevi etkisi kapalı komedonlarım ve sivilcelerim için kullandığımda çok etkisini gördüm. Fakat cilt bir süre sonra bağışıklık kazanıyor ve eski verimi alamıyorsunuz. O yüzden birkaç ay ara verdim.

  9. kistik sivilcelerimin acısını alan¸ rossmanda satılan güzel yağ. Bu marka dışında bir de oriflame ve shiffa(?)home tarzı 2 marka denemiştim. oriflamein içinde alkol olduğunu fark ettiğim an derhal bıraktım. diğeri de hiç etkili olmamıştı bende.burada cicişlerin kullandığı alanları okuyunca gaza geldim¸ şu an çalışan çamaşır makinemin yumuşatıcı gözüne 5-6 damla damlattım. bakalım beyazlar daha beyaz olacak mı 😀

  10. Rossmann’dan yanlış hatırlamıyorsam 10-15 tl’ye aldığım uçsuz kistik sivilcelerime sürdüğüm yağdır.Antibakteriyel özelliği var diye biliyorum.

  11. ben de diğer cicişler gibi sivilce için kullanıyorum. pamuklu çubuğun ucuyla sivilceye dokunduruyorum yetiyor. tüm cilde uygulayacak olsam seyreltirim ama gerek olmuyor. bir de en son evde yaptığım şekerli vücut peelinginin içine birkaç damla damlattım vücudumu baya ferahlattı. banyodan sonra rahatsız edici bir koku olarak gelmedi burnuma. ter kokusuna da iyi geliyor zaten. 

  12. Bu yağı ¸soğuk algınlığı başlangıcında kaynatmis olduğum suyun içine beş damla kadar damlatarak birkaç dakika boyunca buharini soluyarak (bir iki gün devam ettim) kullandim ve hastalık teğet geçti.

  13. Rossmann dan aldım¸ kokusuna ba-yıl-dım. İnanılmaz fresh bir koku¸ tonikten sonra su ile ıslatılmış pamuğa bir kaç damla damlatarak yüzümü sildim¸ bildiğiniz kir çıktı yüzümden. İlk sürüşte yakıyor ama sonra geçiyor ve bende herhangi bir kızarıklık yapmadı. Cilt lekelerine iyi gelmesi ve sivilceyi önlemesini umuyorum ayrıca iyi bir nefes açıcı. Fiyatı da 9 tl civarındaydı¸ deneyin kızlar.

  14. bir aralar belime ağda yaptırıyordum¸ ağdadan birkaç gün sonra onlarca isilik gibi sivilce çıkıyordu ve geçmesi en az 1 ay sürüyordu sonra belime ve sırtıma bundan sürmeye başladım¸ normal şartlarda 1 ayda falan sönen sivilceler 1 haftada söndü ama kokusu cidden berbat ve aşırı keskin. evden çıkmayacağım günlerde sabahtan sürüp akşam duşa giriyorum. hatta ablam bunun kokusunu sinek ilacınınkine benzetiyor¸ o derece. ayrıca yüzümde kocaman ağrılı bir sivilce çıkacağını anladığımda da bunu bölgesel olarak uyguluyorum ve daha küçük ağrısız bir sivilceyle atlatıyorum.

  15. Tatlım bu benim tatlım. sivilce üzerine sürersin ertesi gün kurutur. Ayak banyona katarsın ayak kokusunu yok eder. Seyreltip koltuk altında kullanırsın terlemeye engel olmadan ter kokusunu yok eder. idrar yolları iltihabı olursun iç çamaşırına bir iki damla damlatırsın acını alır. İyi ki almışım.

  16. Her evde bulunması gereken bir ürün kendileri 🙂 Sivilce üzerinde oldukça etkili olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ciddi olmayan yanıkların üzerine sürünce acıyı ve kızarıklığı da hafifletiyor.

  17. Sivilcelerimin yuzumu ele gecirdigi donemde burdaki girdilerden gorup almistim. Seyreltilmeli mi bilmiyorum benim cildim hassas olmadigi icin ben pamuga bocaliyodum resmen. Temizlik hissi veriyor ve pamuktaki renk degisimini goruyosunuz shbdhd. Ama benim sivilcelerimi gecirmeye yetmedi yine doktora gittim.

  18. Ağrılı kistik sivilcelerimi bir nebze de olsa söndüren ¸ oldukça bereketli yağ. Gece yatmadan önce pamuk çubuğuyla sivilcenin üzerine uyguluyorum sabah kalktığımda en azından şişliği inmiş oluyor.Ama kokusu çok keskin bu yüzden her zaman kullanamıyorum maalesef .

  19. rossmann’da 30 ml şişede¸ güncel fiyatıyla 18 tl’ye satılan yağ. arkasında kullanım önerileri de yazıyor. suyla seyretlmeden kullanılmaması gerektiği özellikle belirtiliyor. zira çok keskin. kendi kullanım şekillerimden bahsetmem gerekirse¸-ilginç bir şekilde rosense gül suyu bende sivilce yapınca¸ içine birkaç damla çay ağacı yağı damlattım ve sivilce sorununu ortadan kaldırdı.-koltuk altım terleyip koku oluştuğunda duşa giremeyecek durumdaysam acil durum çözümü olarak bir pamuğu ıslatıp birkaç damla ç.a.y. damlatıp koltuk altımı temizliyorum. hem antiseptik özelliğiyle temizliyor hem de bütün gün o fresh kokusu burnuma geliyor. -yine suya karıştırıp gargara yapıldığında ağzı çok güzel ferahlatıyor.özetle el altında bulundurmaya çalışıyorum¸ bazen şampuana damlatmak¸ sivilceye uygulamak ¸ yüzü temizlemek gibi amaçlarla da kullanabiliyorum.

  20. günden güne hızla fiyatı artan yağdır.1 ay kadar önce  şu girdimde fiyatının 18 tl olduğunu söylemişim. başka bir girdide de zamanında 10 tl’ye bile aldığımı¸ bu fiyatı pahalı bulduğumu belirtmiştim. 1 hafta önce gittiğimde fiyatının 19 tl olduğu gördüm¸ bugün baktığımda ise 23 tl olmuş. rossmann bey n’apıyosunuz?

  21. Geçen ay yere düşürmemle birlikte banyo bir ay boyunca buram buram koktu 🙁 herkesin dikkatli kullanmasını tavsiye ederim. İndirimde bulursam yine alacağım sivilcelerin geçmesine aşırı yardımcı oluyor özellikle sivilceniz çıkmaya yakın sürerseniz bir iki güne geçiriyor.

  22. Yine cicişsözlükteki çay ağacı yağı başlığında görerek sivilcelerime çare olacağına inanarak aldığım ürün. Sözlükte memnun kalan sayısı beğenmeyenlerden az da olsa çaresizlikten sadece olumlu yorumları baz alarak aldım ama almaz olaydım ilk sürdüğümde cayır cayır yandım ve sinek ilacını andıran kokusundan annem korkup apar topar yüzümü yıkattı ve ertesi gün madecassol alarak yaptığım hasarı telafi etmek istedim ama YÜZÜM YANDI sabah kıpkırmızı kabarcıklarla dolu ölesiye kalktım sonrası dermatolojiye giderek doktorumla çözümlendi ama çok pişmanım çöpe giden bi ürün oldu zaten çoğunlukla tırnak mantarında kullanılıyormuş cilt zaten çok hassas aman cicişler dikkat

  23. Bence içinde çay ağacı yağından çok mentol var. Kokusu normal çay ağacı yağına benzemiyor¸ ama işimi gördü yine de.

  24. İçerik: melaleuca alternifolia leaf oil (çay ağacı yağı) ¸ limonene (koku veren madde) ¸ linalool (koku veren madde). yani saf bir ürün değil¸ ben şampuana birkaç damla ekleyerek kullanıyorum. sivilcelere etkisini bilmiyorum ama saça hafif bir ferahlık veriyor.

  25. cicişdeki yorumlar sayesinde tanıştım.Sivilceli bir cildim var.Artık deri altı sivilcelerde çıkmaya başlayınca ürün arayışlarına girmiştim.Çay ağacı yağı kistik aknelerimin kurumasında çok yardımcı oldu.Sabah-Akşam tonikle seyreltip yüzümü temizliyorum. beni rahatsız eden büyük bir sivilce varsa ayrıca onun üstüne bi daha sürüyorum.Düzenli kullanımda 5 günde o sivilcenin uç verdiğini ya da kistik değilse¸geçtiğini göreceksiniz.İzler içinse ben (bkz: hametan) kullanıyorum.

  26. Sivilceler için hizli ve etkili çözüm. Nasil bu kadar zaman denemedim diye düşünüp kahroldugum üründür. Fiyatına göre performansi mukemmel. Lakin ondan mi bilmem (cene bolgemde çok fazla içten sivilce oldugundan lokal suremiyorum direkt kulak çöpüyle sürüyorum tum bolgeye) cene kısmımda daha önce hic rastlamadığımbbeyaz sivilcemsi bir şeyler cikardi.

  27. Kokusu sinek ilacına benzese de zamanla alışılıyor bence. Ben genelde sivilce söndürmek için kullanıyorum¸ arada bir de rossman dan aldığım alüminyumsuz stick deodoranta damlatıyorum. Çok fazla terleyeceğim günlerde bunu yapıyorum. Body shop gibi markalara göre uygun fiyatlı ve işe yarar. Tekrar tekrar alıyorum.

  28. Yaklaşık 1 yıldır cilt bakım rutinimin vazgeçilmezi. Ben boş şişeye su ile seyrelterek kullanıyorum. İlk başladığımda 50 ml suya 10 damla şeklindeydi¸ şuan cildim alıştığı için 50 ml ye 25 damla kullanıyorum. Zaten 20 damla =1 ml olduğu için aslında hala çok seyreltik. Faydalarını gelince sivilceler için harika. Küçük kabarcıkları kesinlikle kurutuyor. Eğer yeni çıkan büyük sivilcem varsa seyreltmeden üstüne direk uyguluyorum kısa sürede iyileşiyor. Fiyatı ben ilk alırken 16 liraydi¸ şuan 23 olması lazım. Aşırı zam gelmiş. Ama zaten az kullanıldığı için uzun süre dayanıyor¸ bence bir şans verilmeli.

  29. .Annemin müptelasi olduğu¸ pamuğa bes alti damla dampatip sadece suratinin yarisini silip cikan kiri gorunce baska bi pamuga tekrar bes alti damla damlatip suratinin diger yarisini da oyle sildiği ürün 😅 (Bu islemi yaptiktan sonra suratini su ile duruluyor cildinde yagi bekletmiyor) 15 günde bir gidip yenisini aliyoruz bir turlu indirimde yakalayamadim yaz boyunca indirim takibindeydim oysa. İndirimde yakalasam 20 şişe alıcam net. 23 lira abartili bi fiyat onceki fiyatlarina nazaran.

  30. Direkt cildime/sivilceme sürmek gibi bir deliliği ben de yaptım inanılmaz derecede yaktı ve kuruttu.Şu aralar kendi hazırladığım makyaj temizleyici ya da toniklere bir kaç damla ekleyerek kullanıyorum.Evet resmen sinek ilacı gibi kokuyor.

  31. Yıllardır çay ağacı yağı kullanırım yüzümdeki sivilceler için ancak açık ara farkla en kötüsü buydu. Yerel bir aktardan aldığım elit markasının çay ağacı yağı ne kadar favorimse bu o kadar değil. Kokusu yapısı ambalajı ile gerçekten nefret ettim. Daha çok sivilcelenme yaptı resmen ve o kadar keskin bir kokusu var ki¸ gece uyumakta zorlanıyordum resmen. Ben bu üründen fayda beklerken günden güne artan sivilcelerle karşılaştım sonra dayanamayıp yıllardır kullandığım markaya geri döndüm ve cildim tekrar toparladı.Gerçekten vasat bir ürün gözümde.

  32. Son bir haftada yüzümü düzelten ürün. Saçlarıma da sürüyorum. Bence bir makyaj pamuğunu tamamen ıslatın ve 2-3 damla damlatın. Yüzünüzü sabah akşam bununla silin. Ciltte parlaktık olmuyor aksine ferahlatıyor. Cildiniz sürdükten sonra kurumaya devam ederse çok az nemlendirici sürebilirsiniz.

  33. ben bunu bir şişe rosense Gül suyunun içine iki damla atarak seyrettim¸ Her akşam uyguluyorum. Memnun kaldım. Arada bir minik minik çıkan sivilcelerim çıkmaz oldu. T bölgem yüzümün genelinin kuruluğuna göre bir tık yağlı. T bölgemde ve burnumun yanlarında çıkardı Bu minik sivilceler. O bölgenin yagini dengeledi. Aynı zamanda iki arkadaşım da kullanmaya başladı Bu karışımı¸ onlar da iyi geldiğini söylüyor.

  34. Bir süredir gül suyuyla (bkz: Rosense gül suyu) ile ıslattığım pamuğa bir iki damla damlatarak iki günde bir yüzüm için kullandığım rossmann’larda satılan yağdır. Bu şekilde kullanımda cildimin daha iyi temizlendiğini hissettiriyor.Aktif sivilcelere lokal olarak kulak pamuğu yardımıyla uyguluyorum iltihaplı sivilceleri iki günde kurutuyor fakat kapalı komedon ve siyah noktalarıma bir etkisini görmedim. Yüzünüze sürdüğünüz anda bir ferahlık veriyor¸ ağır bir kokusu var ama alışınca rahatsız etmiyor. Seyrelterek kullandığım için daha fazla sivilce oluşumu gözlemlemedim. Hatta kullanmaya başladığımdan beri çok büyük sivilcem çıkmıyor.

  35. Çok kötü bir kokusu var ama etkisi muazzam. Daha önce başka markaların çay ağacı yağlarını denemiştim ama en etkilisi bu oldu. Menstrüasyon döneminde tek ama oldukça derin ve ağrılı sivilce çıkardığım oluyor¸ iyileşmesi de 20 gün kadar sürebiliyor.Bu sefer altapharmanın çay ağacı yağını direkt üzerine sürerek iyileştirmeye çalıştım ve 4 günde hafif bir iz kalacak kadar hızlı iyileşti. Burada tavsiye edildiği için almıştım¸ çok teşekkürler.

  36. daha önce arifoğlu markasınınkini kullanıp memnun kalmamıştım¸ bu marka işe yarıyor bende kistik sivilcede de faydasını gördüm

  37. Bugüne kadar gerek sivilce tedavisinde gerek bir yaranın mikrobunu alması¸ gerek ağız bakım suyu niyetine kullandığım son derece memnun olduğum yağdır. ama asıl rahatlığı bu gece gargara olarak uygulayınca yaşadım. Zaten bunu bakterileri öldürsün diye ağız bakım suyu olarak kullanıyordum (bkz: Oil pulling) neden bademcik iltihabım için kullanmıyorum dedim ve az önce denedim. 1 haftadır deli gibi hastayım¸ bademciklerim iltihaplanmış durumda resmen nefes aldırmıyorlar. Bir kaç damla çay ağacı yağını suyla karıştırıp gargara yaptım ve o acı bir nebze azaldı daha rahat nefes alabiliyorum. Sabahtan beri neden yapmadığıma kızıp duruyorum şimdi. Yaptıktan sonra da hemen internetten kontrol ettim tonsilitte kullanılabilirmiş¸ çok etkiliymiş.

  38. Lazer epilasyon icin gittiğim eski merkezde 3 kez bartholin kisti oluşmuştu. Oturamıyor¸ çiş yapamıyordum bunun yüzünden. Doktora gitmek icin randevu almıştım ama mikrobu bi ölsün¸ iltihaplı sivilceye zaten sürüyorum buna da bir dokundurayım bari ne olacak dedim ve sürüp uyudum. (Zaten regl dönemimde pedime de 4-5 damla dökerim) neyse efendim bu yağ¸ Nohut büyüklüğündeki kisti bir gecede kendiliğinden patlatıp içini boşalttı!sabah uyandığımda bi doğruldum¸ oha dedim acı ne kadar az… sonra çişe gittim¸ e acı da yok denecek kadar az. Sonra baktım ki puff! Kistin içi boşalmış. Bu bartholin bende 3 kez oldu¸ üçünde de bu şekilde kurtuldum 2 günde. Yağ Mucize gibi resmen evimin demirbaşı. Ancak en son 19₺ ye alıp stok yapmıştım (1yıl oluyor) o donem sık bitirdiğim icin. geçen rossman’da 29₺‘Ye çıkan etiket fiyatını gördüm ve yuh demedim degil…Edit: bir dönem kepek problemim olmustu¸ şampuanıma damlattıgım iki Damlayla iki yıkamada kepekler gitti ve bir daha geri dönmedi.Yine lazerden kaynaklı koltukaltimda kist oluştu¸ ter kokusunu önleme amaçlı sürmüştüm¸ o kistten de kurtuldum.Sadece burnumda olan siyah noktalara günde 3 kez olmak üzere sürüyorum ve bunu 3 gün yapıyorum¸ 3. Günün sonunda siyah noktalar iyice kuruyup dışarı çıkıyor ve bir peeling ile pıtır pıtır dökülüyorlar. Tüm yüze uygulama taraftarı değilim (ne jel ile ne de seyreltilmiş tonik niyetiyle) lokal uygulanması cildin ph dengesine daha uygun bence. Aksi halde aşırı kurutup geriyor.Bir dönem ayaklarım tüm gün spor ayakkabı içindeydi ve terliyordu ve gün sonunda koku oluyordu haliyle¸ ayakları yıkayıp bu cay ağacı yağıni tırnaklara sürüyordum ve gün sonunda sıfır koku.Not: sadece rossmann’ınkinden memnun kaldım. Bu deneyimlerimi de bu yağla gerceklestirdim. Cay ağacı yağı uçucu özelikte¸ Aktardan aldıklarımda yağ oranı fazla ve ne kadar beklesem de uçmuyor.

  39. bu yağ aldığım ürünler içerisinde parasını en çok hakeden ürün olabilir.kronik bir şekilde burnumda siyah nokta problemim var.1 yıldır bazen aksatsamda sabah akşam 1 damladan da az bir miktarı temizleme jelimle yüzümü uygulayıp üzerinden yüz temizleme fırçasıyla geçiyorum.kullandığım pahalı ya da uygun fiyatlı başka hiçbir ürün bana bunu kadar verim vermedi.1 şişe bana 1 yıl kadar yetti gayet bereketli bir ürün olduğunu düşünüyorum.kokusu evet kullanım esnasında özellikle çok keskin fakat saatlerce rahatsız edecek bir boyutta değil.

  40. The body shop çay ağacı yağına göre oldukça yoğun ve konsantre olduğunu söyleyebilirim. Body shopı tüm yüzüme uygulayabiliyordum ancak bunun seyreltilmeden kesinlikle kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum¸ yakıcı olabilir. Oldukça memnum kaldım ve uzun süre gideceğini düşünüyorum

  41. Bugün rossmanda gördüğüm güncel fiyatı 25 tlydi.Ben geçen sene almıştım bir yıldır çıkacağını hissettiğim sivilcelerimin üzerine sürerek kullanıyorum ve memnunum.Çok fazla abartmamak gerek bir ara tüm gün 2-3 kez sürünce cildimde yanık gibi kızarıklık oluşmuştu.Kokusu ağır ama kısa bir süre sonra koku uçup gidiyor.Bence sivilceye meyilli herkesin bakım çantasında olması gereken bir ürün. 

  42. Geçen sene 3kere aldim¸sivilceleri kuruttuğu için kullaniyordum. Yine alayım dedim fiyat uçmuş¸ owww diyorum¸ yerine cam terebentin yağı alırım daha iyi o da sivilce kurutuyor.

  43. Seboreik dermatit’ e iyi geldiği söylendiği için almıştım¸ 6 ay sampuanima katarak kullandım ama bir faydasını göremedim. Internette sampuana oranla %5 Çay ağacı yağı katılması öneriliyor karışıma¸ belki ben tam oranını tuturamadigim için olmuştur bilemiyorum ama benim kepek problemime fayda etmedi.

  44. yüzümde çıkan sivilceler için kullandığım yağ.çok keskin bir kokusu var ve oldukça etkili.bazen suyla seyrelterek kullanıyorum.sivilcelerin daha hızlı geçmesine yardımcı oluyor.30 ml şişede olduğu için bitmesi de uzun sürüyor.

  45. 50 kuruş boyutundaki kistik aknemi 3 gün içinde kurutan mükemmel ürün. En çok şaşırdığım nokta ise sivilcenin üstünü geçtim şişlik halindeki iltihabınıda yok etmiş olmasıdır. 

  46. Bu ürün gaz kaçağı kokuyor cicişler¸ şimdi ne alaka diyeceksiniz ama cidden gaz kokuyor çok kötü ya ki ben çay ağacı yağının kokusunu kötü bulmuyorum. Shiffa home markanın yağı ben de daha etkili bu yağ sivilcelerimi daha belirgin yapıyor. Benim cildime hiç iyi gelmiyor ve kokusuna katlanamıyorum.

  47. Kokusu bağımlılık yaratan efsane yağ. Ama kesinlikle su ile seyreltip kullanılması gerektiğini düşünüyorum¸ sivilcelere etkisi muazzam…

  48. sivilceler için kullanıyorum bu yağı¸ bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. yüzümdeki bir sivilceyi bir gecede indirdiğini¸ bir başkasını ise tahriş edip kıpkırmızı ettiğini gördüm. mucize beklememek gerek yani bence. sivilceler için bölgesel olarak kullanırken 50 ml içine 15-20 damla şeklinde bir karışım yapıyorum. antiseptik olduğu için oil cleansing methodda da kullanıyorum¸ tüm yüz için bir damla şeklinde. başka yağlarla karıştırıp kullandığım için tahriş sıkıntısı yaşamadım. kokusunu beğenmediğiniz bir yağ kullanıyorsanız bunu ekleyin¸ direkt kokusunu bastırıyor.

  49. bu neymiş böyle arkadaş! yüzümde bir ay öncesinde sivilce formunda çıkıp başka bir yapıya evrilen şeyi iki gecede aşırı küçülttü. yüzü çok güzel temizliyor. çok yoğun bir yapısı var. tabi ki ambalajının üzerinde de yazıyor seyreltilip kullanılması gerektiği ama ben de belirtmek istiyorum kendinizi yakmayın. burada bir cicişnün ıslak makyaj pamuğuna birkaç damla damlatıp kullandığını gördüm o şekilde kullandım ilk defa ama ona rağmen bana biraz ağır geldi¸ ben de önce kuru pamuğa iki damla damlatıp sonra ıslatma gib bir yöntem geliştirdim sanki daha az yaktı gibi geldi. kendisinden bütün sivilcelerimi geçirmesini bekliyorum. açıldıktan sonra altı ay içerisinde tüketilmesi gerektiğini gösteren bir ibare var¸ şimdi bu mükemmel şeyi başka nerelerde kullanabilirim diye internette araştırma yapmaya gidiyorum. ancak ben neyi beğensem kısa bir süre sonra üretimden kaldırıyorlar¸ bu yüzden siz bence gidip alın almadıysanız.

  50. 4 yıldır sivilce sorunu yaşayan birisiyim.Gitmediğim cildiyeci¸kullanmadığım antibiyotikler ve kremler kalmadı.Instagramda dolaşırken bu ürünün çok övüldüğünü görüp ne kaybedebilirim ki diyerekten gidip aldım.Gece yatmadan önce bazen seyreltmeden lokal olarak uyguluyorum bazen de pamuğa biraz gül suyu döküp üstüne bir iki damla çay ağacı yağından damlatarak uyguluyorum.Gerçekten mucizevi bir şey.Kocaman sivilcelerin ertesi sabah sönüp kaybolduğunu görmek benim için mükemmel bir his.Bir şişeyi bitirdikten sonra rossmanda bulamamam üzerine gratisten başka bir marka almıştım.Asla etki etmedi.Bu markanın üzerine tanımıyorum.Alın¸aldırın.

Siz ne düşünüyorsunuz?